Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.503
Πόντοι
456
Ρε παιδί μου δεν διαφωνώ ότι είναι για πασατεμπους, είναι, άρα μην τους εκθέτεις βάζοντας τους τόσο ψηλά και παίζοντας το οφσάιντ συνέχεια.
Βάλε αυτή την άμυνα σε πιο χαμηλά μέτρα μέσα στο γήπεδο και έλα να μου πεις άμα τρώνε γκολ τόσο εύκολα.
Αυτό λέω
Ναι βεβαια συμφωνω απολυτα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.130
Πόντοι
2.606
δεν ειναι ευκολο να γινει αυτο...οταν μια ομαδα εχει μαθει σε ενα συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου, δεν αλλαξει ευκολα απο παιχνιδι σε παιχνιδι...τα ιδια παθαιναμε και εμεις επι σόλιντ πχ, που στην ελλαδα ριχναμε 4αρες και στην ευρωπη τρωγαμε 4αρες...ή ο πουστηςβαζελος παλια που στην ευρωπη κερδιζε μισο μηδεν και μετα εκανε μπουλκουμέ 0-0 με την παναχαικη...

εγω πιστευω αλμειδα θα δωσει βαρος στην κλωτσοπατιναδα....θα πάει η καρατιά σύννεφο, ωστε να μαζευτουν λιγο οι δικοι μας, μπας και το κλεψει το ματς ο λορεντζο λάμας....
:coffee::coffee::coffee:
Άκουσε με δεν το λέω για να είμαι εξασφαλισμένος το φοβάμαι το παιχνίδι την Κυριακή εκτός αν με διαψεύσει ο άλλος και είναι τόσο ακραία κολλημένος και πάει να παίξει στα ίσια τον ολυμπιακό όπου εκεί θα γίνει ο θάνατος της μαϊμούς

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.503
Πόντοι
456
Δε με φοβίζει ο Ολυμπιακός όπως παλιά.
Η ΑΕΚ με φοβίζει περισσότερο που την έχω ικανή να μην έχει καταλάβει γιατί διασυρθήκαμε 2 φορές.
Εγώ δίνω πιθανότητες και τρίτου διασυρμού (έως πέντε) γιατί απλούστατα δεν καταλαβαίνουν.
Κατά τα άλλα, άλλη μια ευκαιρία δίνω στην ομάδα, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος και όχι επειδή ο αντίπαλος είναι κάνα φόβητρο, απλά επειδή κατεβαίνουμε αδιάβαστοι....

Θα έχει ενδιαφέρον το ματς αλλά είναι 1 από τα 8 του πρωταθλήματος.
Το κύπελλο έχει χαθεί με κατεβασμένα παντελόνια....
Σωπα ρε κ συ που χαθηκε το κυπελλο.Θα βαλουμε 7 μπαλες στα μουνια και θα περασουμε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.130
Πόντοι
2.606
το πλανο ηταν να εχουμε αποστασεις 30 μετρα μεταξυ μας τα στοπερ και τα χαφ απο μεσα!!!

ακομη και στο 3-0 δε προσαρμοστηκε. ο ΒΛΑΚΑΣ...

δεν ειχαμε χθες ουτε πλανο ουτε προπονητη... ουτε παικτες...

αγαλματα ειχαμε.
Δεν μπορείς να χάνεις 3-0 στο 30 και να κάνεις αλλαγές στο 60

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.830
Πόντοι
2.356
Σωπα ρε κ συ που χαθηκε το κυπελλο.Θα βαλουμε 7 μπαλες στα μουνια και θα περασουμε.
εγω λεω να βαλει την ΑΕΚ Β. καλυτερα θα παιξει. μη σε πω οτι θα κερδισει κιολας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom