You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sabrina (Zuzana). Ένας αγγελος στην γη!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΟΜΑΝΤΟ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 305
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Καλοοοοο!!!!!καλησπερα λαλακ και απο μενα,εγω λεω να μαζευτουμε ολοι να παμε να μιλησουμε στην παολα,κατι πρεπει να γινει με κομμαντο να τα φτιαξουνε,κουμπαρα η sabrina για να χει και τον φοβο
Επισκέπτης
Δασκαλε τα φωτα σου σε παρακαλω μεταξυ των 2 κοριτσιων. Εγω παντως εχω αποφασισει ηδη και δεν θα με επιρεασεις καθολου.
Για πες τις υποψηφιες...?
καλησπερα λαλακ και απο μενα,εγω λεω να μαζευτουμε ολοι να παμε να μιλησουμε στην παολα,κατι πρεπει να γινει με κομμαντο να τα φτιαξουνε,κουμπαρα η sabrina για να χει και τον φοβο
Ε ναι ,κριμα ειναι.
Λοιπον αυριο Βριλλησου...
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μαλλον για ισχυσει και το γνωμικο.... ο κουμπαρος την κουμπαρα καθε μερα!!!καλησπερα λαλακ και απο μενα,εγω λεω να μαζευτουμε ολοι να παμε να μιλησουμε στην παολα,κατι πρεπει να γινει με κομμαντο να τα φτιαξουνε,κουμπαρα η sabrina για να χει και τον φοβο
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Πες μας οτι δεν τις ξερεις κι ολας δασκαλε και θα αυτοκτονησω!Για πες τις υποψηφιες...?
Ε ναι ,κριμα ειναι.
Λοιπον αυριο Βριλλησου...
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Οχι ρε αδερφι με τετοια γυναικα να πηγαινω με την κουμπαρα! Απλως για να εχει τον φοβο μηπως παω και να προσεχει!μαλλον για ισχυσει και το γνωμικο.... ο κουμπαρος την κουμπαρα καθε μερα!!!
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
για το αλατοπιπερο θα πηγαινεις...Οχι ρε αδερφι με τετοια γυναικα να πηγαινω με την κουμπαρα! Απλως για να εχει τον φοβο μηπως παω και να προσεχει!
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλα...πευτουμε στις 2φορες την εβδομαδα... μια για το αλατι και μια για το πιπερι..
εγω προτεινω να γινει συγχωνευση και στο κρεβατι ,εκει να σε δω κομμαντο τι θα κανεις
Μη του βάζεις ιδέες κι εσύ τώρα !!!
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Δεν ηθελα ποτε 2 γυναικες στο κρεβατι μου ρε αδερφε γιατι μπερδευομαι!εγω προτεινω να γινει συγχωνευση και στο κρεβατι ,εκει να σε δω κομμαντο τι θα κανεις
Κι εγώ μπερδεύομαι, αυτο μ αρέσειΔεν ηθελα ποτε 2 γυναικες στο κρεβατι μου ρε αδερφε γιατι μπερδευομαι!
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Και αν τις θες και τις 2 δεν ερχεσαι σε αμηχανια σε ποιαν θα τον βαλεις και ποιαν θα αφησεις παραπονεμενη να κοιταει?Κι εγώ μπερδεύομαι, αυτο μ αρέσει
Α, ρε Κομάντο, αυτό λύνεται εύκολα. Τους αφήνω την πρωτοβουλια!Και αν τις θες και τις 2 δεν ερχεσαι σε αμηχανια σε ποιαν θα τον βαλεις και ποιαν θα αφησεις παραπονεμενη να κοιταει?
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Οσο για την Sabrina ειχε σχεδον τελειωσει για μενα οταν βγηκα απο το ξενοδοχειο και πριν γινουν ολα οσα επακολουθησαν για διαφορους προσωπικους λογους. Και κριμα το thread. Δεν πειραζει. Θα του αλλαξουμε ονομα. Παολα 2ο.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Και εκει ομως μπορει να προκηψει προβληματακι ξερεις. Και αν δεν τα βρουνε και αρχισουν το μαλλιοτραβηγμα?Α, ρε Κομάντο, αυτό λύνεται εύκολα. Τους αφήνω την πρωτοβουλια!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 8K