Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ευχαριστω φιλαρακι. Ημουνα σε περιεργη ψυχολογικη κατασταση τελευταια.Μπράβο ρε κομάντο. Τόσο καλός τύπος που σαι το αξίζεις να σαι χαρούμενος!
ΥΓ Το λάστιχο το σιαξες?
τι λεει ρε φιλε,ποτε τα κουφετα με το καλο?The only thing that I hope my angel is that you are O.K. I don't want anything else. Take care yourself please and forgive me for all!!! :'( :'( :'(
Εσυ που εισαι ρε φιλαρακι???πουσαι ρε κομαντο?
ειχα διαφωνησει με καποιον και δεν εμπαινα κομμαντο..Ελα εδω ρε συ φιλαρακι Εκτωρα.Το εχασα παλι το κοριτσι.
Μηπως ξερεις κατι εσυ?
![]()
Ναι ρε συ. Ενταξει. Καταλαβαινω. Αλλα μπορουσες να μιλησεις με μενα η με καποιους αλλους φιλους. Εγω οπως θα ειδες δεν σε ενοχλησα καθολου. ;) ;) ;)ειχα διαφωνησει με καποιον και δεν εμπαινα κομμαντο..
δεν ησουν εσυ ρε φιλε..αλλος ηταν...εβγαζε φωτο το κοριτσι παντως πριν μερικες μερεςΝαι ρε συ. Ενταξει. Καταλαβαινω. Αλλα μπορουσες να μιλησεις με μενα η με καποιους αλλους φιλους. Εγω οπως θα ειδες δεν σε ενοχλησα καθολου. ;) ;) ;)
Για λεγε ρε συ. Εχω χασει επεισοδια ρε συ? Με πμ πεστα!δεν ησουν εσυ ρε φιλε..αλλος ηταν...εβγαζε φωτο το κοριτσι παντως πριν μερικες μερες