να διαβάζεις καλύτερα τι γράφω. Δεν σου πάει η κατινιά.
Απλά επιβεβαιώνεις αυτό που λέω.
Η μαλακία του οτι ο άλλος το έκανε πρώτος είναι νοοτροπία παιδιού 3 χρονών.
Όπως είναι μαλακία να λέει ο κάθε οπαδός του ολυμπιακού πως καλά έκανε ο Κόκκαλης επειδή πιο παλιά τα έκανε ο Βαρδινογιάννης, άλλο τόσο μαλακία είναι να το λένε αυτό τώρα οι ΑΕΚτζήδες.
Ή κόπτεσαι να είναι όλα καθαρά ή απλά προσπαθείς να έχεις το καλύτερο λαμόγιο.
Εμένα αυτό δεν με εκφράζει. Όπως δεν χάρηκα καθόλου το πρώτο πρωτάθλημα του Μπάγεβιτς, κι ας ήταν το πρώτο μετά από χρόνια. Αφού μπάλα δεν παίζαμε.
Επομένως για ό,τι κάνει ο πρόεδράς σας έχετε ευθύνη εσείς; Μάλιστα, καινούργιο λοιπόν αυτό. Αν δολοφονήσει, κλέψει, κάνει οτιδήποτε, φταίτε εσείς και όχι αυτός...
οκ...ποιος ο λόγος που τρέχετε τότε τον Ψωμιάδη; Εσείς δεν λες πως φταίτε; Για ποιο λόγο τον τρέχετε;
Α, αυτα ειναι δικά σας λεφτά, οπότε τον τρέχετε, αλλιώς όλα καλά, έτσι;;
γαμώ τις ηθικές
Και μην με παραφράζεις. Είμαι πολύ σαφής σε ό,τι γράφω. Έγραψα μέσα σε παρένθεση "(όπως εκείνος θεωρούσε)".
Ο πρόεδρας δεν είναι κατευθείαν από το θεό, αλλά εκείνος έχει το χέρι που δίνει και όχι εγώ ο οπαδός ή φίλαθλος.
Εγώ την ομάδα ακολουθώ (ο οποιοσδήποτε εγώ εννοώ, γιατί πάλι θα το καταλάβετε ανάλογα τα κόμπλεξ σας).
Εγώ σαν φίλαθλος έχω ευθύνη στο να πω αν μου αρεσει ή όχι η ομάδα. Αν μου αρέσει ή οχι η διαχείρισή του. Και αυτό οι οπαδοί του Ολυμπιακού τουλάχιστον το έχουνε δείξει αρκετές φορές, ακόμα και όταν παίρνει (και ο προηγούμενος έπαιρνε) πρωταθλήματα.
Ξεκολλάτε λιγάκι...βγείτε λιγάκι από το κλουβάκι του μυαλού σας.