ακου με...και ακου καλα μιας και με μνημονευεις συνεχως...
το οτι εσυ καταβαλλεις φιλοτιμες προσπαθειες να γελιοποιεισαι οσο δυνατον περισσοτερο δεν σημαινει οτι σε αυτη σου την κατρακυλα θα χρησιμοποιεις και καλα πραγματα που εγω ''εχω πει''
το οτι σε μονιμο και αδιαλλειπτο παραληρημα το ειπα το λεω και θα το λεω μεχρι να δω οτι αυτο δεν συμβαινεια...
αλλο αυτο και αλλο να πετας μια μαλακια οτι ειπα εγω οτι εισαι σε παραληρημα επειδη πεντε καρπαζοεισπρακτορες αποφασισαν να ενωθουν για να παρουν μαζι φορα και να μου κλασουν τα αρχιδια ...
αυτο εγιονε και στο παρελθον γινεται και τωρα και προφανως θα υπαρχει η αναγκη να συνεχισει να γινεται και στο μελλον...
δεν αρνηθηκα ορι ''χαραζουν κοινη γραμμη'' οι πσολοχυμενες στη μαπα πουτανες μου...αρα μη λες μαλακιες...
για αλλους λογους λεω οτι παραληρεις και το ξερεις καλα...
εχεις καψα με την παρτη μου ,στον πουτσο μου μην βαζεις στο στομα μου πραγματα που δεν εχω πει...
παρτε ολοι μαζι φορα να μου κλασετε τα ριπαπα...να ξερεις οτι εχει και μεγαλυτερο γουστο ετσι...
παιζεις ντερμου με την μαντρα και πανηγυριζεις για την πρωτοκαθεδρια που ΘΑ παρεις και τα ταρταρα που θα ριξεις τον θρυλο
αν αυτο δεν σημαινει πως καποπιος παραληρει και τελει υπο συγχηση δεν ξερω τια αλλο μπορει να σημαινει...
προσγειωσου, πατα στη γη (οσο ειναι αυτο δυνατο) μετρα το μποι σου και προχωρα...και οταν καποτε καπου φτασεις γυρνα πιοσω δες τι εχεις κανει και τοτε αναλογα καμαρωνε...
μεχρι τοτε ...
πουτσα πουτσα και ξανα μανα πουτσα...
αυτα...
απλα και κατανοητα...
καλη κουτρουβαλα ....