Λένε ότι όποιος το βρει έχει iq πάνω από 150... χαχαχα
Η αλήθεια είναι ότι σε λίγα iq tests που έχω κάνει, έχω πάρει αρκετά υψηλή βαθολογία. Αυτό είναι, όμως, μεγάλη κουβέντα.
Λένε ότι όποιος το βρει έχει iq πάνω από 150... χαχαχα
τι εκανες τωρα το γυρισες αναποδα? ποια ειναι η σωστη πλευρα του τεστ τελικα?Find the missing number ( number under the car)
87??Find the missing number ( number under the car)
Απάντησα σε εσένα, επειδή εσύ μου απηύθυνες το λόγο, αλλά αναφέρομαι σε όλους όσους μπαχάλεψαν εδώ. Ε, ναι, δεν με είδες αλλού γιατί είναι μεταξύ Ελλήνων, που καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Εδώ δεν είναι μόνο ο ανάρμοστος χαβαλές εναντίον ξένου, αλλά ότι έχει μπερδευτεί πλέον και η πληροφορία.τυπε καλογερε...δεν ειπα οτι ειναι γκει,ειπα οτι "αρκει να μην ειναι πισογλέντης" επειδη με ανεφερε ο mratan σαν οδηγο,εχω καθε λογο να το επισημάνω (και επειδη ξερω πολυ καλα που βρισκομαι,εχω και καθε λογο να εχω τις επιφυλάξεις μου και λογο δουλειας-δεν περιμενω να με καταλάβεις)απο κει και περα ειμαι προθυμος να εξυπηρετησω φυσικα, αν και σιγα μαλακιες δεν χρειάζεται.Εγω μπορει να του απάντησα μεταξυ σοβαρου και αστειου αλλα τα εννοουσα αυτα που ειπα.(για τις ελληνιδες) Για την αισθηση του χιουμορ που λες δεν νομιζω να μην καταλαβαινει ποτε τρολαρουμε και ποτε οχι..οσον αφορα για την κακη εικονα,πιστεψε με μπαινει ο καθενας εδω μεσα και βλεπει τι λεμε δε χρειάζεται να ειναι κανεις μελος...(και δεν νομιζω να μην εχει καταλάβει τι εστι φορουμ)...περα απο οοοολα αυτα που σου ειπα.Εσυ καταλαβες αυτο που σου ειπα? τι διαφορα εχει να ζητησω εγω μια πληροφορια απο το να τη ζητησει ενας ξενος? μονο για την αισθηση του χιουμορ??γιατι χλευασμα πεφτει παντου οπως βλεπεις σε καθε νημα αλλα δε σε εχω δει να γραφεις κατι παρομοιο για κάποιον ελληνα. (εμας εδω δηλ)
Από την αριστερή προς τη δεξιά μεριά της εικόνας βλέπουμε τους εξής αριθμούςFind the missing number ( number under the car)
Το παιδί μιλάει σοβαρά και εσύ σαχλαμαριζεις....ευτυχώς που δεν χρειάζεται την βοήθεια σου για να βρει καμμία διεύθυνση από κοντά.Θα έλεγε ότι οι Έλληνες είναι MALAKES και δεν θα είχε άδικο.Go to IMIA island. It is very close to karpathos island
εισαι τοσο γαλλος που ξεχνανε την καταγωγη σου καλογερε.....ελα οκ! το σταματάω εδω.Απάντησα σε εσένα, επειδή εσύ μου απηύθυνες το λόγο, αλλά αναφέρομαι σε όλους όσους μπαχάλεψαν εδώ. Ε, ναι, δεν με είδες αλλού γιατί είναι μεταξύ Ελλήνων, που καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Εδώ δεν είναι μόνο ο ανάρμοστος χαβαλές εναντίον ξένου, αλλά ότι έχει μπερδευτεί πλέον και η πληροφορία.
Και για να απαντήσω και στο επόμενό σου ποστ: ναι, η εικόνα της Ελλάδας με νοιάζει, γιατί έχει αντανάκλαση στους Ελληνες του εξωτερικού. Το ότι κάποιος αφομοιώνεται δεν σημαίνει ότι ο περίγυρός του δεν ξέρει την καταγωγή του.
"Τι τα' χουμε τα λοουερ ,φορ φαν;"Αξεπέραστα Ημισκούμπρια......Don' t pay attention....simply, who has the fly, migiazetai....
Αν το λύσουμε θα βρίσκουμε και τα νουμερα του ΚΙΝΟ;τι εκανες τωρα το γυρισες αναποδα? ποια ειναι η σωστη πλευρα του τεστ τελικα?
αν παω εγω σε ενα ξενο φορουμ τυπου "μπουρδελα" και ρωτησω κατι,μεσα στις πληροφοριες δε θα ακουσω και μαλακιες νομιζεις? οι ξενοι τι ειναι πιοο "αθωοι"?Το παιδί μιλάει σοβαρά και εσύ σαχλαμαριζεις....ευτυχώς που δεν χρειάζεται την βοήθεια σου για να βρει καμμία διεύθυνση από κοντά.Θα έλεγε ότι οι Έλληνες είναι MALAKES και δεν θα είχε άδικο.
Αθώοι δε είναι αλλά και δεν είναι 800 okades MALAKES ομως....αν παω εγω σε ενα ξενο φορουμ τυπου "μπουρδελα" και ρωτησω κατι,μεσα στις πληροφοριες δε θα ακουσω και μαλακιες νομιζεις? οι ξενοι τι ειναι πιοο "αθωοι"?
Μήπως θες να αρχίσουμε για το πόσο Έλληνες είναι το συνοθύλευμα βαλκανίων και μικρασιατών που καρπώνεται την εθνικότητα ενός αρχαίου λαού και επιπλέον ρεζιλεύει την κληρονομιά του;εισαι τοσο γαλλος που ξεχνανε την καταγωγη σου καλογερε.....ελα οκ! το σταματάω εδω.
Ας βγάλουμε, όλοι, την μαλακία να την μετρήσουμεΑθώοι δε είναι αλλά και δεν είναι 800 okades MALAKES ομως....
Και είναι Έλληνες όσοι γεννιούνται εδώ από ξένους γονείς;;;;;;Μήπως θες να αρχίσουμε για το πόσο Έλληνες είναι το συνοθύλευμα βαλκανίων και μικρασιατών που καρπώνεται την εθνικότητα ενός αρχαίου λαού και επιπλέον ρεζιλεύει την κληρονομιά του;
Απλώς είναι τελείως άκυρο να κάνεις πλακιτσα με σοβαρή ερώτηση άλλου ....δεν δικσιολογουμαστε να κορο'ι'δευουμε όποιον χρειάζεται βοήθεια.Ας βγάλουμε, όλοι, την μαλακία να την μετρήσουμε
Νομικά ναιΚαι είναι Έλληνες όσοι γεννιούνται εδώ από ξένους γονείς;;;;;;
Καλά, δεν ρώτησε και ποιο νοσοκομείο εφημερεύει γιατί έπαθε κρίση έλκους....Απλώς είναι τελείως άκυρο να κάνεις πλακιτσα με σοβαρή ερώτηση άλλου ....δεν δικσιολογουμαστε να κορο'ι'δευουμε όποιον χρειάζεται βοήθεια.