gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άσε ας μην το σκαλίζουμε καλύτερα τι ξέρουν και τι καταλαβαίνουν τα αγέννητα και τα γεννημένα...Αυτό το ξέρουν και τ αγέννητα.
Άσε ας μην το σκαλίζουμε καλύτερα τι ξέρουν και τι καταλαβαίνουν τα αγέννητα και τα γεννημένα...Αυτό το ξέρουν και τ αγέννητα.
βασικα είναι ή καλύτερα ακούγεται τζαο ζαν χαο. Δε τα πολυπάω τα τάνκερς. Για μπαλκ είμαι. Και θα ήταν ωραία να ήταν 1. Αλλά είναι σύνολο 8. Ίσα που όταν τελιώσω θα γυρίσω ελλάδα για να κλείσω θέση στο ναό (ήδη το φετινό 350 για το διαρκείας το έδωσα, του χρόνου ίσως να δώσω κάτι παραπάνω και του παραχρόνου θα καπνίζω πούρο δίπλα στον Μήτσο χαχαχαχαχαχα)Zao an (καλημέρα στα κινέζικα )λοιπόν ! για κανένα τάνκερ έχεις πάει πάλι gregory ?
Υπάρχουν όμως πρόβατα ε;Το Καραισκακη βρισκεται σε ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ οποτε δεν υπαρχουν ουτε πουλια ουτε
διαφοροι μαλακες να αντιδρασουν............
Υπάρχουν όμως πρόβατα ε;
Τα είπες πολύ σωστά. Αν περίμενες να προβλέψω ότι στο ματς με την Αντερλεχτ και μετά τη βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη (πού όντως τα πρώτα 25 λεπτά ΚΕΝΤΟΥΣΕΣ) θα έβαζες 3 γκολ σε 4 επιθέσεις (και αφού έχει χάσει τ άχαστα η άντερλεχτ ή αν προτιμάς ότι ο τερματοφύλακάς σου θα πιάσει τ άπιαστα) ε τότε δε θα ήμουν Κίνα να παρακολουθώ χτίσιμο πλοίων αλλά θα ήμουν Ελλάδα και θα είχα υπαλλήλους να παρακολουθούν το χτίσιμο των δικών μου πλοίων .Δεν ξερω για ποιους λες ΑΛΛΑ στο Καραισκακη εχει ΜΟΝΟ ΓΑΥΡΟΥΣ.......
Και μη το ξεχασω οι προβλεψεις σου δεν βγαινουν, προς το παρον....παντως το
παιχνιδι χτες ο Ολυμπιακος το εκλεψε, τα δυο πρωτα γκολ ηταν κοντρα στη ροη
του αγωνα...βλεπεις ειμαι σωστος και λεω αυτο που βλεπω........και δε φοραω
κοκκινα γυαλια........
Τα είπες πολύ σωστά. Αν περίμενες να προβλέψω ότι στο ματς με την Αντερλεχτ και μετά τη βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη (πού όντως τα πρώτα 25 λεπτά ΚΕΝΤΟΥΣΕΣ) θα έβαζες 3 γκολ σε 4 επιθέσεις (και αφού έχει χάσει τ άχαστα η άντερλεχτ ή αν προτιμάς ότι ο τερματοφύλακάς σου θα πιάσει τ άπιαστα) ε τότε δε θα ήμουν Κίνα να παρακολουθώ χτίσιμο πλοίων αλλά θα ήμουν Ελλάδα και θα είχα υπαλλήλους να παρακολουθούν το χτίσιμο των δικών μου πλοίων .
Το μεγάλο σου ματς είναι αυτό με την Μπεμφίκα (θεωρώ πως την 3η θέση την έχεις κλείσει, εκτός και αν έρθει η Αντερλεχτ και σου βάλει 4 στο Καραϊσκάκη) γι α τη 2η θέση.
Υ.Γ ΚΑΝΕΝΑΣ στοιχηματάκια στην Ευρώπη δεν έπαιξε τον ΟΣΦΠ όβερ χθες. Όσοι τον έπαιξαν θα πρέπει να έβγαλαν 2ο μισθό.
Λογικά ναι την 3η την έχεις. Εκτός και αν αυτοκτονήσεις στα 2 εντός έδρας σου ματς και δε πάρεις πόντο και καταφέρει η Άντερλεχτ να μαζέψει 1 πόντο παραπάνω από σένα.H τριτη θεση λογικα ειναι καπαρωμενη...αν παιξει ετσι οπως χτες με μπενφικα
θα εχουμε δραματα.........
Γνωμη μου ειναι πως καλυτερα να συνεχισει στο γιουροπα.
Α! Και ΝΑΙ ακόμα θεωρώ τ όνομα "Αγ. Σοφία" πολύ ποζεριά για όνομα σταδίου
Εσύ θα έρχεσαι στο Ναό γονυπετής και θα πεοθυλάζεις το παπαρι του τίγρη μπας και σου δώσει κανένα φράγκο παραπάνω για να φτιάξεις το δικό ΣΟΥ γήπεδο ΚΑΠΟΥ στου ρέντηωραιοι οι πυρσοι,τα λιονταρια λειπουν
Βασικά εγώ θα γούσταρα κάθε θύρα ν έχει και το όνομα μιας ΑΕΚτζίδικης προσωπικότητας. Θωμάς Μαύρος, Νεστορίδης κτλπ. Ακόμα και η 21 να ονομαστεί Ορίτζιναλ. Θα το γούσταρα. Για το στάαδιο θα προτιμούσα να λέγεται απλά, λιτά, απέρριτα "Στάδιο ΑΕΚ" και αργότερα ας το πούν και στάδιο Μελισσανίδη. Αλλά θεωρώ πως το "Στάδιο ΑΕΚ" είναι το σωστό χωρίς ποζεριές και τυμπανοκρουσίες.Η αλήθεια είναι πως τα ποδοσφαιρικά στάδια τα έχουμε συνηθίσει είτε δημοτικό στάδιο τάδε ή στάδιο Δείνα Δεινόπουλου. Το Αγιά Σοφιά δεν ξέρω αν είναι ποζεριά ή όχι, πάντως σίγουρα είναι μοναδικό. Όπως και μας υποσχέθηκε ο Τίγρης πως θα είναι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 (αν θυμάμαι καλά). Τουλάχιστον με αυτή την ονομασία δεν κινδυνεύουμε να τσακωθούμε για το όνομα. Σε κάθε περίπτωση ελπίζω και επιθυμώ να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ εκεί που δικαιωματικά της ανήκει. Στη Νεα Φιλαδέλφεια. Αυτοχρηματοδοτούμενο ή όχι, με φλόγιστρα ή χωρίς, "Αγιά Σοφιά" ή "Κωστας Νεστορίδης", δεν με απασχολεί ειλικρινά καθόλου. Επίσης δεν με νοιάζει αν θα βάλει φράγκο ο Τίγρης, όπως κακοπροαίρετα ακούμε. Μου αρκεί, που το εγγυήθηκε. Με αυτή την προσμονή περιμένουμε όλοι μας, το όνειρο να γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Μέχρι τότε αδέρφια μόνο να ονειρευόμαστε μπορούμε.
Στα αγωνιστικά τώρα της ΑΕΚ, το Σάββατο 5/10 και ώρα 16.00 ο Α.Ο. Περιστερίου θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας "Γρηγόριος Λαμπράκης", γνωστό και ως "Ελ Πάσο". Διατίθενται από σήμερα τα 4200 εισιτήρια που τυπώθηκαν και πωλούνται προς 5 και 10 ευρώ για σήμερα και μέχρι αύριο το μεσημέρι από το προπονητήριο του ΑΟ Περιστερίου στην οδό Τσαλαβούτα, απέναντι από το κανάλι Extra Channel και μετά από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Καλλιθέα. Η αποστολή που ανακοινώθηκε για το παιχνίδι δεν περιλαμβάνει τους τραμαυτίες Ανάκογλου και Παυλή και αποτελείται από τους Βούρα, Καραγκιολίδη, Γεωργέα, Ρόβα, Αργυρίου, Γροντή, Καζβιρόπουλο, Παληαρούτα, Πεταυράκη, Πλατέλλα, Σταθάκη, Τσεβά, Τσουκαλά, Τσουμάγκα, Τσούπρο, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Τσιρίλο, Πόποβιτς και Ντακόλ. Είναι σίγουρο πως και πάλι οι φίλαθλοι και οπαδοί της ΑΕΚ θα δώσουν το βροντερό παρόν και σε αυτή την αναμέτρηση και εύχομαι όλα να πάνε καλά τόσο για όσους θα παρευρεθούμε στην Καλλιθέα, όσο και για την ομάδα. Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, αν και αναμένεται να διευθετηθεί και αυτό. Παρεπιμπτόντως οφείλω να αναγνωρίσω και να συγχαρώ το gazzetta.gr που κάλυψε την μετάδοση του αγώνα στη Φυλή. Όσο να' ναι όλοι δεν χωράμε στο γήπεδο...
Ας ελπίσουμε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, χωρίς παρατράγουδα και να ξεμπουκώσει λίγο η ομάδα πετυχαίνοντας πρωτίστως τη νίκη και έπειτα περισσότερα τέρματα. Οι οπαδοί φέτος εκτός από ΑΕΚ που θα φώναζαν ούτως ή άλλως, θέλουν πάνω απ'όλα να ζητωκραυγάσουν ΓΚΟΛ!
Την καλημέρα μου σε όλα τα κιτρινόμαυρα αδέρφια.
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΜΑΙ!
Τι δεν σου αρέσει?Όλοι οι δρόμοι εκεί είναι...αλλά εννοείται ότι θα αλλάξει μορφή η περιοχή!Θα γίνουνε διαμορφώσεις , υπογειοποίηση , δρόμος που θα συνδέει το γήπεδο με τον ηλεκτρικό ,πάρκινγκ κλπ κλπ Για να προσανατολιστείς λίγο εκεί που φαίνεται η κύρια είσοδος του γηπέδου ήταν η παλιά θύρα 3!
Ξεχνάς ότι έχουμε Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές το Μάιο. ;)ΔΗΛΑΔΗ για να γινει το νεο γηπεδο προυποθετει ΑΛΛΑΓΗ στο υπαρχον πολεοδομικο σχεδιο του Δημου...
Δηλαδη, τροποποιησεις που πρεπει να περασουν απο Πολεοοδομια, να εγκριθουν, να εκδικαστουν οι ενστασεις ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπαρξουν
ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΙΣΑ ποτε θα τελειωσει ολο αυτο!
ΑΥΤΟ το συγκεκριμενο πλανο ΔΕΝ ΘΑ "περπατησει"
Καλυτερα να επικεντρωθουν οι αρχιτεκτονες στο υπαρχον οικοπεδο με τις συγκεκριμενες διαστασεις (210μ Χ 130 μ) και να σχεδιασουν γηπεδο μεσα στο συγκεκριμενο περιγραμμα κι ΑΝ ποτε γκρεμιστει η "Μπριτανια" και υπογειοποιηθουν η Φωκων κι η Πατριαρχου Κων/νου, βλεπουμε...
Προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ ένα γήπεδο με το όνομα της ομάδας εκτός από το Juventus Stadium που σύντομα θα μετονομαστεί. Επίσης δε νομίζω ότι θα ήταν σωστό να πάρει το όνομα κάποιου ποδοσφαιριστή επειδή πρώτον οι υποψήφιοι είναι ζωντανοί και δεύτερον δεν υπάρχει ένας ομόφωνα αποδεκτός. Πιστεύω πως ένα όνομα του τύπου "Αετοφωλιά", "δικέφαλος", "ένωση" θα ήταν καλύτερο. Υπάρχει και το απλό "Γήπεδο Ν. Φιλαδέλφειας".Βασικά εγώ θα γούσταρα κάθε θύρα ν έχει και το όνομα μιας ΑΕΚτζίδικης προσωπικότητας. Θωμάς Μαύρος, Νεστορίδης κτλπ. Ακόμα και η 21 να ονομαστεί Ορίτζιναλ. Θα το γούσταρα. Για το στάαδιο θα προτιμούσα να λέγεται απλά, λιτά, απέρριτα "Στάδιο ΑΕΚ" και αργότερα ας το πούν και στάδιο Μελισσανίδη. Αλλά θεωρώ πως το "Στάδιο ΑΕΚ" είναι το σωστό χωρίς ποζεριές και τυμπανοκρουσίες.
Τ αρχικά πλάνα είναι να είναι έτοιμο σε 18 μήνες. Δηλαδή κάπου τον Αύγουστο με Σεπτέμβρη του 15. Να μπει δηλαδή η ομάδα και να δώσει τον πρώτο της αγώνα με την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα μέσα στο νέο γήπεδο. Αν θα υπάρξουν καθυστερήσεις δε μπορώ να το μαντέψω, αλλά δε το νομίζω κιόλας.