Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (8 μέλη και 34 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.500
Πόντοι
456
Ωφειλετε να την αποτελειωσετε την κουλα

Δεν εχουν ομαδα, δεν εχουν προπονητη.
ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΜΕ ΠΑΝΤΩΣ:hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που λέει ο λόγος μαν λεει
Μπα κατι θα ξερει αυτος

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.127
Πόντοι
2.606
Γαμηθηκες με την Κυριακη εσυ..Αν ξερεις τιποτα πες μας τουλαχιστον μπας και κονομησουμε :grin:
ειναι δεδομενο οτι θα κλειστει πισω και θα παιξει με τον τροπο που παιζουν οι μικρες ομαδες τον ολυμπιακο και τον δυσκολευουν δεν εχει αλλη λυση αν βγουν και πουνε παμε επιθεση να τους γαμησουμε θα ερθει πανωλεθρια παλι

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.500
Πόντοι
456
ειναι δεδομενο οτι θα κλειστει πισω και θα παιξει με τον τροπο που παιζουν οι μικρες ομαδες τον ολυμπιακο και τον δυσκολευουν δεν εχει αλλη λυση αν βγουν και πουνε παμε επιθεση να τους γαμησουμε θα ερθει πανωλεθρια παλι
Δε θα τελειωσει μαν αν φαμε κ αλλη τετοια πουτσα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.127
Πόντοι
2.606
Δε θα τελειωσει μαν αν φαμε κ αλλη τετοια πουτσα.
δεν νομιζω παντως οτι υπαρχει αεκτζης που πιστευει οτι μπορει να παρει το πρωταθλημα απο αυτον τον ολυμπιακο σε σερι 3 αγωνων μεταξυ τους

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.500
Πόντοι
456
Εγώ δεν είδα κανέναν παίχτη χεσμενο χθες.
Είδα παίχτες που απλά δεν μπορούσαν να εκτελέσουν το πλάνο που τους ζητήθηκε, αφού απλούστατα το πλάνο ήταν λάθος.
Το πλάνο δεν το βγάζουν οι παίχτες.
Αδερφε ολη η αμυνα ειναι για πασατεμπους κτλ.Ολη ομως.Δεν ειναι ποδοσφαιριστες αυτοι βοθρατζηδες ειναι.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.500
Πόντοι
456
δεν νομιζω παντως οτι υπαρχει αεκτζης που πιστευει οτι μπορει να παρει το πρωταθλημα απο αυτον τον ολυμπιακο σε σερι 3 αγωνων μεταξυ τους
Μπορει να σας δωσαμε το κυπελο για να παρουμε το πρωταθλημα:tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.127
Πόντοι
2.606
Μπορει να σας δωσαμε το κυπελο για να παρουμε το πρωταθλημα:tooth:
ο ολυμπιακος του γερου τρομαζει πλεον πληρης νομιζω κοιταζει εδω και καποιο καιρο τον οποιοδηποτε στα ματια εννοω οχι ελλαδα

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
40
Like
4.218
Πόντοι
5.396
Δε με φοβίζει ο Ολυμπιακός όπως παλιά.
Η ΑΕΚ με φοβίζει περισσότερο που την έχω ικανή να μην έχει καταλάβει γιατί διασυρθήκαμε 2 φορές.
Εγώ δίνω πιθανότητες και τρίτου διασυρμού (έως πέντε) γιατί απλούστατα δεν καταλαβαίνουν.
Κατά τα άλλα, άλλη μια ευκαιρία δίνω στην ομάδα, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος και όχι επειδή ο αντίπαλος είναι κάνα φόβητρο, απλά επειδή κατεβαίνουμε αδιάβαστοι....

Θα έχει ενδιαφέρον το ματς αλλά είναι 1 από τα 8 του πρωταθλήματος.
Το κύπελλο έχει χαθεί με κατεβασμένα παντελόνια....

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.500
Πόντοι
456
ο ολυμπιακος του γερου τρομαζει πληρης νομιζω κοιταζει εδω και καποιο καιρο τον οποιοδηποτε στα ματια εννοω οχι ελλαδα
Να σου πω οτι εχεις αδικο?Δεν εχεις.Κ εγω τα ιδια θα ελεγα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.127
Πόντοι
2.606
Δε με φοβίζει ο Ολυμπιακός όπως παλιά.
Η ΑΕΚ με φοβίζει περισσότερο που την έχω ικανή να μην έχει καταλάβει γιατί διασυρθήκαμε 2 φορές.
Εγώ δίνω πιθανότητες και τρίτου διασυρμού (έως πέντε) γιατί απλούστατα δεν καταλαβαίνουν.
Κατά τα άλλα, άλλη μια ευκαιρία δίνω στην ομάδα, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος και όχι επειδή ο αντίπαλος είναι κάνα φόβητρο, απλά επειδή κατεβαίνουμε αδιάβαστοι....

Θα έχει ενδιαφέρον το ματς αλλά είναι 1 από τα 8 του πρωταθλήματος.
Το κύπελλο έχει χαθεί με κατεβασμένα παντελόνια....
το ποδοσφαιρο δεν εχει λογικη για αυτο κι εχει τετοια γοητεια δεν μοιαζει με κανενα αλλο αθλημα εδω θα ειμαστε να δουμε τι θα γινει κι αν ο αλμειδας θα αποδεχθει το γεγονος οτι θα πρεπει να παιξει σαν ομαδουλα για να εχει ελπιδες δηλαδη πουλμαν στο τερμα κι οτι βγει μπροστα αλλα οχι με μπιλντ απ αλλα με σεντρες απο οπου να ναι στο γηπεδο πραγματικα εστω κι αν δεν θα παιξουν 3 βαρια χαρτια δικα μας ορτα τσικινιο ελ καβλι αν κανει κατι διαφορετικο θα σας ξεκωλιασουμε παλι
481122330_1324387802162624_8494022268723648259_n.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.376
Πόντοι
8.355
Αδερφε ολη η αμυνα ειναι για πασατεμπους κτλ.Ολη ομως.Δεν ειναι ποδοσφαιριστες αυτοι βοθρατζηδες ειναι.
Ρε παιδί μου δεν διαφωνώ ότι είναι για πασατεμπους, είναι, άρα μην τους εκθέτεις βάζοντας τους τόσο ψηλά και παίζοντας το οφσάιντ συνέχεια.
Βάλε αυτή την άμυνα σε πιο χαμηλά μέτρα μέσα στο γήπεδο και έλα να μου πεις άμα τρώνε γκολ τόσο εύκολα.
Αυτό λέω

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.376
Πόντοι
8.355
το ποδοσφαιρο δεν εχει λογικη για αυτο κι εχει τετοια γοητεια δεν μοιαζει με κανενα αλλο αθλημα εδω θα ειμαστε να δουμε τι θα γινει κι αν ο αλμειδας θα αποδεχθει το γεγονος οτι θα πρεπει να παιξει σαν ομαδουλα για να εχει ελπιδες δηλαδη πουλμαν στο τερμα κι οτι βγει μπροστα αλλα οχι με μπιλντ απ αλλα με σεντρες απο οπου να ναι στο γηπεδο πραγματικα εστω κι αν δεν θα παιξουν 3 βαρια χαρτια δικα μας ορτα τσικινιο ελ καβλι αν κανει κατι διαφορετικο θα σας ξεκωλιασουμε παλι
481122330_1324387802162624_8494022268723648259_n.jpg
Τι μου θυμίζει...
Τι μου θυμίζει...
:think:
Α ναι μωρέ
Τον Ολυμπιακό προπερσι μου θυμίζει που είχε κάτσει πίσω στην Φιλαδέλφεια και πέταγε μπαλιές ο Φορτουνης στον Μπακαμπου και έφυγε με 3-1
Σε χάλασε τότε που έφυγες με αποτέλεσμα επειδή έπαιξες σαν ομαδουλα, όπως λες?
Δεν νομίζω.
Ούτε ότι έπαιξες σαν ομαδουλα όπως εσύ λες σε πείραξε τότε.
Δεν μπορούσες να αντιμετωπίσεις την ΑΕΚ με άλλο τρόπο εκείνη την χρονιά και πολύ καλά έκανες και στηθηκες έτσι ως ομάδα.
Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι τακτικής εκτός από ικανότητας.
Αν βρεις τον τρόπο να κερδίσεις έκανες την δουλειά.
Τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.316
Πόντοι
5.006
δεν ειναι ευκολο να γινει αυτο...οταν μια ομαδα εχει μαθει σε ενα συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου, δεν αλλαξει ευκολα απο παιχνιδι σε παιχνιδι...τα ιδια παθαιναμε και εμεις επι σόλιντ πχ, που στην ελλαδα ριχναμε 4αρες και στην ευρωπη τρωγαμε 4αρες...ή ο πουστηςβαζελος παλια που στην ευρωπη κερδιζε μισο μηδεν και μετα εκανε μπουλκουμέ 0-0 με την παναχαικη...

εγω πιστευω αλμειδα θα δωσει βαρος στην κλωτσοπατιναδα....θα πάει η καρατιά σύννεφο, ωστε να μαζευτουν λιγο οι δικοι μας, μπας και το κλεψει το ματς ο λορεντζο λάμας....
:coffee::coffee::coffee:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.823
Πόντοι
2.356
Εγώ δεν είδα κανέναν παίχτη χεσμενο χθες.
Είδα παίχτες που απλά δεν μπορούσαν να εκτελέσουν το πλάνο που τους ζητήθηκε, αφού απλούστατα το πλάνο ήταν λάθος.
Το πλάνο δεν το βγάζουν οι παίχτες.
το πλανο ηταν να εχουμε αποστασεις 30 μετρα μεταξυ μας τα στοπερ και τα χαφ απο μεσα!!!

ακομη και στο 3-0 δε προσαρμοστηκε. ο ΒΛΑΚΑΣ...

δεν ειχαμε χθες ουτε πλανο ουτε προπονητη... ουτε παικτες...

αγαλματα ειχαμε.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.823
Πόντοι
2.356
Υπαρχουν οολλοι λογοι για να φας ή να ριξεις μια εξαρα. Τεσσαρα, τριαρα και να λες και λιγα εβαλα/εφαγα. Πρεπει και ολα να σου πηγαίνουν στραβα για να ταμασεις και ολα τέλεια για να τα σταξεις.

Την Κυριακή, ξανα λέω, ειναι αλλο παιχνιδι, η ΑΕΚ παίζει μπροστα στον κοσμο της που θα είναι με το μαχαιρι στα δοντια στις κερκιδες και πρεπει να εξιλεωθει, αλλιως κινδυνευουν (κακως) να μπουν φουσκωτοι μεσα στο τελος του αγωνα και να ζητανε εξηγησεις οπως τοτε με την πεντάρα στο ΟΑΚΑ απο τον Ολυμπιακο.
Με νικη της ΑΕΚ κερδίζουν οι παιχτες παραταση. Με ισοπαλια απλα δεν ανοίγει ουτε μυτη.
το θεμα ειναι οτι δε μας πηγαν στραβα. το πλανο μας ηταν για 6. αρα πηγε μια χαρα....
ο αλμειδα εστησε την ομαδα για να χασει. τα πηγε αριστα σε αυτο...
ποιος μπορει να τον κατηγορησει?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.127
Πόντοι
2.606
Τι μου θυμίζει...
Τι μου θυμίζει...
:think:
Α ναι μωρέ
Τον Ολυμπιακό προπερσι μου θυμίζει που είχε κάτσει πίσω στην Φιλαδέλφεια και πέταγε μπαλιές ο Φορτουνης στον Μπακαμπου και έφυγε με 3-1
Σε χάλασε τότε που έφυγες με αποτέλεσμα επειδή έπαιξες σαν ομαδουλα, όπως λες?
Δεν νομίζω.
Ούτε ότι έπαιξες σαν ομαδουλα όπως εσύ λες σε πείραξε τότε.
Δεν μπορούσες να αντιμετωπίσεις την ΑΕΚ με άλλο τρόπο εκείνη την χρονιά και πολύ καλά έκανες και στηθηκες έτσι ως ομάδα.
Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι τακτικής εκτός από ικανότητας.
Αν βρεις τον τρόπο να κερδίσεις έκανες την δουλειά.
Τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε...
Δεν λέμε κάτι διαφορετικό αν καταλαβαίνεις θα πρέπει να αποδεχθεί τα δεδομένα που λένε ότι αν βγει μπροστά με κατοχή θα τον ξεκωλιασει ο ολυμπιακός για το σήμερα μιλάμε για την Κυριακή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom