Νέα

Ana (Swedish Harmony)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
www.bourdela.com/content/view/1768/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση της κοπέλας στον κατάλογο[/url]

Εμενα ποτε ξανα δεν με εχει υποδεχθει ετσι κοριτσι οπως με υποδεχθηκε το κοριτσι μου η Αna.
Με το που ανοιξε λοιπον η πορτα και ειδε οτι ημουν εγω πηδηξε πανω μου κουλουριαζοντας τα ποδια της στην μεση μου και με πλακωσε στα φιλια μην νοιαζοντας του οτι η πορτα ηταν ανοιχτη και κατι καθαριστριες με καροτσακια περναγαν.
Οπως καταλαβενεται μετα απο τετοια υποδοχη το τι εγινε στην συνεχια ειναι περιτο να το γραψω γιατι δεν θα βρω τις καταληλες λεξεις να το περιγραψω και μπορει να σας χαλασω αυτο που εχεται φτιαξει στο μυαλο σας.
Το θεμα ειναι οτι η τυπισα εμενα με εχει κερδισει με το παραπανω και αυτο δεν ξερω εαν ειναι καλο η κακο και που θα οδηγηση γιατι μετα απο τοσες κοπελες που εχω συναντηση αυτο δεν το εχω ξανασυναντηση.
Η τυπισα ειναι οτι καλυτερο εχει η Mila γιατι δεν εχει Finish παντα κατι καινουριο σου βγαζει το οποιο σε κανει να θελεις ξανα και ξανα να την συναντησεις.
Γενικα εμενα με κανει να νοιοθω οτι ειμαι με την γκομενα που εχω καμακωση και το ζω χωρις να υπαρχει τελος , βεβαια δεν σημαινει τιποτα αυτο γιατι δεν ξερω εαν θα ειναι το ιδιο και με αλλους εκτος εαν ειναι τοσο μαγκισα και το πουλαει τοσο καλα σε ολους το ιδιο.
Ειληκρινα δεν μου καιγεται καρφι αρκει που εμενα με κανει και νοιοθω ετσι τοσο καλα που ξεχαστηκα τοσο και παραλιγο να ξεχασω το ΠΑΚΕΤΟ που γυρισα να παραλαβω και να συνοδευσω στην ομορφη Κυκλαδα.
Αυτα για την ομορφη , γλυκια , αγρια ,χαλαρη ,μοναδικη Ana.
Αν αλλαξεις μονο το ονομα προεδρε εχεις την ακριβη περιγραφη σε ολα με εμενα και την Sabrina. Οποτε να ξερεις οτι σε καταλαβαινω απολυτα.  ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Φερτε σφουγγαριστρες, κολλησαμε απο τα σοροπια λεμεεεεεε....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καψουρακια  :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Τσοπανε πως κανουν τα ρουμανικα προβατα . :think:
[size=50pt]ΕΜΑΘΕΣ[/size]. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ειδα τη κριτικη του barkouli που αναφερει για σωμα 7,παρολο που μαι δυσκολος και το ξερεις για να μαι ειλικρινης και στις φωτο τις δικες σου(καλα δε μιλαμε για τις αλλες  :))
η κοπελα ειναι φανταστικη,γιατι 7?
βεβαια εχω την εντυπωση οτι εδω μιλαμε πραγματικα για διαφορα στα γουστα

Επισκέπτης
Ρωτα τον barkouli και οχι εμενα.
Μην μου πεις οτι ρετουσαρω και τις δικες μου φωτογραφιες γιατι θα με πιασουν τα γελια.

Επισκέπτης
Ασε που τα νουμερα ειναι τελειως υποκειμενικα και το ξερεις .
εκει που βαζω εγω 9 αλλος βαζει 3.
Απλα δεν νομιζω οτι ο barkoulis κανει λαθος .
Αυτο πιστευη και αυτο βαζει και πολυ καλα κανει.
Ο Yorgos ας πουμε θα εβαζε 6 .
Και ο οποιοσδηποτε αλλος  10.
Τωρα μην ψαχνουμε βελονες στα αχυρα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
οχι ρε baby,στον barkouli απευθυνομαι πιο πολυ,και οχι πονηρα,εχει τυχει με φιλο μου
εγω να βλεπω μια μουναρα και ο φιλος μου την ιδια απλα καλη,απλα ετσι απο περιεργεια

Επισκέπτης
Γουστα ρε φιλε ειναι αυτα.
Τωρα σιγα μην καθομαστε να αναλυουμε την καθε βαθμολογια.
Εαν θελουν βαθμολογια σωστη ας την φτιαξουν στα 100 ποντακια και να σου πω εγω τι εχει να γινει εδω μεσα και τι ξυλιες εχουν να πεσουν.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Aπο την κριτικη του baby για να ξερετε ποτε εχετε ερωτευτει
<<Λοιπον το χθεσινο Date ηταν τελειως διαφορετικο απο ολα τα αλλα , γιατι δεν ειχα την καψα τοσο να πηδηχτουμε το οποιο σιγουρα θα γινοτανε οπως και εγινε αλλα πιο πολυ να την δω και να περασουμε καλα σαν δυο φιλαρακια.
Λοιπον ηταν σαν να πηγαινα σε ενα Party και να εβρισκα μια πρωην γκομενα μου που ειχα αρκετο καιρο να δω , να τα πιναμε και στο τελος να βρισκομασταν στο κρεββατι μπερδεμενοι χωρις να το καταλαβουμε.>>

Να κανονισετε με τον κομαντο να βγειτε μια μερα μαζι με τα κοριτσια για φαγητο,θελουμε και φωτογραφιες  :),τωρα βεβαια εσυ baby  θα θεωρεις τον εαυτο σου σοβαρο και δεν την εχεις πατησει αλλα κουνια που σε κουναγιε :cheesy:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Να κανονισετε με τον κομαντο να βγειτε μια μερα μαζι με τα κοριτσια για φαγητο,θελουμε και φωτογραφιες  :),τωρα βεβαια εσυ baby  θα θεωρεις τον εαυτο σου σοβαρο και δεν την εχεις πατησει αλλα κουνια που σε κουναγιε :cheesy:
Καθολου κακη ιδεα αδερφε. Ετσι προεδρε? Αλλα δεν ξερω αν θα συμπεσουν τα επομενα tours των κοριτσιων. Εμενα ερχεται πρωτα ο Θεος στις 15 Δεκεμβριου. Δεν ξερω αν ξερει και ο προεδρος ποτε ερχεται η Ana. :2funny:  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
xilnik το αν την εχω πατησει η οχι σιγουρα εγω το ξερω καλυτερα απο τον καθενα που ασχολειται.
Δεν εχει δουλια εδω μεσα αυτη η κουβεντα και δεν χρειαζεται παραπανω να συζητησουμε  επι του θεματος. :think:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
xilnik το αν την εχω πατησει η οχι σιγουρα εγω το ξερω καλυτερα απο τον καθενα που ασχολειται.
Δεν εχει δουλια εδω μεσα αυτη η κουβεντα και δεν χρειαζεται παραπανω να συζητησουμε  επι του θεματος. :think:
Προεδρε συγνωμη για την πλακα αν σε πειραξε.  :rockon:

Επισκέπτης
Οχι καθολου Λοκατζη για αυτο δεν απαντησα κιολας.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
δεν πετυχαινουν παντα τα γαμημενα τ αστεια ρε baby,ας το ασχολιαστο,δεν χρειαζοταν ν απαντησεις,λες να μη ξερω ποτ ενοχλω η'οχι,τελος παντων,μαλλον δεν ηταν καλη η μερα και το καταλαβαινω :rockon:

Επισκέπτης
δεν πετυχαινουν παντα τα γαμημενα τ αστεια ρε baby,ας το ασχολιαστο,δεν χρειαζοταν ν απαντησεις,λες να μη ξερω ποτ ενοχλω η'οχι,τελος παντων,μαλλον δεν ηταν καλη η μερα και το καταλαβαινω :rockon:
;)
If you were there you know !!!!!!!!!!!

[youtube=220,175]8f8f2ndBXOU[/youtube]

Επισκέπτης
Και επειδη η Ανουλα την εκανε για τα ξενα μην κλεινετε τσαμπα Dates και κουραζεται και την Εγκυο κυρια. :tickedoff:
Γιατι ειναι και ζοχαδιακια. :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom