SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Αν πουλανε λεει.....Ανθοδεσμη ητανε ρε αδερφε. Δεν πουλανε ανθοδεσμες οι πακιστανοι ξερεις.
Αν πουλανε λεει.....Ανθοδεσμη ητανε ρε αδερφε. Δεν πουλανε ανθοδεσμες οι πακιστανοι ξερεις.
Ε δεν ετυχε να παρω ποτε και με πιανεις αδιαβαστο.Αν πουλανε λεει.....
η ενημερωση ειναι το Α και το Ω αδερφε... keep posting!Υπαρχει παντως μια μικρη πιθανοτητα απο ολη αυτη τη μαλακια μου να βγει και κατι θετικο στο τελος φιλαρακια. Δεν ξερω. Ο καιρος θα δειξει.
γιατι το πειραζεις το παιδι μας εσυ?στη παολα εχεις παει τιποτα κομμαντο η' μονο στη sabrina?
Βοηθησε με λιγο αδερφι γιατι ειμαι λιγο αργος. Οταν λες αν εχω παει κατι τι εννοεις?στη παολα εχεις παει τιποτα κομμαντο η' μονο στη sabrina?
Σε αυτο θα σου απαντησω εγω φιλαρακι χωρις φοβο και παθος αν θες.θελω να δω ποια αγαπα περισσοτερο konstantine
Αυτο δεν μπορω να στο πω αδερφε γιατι μας ακουνε πολλοι. Η Παολα μονο ξερει. Ρωτα την. Αν θελει εχει το δικαιωμα απο μενα να σου πει.λουλουδια,σοκολατακια,κτλ
η παολα εχει σηκωσει πολυ ψηλα τον πυχη....για παολα σε κοβω,η sabrina ηταν απλα μια απιστια
Μια προσπαθεια ακομα να ξεκολησω ηταν αλλα κατεληξε και αυτη οπως και ολες οι αλλες σε πληρη αποτυχια. Σκετο Βατερλω σου λεω.για παολα σε κοβω,η sabrina ηταν απλα μια απιστια
Και οχι μονο αδερφε θα προστεθα αν μου επιτρεπεις.η παολα εχει σηκωσει πολυ ψηλα τον πυχη....
Λιγη υπομονη αδερφια μαζι μου γιατι εχω μια απλη dial up ακομα στο μαγαζι και οπως καταλαβαινετε σερνομαι γαμω το κερατο μου!
καλησπερα συναγωνιστη...Και κωνσταντινος.