θα αφήσω ασχολίαστα τα περισσότερα γιατί βαριέμαι να εξηγώ, ούτως ή άλλως δεν καταλήγουμε πουθενά.
το 2008 για μένα το πρωτάθλημα το χάσατε μόνοι σας.
Προσωπικά σου είπα πως με χαλάνε 2 πράγματα:
1. να μου λένε διαρκώς πως τα πρωταθλήματα ήταν πέτσινα και δοσμένα
2. να μου λένε πως οι υπόλοιποι είναι παναγίες
ο Χ Κόκκαλης είναι επιχειρηματίας και κάνει ό,τι κάνουνε όλοι οι αντίστοιχοι μεγαλοεπιχειρηματίες.
Ξαναλέω πως μια ομάδα πρέεπι να πληρώνει, τον τρόπο που τα φέρνει τα χρήματα δεν τον εξετάζω. Ας κόψει το λαιμό της. Αν ήθελε, ας έμπαινε ο Μελισσανίδης νωρίτερα και ας έκανε ό,τι και ο Κρόκους. Ας τα έβγαζε από το Τσουλου. Δεν το έκανε. Σας έριξε κατηγορία και πάνε τα λεφτά.
Επίσης δεν σου είπα πως για μένα είναι ζάχαρη όλα αυτά τα χρόνια. Αντιθέτως σου είπα μάλιστα πως εκεί που ήμαστε και διψασμένοι για πρωτάθλημα μετά από ανομβρία, εγώ το πρωτάθλημα δεν το ήθελα, γιατί δεν το αξίζαμε (αναφέρομαι στο πρώτο). Τώρα αν θες να τα πάρουμε ένα ένα βαριέμαι.
Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάρετε πρωτάθλημα όταν με το καλό γυρίσετε στην πρώτη κατηγορία.
Δεν μπορώ να στο πω με άλλα λόγια, αφενός στα αρχίδια μου αφετέρου μακάρι κιόλας.
Δεν αποτελεί καμία απολύτως ευχαρίστηση να βλέπεις να φυτοζωούν οι ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ κλπ
Αλλά όπως ευχαριστιόμουνα μόνο τα πρωταθλήματα που έβλεπα ομάδα, να παίζεται μπάλα κλπ, έτσι θα ευχαριστηθώ σε αντίστοιχη περίπτωση όταν εσείς θα έχετε και ομάδα να τα πάρετε.
Όπως ευχαριστιόμουνα όταν το παίρνατε επί Μελισσάν και είχατε ομάδα ασχέτως αν κυκλοφορούσε αυτός με τα κουμπούρια στα αποδυτήρια.
Δεν έχω κανένα κόλλημα με αυτό. Σου είπα, είναι θέμα νοοτροπίας. Δεν μπορείς να φωνάζεις για ηθική και να παρακαλάς να κάνεις τα ίδια. Μακάρι να φτιάξετε γήπεδο, ομάδα κλπ και να κυριαρχήσετε, μαγκιά σας. Και γουστάρω κιόλας.
Και για να το κλείσω, οκ, προφανώς και ο Κρόκους πήρε κάποια πρωταθλήματα, ειδικά τα 2 πρώτα νομίζω κάνανε μπαμ, αν και νομίζω πως ήταν και ο Μπάγεβιτς στο όλο κόλπο (μεγάλη συζήτηση), με αδιαφανή τρόπο. Αλλά η μόνιμη καραμέλα πως για όλα τα κακά φταίει ο Ολυμπιακός είναι λάθος.
Ας μην έπαιρνε το Ριβάλντο ο Ντεμάκος να βάλει μέσα την ομάδα και μια χαρά θα ήσαστε.
Αλλά έκανε αυτό που κάνουνε οι περισσότεροι... πλήρωνε με τη λογική πως ΘΑ μπούνε χρήματα μέσα, αν μας πάνε ΟΛΑ καλά.
Σου θυμίζω πως ακόμα και να το είχατε πάρει, θα το είχατε πάρει με 1-2 βαθμούς διαφορά. Επομένως η επένδυση δεν απέδωσε επί της ουσίας και αποδείχτηκε λάθος, γιατί εκείνη τη χρονιά σας είχε κάτσει που ο Ολυμπιακός έκανε γκέλες λόγω ευρώπης και μικρού ρόστερ. Δεν πέταγε και η ΑΕΚ...