Καλησπέρα σε όλους τους Ενωσίτες!
Το ταξίδι της επιστροφής για την ΑΕΚάρα μας ξεκίνησε στη Φυλή με τον Μανδραϊκό και συνεχίστηκε χτες το απόγευμα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας. Δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό μέρος παρά μονάχα σε δυο σημεία. Το πρώτο είναι πως με εξαίρεση το ματς στη Φυλή, οι γκέλες δεν έλλειψαν για άλλη μια φορά, παρότι αυτό τελικά δεν μας κόστισε. Παρά το δικαιολογημένο άγχος των παικτών, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, το οποίο συνοδεύτηκε και από σχετικά καλές εμφανίσεις. Το δεύτερο που θέλω να επισημάνω είναι (και πάλι) ο Πλατέλλας. Το παληκάρι σκόραρε δύο υπέροχα γκολ σερί και η συνολική του εμφάνιση απέδειξε πως μπορεί να δώσει αρκετά στην ΑΕΚ. Για άλλη μια φορά κάλυψε με την ταχύτητα του τον ξεχασμένο στην επίθεση δεξιό μπακ (αυτή τη φορά ήταν ο Τσουκαλάς) και αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα μας στο ματς με τον Μανδραϊκό. Χτές μάλιστα ήταν εξαιρετικός και ξεχώρισε για το πείσμα και το πάθος του. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και είναι σίγουρο πως θα ανέβει επίπεδο μαζί με την ομάδα.
Εκεί όμως που θέλω να σταθώ, είναι στην παρουσία του κόσμου. Πάνω από 4000 στη Φυλή και πλέον των 20000 χτες στο ΟΑΚΑ. Είναι ολοφάνερη η πίστη μας για την ομάδα και ειδικά χτες το γήπεδο γέμισε από πρόσωπα που δεν είχαμε ξαναδεί. Γυναίκες, παππούδες, παιδάκια. Όλοι στα κιτρινόμαυρα να φωνάζουν για την ομάδα που λατρεύουν. Τα περί δεσίματος των ΑΕΚτζήδων με την ομάδα τα αφήνω, καθώς αφενός το έχουν κάνει ήδη οι δημοσιογράφοι και αφετέρου διότι όσοι διαβάζετε αυτό το ποστ ξέρετε πολύ καλά τί σημαίνει. Εύχομαι να συνεχίσουμε στον ίδιο παλμό, στον ίδιο ρυθμό και ακόμα περισσότερος κόσμος να προσέλθει στο γήπεδο. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος πια. Δεν έχουν σημασία πια τα πρόσωπα. Δεν έχει σημασία ούτε ο διαιτητής και τα λάθη του. Το μόνο που μετράει είναι η κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος. Κάθε κυριακή μπορεί και θα είναι γιορτή της ΑΕΚ και των οπαδών της. Αρκεί και η αρμόδια αρχή να πράξει τα δέοντα για τις ομάδες που θα έχουν την τύχη να υποδεχτούν την ΑΕΚ και τον κόσμο της, μιας και η φιλοξενία που θα παράσχει η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα είναι άψογη, όπως ακριβώς και χτές. Η δε παρουσία των οπαδών βγαλμένη από τα παλιά με κέντρική ιδέα την ΑΕΚ και μόνο.
Για τα αγωνιστικά έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας να τα λέμε...
Καλή εβδομάδα αδέρφια! Τα καλύτερα έρχονται!
Δικεφαλε μ'εχεις κανει τρελο-ο-ο
Μονη μου εγνοια μου να έρθω να σε δω
Να'μαι στο πλαι σου, να σου τραγουδω-ω-ω
και να φωναζω το ποσο σ'αγαπω
Κι οταν σε βλεπω η καρδια μου χτυπα
πιο δυνατα, πιο δυνατα
Μπερδευονται τα λογικα
Χανω τις σκεψεις μου, χανω το μυαλο
θα τρελαθω, θα τρελαθω
Δικεφαλε για σενα ζω.
Υ.Γ. Περαστικά στον Ανάκογλου! Σύντομα κοντά μας και σιδερένιος.
Υ.Γ.1
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!