Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Μηνύματα
430
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί (και γίνομαι κουραστικός) πολύ απλά ΑΝ δε έπαιρνες το πρωτάθλημα στα χαρτιά το 2008 (μέχρι τότε η ΑΕΚ πλήρωνε κανονικά) τότε δε μπορείς να γνωρίζει κανείς αν θα ξαναχρεώναμε το κράτος ή αν θα το είχαμε ξεχρεώσει. Ξέρεις πολύ καλά πως ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ λόγος που ξεχρέωσες είναι γιατί δεν άφησες το παιχνίδι να παιχτει στα ίσια. Θα μου πεις για καραμέλες που πιπιλίζουμε και θα έχεις δίκιο. Αλλά από την άλλη δεν έχεις κανένα πρόβλημα που μέχρι τώρα εδώ και 15 χρόνια το παιχνίδι δε παίζεται στ ίσια αλλά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον όταν το λαμόγιο ο Μελισσάν δε παίξει και αυτός το παιχνίδι στα ίσια. Μονά ζυγά δικά σου δηλαδή
πιστευεις δηλαδη οτι αν ειχες παρει το πρωταθλημα το 2008 θα ειχες καλυτερη τυχη?ζωντανο παραδειγμα ο βαζελος!!!!!!!!!!ειδες την καταντια του και με πολυ καλυτερη διοικηση απο τις δικες σας,σε χρημα εννοω,γι αυτο αφηστε καλυτερα την καραμελα "το καυμενο το αεκ που ολοι το κυνηγανε και θελουν το κακο του" :grin:
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
πιστευεις δηλαδη οτι αν ειχες παρει το πρωταθλημα το 2008 θα ειχες καλυτερη τυχη?ζωντανο παραδειγμα ο βαζελος!!!!!!!!!!ειδες την καταντια του και με πολυ καλυτερη διοικηση απο τις δικες σας,σε χρημα εννοω,γι αυτο αφηστε καλυτερα την καραμελα "το καυμενο το αεκ που ολοι το κυνηγανε και θελουν το κακο του" :grin:
κατσε βρε φιλε,εσεις δεν το λετε αυτο;Οτι σας κυνηγαει το κρατος,σας πετανε λασπη και σας αδικουν,και "μονοι μας και ολοι σας" και διαφορες τετοιες παπαριες;Η δεν παρακαλουθεις τετοια;Εδω καποιοι εχουν το θρασος να λενε οτι αδικηθηκαν επι χουντας και οτι αδικηθηκε ο οσφπ στο θεμα γηπεδο.
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Bagger_12.jpg
  :rockon:
 

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.950
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Για πιο λόγο δεν είναι στεγασμένοι οι της θύρας7 εξαρχείων καλό είναι να ρωτήσεις κάποιους κάνουν κουμάντο στον ΟΣΦΠ. Γιατί πχ απαγορεύουν στο όνομα του no politica στη θύρα7 εξαρχείων να μην έχει πανό ενώ από την άλλη επιτρέπουν στους fanatics 7 να έχουν διάφορα πανό (ένα μάλιστα απ τ οποίο δείχνει τον δαφνοστεφανομένο με φόντο τον στόχο) ή γιατί σηκώνουν διάφορα πανό αλληλεγγύης στους εθνικιστές σέρβους.
Όσο για το Πόρτο Λεόνε και κατά πόσο πλέον κυριαρχείτε από φασίστες αρκεί να διαβάσει κάποιος την (γελόια) ανακοινωσή του.

Όσο για το πανό του βάζελου θυμάμαι πως έγραφε Πρώτο Θαίμα. Αυτό μου έκανε εντύπωση. Μετά έγρααφε πως μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα.
Επαναλαμβάνω.
Ο Ολυμπιακός στα εξάρχεια δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ σαν συνδεσμος. Οι λόγοι γι αυτό, επαφίενται αποκλειστικά και μόνο στην ορίτζιναλ που κάνει κουμάντο στα εξάρχεια (χωρίς να λέω πως είναι καλό ή κακό αυτό). Αυτό μάλιστα πάρτο ως δεδομένο Γρηγόριε. Συνδεσμος δεν υπάρχει και κατά την ταπεινή μου άποψη, ούτε πανό. Τωρα αν υπάρχει πανό και δεν τους αφήνουν να το κρεμάσουν στο τηγάνι, ας μας πουν οι ίδιοι οι γαύροι γιατί συμβαίνει αυτό.
Όπως και να'χει αρκετα ασχοληθήκαμε με αυτούς. Κατα τ'άλλα συμφωνω πως η προσχώρηση φασιστών στις αθλητικές ομάδες (τις μεγάλες τουλάχιστον) είναι πάνω κάτω ο ίδιος με μικρές αποκλίσεις. Μόνο για τον Ολυμπιακό δεν είμαι κ τόσο σίγουρος, αλλά σίγουρα δεν μπορώ ούτε να ξέρω, ούτε δικαιούμαι να εκφράσω άποψη. Εξάλλου και το ποστ μου σχετικά με το No politica της θύρας 7, το έκανα ούτως ώστε να ακούσω τη γνώμη διάφορων γαύρων, που τριγυρνούν εδώ μέσα και κυρίως του χρηστίδη, ο οποίος πιστεύω πως έχει άποψη επι του θέματος.
Δεν πειράζει καλή καρδιά και πάμε στα δικά μας καλύτερα.

Υ.Γ. Έχεις δίκιο για το πανό των βάζελων. Ακριβώς αυτό έγραφε και έπειτα συμπληρωνόταν με τα δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στο μαχαίρι, που ανέφερα.
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Γιώργος Λούβαρης κρατικός επίτροπος;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Σε παρακαλω σταμάτα. Αν ήταν όλοι οι κρατικοί επίτροποι σαν αυτόν τότε όλες οι ομάδες θα παρακαλούσαν να μπουν στο νόμο περί αρχαιοτήτων.
Πάμε παρακάτω. Ο Κοσκωτάς υπέκλεψε χρήματα από την τράπεζα κρήτης και τα έβαλε στα ταμεία του ΟΣΦΠ για μεταγραφές; Ναι; Ναι. Άρα για πιο λόγο ΝΑ ΜΗ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ο ΟΣΦΠ; Επειδή δεν έκλεψε το σωματείο τα λεφτά της τράπεζας κρήτης; Μα ούτε το σωματείο ΑΕΚ δεν έκλεψε ΚΑΝΕΝΟΣ τα χρήματα. Εν αντιθέση ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ Ε-Κ-Λ-Ε-Ψ-Ε περί τα 10 εκ ευρώ (και παραπάνω) που με τις προσαυξήσεις έχουν πάει στα 40 με 50 εκ ευρώ. Τι είπε η ΑΕΚ στο Ελληνικό κράτος; Κύριοι τι σας χρωστάω; 40 εκ ευρώ; Μάλιστα. Εμένα μου χρωστάει ο Ψωμιάδης τόσα. Εγώ δεν μπορώ να το κυνηγήσω κάντε το εσείς και πάρτε τα χρήματα και είμαστε πάτσι. Σωστά; Σωστά. Γιατί δε το έκανε το Ελληνικό κράτος; Δε ξέρω. ΑΝ όμως το είχε κάνει τον καιρό που έπρεπε ΟΥΤΕ η ΑΕΚ θα ήταν αναγκασμένη να πέσει Γ εθνική (βασικά δε θα έπεφτε ούτε στη Β αφού δε θα ίσχυε η ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕ ΓΙΑ 4-5 ομαδες μεταξυ αυτών ΠΑΟ και Άρης) και το κράτος θα είχε πληρωθεί και όλοι θα ήταν ΟΚ.
Πάμε παρακάτω. Μήπως ξέρεις να μας πεις πως εσυ ξεχρέωσες; Μήπως πιστεύεις πως ξεχρέωσες με τα λεφτά του Κόκκαλη; ΑΡΧΙΔΙΑ. Με τα λεφτά του Τσ Λ ξεχρέωσες. Γι αυτό και ο Κόκκαλης δεν άφηνε το παιχνίδι να παιχτεί στα ίσια. 2 χρονιές δε πήρες πρωτάθλημα και έκανες ένα σκασμό χρέη (τ οποία ο άλλος θεωρεί πως τα πλήρωσε ο Μαρινάκης από τη τσέπη του ενώ στη πραγματικότητα ΚΑΙ αυτός τα ξεχρεώνει από το Τσ Λ). Μόνο τα 4 πρώτα χρόνια έβαλε κάτι από τη τσέπη του ο Κόκκαλης και αυτά τα πήρε διπλά και τρίδιπλα πίσω. Αν άφηνε το παιχνίδι να παιχτεί στα ίσια θα είχες χάσει 4-5 πρωταθλήματα ακόμα και ΦΥΣΙΚΑ δε θα μιλούσες με έπαρση ότι η ΑΕΚ ξαναχρέωσε το δημόσιο. Γιατί (και γίνομαι κουραστικός) πολύ απλά ΑΝ δε έπαιρνες το πρωτάθλημα στα χαρτιά το 2008 (μέχρι τότε η ΑΕΚ πλήρωνε κανονικά) τότε δε μπορείς να γνωρίζει κανείς αν θα ξαναχρεώναμε το κράτος ή αν θα το είχαμε ξεχρεώσει. Ξέρεις πολύ καλά πως ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ λόγος που ξεχρέωσες είναι γιατί δεν άφησες το παιχνίδι να παιχτει στα ίσια. Θα μου πεις για καραμέλες που πιπιλίζουμε και θα έχεις δίκιο. Αλλά από την άλλη δεν έχεις κανένα πρόβλημα που μέχρι τώρα εδώ και 15 χρόνια το παιχνίδι δε παίζεται στ ίσια αλλά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον όταν το λαμόγιο ο Μελισσάν δε παίξει και αυτός το παιχνίδι στα ίσια. Μονά ζυγά δικά σου δηλαδή
θα αφήσω ασχολίαστα τα περισσότερα γιατί βαριέμαι να εξηγώ, ούτως ή άλλως δεν καταλήγουμε πουθενά.
το 2008 για μένα το πρωτάθλημα το χάσατε μόνοι σας.
Προσωπικά σου είπα πως με χαλάνε 2 πράγματα:
1. να μου λένε διαρκώς πως τα πρωταθλήματα ήταν πέτσινα και δοσμένα
2. να μου λένε πως οι υπόλοιποι είναι παναγίες

ο Χ Κόκκαλης είναι επιχειρηματίας και κάνει ό,τι κάνουνε όλοι οι αντίστοιχοι μεγαλοεπιχειρηματίες.

Ξαναλέω πως μια ομάδα πρέεπι να πληρώνει, τον τρόπο που τα φέρνει τα χρήματα δεν τον εξετάζω. Ας κόψει το λαιμό της. Αν ήθελε, ας έμπαινε ο Μελισσανίδης νωρίτερα και ας έκανε ό,τι και ο Κρόκους. Ας τα έβγαζε από το Τσουλου. Δεν το έκανε. Σας έριξε κατηγορία και πάνε τα λεφτά.

Επίσης δεν σου είπα πως για μένα είναι ζάχαρη όλα αυτά τα χρόνια. Αντιθέτως σου είπα μάλιστα πως εκεί που ήμαστε και διψασμένοι για πρωτάθλημα μετά από ανομβρία, εγώ το πρωτάθλημα δεν το ήθελα, γιατί δεν το αξίζαμε (αναφέρομαι στο πρώτο). Τώρα αν θες να τα πάρουμε ένα ένα βαριέμαι.

Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάρετε πρωτάθλημα όταν με το καλό γυρίσετε στην πρώτη κατηγορία.
Δεν μπορώ να στο πω με άλλα λόγια, αφενός στα αρχίδια μου αφετέρου μακάρι κιόλας.

Δεν αποτελεί καμία απολύτως ευχαρίστηση να βλέπεις να φυτοζωούν οι ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ κλπ
Αλλά όπως ευχαριστιόμουνα μόνο τα πρωταθλήματα που έβλεπα ομάδα, να παίζεται μπάλα κλπ, έτσι θα ευχαριστηθώ σε αντίστοιχη περίπτωση όταν εσείς θα έχετε και ομάδα να τα πάρετε.
Όπως ευχαριστιόμουνα όταν το παίρνατε επί Μελισσάν και είχατε ομάδα ασχέτως αν κυκλοφορούσε αυτός με τα κουμπούρια στα αποδυτήρια.

Δεν έχω κανένα κόλλημα με αυτό. Σου είπα, είναι θέμα νοοτροπίας. Δεν μπορείς να φωνάζεις για ηθική και να παρακαλάς να κάνεις τα ίδια. Μακάρι να φτιάξετε γήπεδο, ομάδα κλπ και να κυριαρχήσετε, μαγκιά σας. Και γουστάρω κιόλας.

Και για να το κλείσω, οκ, προφανώς και ο Κρόκους πήρε κάποια πρωταθλήματα, ειδικά τα 2 πρώτα νομίζω κάνανε μπαμ, αν και νομίζω πως ήταν και ο Μπάγεβιτς στο όλο κόλπο (μεγάλη συζήτηση), με αδιαφανή τρόπο. Αλλά η μόνιμη καραμέλα πως για όλα τα κακά φταίει ο Ολυμπιακός είναι λάθος.
Ας μην έπαιρνε το Ριβάλντο ο Ντεμάκος να βάλει μέσα την ομάδα και μια χαρά θα ήσαστε.
Αλλά έκανε αυτό που κάνουνε οι περισσότεροι... πλήρωνε με τη λογική πως ΘΑ μπούνε χρήματα μέσα, αν μας πάνε ΟΛΑ καλά.
Σου θυμίζω πως ακόμα και να το είχατε πάρει, θα το είχατε πάρει με 1-2 βαθμούς διαφορά. Επομένως η επένδυση δεν απέδωσε επί της ουσίας και αποδείχτηκε λάθος, γιατί εκείνη τη χρονιά σας είχε κάτσει που ο Ολυμπιακός έκανε γκέλες λόγω ευρώπης και μικρού ρόστερ. Δεν πέταγε και η ΑΕΚ...
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το τι κάνουν οι οργανωμένοι κάθε ομάδας μου είναι αδιάφορο. Όπως δε δέχομαι να μου φορτώνουν τις μαλακίες που συνήθως κάνουν οι δικοί μας (βλέπε ντου και άλλες ομορφιές) έτσι και δεν αισθάνομαι "περηφάνια" όταν κρατούν σωστή στάση σε επίκαιρα θέματα. Πιστεύω πως είναι για την πάρτη τους και σίγουρα δεν εκφράζουν εμένα και την πλειοψηφία των φίλων της κάθε ομάδας. Η φιλοσοφία κάθε ομάδας είναι διαχρονική και ΜΟΝΟ η μαζική, σιωπηλή συνήθως, πλειοψηφία της την εκφράζει.
Γι αυτό δεν με νοιάζει καθόλου αν ο ΟΣΦΠ έχει επιλέξει το no politica για τους συνδέσμους του, καθώς αυτό είναι επιλογή-συναλλαγή μεταξύ της διοίκησης της ομάδας και της διοίκησης των συνδέσμων και δεν εκφράζει τη μάζα των γαύρων. Επίσης είμαι σίγουρος πως αν υπήρχε η δυνατότητα, θα βλέπαμε πως τα ποσοστά της Χ.Α. ανά ομάδα θα ήταν αν όχι ίδια, σίγουρα παραπλήσια.
τα είπες όλα
πολλά +++++++++++++
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επαναλαμβάνω.
Ο Ολυμπιακός στα εξάρχεια δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ σαν συνδεσμος. Οι λόγοι γι αυτό, επαφίενται αποκλειστικά και μόνο στην ορίτζιναλ που κάνει κουμάντο στα εξάρχεια (χωρίς να λέω πως είναι καλό ή κακό αυτό). Αυτό μάλιστα πάρτο ως δεδομένο Γρηγόριε. Συνδεσμος δεν υπάρχει και κατά την ταπεινή μου άποψη, ούτε πανό. Τωρα αν υπάρχει πανό και δεν τους αφήνουν να το κρεμάσουν στο τηγάνι, ας μας πουν οι ίδιοι οι γαύροι γιατί συμβαίνει αυτό.
Όπως και να'χει αρκετα ασχοληθήκαμε με αυτούς. Κατα τ'άλλα συμφωνω πως η προσχώρηση φασιστών στις αθλητικές ομάδες (τις μεγάλες τουλάχιστον) είναι πάνω κάτω ο ίδιος με μικρές αποκλίσεις. Μόνο για τον Ολυμπιακό δεν είμαι κ τόσο σίγουρος, αλλά σίγουρα δεν μπορώ ούτε να ξέρω, ούτε δικαιούμαι να εκφράσω άποψη. Εξάλλου και το ποστ μου σχετικά με το No politica της θύρας 7, το έκανα ούτως ώστε να ακούσω τη γνώμη διάφορων γαύρων, που τριγυρνούν εδώ μέσα και κυρίως του χρηστίδη, ο οποίος πιστεύω πως έχει άποψη επι του θέματος.
Δεν πειράζει καλή καρδιά και πάμε στα δικά μας καλύτερα.

Υ.Γ. Έχεις δίκιο για το πανό των βάζελων. Ακριβώς αυτό έγραφε και έπειτα συμπληρωνόταν με τα δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στο μαχαίρι, που ανέφερα.
στα νότια προάστια είχε ανέβει πολύ ο αριθμός των προσκείμενων στη ΧΑ γενικότερα. Το έβλεπες περπατώντας και τριγυρνόντας. Από την άλλη ο Λαγός είναι ΑΕΚ και είχε φτιάξει και σύνδεσμο στο Κερατσίνι (νομίζω). Θέλω να πω, πως ακόμα κι έτσι φαίνεται πως δεν έχει ομαδικό χρώμα ο μαλακία στον εγκέφαλο.
 

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.950
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
στα νότια προάστια είχε ανέβει πολύ ο αριθμός των προσκείμενων στη ΧΑ γενικότερα. Το έβλεπες περπατώντας και τριγυρνόντας. Από την άλλη ο Λαγός είναι ΑΕΚ και είχε φτιάξει και σύνδεσμο στο Κερατσίνι (νομίζω). Θέλω να πω, πως ακόμα κι έτσι φαίνεται πως δεν έχει ομαδικό χρώμα ο μαλακία στον εγκέφαλο.
Εδω αδερφε μοϊκανε συμφωνούμε απόλυτα.
Τι να πρωτοθυμηθούμε εξάλλου. Τη ΝΟΠΟ, τους "Ιερολοχίτες" του Αρη, το getto club της ΑΕΚ, που όταν συνελήφθησαν μεταξύ άλλων, στο γείσο από τα καπέλα τους ήταν γραμμένο το επικό "Γεννηθήκαμε για να τα σπάμε". Και φυσικά κατά την άποψη μου, όποιος απρόκλητα μετέρχεται τη βία έναντια στο διαφορετικό είναι φασίστας.
Καλό απόγευμα σε όλους.
 

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.941
Κριτικές
161
Like
5.826
Πόντοι
37.127
Ο Γιώργος Λούβαρης κρατικός επίτροπος;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Σε παρακαλω σταμάτα. Αν ήταν όλοι οι κρατικοί επίτροποι σαν αυτόν τότε όλες οι ομάδες θα παρακαλούσαν να μπουν στο νόμο περί αρχαιοτήτων.
Πάμε παρακάτω. Ο Κοσκωτάς υπέκλεψε χρήματα από την τράπεζα κρήτης και τα έβαλε στα ταμεία του ΟΣΦΠ για μεταγραφές; Ναι; Ναι. Άρα για πιο λόγο ΝΑ ΜΗ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ο ΟΣΦΠ; Επειδή δεν έκλεψε το σωματείο τα λεφτά της τράπεζας κρήτης; Μα ούτε το σωματείο ΑΕΚ δεν έκλεψε ΚΑΝΕΝΟΣ τα χρήματα. Εν αντιθέση ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ Ε-Κ-Λ-Ε-Ψ-Ε περί τα 10 εκ ευρώ (και παραπάνω) που με τις προσαυξήσεις έχουν πάει στα 40 με 50 εκ ευρώ. Τι είπε η ΑΕΚ στο Ελληνικό κράτος; Κύριοι τι σας χρωστάω; 40 εκ ευρώ; Μάλιστα. Εμένα μου χρωστάει ο Ψωμιάδης τόσα. Εγώ δεν μπορώ να το κυνηγήσω κάντε το εσείς και πάρτε τα χρήματα και είμαστε πάτσι. Σωστά; Σωστά. Γιατί δε το έκανε το Ελληνικό κράτος; Δε ξέρω. ΑΝ όμως το είχε κάνει τον καιρό που έπρεπε ΟΥΤΕ η ΑΕΚ θα ήταν αναγκασμένη να πέσει Γ εθνική (βασικά δε θα έπεφτε ούτε στη Β αφού δε θα ίσχυε η ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕ ΓΙΑ 4-5 ομαδες μεταξυ αυτών ΠΑΟ και Άρης) και το κράτος θα είχε πληρωθεί και όλοι θα ήταν ΟΚ.
Πάμε παρακάτω. Μήπως ξέρεις να μας πεις πως εσυ ξεχρέωσες; Μήπως πιστεύεις πως ξεχρέωσες με τα λεφτά του Κόκκαλη; ΑΡΧΙΔΙΑ. Με τα λεφτά του Τσ Λ ξεχρέωσες. Γι αυτό και ο Κόκκαλης δεν άφηνε το παιχνίδι να παιχτεί στα ίσια. 2 χρονιές δε πήρες πρωτάθλημα και έκανες ένα σκασμό χρέη (τ οποία ο άλλος θεωρεί πως τα πλήρωσε ο Μαρινάκης από τη τσέπη του ενώ στη πραγματικότητα ΚΑΙ αυτός τα ξεχρεώνει από το Τσ Λ). Μόνο τα 4 πρώτα χρόνια έβαλε κάτι από τη τσέπη του ο Κόκκαλης και αυτά τα πήρε διπλά και τρίδιπλα πίσω. Αν άφηνε το παιχνίδι να παιχτεί στα ίσια θα είχες χάσει 4-5 πρωταθλήματα ακόμα και ΦΥΣΙΚΑ δε θα μιλούσες με έπαρση ότι η ΑΕΚ ξαναχρέωσε το δημόσιο. Γιατί (και γίνομαι κουραστικός) πολύ απλά ΑΝ δε έπαιρνες το πρωτάθλημα στα χαρτιά το 2008 (μέχρι τότε η ΑΕΚ πλήρωνε κανονικά) τότε δε μπορείς να γνωρίζει κανείς αν θα ξαναχρεώναμε το κράτος ή αν θα το είχαμε ξεχρεώσει. Ξέρεις πολύ καλά πως ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ λόγος που ξεχρέωσες είναι γιατί δεν άφησες το παιχνίδι να παιχτει στα ίσια. Θα μου πεις για καραμέλες που πιπιλίζουμε και θα έχεις δίκιο. Αλλά από την άλλη δεν έχεις κανένα πρόβλημα που μέχρι τώρα εδώ και 15 χρόνια το παιχνίδι δε παίζεται στ ίσια αλλά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον όταν το λαμόγιο ο Μελισσάν δε παίξει και αυτός το παιχνίδι στα ίσια. Μονά ζυγά δικά σου δηλαδή

με λίγα λόγια δηλαδή το Ελληνικό δημόσιο ξεχρέωσε τον Θρήνο μέσω Τσ Λ και μετέφερε το χρέος του στους άλλους τρεις ...ΑΕΚ , ΠΑΟ και ΠΑΟΚ που τηρουμένων των αναλογιών με 1-2 πρωταθλήματα ο καθένας στα 17 χρόνια δεν θα χρωστούσε κανείς....ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΕΛΛΑΣ !!!
 

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
5.360
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
το αν τα κατευθυνόμενα μαλακισμένα, που υπάρχουν με όλα τα χρώματα, είναι και φασιστοειδή, άρα 2 φορές μαλακισμένα νομίζω πως ξεφεύγει από τα πλαίσια του θέματος αυτού γιατί είναι πολιτικοκοινωνικό πρόβλημα. δεν υπάρχει λόγος αναζήτησης ποιος έχει τα πιο πολλά αλλά το θέμα είναι αν υπάρχει τρόπος να εξαφανιστούν γιατί πλην των άλλων η παρουσία τους προσβάλλει την ομάδα μου.
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οσιε, η παρουσια τους μας προσβάλλει σαν κοινωνία, αλλά σε πληροφορώ πως υπάρχουνε πολλά φασιστοειδή που βάζουνε άλλη κουκούλα και δικαιολογούνται.
θα πω ένα παράδειγμα, κακώς όμως γιατί μπορεί να ξεκινήσω συζητήσεις σε πολιτικό θρεντ, αλλά δεν μπορώ, το πνίγω καιρό μέσα μου και βαριέμαι να μπω και να διαβάσω πολιτικά θρεντ.

πάνω, με τις Σκουριές και το χρυσό έχει γίνει πανικός.
Όποιος δουλεύει στα ορυχεία γίνεται κυριολεκτικά μπαν από παντού. Τους καίνε τα αμάξια, δεν τους μιλάνε φίλοι και γνωστοί, δεν τους αφήνουνε να μπούνε σε ταβέρνες και μπαρ...κατοχή κανονική.

και όλα αυτά γιατί; Για να βγει μετά από 5-6 μήνς άλλος δήμαρχοςς, να λαδώσει άντερο και να πει σε όλους πως όλα είναι οκ, φτιάξανε βελτιωτικά και έργα ασφάλειας και όλα οκ.

Ο φασισμός έχει πάντα δύο όψεις...
οι ομάδες έκαναν το λάθος να εκτρ΄φουνε στρατούς και να αναθρέφουνε οπαδούς και όχι φιλάθλους. Δεν πάνε να τραγουδήσουνε στο γήπεδο αλλά να γιουχάρουνε τον αντίπαλο.
Τι λένε οι δημοσιοκάφροι (όλα έχουνε τη σημασία τους)... μιλάνε για καυτή ατμόσφαιρα και για πύρινο κόσμο και για καμίνι γήπεδο.
Έχεις ακούσει τέτοια προσωνύμια σε αγγλικό γήπεδο; οχι. Εκεί δημιουργούνε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Είναι δυνατόν να μην κλείνουνε εφημερίδες με τέτοια πρωτοσέλιδα; Να μην μπαίνουνε εκδότες και αρχισυντάκτες μέσα;

Ένα συνάφι όλοι τους...και στα πολιτικά και στα αθλητικά...μη σου πω και οι ίδιοι άνθρωποι...

Απλά ο Έλληνας δεν ξυπνάει, νομίζει πως είναι ξύπνιος με το να δημιουργεί έχθρες εκεί που δεν υπάρχουνε.
 

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Μηνύματα
2.417
Like
736
Πόντοι
96
Φωτογραφιες απο το νεο γηπεδο!!!

1381655_606713062703509_121965375_n.jpg

1384210_606713099370172_2143589778_n.jpg

1381702_606713129370169_393938114_n.jpg

1173642_606713219370160_71982117_n.jpg

1382886_606713229370159_1093786692_n.jpg

960022_606713249370157_13942014_n.jpg

1380812_606713302703485_1904177224_n.jpg


:cum: :cum: :cum:
 

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Μηνύματα
249
Like
0
Πόντοι
1
χαχα! τι γηπεδο ειναι αυτο? σε ΠΟΙΟ οικοπεδο? Στο γνωστο?
ΠΟΥ ειναι η Οδος Φωκων? Η Οδος Καππαδοκιας? Η Πατριαρχου Κωνσταντινου? Η "Μπριτανια"?
Θα τα απαλλοτριωσουν ολα?
Ημαρτον!
 

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
13.048
Like
2
Πόντοι
166
χαχα! τι γηπεδο ειναι αυτο? σε ΠΟΙΟ οικοπεδο? Στο γνωστο?
ΠΟΥ ειναι η Οδος Φωκων? Η Οδος Καππαδοκιας? Η Πατριαρχου Κωνσταντινου? Η "Μπριτανια"?
Θα τα απαλλοτριωσουν ολα?
Ημαρτον!
εχω πληροφορια οτι απο πισω απο την μακετα ειναι ο σημιτης
 

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Μηνύματα
2.567
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Μηνύματα
4.813
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Φυσιολογικό να μπερδεύεστε, έχετε συνηθίσει στα προκάτ-λυόμενα. :cool2:

Αν  αυτο  εννοεις  προκατ  και  λυομενο..... :2funny: :2funny: :2funny:  ειναι  ΥΠΑΡΚΤΟ.......

το  αλλο  ειναι  απλα  ενα    ΜΑΚΕΤΟ  που  ελεγε  και  μια  ψυχη....... :2funny: :2funny: :2funny:


 

Συνημμένα

  • karaiskaki1.jpg
    karaiskaki1.jpg
    139,9 KB · Εμφανίσεις: 11

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Μηνύματα
2.567
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Αν  αυτο  εννοεις  προκατ  και  λυομενο..... :2funny: :2funny: :2funny:  ειναι  ΥΠΑΡΚΤΟ.......

το  αλλο  ειναι  απλα  ενα    ΜΑΚΕΤΟ  που  ελεγε  και  μια  ψυχη....... :2funny: :2funny: :2funny:
Μάστορα και τα λυόμενα υπαρκτά είναι, αλλά παραμένουν λυόμενα.

http://[URL unfurl="true"]www.kamoulakos.gr/images/home.jpg[/img[/URL]]


Επίσης το να επαναλαμβάνεις το ίδιο αστείο (που το είπε καλύτερα ο καρτάκης) είναι δείγμα γεροντικής άνοιας.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom