Επισκέπτης
Καλησπερα αλανια
Εκτωραααααααα!!!!!!1πουσαι ρε λαλακκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ
Παίδες , αναφέρεστε για την Sabrina και την Suzana , στρίπερ στο Rasputin , η Sabrina είναι Ρουμάνα και η Suzana Βραζιλιάνα ...αν είναι άωτες τις γνωρίζω και τις δυο πολύ καλά...
Παίδες , αναφέρεστε για την Sabrina και την Suzana , στρίπερ στο Rasputin , η Sabrina είναι Ρουμάνα και η Suzana Βραζιλιάνα ...αν είναι άωτες τις γνωρίζω και τις δυο πολύ καλά...
Φιλαρακι λαθος κανεις. Για αλλη Sabrina Λες σηγουρα.Παίδες , αναφέρεστε για την Sabrina και την Suzana , στρίπερ στο Rasputin , η Sabrina είναι Ρουμάνα και η Suzana Βραζιλιάνα ...αν είναι άωτες τις γνωρίζω και τις δυο πολύ καλά...
Για σου ρε αδερφε Λαλακ. Καλως ορισες στο thread μου. Τετοιες προσωπικοτητες ανεβαζουν το κηρος του λεμε και το εννοω.oxi niko.
H sabrina ειναι citytour girl και το zuzana ειναι το πρακτορειο που τις φερνει...
Ευχάριστω παίδες , πάντως η Sabrina μοιάζει πολύ με την Sabrina που έως και 2 χρονια πριν δούλευε στο Ρασπούτιν , και καμια φορα και Lolita , ήταν γκόμενα ενός από τους δυο μετόχους του Ρασπούτιν ,είχε ποζάρει παλιότερα και για ένα περιοδικό με βελτιώσεις αυτοκινήτων, το πιο τρελό μουνί σε όλα τα strip τις Aθηνας...oxi niko.
H sabrina ειναι citytour girl και το zuzana ειναι το πρακτορειο που τις φερνει...
Για σου ρε αδερφε Λαλακ. Καλως ορισες στο thread μου. Τετοιες προσωπικοτητες ανεβαζουν το κηρος του λεμε και το εννοω.
Για σου ρε αδερφε και δασκαλε Λαλακ! Τελικα εδω στο site ουδεν κρυφον υπο του ηλιου ρε συ. Σε αλλο thread μου εβγαλαν ολα τα απλυτα στην φορα ρε συ!Γεια σου ρε κομαντο με τη θρεντακλα σου!
Πηγα ρε συ ενα μπουκετο με 12 τριανταφυλλα στο κοριτσι οταν πηγα και το ξερει ολο το site!
Ελα ντε! πες τα μου ρε φιλαρακι μηπως βαλω μυαλο τελικα και κοψω τις μαλακιες Που κανω ωρες ωρες.τι τα ηθελες και εσυ τα τριανταφυλλα?
Πηγα ρε συ ενα μπουκετο με 12 τριανταφυλλα στο κοριτσι οταν πηγα και το ξερει ολο το site!
Μου αρεσει να πηγαινω λουλουδια γενικα στις γυναικες ρε δασκαλε. Κακο ειναι? ;)Ενταξει ρε και τι εγινε και εγω εχω παει λουλουδια.
Αλλος ειχε παει ενα δοχειο με φετα Αμφιλοχιας.Στα λουλουδια κολλας εσυ...
Ανθοδεσμη ητανε ρε αδερφε. Δεν πουλανε ανθοδεσμες οι πακιστανοι ξερεις.Οχι ρε δεν ειναι κακο.
Αλλα να φροντιζεις να χουνε την ετικετα πανω του ανθοπωλειου για να μην νομιζουν τα κοριτσια οτι τα πηρες απο Πακιστανο σε φαναρι..
Τα προσεχουν τα ct αυτα...