Νέα

Sabrina (Zuzana). Ένας αγγελος στην γη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΟΜΑΝΤΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Παίδες , αναφέρεστε για την Sabrina και την Suzana , στρίπερ στο Rasputin , η Sabrina είναι Ρουμάνα και η Suzana Βραζιλιάνα ...αν είναι άωτες τις γνωρίζω και τις δυο πολύ καλά...

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
πουσαι ρε λαλακκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Παίδες , αναφέρεστε για την Sabrina και την Suzana , στρίπερ στο Rasputin , η Sabrina είναι Ρουμάνα και η Suzana Βραζιλιάνα ...αν είναι άωτες τις γνωρίζω και τις δυο πολύ καλά...

oxi niko.
H sabrina ειναι  citytour girl  και το zuzana ειναι το πρακτορειο που τις φερνει...

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Φιλαρακι λαθος κανεις. Για αλλη Sabrina Λες σηγουρα.  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Εκτωρα προσεχε τι γραφεις γιατι εδω πεφτει κοψιμο του κερατα λεμε!!!

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
oxi niko.
H sabrina ειναι  citytour girl  και το zuzana ειναι το πρακτορειο που τις φερνει...
Για σου ρε αδερφε Λαλακ. Καλως ορισες στο thread μου. Τετοιες προσωπικοτητες ανεβαζουν το κηρος του λεμε και το εννοω.  :rockon: :rockon: :rockon:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
oxi niko.
Ευχάριστω παίδες , πάντως η Sabrina μοιάζει πολύ με την Sabrina που έως και 2 χρονια πριν δούλευε στο Ρασπούτιν , και καμια φορα και Lolita , ήταν γκόμενα ενός από τους δυο μετόχους του Ρασπούτιν ,είχε ποζάρει παλιότερα και για ένα περιοδικό με βελτιώσεις αυτοκινήτων, το πιο τρελό μουνί σε όλα τα strip τις Aθηνας...

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Και τζιζ. Εδω δεν αναφερουμε ολο το ονομα του συγκεκρημενου πρακτορειου ποτε!!! Ενα σκετο Ζ ειναι αρκετο γιατι θα αρχισουν τα "κοψιματα".  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Γεια σου ρε κομαντο με τη θρεντακλα σου!
Για σου ρε αδερφε και δασκαλε Λαλακ! Τελικα εδω στο site ουδεν κρυφον υπο του ηλιου ρε συ. Σε αλλο thread μου εβγαλαν ολα τα απλυτα στην φορα ρε συ!  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Πηγα ρε συ ενα μπουκετο με 12 τριανταφυλλα στο κοριτσι οταν πηγα και το ξερει ολο το site!  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Πηγα ρε συ ενα μπουκετο με 12 τριανταφυλλα στο κοριτσι οταν πηγα και το ξερει ολο το site!  :grin: :grin: :grin:

Ενταξει ρε και τι εγινε και εγω εχω παει λουλουδια.
Αλλος ειχε παει ενα δοχειο με φετα Αμφιλοχιας.Στα λουλουδια κολλας εσυ...

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ενταξει ρε και τι εγινε και εγω εχω παει λουλουδια.
Αλλος ειχε παει ενα δοχειο με φετα Αμφιλοχιας.Στα λουλουδια κολλας εσυ...
Μου αρεσει να πηγαινω λουλουδια γενικα στις γυναικες ρε δασκαλε. Κακο ειναι?  ;)

Επισκέπτης
Οχι ρε δεν ειναι κακο.
Αλλα να φροντιζεις να χουνε την ετικετα πανω του ανθοπωλειου για να μην νομιζουν τα κοριτσια οτι τα πηρες απο Πακιστανο σε φαναρι..
Τα προσεχουν τα ct αυτα...

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Οχι ρε δεν ειναι κακο.
Αλλα να φροντιζεις να χουνε την ετικετα πανω του ανθοπωλειου για να μην νομιζουν τα κοριτσια οτι τα πηρες απο Πακιστανο σε φαναρι..
Τα προσεχουν τα ct αυτα...
Ανθοδεσμη ητανε ρε αδερφε. Δεν πουλανε ανθοδεσμες οι πακιστανοι ξερεις.  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom