Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Zao an (καλημέρα στα κινέζικα )λοιπόν  :thumbsup: ! για κανένα τάνκερ  έχεις πάει πάλι gregory ?
βασικα είναι ή καλύτερα ακούγεται τζαο ζαν χαο. Δε τα πολυπάω τα τάνκερς. Για μπαλκ είμαι. Και θα ήταν ωραία να ήταν 1. Αλλά είναι σύνολο 8. Ίσα που όταν τελιώσω θα γυρίσω ελλάδα για να κλείσω θέση στο ναό (ήδη το φετινό 350 για το διαρκείας το έδωσα, του χρόνου ίσως να δώσω κάτι παραπάνω και του παραχρόνου θα καπνίζω πούρο δίπλα στον Μήτσο χαχαχαχαχαχα)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Υπάρχουν όμως πρόβατα ε;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :P :P :P

Δεν  ξερω  για  ποιους  λες  ΑΛΛΑ  στο  Καραισκακη  εχει  ΜΟΝΟ   ΓΑΥΡΟΥΣ.......

Και  μη  το  ξεχασω  οι  προβλεψεις  σου  δεν  βγαινουν,  προς  το  παρον....παντως  το

παιχνιδι  χτες  ο  Ολυμπιακος  το  εκλεψε, τα  δυο  πρωτα  γκολ  ηταν  κοντρα  στη  ροη

του  αγωνα...βλεπεις  ειμαι  σωστος  και  λεω  αυτο  που  βλεπω........και  δε  φοραω

κοκκινα  γυαλια........

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν  ξερω  για  ποιους  λες  ΑΛΛΑ  στο  Καραισκακη  εχει  ΜΟΝΟ   ΓΑΥΡΟΥΣ.......

Και  μη  το  ξεχασω  οι  προβλεψεις  σου  δεν  βγαινουν,  προς  το  παρον....παντως  το

παιχνιδι  χτες  ο  Ολυμπιακος  το  εκλεψε, τα  δυο  πρωτα  γκολ  ηταν  κοντρα  στη  ροη

του  αγωνα...βλεπεις  ειμαι  σωστος  και  λεω  αυτο  που  βλεπω........και  δε  φοραω

κοκκινα  γυαλια........
Τα είπες πολύ σωστά. Αν περίμενες να προβλέψω ότι στο ματς με την Αντερλεχτ και μετά τη βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη (πού όντως τα πρώτα 25 λεπτά ΚΕΝΤΟΥΣΕΣ) θα έβαζες 3 γκολ σε 4 επιθέσεις (και αφού έχει χάσει τ άχαστα η άντερλεχτ ή αν προτιμάς ότι ο τερματοφύλακάς σου θα πιάσει τ άπιαστα) ε τότε δε θα ήμουν Κίνα να παρακολουθώ χτίσιμο πλοίων αλλά θα ήμουν Ελλάδα και θα είχα υπαλλήλους να παρακολουθούν το χτίσιμο των δικών μου πλοίων  :grin:.
Το μεγάλο σου ματς είναι αυτό με την Μπεμφίκα (θεωρώ πως την 3η θέση την έχεις κλείσει, εκτός και αν έρθει η Αντερλεχτ και σου βάλει 4 στο Καραϊσκάκη) γι α τη 2η θέση.
Υ.Γ ΚΑΝΕΝΑΣ στοιχηματάκια στην Ευρώπη δεν έπαιξε τον ΟΣΦΠ όβερ χθες. Όσοι τον έπαιξαν θα πρέπει να έβγαλαν 2ο μισθό.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κ τ έχω πει πολλές φορές. Ο Μίτσελ ΔΕΝ είναι προπονητής. Να με συμπαθάς αλλά πιο πολύ μου άρεσε ο ΟΣΦΠ με τον Ζαρντιμ (και ας έπαιζε αυτό που λένε αντιποδόσφαιρο) παρά αυτό το πράγμα που είδα με την Παρί (εξαιρώ τα 25 πρώτα λεπτά) και άκουσα με την Άντερλεχτ (ότι εικόνα και να μπορεί να σχηματίσει κάποιος με τ αυτιά του). Θεωρώ πως ο ΟΣΦΠ δεν έχει αυτοματισμούς. Δεν έχει κάποιο πλάνο. Χθες ο Ρομπέρτο και ο Μήτρο έσωσαν τον Ισπανό. Στην άμυνα τα παιδαρέλια της Άντερλεχτ έκαναν πλάκα. Προς το παρόν ο Ισπανός στηρίζεται στον ατομικισμό των παικτών του και ιδιαίτερα των επιθετικών. Τα εξτρεμ δε μαρκάρουν ούτε με προεδρικό διάταγμα και τρέχουν οι του κέντρου σα τους λαγούς να δώσουν βοήθεια.
ΤΟ ΜΟΝΟ που παραδέχομαι στον Ισπανό είναι πως δεν έθαψε τον Μήτρογλου που έχω πει πολλές φορές ότι τον θεωρώ ότι καλύτερο έχει να δείξει η χώρα σε φορ από την εποχή του Μαύρου (ναι τον θεωρώ καλύτερο και από τον κοντό και τον Λύμπε γιατί πολύ απλά έμαθε το τόπι στη Γερμανία). Πριν 3-4 χρόνια θεωρούσα πωςς ήταν ακόμα ένα χααμένο ταλέντο αλλά ο Δώνης έκανε καλή δουλεία και ο Μήτρο του χρωστάει πααααααααααααρα πολλά.
Όμως το να παίζει με Μήτρο και Σαβιόλα μαζί ο Ισπανός παίρνει κ ένα μεγάλο ρίσκο. Δεν έχει (ή δεν ξέρω αν έχει) άλλον επιθετικό. Και αν του κάτσει τραυματισμός ή κούραση τότε θα έχει πρόβλημα ο ΟΣΦΠ (όχι στην Ελλάδα αλλά στην Ευρώπη)

Υ.Γ Θεωρώ πως ΑΝ ο Μήτρο συνεχίσει έτσι θα έρθει προσφορα γι αυτόν. Και όχι από κάποιο μικρομεσαίο κλαμπ αλλά από μεγάλο

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Τα είπες πολύ σωστά. Αν περίμενες να προβλέψω ότι στο ματς με την Αντερλεχτ και μετά τη βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη (πού όντως τα πρώτα 25 λεπτά ΚΕΝΤΟΥΣΕΣ) θα έβαζες 3 γκολ σε 4 επιθέσεις (και αφού έχει χάσει τ άχαστα η άντερλεχτ ή αν προτιμάς ότι ο τερματοφύλακάς σου θα πιάσει τ άπιαστα) ε τότε δε θα ήμουν Κίνα να παρακολουθώ χτίσιμο πλοίων αλλά θα ήμουν Ελλάδα και θα είχα υπαλλήλους να παρακολουθούν το χτίσιμο των δικών μου πλοίων  :grin:.
Το μεγάλο σου ματς είναι αυτό με την Μπεμφίκα (θεωρώ πως την 3η θέση την έχεις κλείσει, εκτός και αν έρθει η Αντερλεχτ και σου βάλει 4 στο Καραϊσκάκη) γι α τη 2η θέση.
Υ.Γ ΚΑΝΕΝΑΣ στοιχηματάκια στην Ευρώπη δεν έπαιξε τον ΟΣΦΠ όβερ χθες. Όσοι τον έπαιξαν θα πρέπει να έβγαλαν 2ο μισθό.

H  τριτη  θεση  λογικα  ειναι  καπαρωμενη...αν  παιξει  ετσι  οπως  χτες  με  μπενφικα

θα  εχουμε  δραματα.........

Γνωμη  μου  ειναι  πως  καλυτερα  να  συνεχισει  στο  γιουροπα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
H  τριτη  θεση  λογικα  ειναι  καπαρωμενη...αν  παιξει  ετσι  οπως  χτες  με  μπενφικα

θα  εχουμε  δραματα.........

Γνωμη  μου  ειναι  πως  καλυτερα  να  συνεχισει  στο  γιουροπα.
Λογικά ναι την 3η την έχεις. Εκτός και αν αυτοκτονήσεις στα 2 εντός έδρας σου ματς και δε πάρεις πόντο και καταφέρει η Άντερλεχτ να μαζέψει 1 πόντο παραπάνω από σένα.
ΑΝ παίξετε (ειδικά η άμυνα) όπως με την Αντερλεχτ τότε θα γράψει κάμποσα ο πίνακας. Εκτός αν σελινιαστεί ΠΑΛΙ ο ρομπέρτο (και μετά θα πάει κατευθείαν Μπάρτσα) και το σκατόπαιδο κάνει όργια με το τέρμα. Τότε ο Μίτσελ θα πρέπει να ζητήσει να τους κάνει η καθολική εκκλησία αγίους να να βαφτίσει τ εγγονια του Ρομπέρτο και Κώστας

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ωραιοι οι πυρσοι,τα λιονταρια λειπουν  :grin:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Α! Και ΝΑΙ ακόμα θεωρώ τ όνομα "Αγ. Σοφία" πολύ ποζεριά για όνομα σταδίου

Η αλήθεια είναι πως τα ποδοσφαιρικά στάδια τα έχουμε συνηθίσει είτε δημοτικό στάδιο τάδε ή στάδιο Δείνα Δεινόπουλου. Το Αγιά Σοφιά δεν ξέρω αν είναι ποζεριά ή όχι, πάντως σίγουρα είναι μοναδικό. Όπως και μας υποσχέθηκε ο Τίγρης πως θα είναι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 (αν θυμάμαι καλά). Τουλάχιστον με αυτή την ονομασία δεν κινδυνεύουμε να τσακωθούμε για το όνομα. Σε κάθε περίπτωση ελπίζω και επιθυμώ να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ εκεί που δικαιωματικά της ανήκει. Στη Νεα Φιλαδέλφεια. Αυτοχρηματοδοτούμενο ή όχι, με φλόγιστρα ή χωρίς, "Αγιά Σοφιά" ή "Κωστας Νεστορίδης", δεν με απασχολεί ειλικρινά καθόλου. Επίσης δεν με νοιάζει αν θα βάλει φράγκο ο Τίγρης, όπως κακοπροαίρετα ακούμε. Μου αρκεί, που το εγγυήθηκε. Με αυτή την προσμονή περιμένουμε όλοι μας, το όνειρο να γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Μέχρι τότε αδέρφια μόνο να ονειρευόμαστε μπορούμε.

Στα αγωνιστικά τώρα της ΑΕΚ, το Σάββατο 5/10 και ώρα 16.00 ο Α.Ο. Περιστερίου θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας "Γρηγόριος Λαμπράκης", γνωστό και ως "Ελ Πάσο". Διατίθενται από σήμερα τα 4200 εισιτήρια που τυπώθηκαν και πωλούνται προς 5 και 10 ευρώ για σήμερα και μέχρι αύριο το μεσημέρι από το προπονητήριο του ΑΟ Περιστερίου στην οδό Τσαλαβούτα, απέναντι από το κανάλι Extra Channel και μετά από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Καλλιθέα. Η αποστολή που ανακοινώθηκε για το παιχνίδι δεν περιλαμβάνει τους τραμαυτίες Ανάκογλου και Παυλή και αποτελείται από τους Βούρα, Καραγκιολίδη, Γεωργέα, Ρόβα, Αργυρίου, Γροντή, Καζβιρόπουλο, Παληαρούτα, Πεταυράκη, Πλατέλλα, Σταθάκη, Τσεβά, Τσουκαλά, Τσουμάγκα, Τσούπρο, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Τσιρίλο, Πόποβιτς και Ντακόλ. Είναι σίγουρο πως και πάλι οι φίλαθλοι και οπαδοί της ΑΕΚ θα δώσουν το βροντερό παρόν και σε αυτή την αναμέτρηση και εύχομαι όλα να πάνε καλά τόσο για όσους θα παρευρεθούμε στην Καλλιθέα, όσο και για την ομάδα. Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, αν και αναμένεται να διευθετηθεί και αυτό. Παρεπιμπτόντως οφείλω να αναγνωρίσω και να συγχαρώ το gazzetta.gr που κάλυψε την μετάδοση του αγώνα στη Φυλή. Όσο να' ναι όλοι δεν χωράμε στο γήπεδο...
Ας ελπίσουμε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, χωρίς παρατράγουδα και να ξεμπουκώσει λίγο η ομάδα πετυχαίνοντας πρωτίστως τη νίκη και έπειτα περισσότερα τέρματα. Οι οπαδοί φέτος εκτός από ΑΕΚ που θα φώναζαν ούτως ή άλλως, θέλουν πάνω απ'όλα να ζητωκραυγάσουν ΓΚΟΛ!

Την καλημέρα μου σε όλα τα κιτρινόμαυρα αδέρφια.
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΜΑΙ!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ωραιοι οι πυρσοι,τα λιονταρια λειπουν  :grin:
Εσύ θα έρχεσαι στο Ναό γονυπετής και θα πεοθυλάζεις το παπαρι του τίγρη μπας και σου δώσει κανένα φράγκο παραπάνω για να φτιάξεις το δικό ΣΟΥ γήπεδο ΚΑΠΟΥ στου ρέντη  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η αλήθεια είναι πως τα ποδοσφαιρικά στάδια τα έχουμε συνηθίσει είτε δημοτικό στάδιο τάδε ή στάδιο Δείνα Δεινόπουλου. Το Αγιά Σοφιά δεν ξέρω αν είναι ποζεριά ή όχι, πάντως σίγουρα είναι μοναδικό. Όπως και μας υποσχέθηκε ο Τίγρης πως θα είναι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 (αν θυμάμαι καλά). Τουλάχιστον με αυτή την ονομασία δεν κινδυνεύουμε να τσακωθούμε για το όνομα. Σε κάθε περίπτωση ελπίζω και επιθυμώ να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ εκεί που δικαιωματικά της ανήκει. Στη Νεα Φιλαδέλφεια. Αυτοχρηματοδοτούμενο ή όχι, με φλόγιστρα ή χωρίς, "Αγιά Σοφιά" ή "Κωστας Νεστορίδης", δεν με απασχολεί ειλικρινά καθόλου. Επίσης δεν με νοιάζει αν θα βάλει φράγκο ο Τίγρης, όπως κακοπροαίρετα ακούμε. Μου αρκεί, που το εγγυήθηκε. Με αυτή την προσμονή περιμένουμε όλοι μας, το όνειρο να γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Μέχρι τότε αδέρφια μόνο να ονειρευόμαστε μπορούμε.

Στα αγωνιστικά τώρα της ΑΕΚ, το Σάββατο 5/10 και ώρα 16.00 ο Α.Ο. Περιστερίου θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας "Γρηγόριος Λαμπράκης", γνωστό και ως "Ελ Πάσο". Διατίθενται από σήμερα τα 4200 εισιτήρια που τυπώθηκαν και πωλούνται προς 5 και 10 ευρώ για σήμερα και μέχρι αύριο το μεσημέρι από το προπονητήριο του ΑΟ Περιστερίου στην οδό Τσαλαβούτα, απέναντι από το κανάλι Extra Channel και μετά από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Καλλιθέα. Η αποστολή που ανακοινώθηκε για το παιχνίδι δεν περιλαμβάνει τους τραμαυτίες Ανάκογλου και Παυλή και αποτελείται από τους Βούρα, Καραγκιολίδη, Γεωργέα, Ρόβα, Αργυρίου, Γροντή, Καζβιρόπουλο, Παληαρούτα, Πεταυράκη, Πλατέλλα, Σταθάκη, Τσεβά, Τσουκαλά, Τσουμάγκα, Τσούπρο, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Τσιρίλο, Πόποβιτς και Ντακόλ. Είναι σίγουρο πως και πάλι οι φίλαθλοι και οπαδοί της ΑΕΚ θα δώσουν το βροντερό παρόν και σε αυτή την αναμέτρηση και εύχομαι όλα να πάνε καλά τόσο για όσους θα παρευρεθούμε στην Καλλιθέα, όσο και για την ομάδα. Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, αν και αναμένεται να διευθετηθεί και αυτό. Παρεπιμπτόντως οφείλω να αναγνωρίσω και να συγχαρώ το gazzetta.gr που κάλυψε την μετάδοση του αγώνα στη Φυλή. Όσο να' ναι όλοι δεν χωράμε στο γήπεδο...
Ας ελπίσουμε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, χωρίς παρατράγουδα και να ξεμπουκώσει λίγο η ομάδα πετυχαίνοντας πρωτίστως τη νίκη και έπειτα περισσότερα τέρματα. Οι οπαδοί φέτος εκτός από ΑΕΚ που θα φώναζαν ούτως ή άλλως, θέλουν πάνω απ'όλα να ζητωκραυγάσουν ΓΚΟΛ!

Την καλημέρα μου σε όλα τα κιτρινόμαυρα αδέρφια.
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΜΑΙ!
Βασικά εγώ θα γούσταρα κάθε θύρα ν έχει και το όνομα μιας ΑΕΚτζίδικης προσωπικότητας. Θωμάς Μαύρος, Νεστορίδης κτλπ. Ακόμα και η 21 να ονομαστεί Ορίτζιναλ. Θα το γούσταρα. Για το στάαδιο θα προτιμούσα να λέγεται απλά, λιτά, απέρριτα "Στάδιο ΑΕΚ" και αργότερα ας το πούν και στάδιο Μελισσανίδη. Αλλά θεωρώ πως το "Στάδιο ΑΕΚ" είναι το σωστό χωρίς ποζεριές και τυμπανοκρουσίες.
Τ αρχικά πλάνα είναι να είναι έτοιμο σε 18 μήνες. Δηλαδή κάπου τον Αύγουστο με Σεπτέμβρη του 15. Να μπει δηλαδή η ομάδα και να δώσει τον πρώτο της αγώνα με την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα μέσα στο νέο γήπεδο. Αν θα υπάρξουν καθυστερήσεις δε μπορώ να το μαντέψω, αλλά δε το νομίζω κιόλας.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παίδες το "Αγια Σοφιά" θα είναι το ιδρυτικό όνομα του γηπέδου και είναι μια χαρά!Δεν σημαίνει ότι θα ονομάζεται έτσι το γήπεδο...μην ξεχνάτε ότι γίνονται συζητήσεις με υποψήφιους χορηγούς οι οποίοι εννοείται ότι θα απαιτήσουν να έχουν λόγο στην ονομασία ανάλογα και με την συμφωνία που θα γίνει!Εξάλλου το είχε δηλώσει ξεκάθαρα ο τίγρης τον Ιούλιο...
"Το ιδρυτικό θα λέγεται "Αγιά Σοφιά" το εμπορικό θα το δούμε"

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Κάπου πήρε το μάτι μου πως το ματς θα μεταδοθεί από το sport24.
Ισχύει? Γιατί στο σαιτ δεν έχει καμία ανακοίνωση

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Gatto......με πρόλαβες... :grin:
Το είπε και ο Κυφωνίδης στον sport-fm στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ,για την τηλεοπτική μετάδοση από το sport24.gr..
Είπε δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση,αλλά ισχύει...

Πολλές ευχές για τον Παγκόσμιο,να βγεί νικητής από τον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του....
Παρουσιάστηκε επιπλοκή στην υγεία του... >:(
Είναι στο ΚΑΤ......Είχαμε παρέμβαση του Μελισσανίδη.....μακάρι να βγεί νικητής,ο Μεγάλος Μας Γιώργος...

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τι δεν σου αρέσει?Όλοι οι δρόμοι εκεί είναι...αλλά εννοείται ότι θα αλλάξει μορφή η περιοχή!Θα γίνουνε διαμορφώσεις , υπογειοποίηση , δρόμος που θα συνδέει το γήπεδο με τον ηλεκτρικό ,πάρκινγκ κλπ κλπ Για να προσανατολιστείς λίγο  εκεί που φαίνεται η κύρια είσοδος του γηπέδου ήταν η παλιά θύρα 3!

ΔΗΛΑΔΗ για να γινει το νεο γηπεδο προυποθετει ΑΛΛΑΓΗ στο υπαρχον πολεοδομικο σχεδιο του Δημου...
Δηλαδη, τροποποιησεις που πρεπει να περασουν απο Πολεοοδομια, να εγκριθουν, να εκδικαστουν οι ενστασεις ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπαρξουν
ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΙΣΑ ποτε θα τελειωσει ολο αυτο!

ΑΥΤΟ το συγκεκριμενο πλανο ΔΕΝ ΘΑ "περπατησει"
Καλυτερα να επικεντρωθουν οι αρχιτεκτονες στο υπαρχον οικοπεδο με τις συγκεκριμενες διαστασεις (210μ Χ 130 μ) και να σχεδιασουν γηπεδο μεσα στο συγκεκριμενο περιγραμμα κι ΑΝ ποτε γκρεμιστει η "Μπριτανια" και υπογειοποιηθουν η Φωκων κι η Πατριαρχου Κων/νου, βλεπουμε...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ΔΗΛΑΔΗ για να γινει το νεο γηπεδο προυποθετει ΑΛΛΑΓΗ στο υπαρχον πολεοδομικο σχεδιο του Δημου...
Δηλαδη, τροποποιησεις που πρεπει να περασουν απο Πολεοοδομια, να εγκριθουν, να εκδικαστουν οι ενστασεις ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπαρξουν
ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΙΣΑ ποτε θα τελειωσει ολο αυτο!

ΑΥΤΟ το συγκεκριμενο πλανο ΔΕΝ ΘΑ "περπατησει"
Καλυτερα να επικεντρωθουν οι αρχιτεκτονες στο υπαρχον οικοπεδο με τις συγκεκριμενες διαστασεις (210μ Χ 130 μ) και να σχεδιασουν γηπεδο μεσα στο συγκεκριμενο περιγραμμα κι ΑΝ ποτε γκρεμιστει η "Μπριτανια" και υπογειοποιηθουν η Φωκων κι η Πατριαρχου Κων/νου, βλεπουμε...
Ξεχνάς ότι έχουμε Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές το Μάιο.  ;)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Βασικά εγώ θα γούσταρα κάθε θύρα ν έχει και το όνομα μιας ΑΕΚτζίδικης προσωπικότητας. Θωμάς Μαύρος, Νεστορίδης κτλπ. Ακόμα και η 21 να ονομαστεί Ορίτζιναλ. Θα το γούσταρα. Για το στάαδιο θα προτιμούσα να λέγεται απλά, λιτά, απέρριτα "Στάδιο ΑΕΚ" και αργότερα ας το πούν και στάδιο Μελισσανίδη. Αλλά θεωρώ πως το "Στάδιο ΑΕΚ" είναι το σωστό χωρίς ποζεριές και τυμπανοκρουσίες.
Τ αρχικά πλάνα είναι να είναι έτοιμο σε 18 μήνες. Δηλαδή κάπου τον Αύγουστο με Σεπτέμβρη του 15. Να μπει δηλαδή η ομάδα και να δώσει τον πρώτο της αγώνα με την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα μέσα στο νέο γήπεδο. Αν θα υπάρξουν καθυστερήσεις δε μπορώ να το μαντέψω, αλλά δε το νομίζω κιόλας.
Προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ ένα γήπεδο με το όνομα της ομάδας εκτός από το Juventus Stadium που σύντομα θα μετονομαστεί. Επίσης δε νομίζω ότι θα ήταν σωστό να πάρει το όνομα κάποιου ποδοσφαιριστή επειδή πρώτον οι υποψήφιοι είναι ζωντανοί και δεύτερον δεν υπάρχει ένας ομόφωνα αποδεκτός. Πιστεύω πως ένα όνομα του τύπου "Αετοφωλιά", "δικέφαλος", "ένωση" θα ήταν καλύτερο. Υπάρχει και το απλό "Γήπεδο Ν. Φιλαδέλφειας".

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο γατος θελει να το ονομασουν γηπεδο ντεμη νικολαιδη αλλιως δεν παιρνει διαρκειας.
Καλο,υπεροχο και μοναδικο το γηπεδο που θελει ο τιγρης.εγω ομως θα πανηγυρισω και θα πιστεψω μονο οταν δω να ξεκινουν τα εργα.το σχεδιο προκαλει δεος....μακαρι αυτη τη φορα να γινει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom