Inside "joke".
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρώτη φορά squirt η γυναίκα/γκομενα σας.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hubwwif
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Ωρίωνα, εσύ που σαν γ-κει κάνεις παρέα με πολλές πουτανίτσες και λέτε τα δικά σας, για πες μας, τί λένε εν προκειμένω;
δεν το ηξερα οτι εινα γκει ο τυπος Ωριωνας
αρα επρεπε να πω ναι μωρη αδερφη
δεν το ηξερα οτι εινα γκει ο τυπος Ωριωνας
αρα επρεπε να πω ναι μωρη αδερφη
Δεν πειράζει, δεν παρεξηγώ εγώ...ιδίως γαυράκια!
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.072
- Πόντοι
- 2.536
Ε βέβαια. Αφού έχουν έμβλημα έναν συνάδελφό σου...
Δεν πειράζει, δεν παρεξηγώ εγώ...ιδίως γαυράκια!
Συνάδελφο; Μα δεν το κάνω επαγγελματικά. Το κάνω για χόμπι.Ε βέβαια. Αφού έχουν έμβλημα έναν συνάδελφό σου...
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.072
- Πόντοι
- 2.536
Και ο Γαύρος για χόμπι το κάνει...Συνάδελφο; Μα δεν το κάνω επαγγελματικά. Το κάνω για χόμπι.
Σας παρακαλώ, μην υποτιμάτε τον επαγγελματισμό της ομαδάρας μας. Όλα μπορώ να τα δεχτώ αλλά όχι αυτό.Και ο Γαύρος για χόμπι το κάνει...
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.072
- Πόντοι
- 2.536
Γαυρουλης είσαι κι εσύ ρε υποκριτή και μου έκανες τον φίλο; Ήθελες να σε πάρω και στο γήπεδο μαζί μου. Αλλά τώρα κατάλαβα τι εννοούσες.Σας παρακαλώ, μην υποτιμάτε τον επαγγελματισμό της ομαδάρας μας. Όλα μπορώ να τα δεχτώ αλλά όχι αυτό.
Ναι, αλλά δεν με πήρες, για αυτό αλλαξοπίστησα. Ας με έπαιρνες....Γαυρουλης είσαι κι εσύ ρε υποκριτή και μου έκανες τον φίλο; Ήθελες να σε πάρω και στο γήπεδο μαζί μου. Αλλά τώρα κατάλαβα τι εννοούσες.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.072
- Πόντοι
- 2.536
Μάλιστα. Άρχισαν και τα ροζ υπονοούμενα τώρα. "Ας με έπαιρνες Καπετάνιο, τα 3 που μου έδωσες πριν ένα μήνα μου άρεσαν και θέλω κι άλλα, ααχ!".Ναι, αλλά δεν με πήρες, για αυτό αλλαξοπίστησα. Ας με έπαιρνες....
Ντούσαν θα σε λέω ρε από εδώ και πέρα.
Τι να κάνουν μόνο 3 τον μήνα, Καπετάνιε; Ελπίζω σήμερα σε άλλα τόσα.Μάλιστα. Άρχισαν και τα ροζ υπονοούμενα τώρα. "Ας με έπαιρνες Καπετάνιο, τα 3 που μου έδωσες πριν ένα μήνα μου άρεσαν και θέλω κι άλλα, ααχ!".
Ντούσαν θα σε λέω ρε από εδώ και πέρα.
Αυτός ο Ντούσαν ποιος είναι;
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.072
- Πόντοι
- 2.536
Φίλε μου, αν σου δώσει 3 ο ίδιος ο Καπετάνιος, από γκέι άντρας θα γίνεις στρέιτ γυναίκα. Δεν ξέρω αν αυτό το επιτρέπει το καταστατικό σαςΤι να κάνουν μόνο 3 τον μήνα, Καπετάνιε; Ελπίζω σήμερα σε άλλα τόσα.
Αυτός ο Ντούσαν ποιος είναι;
Ούτε εγώ ξέρω αλλά σίγουρα γίνονται και τροποποιήσεις των καταστατικών.Φίλε μου, αν σου δώσει 3 ο ίδιος ο Καπετάνιος, από γκέι άντρας θα γίνεις στρέιτ γυναίκα. Δεν ξέρω αν αυτό το επιτρέπει το καταστατικό σας
Τόσο πολύ, ε;
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.072
- Πόντοι
- 2.536
Αν απαντήσω αντικειμενικά και με ειλικρίνεια, υπόσχεσαι ότι δεν θα αρχίσεις πάλι να κάνεις θόρυβο;Ούτε εγώ ξέρω αλλά σίγουρα γίνονται και τροποποιήσεις των καταστατικών.
Τόσο πολύ, ε;
Όχι.Αν απαντήσω αντικειμενικά και με ειλικρίνεια, υπόσχεσαι ότι δεν θα αρχίσεις πάλι να κάνεις θόρυβο;
βζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζββββζζζζζζζζζζζββββζβββββββββζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζβββζβζζζζζζζζζζβββββζζζζζζζζζζζζζζβββββζζζζζζζβββββζζζζζζζζζζζζζζβββββββββζζζζζζβββββββββββ ήδη.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
μηπως ειναι καιο ντουσαν αχαχουχα?Μάλιστα. Άρχισαν και τα ροζ υπονοούμενα τώρα. "Ας με έπαιρνες Καπετάνιο, τα 3 που μου έδωσες πριν ένα μήνα μου άρεσαν και θέλω κι άλλα, ααχ!".
Ντούσαν θα σε λέω ρε από εδώ και πέρα
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Όχι.
βζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζββββζζζζζζζζζζζββββζβββββββββζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζβββζβζζζζζζζζζζβββββζζζζζζζζζζζζζζβββββζζζζζζζβββββζζζζζζζζζζζζζζβββββββββζζζζζζβββββββββββ ήδη.
Στο πεντάλεπτο, σε πιάνει κατούρημα πάντως. Μην πεις όχι....
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Στο πεντάλεπτο, σε πιάνει κατούρημα πάντως. Μην πεις όχι....
Μπράβο, είσαι φίλος!Δοκίμασε αυτό τότε..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 253
- Εμφανίσεις