Έλα όμως που γράφω πως δεν το λέω. Τα χριστιανοηθικοπλαστικά δεν μου ταιριάζουν.
Το λάθος σου είναι που συγκρίνεις μήλα με πατάτες.
Άλλο τί είναι ηθικό στο ποδόσφαιρο και άλλο στην προσωπική ζωή του καθενός μας.
Δικαίωμα σου να θεωρείς κάτι ανήθικο, όπως και τον υπολοίπων που (μάλλον) δεν το θεωρούμε.
Το θεωρώ όμως, προσωπικά και θα μου επιτρέψεις την έκφραση, ποταπό να επιτίθεσαι προσωπικά σε κάποιον άλλο, για κάτι που αφορά την προσωπική του ζωή, προκειμένου να τον μειώσεις ή ακόμα χειρότερα να αντικρούσεις κάποιο επιχείρημα του. Οι αρχαίοι αυτό, το ονόμαζαν "ύβρη".
Αν ήξερες ας πούμε πως ο χρηστίδης7 (τυχαίο το παράδειγμα) ήταν τυφλός και σου μιλούσε για τα πρωταθλήματα του γαύρου και πόσο τίμια και καθαρά είναι, θα του απαντούσες "Μιλάς και συ για αμφισβητούμενες φάσεις και πέτσινα πρωταθλήματα, που δεν βλέπεις την τύφλα σου ρε στραβούλιακα?" ή "Άνοιξε τα στραβά σου ρε γκαβούλιακα, να δεις καλύτερα τα βίντεο και μετά μας μιλάς για τη φάση του Ντουντού". Εγώ πάντως δεν θα το έκανα. Ας μείνουμε σε αθλητικά πλαίσια λοιπόν.
Ελπίζω να κατάλαβες.
Και αυτά στα λέω εντελώς φιλικά, γιατί εκτός από αδερφό Ενωσίτη, δεν σε θεωρώ μαλάκα, ούτως ώστε να μην σου απευθύνομαι καν.
Ακόμα πιστεύω ειλικρινά, πως τουλάχιστον στις ποδοσφαιρικές προκλήσεις που δεχόμαστε ως οπαδοί της ΑΕΚ σε αυτό το μπουρδελοσάιτ και είναι πολλές, μπορείς να επιχειρηματολογήσεις πολύ καλύτερα από αυτό ή ακόμα και να κάνεις παιχνίδι με βρισίδια αν το προτιμάς ;)
Από μέρους μου τελειώνει εδώ το θέμα και πάω παρακάτω.
Φίλτατοι φίλοι και οπαδοί του ολυμπιακού που γράφετε στο παρόν νήμα. Η καζούρα και οι γενικολογίες για τα ποδοσφαιρικά είναι δεκτές και ενίοτε καλοδεχούμενες. Μην προκαλείτε όμως και δη προσωπικά τον καθένα από μας. Μάχαιραν έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις. Λίγο ακόμα να με φτιάξετε και με ένα ποστ, θα σας κάνω να χοροπηδάτε εδω μέσα και να μου βρίζετε ό,τι έχω και δεν έχω, όπως έκανα και στο παρελθόν. Δε μασάω και σας έχω χεσμένους κιόλας. Μετά άντε να σας δω, ποιος έχει τα αρχίδια να μου κάνει αναφορά. Μείνετε σε κόσμια, αθλητικά και μπουρδελιάρικα πλαίσια.
Αυτά.
Υ.Γ. Κυριακή 14.15 στο ΟΑΚΑ το ΠΑΡΤΥ συνεχίζεται!
ινδιανε....αλλο μαλακας και καραγκιοζης και αλλο αεκτζης η γαυρος η βαζελος...
σε νουμερα κανω προσωπικους χαρακτηρισμους...οχι σε αεκτζη η σε βαζελο...δεν νομιζω να σε εχω χαρακτηρισει καπως προσωπικα εσενα...για ποιο λογο αλλωστε;;αν δεν κανω λαθος εχουμε διαφωνησει ναι αλλα σε κοσμια (οσο ειναι δυνατον) επιπεδα...ξαναλεω αλλο αεκτζης αλλο μαλακας...
ναι καποιοι με αναγκαζουν να τα κανω συνωνυμα γιαυτο και αποφευγω γενικα να μπαινω....check ημερομηνιες...
απο εκει και περα για εναν δυο συγκεκριμενους που τους θεωρω γελοιους και νουμερα θα μπαινω και θα το λεω οταν θεωρω οτι πρεπει...πιστεψε με το παλευω να μην ξηγιεμαι ετσι συνεχεια....
ξαναμανα λεω...ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΑΣ και αλλο αεκτζης...
με πολλα παιδια κανω διαλογο αλλα οπως εσεις (και σωστα) θεωρειτε καποιους κολλημενους (απο τους γαυρους) ετσι και εγω θεωρω καποιους κολλημενους απο τα χανουμια....
δεν ανεχομαι νουμερα σαν τον γρηγορη που εκτος απο προκλητικοι καραγκιοζηδες ειναι και σκατορουφιανοι....
συγνωμη αλλα θα το λεω οποτε θελω και κρινω...
απο εκει και περα η αν θες μου απαγορευεις να μπαινω εδω ,η ταυτοζεσαι με τον περι ου ο λογος καραγκιοζη και μου το δηλωνεις ευθεως η δεν μπερδευεσαι αναμεσα σε μενα και σε καποιον που εγω θεωρω καραγκιοζη και ολα καλα...
ναι ξερω το φιδια κλπ ακουμπανε (θα μου πεις ) και εσενα οπως και αλλους...
ε οχι ρε μαγκα δεν ειναι ετσι...δεν εισαι φιδι...ουτε εσυ ουτε αλλα παιδια ...
αλλα οι περισσοτεροι που βιωνω γυρω μου ειναι...και αυτοι πηραν αυτο που τους αξιζει...τα σκατα...
και δυστυχως αφου εσεις δεν κανετε την διαφορα να ειστε περισσοτερο αλλεγκροι αναγκαστικα σας πηρε και εσας η κατηφορα...
η ζωη ειναι δικαιη...με πουστιες και ψεματα και σανο δεν επιβιωνει κανεις...και με συκοφαντιες....η αληθεια ΠΑΝΤΑ βγαινει μπροστα...
οσο για τις φασεις;;ενταξει μερικες οντως εχει ευνοηθει ο γαυρος...σε αλλες ομως οχι...αποψη μου...
αλλα καθε κυριακη ρε ινδιανε τετοιες φασεις συζητουνται σε ΟΛΑ τα ματς απο καταβολης ποδοσφαιρου...
απλα επειδη ο γαυρος ειναι η δυναμη προβαλλονται οι δικες του φασεις...οντως ενα τζαρτζ το τζολε ειναι κιτρινη και δεν δινετε και σε ενα αλλο ιδιο παιρνει ο αντιπαλος του...ναι ...αυτη ειναι η μιση αληθεια...η αλλη μιση ειναι να ψαξει καποιος να βρει και να βαλει αλλες φασεις που εχει ευνοηθει η αεκ...να μπαινανε δηλ ΟΛΕΣ οι αμφισβητουμενες μαζι...η δεν εχει ευνοηθει η αεκ;;αλλα η μιση αληθεια ειναι ενα ολοκληρο ψεμα...
απομονωνεις του αντιπαλου και δειχνεις μονο αυτες που σε συμφερει...
εχει δουλεψει ενα ολοκληρο συστημα για να πεισει πως η αυτοκρατορια του θρυλου ειναι στηριγμενη στο παρασκηνιο...
ε ασε μας ρε ινδιανε....μην απαντησεις στο συγκεκριμενο γιατι θα παει μακρυα η βαλιτσα και ξερω τι θα πεις και ξερω τι θα σου πω και δεν θα τελειωσουμε πουθενα...
ας μεινουμε στις αποψεις μας ...η δικια σου οτι η αυτοκρατορια ειναι ενα ψευτικο δημιουργημα που στηριχτηκε σε πλαγια μεσα και η δικη μου οτι η τριχα γινεται τριχια απο πρωταθλητες στη προπαγανδα...
Υ.Γ. γρηγορη εισαι μεγιστος κλοουν!!!