Νέα

Πρώτη φορά squirt η γυναίκα/γκομενα σας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hubwwif
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Μόλις έκανε squirting 35χρονη χωρισμένη fuck buddy μου. Είχε καιρό να κάνει sex, ήρθε ιδιαίτερα καβλωμένη και την πέθανα επί ένα τέταρτο στο γλύψιμο. Είμαι 58 χρονών με μεγάλη εμπειρία και έχω πολύ μεγάλη γλώσσα διαπιστωμένη και από ιατρούς. (Παθαίνω άπνοιες στον ύπνο μου και έκανα εξετάσεις. Είμαι γενικά τεράστιος 1,98 m 145 kg το μεγαλύτερο κεφάλι στην σειρά μου όταν μας μέτρησαν για πηλίκια αξιωματικού στα Υ.Ε.Α.). Τρελλάθηκε η κυρία και έχυσε σε στάση face sitting. Πριν προλάβει να πει «χύνω» ένοιωσα ένα αλμυρό υγό όχι πολύ στο στόμα μου. Χάρηκε πολύ που μετά με άφησε να της κάvω ένα ωραίο face fucking. Τέλειωσα στο στόμα της και τα κατάπιε όλα !!

Kavlar

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
49
Πόντοι
0
Έχω καταφέρει μια πρώην να κάνει squirt... Είχαμε κάνει συζήτηση αρκετές φορές πριν και προσπάθησα να την χαλαρώσω για να της βγει, μιας και μου είχε πει ότι τις έρχεται να ουρήσει όταν την πηδαω...είχαμε πιει κάτι κρασιά και την πήρα στο αμάξι ασταμάτητο γαμιση για 30 λεπτά σίγουρα απ όσο θυμάμαι μπορεί και παραπάνω γτ είχα πιει... και ξεκινάει το squirt μάγκες από το πουθενά χωρίς να με ειδοποιήσει...απο τα καλύτερα γαμισια τις ζωης μου...το μόνο κακό είναι η μυρωδιά που είχε το αυτοκίνητο για τις επόμενες μέρες... να πω κιόλας ότι με κάθε ευκαιρία που ήξερε ότι δεν θα λερώσει έκανε πάντα...κάναμε πολύ σεξ και σε εξωτερικό χώρο οπότε το είχα ευχαριστηθεί.

AlexThess88

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Καλημέρα, μου έχει τύχει με μια πρώην μου να ρίχνει πίδακες και αυτό δεν της είχε ξανασυμβεί,πιο συγκεκριμένα είτε όταν βλέπαμε τσόντες με παρτούζες είτε όταν της έλεγα ιστορίες ότι συμμετείχε αυτή σε παρτούζες, οπότε θεωρώ είναι και θέμα να είναι απολύτως καυλωμένη η άλλη.

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Η πρωτη φορα που ηρθα σε επαφη με το squirting ηταν πριν 10 χρονια περιπου. Ειχα γνωρησει μια γκομενα ψιλη ξανθια με καλο σωμα 35+. Ειχα ενα πεζο 106 16V ραλυ με την φυσα του εγκεφαλου αναμεσα στα κα8ισματα κατω απο το χειροφρενο. Καλοκαιρι φορουσε φορεμα ανετο Παμε σε μια ερημια με ωραια θεα (επαρχια) και ξεκιναμε το μπαλαμουτι. Αρχιζει να τριβεται πανω στο δεξι μου ποδι και κ μου λεει "Θα χυσω" χυσε της λεω "χυνω πολυ λεει" χυσε οσο θες της λεω. Και ξεκινανε οι κουβαδες μουσκεμα ολα. Συνεχιζουμε εμεις το μπαλαμουτι ε σε καποια φαση λεμε παμε και σε κανα κρεβατι. Βαζω το κλειδι στο αμαξι μπρος και αναβουν ολα τα λαμπακια στο καντραν. Εχυνε πανω στην φυσα OBD τοση ωρα. Τελικα "γαμηθηκαμε "να περιμενουμε να στεγνωσει το αμαξι και ευτυχως πηρε μπροστα τα ξημερωματα. Η τυπησα εχυνε ποταμια. Το θεωρουσε φυσιολογικο. Εκ τοτε οποτε γαμιωμασταν το καναμε στο πατωμα γτ εκανε τα στρωματα χαλια. Μετα βαζαμε αυτο το υποστρωμα που εχουν για τους γερους και την ακρατεια στο κρεβατι αλλα και παλι εαν θες να σε παρει ο υπνος στα καπακια ειναι αβολο. Γενικα οταν εχυνε τοσο πολυ χανοταν η αισθηση σαν να γαμας μεσα σε νερο. Τεσπα καλη φαση ηταν.

Μετα απο καιρο γνωριζω και την πρωτη μου γυναικα. Στα πρωτα γαμησια της λεω ξερεις μπορεις να κανεις squirt γτ καταλαβαινω υπαρχουν σπασμοι κτλ. Μου λεει αισθανομαι οτι θελω να κατουρισω και το κραταω της λεω δεν ειναι κατουρω αστο ελευεθερο και τοτε ξεκινησε το παρτυ για πολλα χρονια. Χωρισαμε για αλλες αιτιες μετα απο 7 χρονια.

Αυτα περι σκουρτιντ απο εμενα. Καλο ειναι αλλα εχει τα πρακτικα του θεματα

Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.225
Πόντοι
2.836
Και εγώ είχα γκόμενα 33 ήταν τοτε που αναγκάστηκα την πηδαγα στο πάτωμα στα όρθια η σε καρέκλα...την πρώτη φορά που τίναξε το πυρ της έμεινα :embarrased:και η Τσούλα δεν με προετοίμασε ότι χύνει καταρράκτες ,πηδιομασταν 7 μήνες περίπου σαν τα σκυλιά..
Απαγορευόταν σε στρώμα :undecided:
Είχα βαρεθεί να σφουγγαριζω με την καργιολα:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom