You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Mα τι συγκριση ακριβως εννοεις;Ρε φίλε και μόνο που συγκρίνεις τα δικά μας με το Τσου-λου είναι τραγικό. Κάνε υπομονή κι άντεξε το πείραγμα που στο κάτω-κάτω μας αξίζει.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Αρχη με νικη για την ΑΕΚ.Ενα μετριο πρωτο ημιχρονο,ενα κακο δευτερο,παρολαυτα 2 γκολακια,4 κλασικες ευκαιριες..
Γενικα υποτιμησαν παρα πολυ τον αντιπαλο,και αν συνεχιστει αυτο θα εχουμε προβλημα.Με λιγη σοβαροτητα,πιστευω θα εχουμε μονο νικες σε αυτη την φετινη περιπετεια.
Γενικα υποτιμησαν παρα πολυ τον αντιπαλο,και αν συνεχιστει αυτο θα εχουμε προβλημα.Με λιγη σοβαροτητα,πιστευω θα εχουμε μονο νικες σε αυτη την φετινη περιπετεια.
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ε,είχαμε άγχος γιατί ήταν η πρώτη μας εμφάνιση σε μία νέα για εμάς κατηγορία....Φτωχο ποδοσφαιρο (ενα δεκαλεπτο ειδα). Αα ρε ΑΕΚ τι μας κανεις πως θα περναμε τωρα την Κυριακη μας . Θα στεναξουν τα μπουρδελα από Αεκτζηδες που πανε να σκοτωσουν την ωρα τους .
Για το δεύτερο που λες....
Είδα τον αγώνα....χάσαμε αρκετές ευκαιρίες,θα μπορούσαμε μεγαλύτερο σκόρ....αλλά θα μπορούσε και να μας στοιχίσει,ειδικά στο 1-0 και την ευκαιρία που είχαν....
Πρέπει να τελειώνουμε γρήγορα τους αγώνες....αν μπορούμε φυσικά....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Το ματς το ειδα κι εγω διαδικτυακά..Για να λεει ο εκφωνητής ότι ο ..Κοδρέρο ειναι ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής της κατηγορίας...φαντασου τους άλλους....Τελος πάντων..ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!Ε,είχαμε άγχος γιατί ήταν η πρώτη μας εμφάνιση σε μία νέα για εμάς κατηγορία....
Για το δεύτερο που λες....
Είδα τον αγώνα....χάσαμε αρκετές ευκαιρίες,θα μπορούσαμε μεγαλύτερο σκόρ....αλλά θα μπορούσε και να μας στοιχίσει,ειδικά στο 1-0 και την ευκαιρία που είχαν....
Πρέπει να τελειώνουμε γρήγορα τους αγώνες....αν μπορούμε φυσικά....
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Έπαιξε καλά ο Κορδέρο....έτρεχε,έκοβε....νομίζω για την κατάσταση της ΑΕΚ είναι πολύτιμος....Το ματς το ειδα κι εγω διαδικτυακά..Για να λεει ο εκφωνητής ότι ο ..Κοδρέρο ειναι ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής της κατηγορίας...φαντασου τους άλλους....Τελος πάντων..ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!
Εεεε.....μας συμφέρει που είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης της κατηγορίας....
Για να δούμε την συνέχεια....
Πάντως το έβλεπα και ακόμα και τώρα δεν το πιστεύω...ή μάλλον δεν θέλω να το πιστέψω....
Το βλέπαμε μαζί με τον Πατέρα μου,τον θείο μου και τον ξάδελφο μου και λέγαμε για παρηγοριά ότι παίζουμε φιλικό....
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ρε KING,που ήταν αυτές?
Πώ,πώ......δεν έχουν χρήματα φαίνεται,για να πάρουν καινούριο παντελόνι και φοράνε τα σκισμένα...
psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλό το απο πανω
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Πλάκα εκανα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΑπλα εκρινα οτι αφου το δειχνει επρεπε να ενημερωσω........αν εκανα λαθος να μου πεις να μην το ξανακανω.............
Αν δεν κοιμηθω θα το δω και εγω........
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Κερδισμένη της αγωνιστικής η ΑΕΚ, η οποία
μετά από τη νίκη της και σε συνδυασμό με την
ισοπαλία του Ολυμπιακού, μείωσε τη διαφορά
της από τους ερυθρόλευκους στους -186
βαθμούς.
psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο πεινασμενος καρβελια ονειρευετε. . .
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ταισμένε θα είναι ανοιχτό για τον κόσμο...μπορείς να πας και να πεις τον πόνο σου!Η Δήμαρχος μίλησε στον Sentra για τη συνάντηση της με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τονίζοντας πως στις 2 Οκτωβρίου θα παρουσιασθούν τα σχέδια του γηπέδου στο Συμβούλιο το οποίο θα είναι ανοιχτό για τον κόσμο!
Αναλυτικά όσα είπε :
Για την συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη:
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη μου συνάντηση με τον κ. Μελισσανίδη. Ορίσαμε Δημοτικό Συμβούλιο για την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου με μοναδικό θέμα την κατασκευή του γηπέδου. Μάλιστα, θα είναι ανοιχτό για τον κόσμο. Μπορεί να έρθει να παρακολουθήσει τα σχέδια και τις προτάσεις του κ. Μελισσανίδη. Θεωρώ πως είναι πολύ καλές οι συνθήκες για να υλοποιηθεί το όνειρο και να αποκτήσει επιτέλους η ΑΕΚ το σπίτι της. Το σχέδιο είναι πολύ ωραίο και πρόκειται μόνο για γήπεδο και θα κατασκευαστεί στο χώρο που βρισκόταν το παλιό».
Για το αν πιστεύει πως θα υπάρξουν αντιδράσεις:
«Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους δημότες καθώς δεν υπάρχουν παρεμβάσεις στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας. Οι δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας υποστηρίζουν την ΑΕΚ και αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον της. Αν ξαναέρθει στην Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ, είναι δεδομένο ότι θα γράψει ιστορία με διακρίσεις και δόξες»
Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη:
«Είναι δημιουργικός, αποφασιστικός, θέλει να κάνει πράγματα και ό,τι κάνει το κάνει καλά. Ευτυχώς βρέθηκε στο δρόμο της ΑΕΚ για να της φτιάξει ένα γήπεδο πολύ όμορφο».
Για τα οφέλη που θα έχει η Νέα Φιλαδέλφεια από την κατασκευή του γηπέδου:
«Όταν γκρεμίστηκε το γήπεδο ερήμωσε η πόλη. Θα δωθεί η ευκαιρία να δημιουργούν θέσεις εργασίας, να αναπτυχθεί η τοπική οικονομία, να μειωθεί η ανεργία και να αναβαθμιστεί η περιοχή. Σας καλώ στο Δημοτικό Συβούλιο στις 2 Οκτωβρίου στις 19:00 να δείτε τις προτάσεις και τα σχέδια του κ. Μελισσανίδη».
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Σου έλεγα να κρατάς πισινή αλλά εσύ μάσησες από την προπαγάνδα του τεχνείου και ήθελες να το παίξεις αρχιτέκτονας-περιβαλλοντολόγος-συγκοινωνιολόγος και δικαστικός λειτουργός ταυτόχρονα!Αντε να δουμε φιλε...Εγω παντως αρχιζω και πιστευω οτι τωρα,κατι μπορει να γινει..δεν μπορει τοση κινητοποιηση για το τιποτα..
Τέλος πάντων...ο Πόντιος είναι αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις