gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Καταρχάς δεν είπα ότι θα το κάψουε ηθελημένα. Είπα ότι ΑΝ μένουν οι φλόγες συνέχεια αναμένες πρωί - μεσημέρι- βραδυ είναι επικίνδυνο να γίνει κάποια στραβή και να τρέχουμε. Εκτός αν πληρώνουμε και 5-10 πυροσβέστες να κάνουν υπηρεσία.Δεν το κάψαμε τόσα χρόνια που μας τα πρήζανε οι οικωλόγοι...λες να το κάψουμε όταν θα έχει γίνει το γήπεδο?
Εμένα μου αρέσει πάντως και αισθητικά και ο συμβολισμός που δίνεται...
Για τον συμβολισμό ναι, μαζί σου. Αλλά ΟΛΟ το γήππεδο είναι τιγκαρισμένο στον συμβολισμό. Από το ξωκλήσι του Οσίου Λουκά, μέχρι και την εξωτερική αρχιτεκτονική του σταδίου. Εδώ και η ονομασία του καφενείου είναι συμβολική.
Υ.Γ Αλλά τόσο εσύ όσο και εγώ είμαστε μαλάκες. Ο Μελισσάν μας κοροϊδεύει. Δεν έχει βάλει ευρώ......παραπάνω από τα 10 μύρια που έχει ήδη σώσει για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ούτε θα βάλει το χέρι του στη τσέπη για τις μεταγραφές που ΗΔΗ έχει κάνει για του χρόνου. Τα λεφτά από τη Περιφέρεια δε θα εκταμιευτούν ποτέ, πάει να συναντήση τον υπουργό και το επιτελείο του για να παίξουν πρέφα. Και περιμένει ο άνθρωπος να αδειάσει ένα κελί σε κάποια φυλακή για να τον χώσουν μέσα. Α! Και να μη ξεχάσω. Είναι και πουθεναμανατζής