You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sabrina (Zuzana). Ένας αγγελος στην γη!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΟΜΑΝΤΟ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 305
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Βεβαιως και προτινεται για καποιον που δεν εχει ξαναπαει με CT κατα την γνωμη μου βεβαια. Και εγω οταν πρωτοπηγα μαζι της πρωταρα μου ηταν.Η Sabrina προτείνεται για κάποιον που δεν έχει ξαναπάει με CT ?
ή θεωρείται από τα αστέρια και δεν παίζει για νέους ?
Άπό σχόλια πάντως σκίζει ...
Υπαρχει λεξικο για τις κωλοσυντομογραφιες και δεν το ξερω?
Οχι τετοιες ερωτησεις εδω. Θα μας κοψουνε και θα εχουν δικιο. Στελνω pm.
Τροποποίηση, ε γιαυτό και εγώ στο έστελνα με πμ από την αρχή ... απλά δεν θέλω να γίνομαι ενοχλητικός/φορτικός
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Το λοιπον. Για τους φιλους του συγκεκριμενου thread ας κανω εναν απολογισμο τι εχουμε μεχρι τωρα απο τις κριτικες για το κοριτσι. Εχουμε 2 με Μ.Ο.10 και 1 με Μ.Ο.6.3!!! Και ο νοων νοητω Εκτωρακι βεβαια! (Και σε οποιον δεν αρεσει αυτο το post μπορει να το σβησει ελευθερα! Θα γραψω αμεσως αλλο! )
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Μαλλον οχι ρε φιλαρακι. Δεν ξερω ομως κι ολας. Πολλα τα λεφτα για τις οικονομικες μου δυναμεις. Και να πω και την μαυρη μου αληθεια? Αυτη την φορα ηταν και καπως για μενα γιατι υπαρχει ηδη ενα αλλο πολυ μεγαλο κολλημα μου και ενιωσα περιεργα καπως. Σαν να απατουσα την γυναικα μου που ελειπε ταξιδι ενα πραγμα αν καταλαβαινεις.KOMANTO θα ξαναπάς μέχρι να φύγει?
καλησπεραα
Καλως τον Εκτορα!!
ελα ρε πουσαι? ;)
στη δουλεια Εκτορα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις