Δεν είπες ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ; Σου τ έχω ξαναπεί στο θέμα της ρήτρας του συμβολαίου (που ειρησθω εν παρόδο μαθαίνω πως έχει γίνει μια πρώτη κρούση για νέο συμβόλαιο στον Μήτρο με περισσότερες απολαβές και τη ρήτρα να είναι 2πλάσια). Προστάτεψε τον εαυτό σου.
Για να δουμε τι είχες γράψει πριν λίγες μέρες.
Επίσης τα βίντεο ηταν μια κόντρα μεταξύ ΕΜΕΝΑ και κάποιου άλλου γαύρου ο οποίος είπε ότι ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ. Αυτό είπε. Και γω μέσα από τα βίντεο του έδειξε ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΥΝΟΙΕΣ του ΟΣΦΠ. Και του ζήτησα να ψάξει ννα βρει και διαιτητικές εύνοιες προς την ΑΕΚ μ αντίπαλο τον ΟΣΦΠ. Αλλά βλέπεις ήταν ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ, ή αν θέλεις τόσο αδεφή που αφού μπουκώθηκε,αντί να ψάξει να βρει (που ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ειδικά τη 10ετία του 90 είναι ΤΙΓΚΑ στα βίντεο, ήρθε σ εσένα, μάλλον, κλαψουρίζοντας. Και ήρθες μετά εσύ να μου την πεις ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ν έχεις ψάξει το νήμα. Μετά άρχισες και τ "είσαι πούστης και ρουφιάνος" επειδή έκανα αναφορά στον πεξάρα που έβριζε μάνες, πατεράδες κτλπ. ΧΩΡΙΣ όμως να ξέρεις (;;; ) ότι ΗΔΗ ο πεξάρας είχε προειδοποιηθεί από τους μοντ από προηγούμενες αναφορές που του είχαν γίνει (όχι από μένα). Και θεώρησες πως για το μπαντ του άλλου του παπάρου του τρολ ΕΓΩ πάλι ήμουν η αιτία, ΠΑΡΟΤΙ ΟΛΟΙ ξέρουν πως μπαναρίστηκε ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ Τ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ.
Κ τ έχω γράψει ΠΟΛΛΕΣ φορές. Τέρμα τ αστεία. Αφού απ τη στιγμή ΠΟΛΛΟΙ απ εσάς δε σέβεστε και μπαίνεται και βρίζετε δε θα κάτσω να σας μιλάω με το σεις και με το σας. Μπορώ να δεχτώ την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ καζούρα. Αλλα να μπαίνετε και να γράφετε "μουνιά, γαμιεστε, σας γαμάω και σας χύνω" ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να το γράψεις θα έχετε, απ εμένα τουλάχιστον, την ίδια αντιμετώπιση. Αν μπαίνετε ωραία και καλά σα τον Μοϊκανό, και λες τη γνώμη σου όμορφα και ωραία ΝΑΙ θα σου απαντήσω τ ίδιο. ΦΥΣΙΚΑ και πάνω στη κουβέντα θα πω μια μαλακία και θα ξεφύγεις και θα πεις και εσύ και θα ξεφύγω αλλά ως εκεί. Ακόμα και με τον άλλον που βαράει σφραγίδες και νομίζει πως ξέρει τι χρειάζεται ένα έργο ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΗ Ν.Φ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ και λέει πως "σιγά μη δεις τ 20μύρια" αύριο μεθαύριο θα μπορέσω ν κάνω κ άλλη κουβέντα. Εδώ με τον Κάβλαρχο έχουμε βριστεί παλιότερα, αλλά στη καζούρα που κάνει με το στάδιο μια χαρά τη δέχομαι.
Σου ξαναλέω το λοιπόν. Η (κατ εσέ) κατηφόρα μου έχει να κάνει ΜΟΝΟ με τύπους σαν τον πεξάρα κτλπ.
Και τελιώνοντας. Όπως είχα γράψει και στο παρελθόν όταν (ματαξανα)ασχοληθηκε ο Μελισσάν με την ΑΕΚ είχα πει ότι μπορεί να μη τον γουστάρω και να μην τον θέλω (για τους δικούς μου λόγους) αλλά σ αυτό που πάει να κάνει θ είμαι 1000% πίσω και θ τον υποστηρίζω. Γιατί; Γιατί ήξερα πως ενώ τύποι σαν τον Δημητρελο και τον Αδαμίδη ήταν η χαρά σας να είναι στην ΑΕΚ (ή στον ΠΑΟ ή όπου αλλού πλην απ τον ΟΣΦΠ) τύπους σα τον Μελισσάν απλά σας τρομάζουν. Και σας τρομάζουν γιατί ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Τ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ (ο Μελισσάν ακόμα περισσότερο) ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ. Και τα λαμόγια μόνο από λαμόγια τρώγονται. Κακό; Κάκιστο. Αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι.
Υ.Γ Όσο για την ευχή σου σ ευχαριστώ πολύ τ ίδια εύχομαι και σε σένα