Νέα

Electra Angel

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geomix
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
geomix

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Eγω ζερο τοτε που την ειχα κλεισει πριν 1.5 χρονο περιπου με το που ανοιγει η πορτα ξανακοιταω κινητο με την μια γιατι νομιζα οτι χτυπησα σε λαθος δωματιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παντα υπαρχει η επιλογη του φευγω... τα εχουμε ξαναπει αυτα.
αυτος ειναι κανονας στο αθλημα

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
συμφωνώ απόλυτα με αλοχα...
η πλεον φόλα τουρίστρια που έτυχε να πάρω.(4-5 εχω πάρει ολες και όλες βεβαια) ...εκλαιγα τα λεφτά μου με μαυρο δάκρυ...
αμακυγιαριστή, μιλαγε και εστελνε συνέχεια μηνυματα στο κινητό και γενικά εντελώς αδιάφορη.
και απο εμφάνιση τίποτα ιδιαιτερο.
στο Μεταξουργείο και στη Φυλής έχει καλύτερες .

δεν τα γράφω αυτα για να την πωστον geomix, καθότι σεβαστο μέλος.
μαλλον αυτός βρηκε το κουμπί της και εδεσε η χημεια τους..
Δικο σου ηταν το λαθος Zero τοτε γιατι πρωτον δεν ηταν Milf και δευτερον ενω ψηνοταν στον πυρετο ηθελες να γαμησεις ενω ειχες την ευκαιρια να την κανεις και να πας αλλη φορα !!!
Σωστα η λαθος τα λεω !!

Επισκέπτης
μαγκες το καλυτερο γαμησι του κοσμου να κανει,εγω δεν την γαμαω..
παρα πολυ αδυνατη για τα γουστα μου..

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Δικο σου ηταν το λαθος Zero τοτε γιατι πρωτον δεν ηταν Milf και δευτερον ενω ψηνοταν στον πυρετο ηθελες να γαμησεις ενω ειχες την ευκαιρια να την κανεις και να πας αλλη φορα !!!
Σωστα η λαθος τα λεω !!
λάθος τα λες. γιατί κατάλαβα οτι έχει πυρετό όταν ήδη ειχε άρχισει ο αγώνας (μου φάνηκε πολύ ζεστό το σωμα της).
δεν μπορούσα να φύγω εκεινη την στιγμή. Οφειλε η η ιδια ή το πρακτορείο να με ενημερώσει οτι είναι άρρωστη ΠΡΙΝ πάω στο δωμάτιο, πράγμα που δεν έγινε, οπότε επαγγελματισμος για τον πουτσο.

Επίσης το οτι έστελνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ μυνηματα στο κινητο όσο ειμασταν μαζί δεν έχει καμια σχεση με τον πυρετο, αντιθετα δειχνει μαλακισμενη νοοτροπία και έλλεψη (παντελή)  σεβασμού προς τον πελάτη.

και ξέρεις εσύ τουλάχιστον πως ότνα λέω κάτι για υπηρεσίες και πως πέρασα δεν λέω μπαρούφες.

οκ now?
μηπως να σας ζητήσω και συγγνώμη για το μπάζο?
μαγκες το καλυτερο γαμησι του κοσμου να κανει,εγω δεν την γαμαω..
παρα πολυ αδυνατη για τα γουστα μου..

και πολυ καλά θα κάνεις αδερφέ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Λοιπόν την κοπέλα την συνάντησα μια φορά κι εγώ και πραγματικά πέρασα πάρα πολύ ωραία παρ΄ ότι είναι ΠΟΛΥ αδύνατη για τα γούστα μου. Είχα γράψει εντυπώσεις στο Φόρουμ.

Όμως ειλικρινά μου έδωσε την εντύπωση του τόσο ασταθούς ψυχολογικά ατόμου το οποίο θέλει πολύ ειδικό χειρισμό για να "ξεκλειδώσει", που ενώ είχα περάσει καλά δεν αποφάσισα να την ξανασυναντήσω, διότι θεωρούσα πιθανόν να μην είναι το ίδιο καλή τη δεύτερη φορα, οπότε λέω "από το να φάω φόλα τη δεύτερη, καλλίτερα να θυμάμαι την πρώτη!"

OP
OP
geomix

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
zero το τοτε γραφειο της εστελνε συνεχεια sms
και ολοι μας γενικοτερα ειχαμε και εχουμε παραπονα
απο το συγκεκριμενο agency  ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
λάθος τα λες. γιατί κατάλαβα οτι έχει πυρετό όταν ήδη ειχε άρχισει ο αγώνας (μου φάνηκε πολύ ζεστό το σωμα της).
δεν μπορούσα να φύγω εκεινη την στιγμή. Οφειλε η η ιδια ή το πρακτορείο να με ενημερώσει οτι είναι άρρωστη ΠΡΙΝ πάω στο δωμάτιο, πράγμα που δεν έγινε, οπότε επαγγελματισμος για τον πουτσο.

Επίσης το οτι έστελνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ μυνηματα στο κινητο όσο ειμασταν μαζί δεν έχει καμια σχεση με τον πυρετο, αντιθετα δειχνει μαλακισμενη νοοτροπία και έλλεψη (παντελή)  σεβασμού προς τον πελάτη.

και ξέρεις εσύ τουλάχιστον πως ότνα λέω κάτι για υπηρεσίες και πως πέρασα δεν λέω μπαρούφες.

οκ now?
Respecto !!!!
No comment !!!!

OP
OP
geomix

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
οχι ρε,αλλα αυτη ειναι παρα πολυ αδυνατη..ζητημα να χτυπαει τα 40-45 κιλα..
τι να πιασω???
κοκκαλα???
anyway..
γουστα ειπαμε..

βαλε +10 , αλλα ειναι slim line
ειναι η εποχη που κανει κρυο στην πραγα και τρωνε πολυ λιπος  :)

(αλλα με αυτα που διαβαζω δεν κανει για σενα)

Επισκέπτης
βαλε +10 , αλλα ειναι slim line
ειναι η εποχη που κανει κρυο στην πραγα και τρωνε πολυ λιπος  :)

(αλλα με αυτα που διαβαζω δεν κανει για σενα)
ε τοτε θα περιμενω το επομενο τουρ κατα τον ιαν-φεβ που θα ειναι ετοιμο το σφαχτο..

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

οκ now?

Εδω τρες εισαι φαουλ φιλαρακι.Εαν εχει πυρετο ακυρωνει του τουρ...Εκτος και εαν περιμενει απο τον πελατη να την επισκεφθει με τιποτα σιροπακια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μιλαγε με τον γιατρο της ζερο χαχαχααχα

OP
OP
geomix

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Εδω τρες εισαι φαουλ φιλαρακι.Εαν εχει πυρετο ακυρωνει του τουρ...Εκτος και εαν περιμενει απο τον πελατη να την επισκεφθει με τιποτα σιροπακια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μιλαγε με τον γιατρο της ζερο χαχαχααχα

do you know Mark???? you don't know!

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16