Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
η ζωη ρε φιδια ειναι πολυ διακαιη...γιαυτο ειστε στα σκατα ...γιατι εκει σας αξιζει να ειστε σαν ομαδα...φιδια που σερνονται...ερπετα γλειωδη...
εκει καριολια ρουφιανοι...κλαψομουνηδες...πατατε κουμπακια αδερφες και φτιαχνετε βιντεακια με ψευτικες φασεις που κανετε το ασπρο μαυριο και γελαει ο κοσμος...λες και αμ δειξεις μια φαση δεκα φορες και ειναι πεναλτυ (ντουντου πχ) επειδη την εδειξες δεκα φορες θα πρεπει να πουμε οτι δεν ειναι...
εκει ξαναλεω φιδια στα σκατα...
και εγω καβαλαρης σε ελλαδα και ευρωπη με υγεια σα συλλογος και με αναγνωριση απο το υγιες κομματι του ποδοσφαιρου και οχι φυσικα απο τη δικη σας σαπιλα...
φιδια....
εξαιρουνται ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αυτοι που γνωριζουν οτι δεν ειναι φιδια....να μη ξαναλεμε τα ιδια...αλλα δυστυχως η πλειποψηφια τους παιρνει μπαλλα και η δικια τους ομαδα ειναι επισης στα σκατα...τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη...
φιδια ελεινα/...
κανε με αναφορα μωρη κωλοτρυπιδα...ανανδρε....πουστρακο...
κανε μου....αφου το εχεις για χομπυ ρε ρουφιανε ανανδρε....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μέσα σ αυτά υπολογίζεις ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ;;;; Ενδιαφέρον...Για πες και άλλα...
ναι ρε αναρχιδε,,,και οχι μονο το υπολογιζει αλλα αυτο το ματς που η αντιολυμπιακη προπαγανδα προσπαθει να το θαψει ειναι μερα δοξας και τιμης του συλλογου μας...
ειναι η συγκρουση μεταξυ δυο κοσμων ,η τελικη επικρατηση...και εκει εδειξα ποιος ειμαι ρουφιανε σιχαμενε...
μιλας εσυ με τα οργια στη φιλαδελφεια καριολη που η αποστολη του ολυμπιακου πηγαινε με τις ασπιδες στα ματ στα αποδυτηρια και το πουλμαν αλλαζε καθε χρονο τζαμια ε;;ανανδρε...κλαψιαρη μαλακα...κλαψε ρε μαλακα...και κανε με και αναφορα ρε...σε λεω πουστη και αναρχιδο...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ναι ρε αναρχιδε,,,και οχι μονο το υπολογιζει αλλα αυτο το ματς που η αντιολυμπιακη προπαγανδα προσπαθει να το θαψει ειναι μερα δοξας και τιμης του συλλογου μας...
ειναι η συγκρουση μεταξυ δυο κοσμων ,η τελικη επικρατηση...και εκει εδειξα ποιος ειμαι ρουφιανε σιχαμενε...
μιλας εσυ με τα οργια στη φιλαδελφεια καριολη που η αποστολη του ολυμπιακου πηγαινε με τις ασπιδες στα ματ στα αποδυτηρια και το πουλμαν αλλαζε καθε χρονο τζαμια ε;;ανανδρε...κλαψιαρη μαλακα...κλαψε ρε μαλακα...και κανε με και αναφορα ρε...σε λεω πουστη και αναρχιδο...
1ον Θ αρχίσω από το τέλος. ΑΝ μου βρίσεις το ΣΠΙΤΙ και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου και ΑΦΟΥ πρώτα σ έχω προειδοποιήσει ότι θα σου κάνω αναφορα και εσύ συνεχίσεις τότε ΝΑΙ θα σου κάνω αναφορα. Γιατί με τον πεξάρα αυτό έγινε. Τώρα όσο αφορά τον άλλον που ήταν "οπαδός" (τρολ ήταν αλλά το παραβλέπω) του ΟΣΦΠ και έφαγε ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ τ παράπονά σου στον Διομίδη.
2ον Πότε ήρθες στη Ν.Φ και το πούλμαν άλλαζε ΚΑΘΕ χρόνο τζάμια; ΑΝ εξαιρέσεις τη πρώτη φορά που ήρθε ο Μπάγεβιτς στην Ν.Φ σα προπονητής του ΟΣΦΠ πότε έγιναν οι καταστροφές που λες στο πούλμαν του ΟΣΦΠ; Μήπως τ έχεις μπερδέψει με αυτά που έχεις κάνει ΕΣΥ, σα καλός πούστης που είσαι και αρχίδι του κερατά που είσαι βουτηγμένος στη πρέζα και ο μόνος λόγος που πας γήπεδο είναι να τα σπάσει, στο πούλμαν του ΠΑΟ στο ΜΠΑΣΚΕΤ;;;; ΕΝΝΟΕΙΕΤΑΙ πως μπορώ να πατήσω κάτι κουμπάκια και να βγαλω ΨΕΥΤΙΚΑ βίντεο (μαλάκα τι έγραψες πριν;;; Είχα καταλάβει πόσο βλάκας είσαι όταν έγραψε ότι η ΡΗΤΡΑ του συμβολαίου δεν έχει να κάνει ΤΙΠΟΤΑ με το συμβόλαιο, αλλά όχι και τόσο βλάκας που να πιστεύεις σε βίντεο που έχει κάτσει ο άλλος να τα πειράξει ψηφιακά και να τ ανεβάσει στο γιουτιουμπ. ΑΝ ήξερες τις εργατοώρες που χρειάζονται για να γίνει κάτι τέτοιο ΓΙΑ ΛΙΓΑ φρέιμς μόνο θα σου έπεφταν τ αρχίδια, που δεν έχεις, κάτω)
3ον Όσο για τη ριζούπολη...Αυτό που έγραψες τ αφήνω όπως είναι. Δε το σχολιάζω. Σου τ έχω ξαναπεί. Προστάτεψε τον εαυτό σου.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το να λες ότι ένα παιχνίδι που έγιναν Τ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, που οι κάφροι που είχαν πάει (ΤΣΑΜΠΑ)  και έσκιζαν τη φισούνα, που οι "σεκιούριτι" του γηπέδου έλεγαν τ απίστευτα για τις μάνες και τις οικογένειες των παικτών του ΠΑΟ, είναι ΜΕΡΕΣ ΔΟΞΑΣ για την ομάδα σου τι να σου πω. Είχα καταλάβει ότι παίρνεις εντολές από τη πλατεία Αλεξάνδρας αλλά δεν ήξερα ότι ήσουν ΚΑΙ κάφρος. Τώρα το κατάλαβα και αυτό.
Είναι σα να έρθει ένας ΑΕΚτζής και να σου πει ότι το ματς ΑΕκ-ΟΣΦΠ στη πρώτη επιστροφή στη Ν.Φ του Μπάγεβιτς είναι η επικράτηση της τιμιότητας απέναντι στη προδοσία. Όσο μαλάκας θα είναι αυτός ΑΛΛΟ τόσο είσαι και εσύ.
Επίσης, μια απορία. Έρχονται εδώ γαύροι και γράφουν ότι μαλακία θέλουν για να το παίξουν έξυπνοι, και καλά. Όταν το λοιπόν μετά τρώνε την εξυπνάδα στα μούτρα και φεύγουν στημένοι στα 4 και γαμημένοι έρχονται και σου κλαίγονται; Γιατί ειλικρινά ενώ έχεις γράψει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές ότι δε θα ασχοληθείς με το θρεντ της ΑΕΚ, όποτε συμβαίναι γαύροι να έχουν φάει τα μούτρα τους εδώ μέσα, μετά από λίγο κάνεις την ματαεπανεμφάνισή σου.
Και για να τελιώνω με τη πάρτυ σου, γιατί δε γουστάρω να μιλάω σε κάφρους και να τους δίνω αξία και σ αυτούς και στη καφρίλα που ζούνε, το είχα γράψει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ θα το γράψω ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρχεται ένας ΟΣΦΠους και να κάνει τον χαβαλέ του τη καζούρα του κτλπ (όπως ο Καράβλαχος πχ με το στάδιο ότι δηλαδή το Καραϊσκάκη είναι υπαρκτό ενώ της ΑΕΚ είναι μακέτα). Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ΟΣΦΠ (περιέργος κανένας του ΠΑΟ) να έρχεται και να λέει ότι η πολιτεία φτιάχνει γήπεδο στην ΑΕΚ, ή ακόμα και να λέει ότι η ΑΕΚ δε θα πάρει ευρώ από τα 20εκ της περιφέρειας. Αλλά ν έρχεται ο άλλος και ν είναι εριστικός ΕΧΩ. Και θα του απαντάω στο ίδιο ύφος. Όταν έρχεται και μου λέει ότι ο ΟΣΦΠ είχε τόσα χρόνια καλύτερη ομάδα όχι από μένα αλλά στην Ελλάδα και ότι δε χρειάστηκε κανένα σπρώξιμο από καμία διαιτησία ε τότε θα του βάλω τόσα και άλλα τόσα βίντεο ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ.
λες και αμ δειξεις μια φαση δεκα φορες και ειναι πεναλτυ (ντουντου πχ) επειδη την εδειξες δεκα φορες θα πρεπει να πουμε οτι δεν ειναι...
Υ.Γ Τώρα να υποθέσω πως επειδή η ώρα ήταν περασμένες όταν τ έγραψες σου είχε πέσει και βαρύ το βραδυνό ε έκλειναν τα μάτια σου και έβλεπες θολά. Γιατί ΑΝ όντως το πιστεύεις τότε έχω ένα ΑΚΟΜΑ λόγο να μην ασχοληθώ με τη πάρτυ σου. Ασχολήσε με το υποθαλάσσιο βόλευ και δεν ξέρεις τα βασικά ΚΑΝ της μπάλας.

Υ.Γ Με την πάρτυ σου δε πρόκειται ν ξανασχοληθώ. Μην ασχοληθείς και εσύ με τη δική μου. Και να πεις στους συν-γαυρούς σου οτι πριν γράψουν αυτά που γράφουν εδώ μέσα να βουτάνε πρώτα τη γλώσσα στο μυαλό τους. Στ όμορφα και στα ωραία θα απαντάω όμορφα και ωραία, στις εξυπνάδες και στις μαλακίες θα τους κάνω ρόμπα. ΟΚ μάστορα;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Για μια ομάδα που φτιάχτηκε στο παρά 1, το γεγονός ότι έχει βλέψεις για τους 4 είναι από μόνο του τεράστια επιτυχία.

Στο επόμενο ματς της ΑΕΚ στο βόλευ θα είναι δύσκολο για μένα αλλά και για όλους τους οριτζινάλες του νησιού. Η αγάπη μας για την ΑΕΚ έχει ΜΟΝΟ αντίπαλο την αγάπη μας για το νησί. Για μένα όποιο και αν είναι τ αποτέλεσμα (αφού ισοπαλία δεν υπάρχει) θα είμαι το ίδιο χαρούμενος και στεναχωρημένος μαζί.
Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι στο νησί στις κερκίδες να δω και τα φιλαράκια μου που με πολύ κόπο και προσπάθεια έχουν φτάσει τον Φοίκικα εκεί που τον έχουν φτάσει, αλλά και για να είμαι και πλάι στου οριτζινάλες του νησιού (παρόλες τις διαφορές μας και τις διαφωνίες μας δε παύουμε ν αγαπάμε την ομάδα, συν ότι με κάποους κλωτσούσαμε και το τόπι όταν ήμασταν πιτσιρίκια)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Δηλαδή να το σκεφτώ όταν είναι να πάω με το κασκόλ της ΑΕΚ στο Πεκίνο ε; Δεν έχει τίποτα αγγλικές σημαίες αλλά ξέρω γω;

Υ.Γ Α ρε πούστη μου (κινέζικος) κουμμουνισμός που χρειάζεται στην Ελλάδα. Σε λίγες μέρες όλοι οι κάφροι όλων των ομάδων θα έσπαγαν πέτρες με σιδερόμπαλες περασμένες στα πόδια τους.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
1ον Θ αρχίσω από το τέλος. ΑΝ μου βρίσεις το ΣΠΙΤΙ και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου και ΑΦΟΥ πρώτα σ έχω προειδοποιήσει ότι θα σου κάνω αναφορα και εσύ συνεχίσεις τότε ΝΑΙ θα σου κάνω αναφορα. Γιατί με τον πεξάρα αυτό έγινε. Τώρα όσο αφορά τον άλλον που ήταν "οπαδός" (τρολ ήταν αλλά το παραβλέπω) του ΟΣΦΠ και έφαγε ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ τ παράπονά σου στον Διομίδη.
Οποιος μπαίνει για να βρίσει προσωπικά, τον πούλο.
Οποιος μπαίνει για να κάνει πλακίτσα και για να συζητήσει καλώς να ορίσει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Θα σταθώ στη τελευταία παράγραφο, αυτή που λέει για τις ακαδημίες. Πίστευα, πιστεύω και θα πιστεύω πως το μέλλον όχι μόνο της ΑΕΚ αλλά όλων των Ελληνικών ομάδων είναι οι ακαδημίες. Είναι μία επένδυση που αν γίνει προσεκτικά και σωστά θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα (την όποια ομάδα) και το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Ο Άκης που έχει ζήσει και έχει παίξει και μπάλα στ εξωτερικό και που έχει κάνει και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα (όχι σα ποδοσφαιριστής) επίσης στο εξωτερικό είναι μια καλή λύση. Πιστεύω ότι στην ΑΕΚ θα πρέπει να γίνει μια επένδυση τύπου Παιανίας για να μπορέσει η ομάδα να παράγει παίκτες. Χρειάζεται και σκάουτερ που σκοπό θ έχουν να οργώνουν την Ελλάδα και να βλέπουν και να τσιμπάνε πιτσιρίκια. Πιτσιρίκια του στυλ Σωκράτη, Ταχτσίδη, ακόμα και του Κονέ (που αν και ήταν εύρυμα του ΟΣΦΠ στην ΑΕΚ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα) ή του Μανωλά (του ανηψιού).

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ανθρωπος που ρουφιανευει ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ για μενα ειναι αρχιδι...τελος...
οτι εισαι καραγκιοζης και γελοιος θα το γραφω οσο οποτε και οταν γουσταρω και καβλωνω....με κανεις και γελαω και εισαι μεγαλο νουμερο...αθρωπακι που βλεπει φαντασματα....θα το γραφω οσο γουσταρω...διαλογο αν εννοεις αυτο το να μην ξαναασχοληθω μαζι σου σαφως και δεν θα κανω....αλλα να γραφω ποσο νουμερο εισαι θα το κανω και αν με φτιαξεις αλλο λιγο θα το γραφω σαραντα φορες την εα...
και αντε και γαμησου...
και κανε με και αναφορα αν θες πουστρακο παλι στο καβλι μου...
αυτα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
χωστα ρε χριστιδη γιγαντα!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αδελφε με μια προταση τα ειπες ολα,αυτο προσπαθουσα να τον κανω να καταλαβει.Μην κρινει για να μην κριθει.Οι αναγκες του καθε ανθρωπου ειναι σεβαστες,αυτο δεν σημαινει ομως,οτι αυτοματα το ανηθικο γινεται ηθικο....
Έλα όμως που γράφω πως δεν το λέω. Τα χριστιανοηθικοπλαστικά δεν μου ταιριάζουν.
Το λάθος σου είναι που συγκρίνεις μήλα με πατάτες.
Άλλο τί είναι ηθικό στο ποδόσφαιρο και άλλο στην προσωπική ζωή του καθενός μας.
Δικαίωμα σου να θεωρείς κάτι ανήθικο, όπως και τον υπολοίπων που (μάλλον) δεν το θεωρούμε.
Το θεωρώ όμως, προσωπικά και θα μου επιτρέψεις την έκφραση, ποταπό να επιτίθεσαι προσωπικά σε κάποιον άλλο, για κάτι που αφορά την προσωπική του ζωή, προκειμένου να τον μειώσεις ή ακόμα χειρότερα να αντικρούσεις κάποιο επιχείρημα του. Οι αρχαίοι αυτό, το ονόμαζαν "ύβρη".
Αν ήξερες ας πούμε πως ο χρηστίδης7 (τυχαίο το παράδειγμα) ήταν τυφλός και σου μιλούσε για τα πρωταθλήματα του γαύρου και πόσο τίμια και καθαρά είναι, θα του απαντούσες "Μιλάς και συ για αμφισβητούμενες φάσεις και πέτσινα πρωταθλήματα, που δεν βλέπεις την τύφλα σου ρε στραβούλιακα?" ή "Άνοιξε τα στραβά σου ρε γκαβούλιακα, να δεις καλύτερα τα βίντεο και μετά μας μιλάς για τη φάση του Ντουντού". Εγώ πάντως δεν θα το έκανα. Ας μείνουμε σε αθλητικά πλαίσια λοιπόν.
Ελπίζω να κατάλαβες.
Και αυτά στα λέω εντελώς φιλικά, γιατί εκτός από αδερφό Ενωσίτη, δεν σε θεωρώ μαλάκα, ούτως ώστε να μην σου απευθύνομαι καν.
Ακόμα πιστεύω ειλικρινά, πως τουλάχιστον στις ποδοσφαιρικές προκλήσεις που δεχόμαστε ως οπαδοί της ΑΕΚ σε αυτό το μπουρδελοσάιτ και είναι πολλές, μπορείς να επιχειρηματολογήσεις πολύ καλύτερα από αυτό ή ακόμα και να κάνεις παιχνίδι με βρισίδια  αν το προτιμάς ;)
Από μέρους μου τελειώνει εδώ το θέμα και πάω παρακάτω.

Φίλτατοι φίλοι και οπαδοί του ολυμπιακού που γράφετε στο παρόν νήμα. Η καζούρα και οι γενικολογίες για τα ποδοσφαιρικά είναι δεκτές και ενίοτε καλοδεχούμενες. Μην προκαλείτε όμως και δη προσωπικά τον καθένα από μας. Μάχαιραν έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις. Λίγο ακόμα να με φτιάξετε και με ένα ποστ, θα σας κάνω να χοροπηδάτε εδω μέσα και να μου βρίζετε ό,τι έχω και δεν έχω, όπως έκανα και στο παρελθόν. Δε μασάω και σας έχω χεσμένους κιόλας. Μετά άντε να σας δω, ποιος έχει τα αρχίδια να μου κάνει αναφορά. Μείνετε σε κόσμια, αθλητικά και μπουρδελιάρικα πλαίσια.
Αυτά.

Υ.Γ. Κυριακή 14.15 στο ΟΑΚΑ το ΠΑΡΤΥ συνεχίζεται!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
Φίλτατοι φίλοι και οπαδοί του ολυμπιακού που γράφετε στο παρόν νήμα. Η καζούρα και οι γενικολογίες για τα ποδοσφαιρικά είναι δεκτές και ενίοτε καλοδεχούμενες. Μην προκαλείτε όμως και δη προσωπικά τον καθένα από μας. Μάχαιραν έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις. Λίγο ακόμα να με φτιάξετε και με ένα ποστ, θα σας κάνω να χοροπηδάτε εδω μέσα και να μου βρίζετε ό,τι έχω και δεν έχω, όπως έκανα και στο παρελθόν. Δε μασάω και σας έχω χεσμένους κιόλας. Μετά άντε να σας δω, ποιος έχει τα αρχίδια να μου κάνει αναφορά. Μείνετε σε κόσμια, αθλητικά και μπουρδελιάρικα πλαίσια.
Αυτά.

σιγα ρε φοβηθηκαμε....
οσο για το παρτυ της κυριακης,απλα μια λεξη : ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σιγα ρε φοβηθηκαμε....
οσο για το παρτυ της κυριακης,απλα μια λεξη : ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
To οτι ειναι καταντια ομαδα που παιζει τσαμπιονς λιγκ να εχει λιγοτερα διαρκειας απο ομαδα που παιζει Γ εθνικη,συμφωνουμε.
Το οτι ειναι καταντια σε ματς παναθηναικου-οσφπ να κοβονται λιγοτερα εισητηρια απο το ματς ΑΕΚ-Ραφηνα,σαφως συμφωνουμε παλι.
Το οτι εινα καταντια να παιρνεις κυπελλο και να μενουν πισω 400 φιλαθλοι αμυαλοι για να το πανηγυρισουν,με τους υπολοιπους "να τρεχουν να προλαβουν το τραινο",ενταξει,αυτο και αν ειναι καταντια.
Το οτι ειναι καταντια το οτι το 2013 καμια μεγαλη ελληνικη ομαδα δεν εχει δικο της γηπεδο,και η μονη που προσπαθει να φτιαξει
ειναι η διαλυμενη ΑΕΚ,εδω και αν συμφωνουμε,αδελφε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Έλα όμως που γράφω πως δεν το λέω. Τα χριστιανοηθικοπλαστικά δεν μου ταιριάζουν.
Δικαίωμα σου να θεωρείς κάτι ανήθικο, όπως και τον υπολοίπων που (μάλλον) δεν το θεωρούμε.
Το θεωρώ όμως, προσωπικά και θα μου επιτρέψεις την έκφραση, ποταπό να επιτίθεσαι προσωπικά σε κάποιον άλλο, για κάτι που αφορά την προσωπική του ζωή, προκειμένου να τον μειώσεις ή ακόμα χειρότερα να αντικρούσεις κάποιο επιχείρημα του. Οι αρχαίοι αυτό, το ονόμαζαν "ύβρη".
Αν ήξερες ας πούμε πως ο χρηστίδης7 (τυχαίο το παράδειγμα) ήταν τυφλός και σου μιλούσε για τα πρωταθλήματα του γαύρου και πόσο τίμια και καθαρά είναι, θα του απαντούσες "Μιλάς και συ για αμφισβητούμενες φάσεις και πέτσινα πρωταθλήματα, που δεν βλέπεις την τύφλα σου ρε στραβούλιακα?" ή "Άνοιξε τα στραβά σου ρε γκαβούλιακα, να δεις καλύτερα τα βίντεο και μετά μας μιλάς για τη φάση του Ντουντού". Εγώ πάντως δεν θα το έκανα. Ας μείνουμε σε αθλητικά πλαίσια λοιπόν.
Ελπίζω να κατάλαβες.
Και αυτά στα λέω εντελώς φιλικά, γιατί εκτός από αδερφό Ενωσίτη, δεν σε θεωρώ μαλάκα, ούτως ώστε να μην σου απευθύνομαι καν.
Ακόμα πιστεύω ειλικρινά, πως τουλάχιστον στις ποδοσφαιρικές προκλήσεις που δεχόμαστε ως οπαδοί της ΑΕΚ σε αυτό το μπουρδελοσάιτ και είναι πολλές, μπορείς να επιχειρηματολογήσεις πολύ καλύτερα από αυτό ή ακόμα και να κάνεις παιχνίδι με βρισίδια  αν το προτιμάς ;)

Αυτά.

Αδελφε εν ετει 2013 οποιαδηποτε θρησκεια,μου προκαλει σπυρακια..Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν πρεπει να θεωρω κατι ηθικο,η ανηθικο..Ειναι καποιες αρχες μου..Ο τυπος μας εχει σπασει τα νευρα με τα δακρυβρεχτα του σεντονια του οτι πρεπει να παει ο μελισσαν φυλακη και οτι γνωριζει παρα πολλα για την γουνα του..Και μας πεταει και ενα οτι δεν το λεει μονο για αυτο αλλα και για τον κοκκαλη..Ενω απο πισω υποστηριζει το προιον που γιγαντωσε οταν ηταν στην προεδρια του..Εαν αυτο δεν ειναι υποκρισια,πες μου εσυ τι ειναι.Ειλικρινα...
Τες πα το θεμα το σταματαω εδω με τους παντρεμενους και τα μασατζιδικα,παραδεχομαι οτι ηταν αστοχο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άνθρωπος που βρίζει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ΣΠΙΤΙΑ είναι ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ και του αξίζει όχι να τον "ρουφιανέψεις" αλλά να του γαμήσεις ότι έχει ιερό και όσιο.
Το ποιος είναι καραγκίοζης και γελοίος μπορεί κάποιος να το καταλάβει από τα γραφόμενά σου. Ότι ο ΟΣΦΠ θα μπορούσε να είναι στη πρώτη τετράδα πχ στη Πρέμιερ Λιγκ. Ή ότι η ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:. Ότι κάθονται άνθρωποι και φτιάχνουν ΤΕΛΕΙΑ ψεύτικα 5λεπτα βίντεο, ψηφιακά επεξεργασμένα κτλπ, όταν για να φτιάξει λίγα δεεύτερα ΤΕΛΙΟΥ ψηφιακού βίντεο 1ον χρειάζεσαι μηχανήματα όσο ο προυπολογισμός ενός μικρού κράτους, και απίστευτες εργατο-ώρες. Ότι η ΑΕΚ θα ανέβει σε 10-20-30 χρόνια. Όταν σου λέγαμε ότι ο Μελισσάν αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού εσύ έλεγες ότι παραληρούμε, αλλά ταυτόχρονα τη ντροπή της Ριζούπολης εσύ τη λες "στιγμές δόξας για τον σύλλογο".
Το λοιπόν σύρε και γαμήσου, και πάρε και πίπες και ότι άλλο σε φτιάχνει. Τ ότι παίρνεις γραμμή από τη Πλατεία Αλεξάνδρας μπορεί να το καταλάβει και ο 5χρονος ανηψιός μου παπάρα.
Γράφτω και στην εα, γράφτω και όπου θέλεις. Το γεγονός ότι είσαι γκιόζης δε πρόκειται να τ αλλάξεις δε πα να έχεις το θεό μπάρμπα όμως. Γιατί αυτό είσαι. Ένας φασίστας γκιοζάκος της σειράς. Ένας γελοίος κόλακας σε βασιλιά επίγειο που τη γυρτή καμπούρα του νομίζει καταφύγιο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ελπίζω να κατάλαβες.

Αυτά.

Τα βίντεο είναι ΨΕΥΤΙΚΑ. ΤΕΛΟΣ. Κάθησαν κάποιοι που δεν ήξεραν τι να κάνουν ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ να σπαταλήσουν και έκαναν ψηφιακή τροποποίηση στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βίντεο ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ που ακόμα και ο Τζωρτ Λούκας τους θέλει για τ επόμενα 3 σταρ γουόρς. Τι ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Πες μου; Στα πραμγατικά βίντεο ο παίχτης του Άρη βγάζει λασο και το περνάει από τη μέση του Ντουντού και τον τραβάει. Γιι αυτό βρίσκει αέρα. ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Υ.Γ Εγώ τη Κυριακή και όλες τις Κυριακές δυστυχώς δε θα είμαι στο πάρτυ. Όμως το σατανικό σχέδιο προχωρεί. Το διαρκείας τ έχω δώσει στον βάζελο κουμπάρο μου για να πηγαίνει με τη γυναίκα του (άρρωστη ΑΕΚτζού) στο γήπεδο (θύρα 11). Πληρώνει ΜΟΝΟ το εισητήριο της γυναίκας του και πάνε τις Κυριακές. Τα πιτσιρίκια καραγουστάρουν (η μάνα του βάζει και το βίντεο της παρουσίασης σχεδόν κάθε μέρα πλέον) και ο μεγάλος (4 πλέον) στα κέφια του τραγουδάει το "Τρελλένομαι, τρελλένομαι" Όταν σε 2 χρόνια με το καλό γυρίσω τους έχω υποσχεθεί σουίτα στο ΝΑΟ ΤΩΝ ΝΑΩΝ.Πίτσα, μπύρα και μπάλα  :rockon: :rockon: :rockon:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αδελφε εν ετει 2013 οποιαδηποτε θρησκεια,μου προκαλει σπυρακια..Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν πρεπει να θεωρω κατι ηθικο,η ανηθικο..Ειναι καποιες αρχες μου..Ο τυπος μας εχει σπασει τα νευρα με τα δακρυβρεχτα του σεντονια του οτι πρεπει να παει ο μελισσαν φυλακη και οτι γνωριζει παρα πολλα για την γουνα του..Και μας πεταει και ενα οτι δεν το λεει μονο για αυτο αλλα και για τον κοκκαλη..Ενω απο πισω υποστηριζει το προιον που γιγαντωσε οταν ηταν στην προεδρια του..Εαν αυτο δεν ειναι υποκρισια,πες μου εσυ τι ειναι.Ειλικρινα...
Τες πα το θεμα το σταματαω εδω με τους παντρεμενους και τα μασατζιδικα,παραδεχομαι οτι ηταν αστοχο.
Πές τον κωλόγαυρο, εμπεριέχει και την έννοια του υποκριτή μέσα. Όπως και να 'χει, μου αρκεί που αναγνωρίζεις, πως ήταν άστοχο και κάνεις παιχνίδι, όπως ξέρεις να κάνεις ;)

To οτι ειναι καταντια ομαδα που παιζει τσαμπιονς λιγκ να εχει λιγοτερα διαρκειας απο ομαδα που παιζει Γ εθνικη,συμφωνουμε.
Το οτι ειναι καταντια σε ματς παναθηναικου-οσφπ να κοβονται λιγοτερα εισητηρια απο το ματς ΑΕΚ-Ραφηνα,σαφως συμφωνουμε παλι.
Το οτι εινα καταντια να παιρνεις κυπελλο και να μενουν πισω 400 φιλαθλοι αμυαλοι για να το πανηγυρισουν,με τους υπολοιπους "να τρεχουν να προλαβουν το τραινο",ενταξει,αυτο και αν ειναι καταντια.
Το οτι ειναι καταντια το οτι το 2013 καμια μεγαλη ελληνικη ομαδα δεν εχει δικο της γηπεδο,και η μονη που προσπαθει να φτιαξει
ειναι η διαλυμενη ΑΕΚ,εδω και αν συμφωνουμε,αδελφε.
Πες του και για την κατάντια σε γήπεδο 70.000 να μαζεύονται για αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος πάνω από 20.000 μόνο. Μιλάμε για ξεφτίλα, όχι αστεία...

Υ.Γ. Όσο για σένα ανόητε, (ξέρεις εσύ) για σήμερα, σε έσωσε ο μάστερ και ας μην το ξέρεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom