Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ό,τι θυμούνται χαίρονται. Αυτό είναι το περυσινό ρεπορτάζ με τις ναρκομανείς του πεζοδρομίου. Ψάξ'το λίγο, 11 από τις 96 που είχαν προσαγάγει είχαν HIV. Aναμασούν περυσινές ειδήσεις και τις παρουσιάζουν σαν καινούριες, το έχουν ξανακάνει.

ζητάς και συ ρε πικερ κατι πράγματα ώρες ώρες...

giorgio sahini

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
το πρόβλημα του πόρνου είναι οτι αδυνατεί να συνδυάσει το 30% με το 70% στην συνδιαλλαγή του με την "καθημερινή" γυναίκα γιατί στην ουσία δεν μπορεί να αξιολογήσει την ομορφιά ή την σημασία ούτε του 30% ούτε του 70% στην ζωή του.

και a propos, πολύ βάζεις για το σεξ, εγώ θα το τοποθετούσα στο 10%.

Πιστεύω πως κάλυψες πλήρως την ουσία του θέματος και πως λοιπές κουβέντες αναφέρονται, ας πούμε, στη "μορφή" του προβλήματος, στις ρίζες ή/και στις προεκτάσεις του στο σύνολο της ανθρώπινης προσωπικότητας, π.χ. εμπλέκονται αισθήματα ηθικής, αυτοεκτίμησης κτλ...

ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΞΙΑ, πρέπει να επαναπροσδιορήσεις το ποσοστό  :)  Δεν το λέω εγώ αλλά οι ειδικοί. [URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Maslow%27s_hierarchy_of_needs[/url]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ένας φίλος είχε γράψει ,το πολύ εύστοχο ότι : το sex είναι λιγότερο απο το 30% της "σχέσης"
άρτι αφιχθείς λοιπόν απο τσάρκα, "άδειασμένος" , σκέφτομαι ότι όλο το πρόβλημα του πόρνου, με τις καθημερινές γυναίκες
είναι αυτό το γα*(μένο : 70% των (πιρφορικών) απαιτήσεων/προυποθέσεων/υποχρεώσεων ,που πρέπει να ανεχθεί, για να φτάσει στο στόχο του  :knockinb: και μετά ακαριαία να λακήσει...

φαντάζομαι αν μια κοπέλα δεν είναι call-girl , δεν θα ενθουσιαστεί και πολύ , απο την ειλικρίνεια της πρότασης ενός πόρνου, που λίγο-πολύ θα της λέει: να την πηδήξει και να εξαφανιστεί...   
όσο και στιλιζαρισμένα, κομψά και ευγενικά και αν την εκφράσει αυτός , τα αποτελέσματα δεν θα ναι και τόσο ενθαρρυντικά υποθέτω...  :dunno:

αυτό νομίζω είναι το μόνιμο και κυριότερο βάσανο του πόρνου με τις καθημερινές γυναίκες
να το πουμε λιγο αλλιως....

σχεση και γαμο δεν κανεις για να πηδηξεις ,το πηδημα ξεχνα το βασικα

κανεις μονο για να τρως κανα πιατο φαι,να αισθανεσαι λιγο ανθρωπος,να εχεις καθαρο πουκαμισο,να εχεις γυναικεια φροντιδα και περιποιηση και για να κανεις παιδι

και επειδη οι συγχρονες ελλεηνιδες δεν ειναι αξιες για τιποτα απο τα παραπανω(ανεπροκοπες,αμυαλες,με τον νου μονο στους καφεδες με τις φιλες και την αγορα,ανοικοκυρευτες  ΚΛΠ) ο μονος λογος να κανεις σχεση και να παντρευτεις ειναι για να κανεις κανενα παιδι....οι συγχρονες γυναικες δεν θα εχουν κλασικα μυαλο ουτε να κρατησουν σπιτι και οικογενεια ,θα βρουν βεβαιο συνηγορο υπερασπισης την <<μαμα>> και εν τελει θα σε χωρισουν κιολας φορτωνοντας σου οτι κουσουρι μπορεις να φανταστεις(ανικανος,τεμπελης,δεν τις καταλαβαινει,δεν τους προσφερει οτι ονειρευτηκαν....αυτες αραγε τι προσφερουν ηθελα να ξερα,το μουνι τους;  :think: :jerking: )

εγω αυτο το εργο βλεπω τριγυρω μου καθε μερα.....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

κανεις μονο για να τρως κανα πιατο φαι,να αισθανεσαι λιγο ανθρωπος,να εχεις καθαρο πουκαμισο,να εχεις γυναικεια φροντιδα και περιποιηση και για να κανεις παιδι

και επειδη οι συγχρονες ελλεηνιδες δεν ειναι αξιες για τιποτα απο τα παραπανω(ανεπροκοπες,αμυαλες,με τον νου μονο στους καφεδες με τις φιλες και την αγορα,ανοικοκυρευτες  ΚΛΠ) ο μονος λογος να κανεις σχεση και να παντρευτεις ειναι για να κανεις κανενα παιδι....οι συγχρονες γυναικες δεν θα εχουν κλασικα μυαλο ουτε να κρατησουν σπιτι και οικογενεια ,θα βρουν βεβαιο συνηγορο υπερασπισης την <<μαμα>> και εν τελει θα σε χωρισουν κιολας φορτωνοντας σου οτι κουσουρι μπορεις να φανταστεις(ανικανος,τεμπελης,δεν τις καταλαβαινει,δεν τους προσφερει οτι ονειρευτηκαν....αυτες αραγε τι προσφερουν ηθελα να ξερα,το μουνι τους;  :think: :jerking: )

++++

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι εννοείς αγάπη μου?  :-*

Eδω δες χαλια... ο ένας λεει αγαπη μου την εριναλ και μετα σας το παιζει επαναστατης αντιπιρφορος
και η αλλη γλειφει αυτον που υπο αλλες συνθηκες θα εβριζε για να την πει σε μενα  :P

συνεχιστε μπορει να φτάσετε ακομη πιο χαμηλά. Γελάμε  :dancing:

Επισκέπτης
Eδω δες χαλια... ο ένας λεει αγαπη μου την εριναλ και μετα σας το παιζει επαναστατης αντιπιρφορος
και η αλλη γλειφει αυτον που υπο αλλες συνθηκες θα εβριζε για να την πει σε μενα  :P

Με την erinal πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω και σχέση. Έχει αρκετά ανοιχτό μυαλό για Ελληνίδα. Πιστεύω ότι και αυτή με συμπαθεί.  :grin:

Σας αφήνω τώρα, πάω για σεξ και μετά περίπατο στη λιακάδα. Ζήτω οι ειλικρινείς και τίμιοι άνθρωποι, μπουρδελιάρηδες και μη!  :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ιδουοουουουου  ο Νυμφίος έεεεερχεται εν τω μεεεεέσω της νυκτός και μακαααάριος ο δούλος...

:rolleyes:

Άαααα ρε φάπες που πάνε χαμένες...

....ον ευρηηηήσει γρηγορούντα, ανάαααξιος δε πάαααααλιν, ον ευρήσει ραθυμούντα. Βλέπε ουν ψυχήηηηηή μου, μη τω ύπνω κατενεχθής, ίνα μη τω θανααααάτω παραδοθείς και της βασιλείας έξω κλεισθής. Αλλά ανάνηψον κραααάζουσα, Άααγιος, Άαααγιος, Άγιος ει ο Θεός ημών. Δια της Θεοτόκου ελέησον ημάαααας».

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Με την erinal πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω και σχέση. Έχει αρκετά ανοιχτό μυαλό για Ελληνίδα. Πιστεύω ότι και αυτή με συμπαθεί.  :grin:

Σας αφήνω τώρα, πάω για σεξ και μετά περίπατο στη λιακάδα. Ζήτω οι ειλικρινείς και τίμιοι άνθρωποι, μπουρδελιάρηδες και μη!   :rockon:

Ναι ναι.... ασε ρε λαμογιο. Μολις βρεις μια θα ξεχασεις οσες μαλακιες μας εχεις γραψει εδω μεσα κατα καιρους.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Ζω μόνος μου σαν εργένης από τα 25. Ακόμα και πιο πριν ως φοιτητής είχα δικό μου χώρο ξεχωριστό από το υπόλοιπο σπίτι των γονιών μου, το οποίο φρόντιζα μόνος μου.

Παντρεύτηκα μόνο για να κάνω παιδιά.

Τις γυναίκες δεν τις είχα ποτέ καμμία ανάγκη σε όλα τα άλλα εκτός από το γαμήσι.

Αν οι Ελληνες άντρες δεν ήταν τεμπεληδες κι αυτό εξαιτίας των μητέρων τους και μάθαιναν να είναι ανεξάρτητοι και νοικοκύρηδες, τότε δεν θα είχαν και οι Ελλειινίδες τόσο ψηλά την μύτη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
 Ζω μόνος μου σαν εργένης από τα 25. Ακόμα και πιο πριν ως φοιτητής είχα δικό μου χώρο ξεχωριστό από το υπόλοιπο σπίτι των γονιών μου, το οποίο φρόντιζα μόνος μου.

Τις γυναίκες δεν τις είχα ποτέ καμμία ανάγκη σε όλα τα άλλα εκτός από το γαμήσι.

Αν οι Ελληνες άντρες δεν ήταν τεμπεληδες κι αυτό εξαιτίας των μητέρων τους και μάθαιναν να είναι ανεξάρτητοι και νοικοκύρηδες, τότε δεν θα είχαν και οι Ελλειινίδες τόσο ψηλά την μύτη.
μαν ζεις σε αλλη χωρα μου φαινεται....ο συγχρονος ελληνας αντρας ο παντρεμενος μονο φακιολι δεν εχει φορεσει ακομη και ποδια......και μερικοι κοκκινιστοι που ελεγε κι ο παπαγιωργης καμαρωνουν κιολας την αστραφτερη μπουγαδα και τα σουτζουκακια που φτιαχνουν

ελεος....τεμπελης δεν ειναι κανενας αλλα δεν θα παντρευτω την καθε μια να της κανω και την υπηρετρια ,να καθεται να καπνιζει το τσιγαρο με τις ελλεηνιδοφιλες της και να σχολιαζουν τους κοιλιακους του μαρτακη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
υγ κι εγω ζω εργενης και ανεξαρτητος σε ολα απο τα 18 αν το θετεις κι ετσι

Επισκέπτης
Ναι ναι.... ασε ρε λαμογιο. Μολις βρεις μια θα ξεχασεις οσες μαλακιες μας εχεις γραψει εδω μεσα κατα καιρους.

Τύπε έχω κάνει 4 σχέσεις στη ζωή μου ως τώρα. Από την πρώτη στιγμή ΟΛΕΣ ήξεραν ότι όταν είμαι μόνος πάω συνέχεια με πουτάνες. Δεν γουστάρω τη μαλακία και όταν είμαι σε σχέση θέλω να κάνω σεξ όσο συχνά το κάνω και όταν είμαι μόνος. Αν η γκόμενά μου δεν μπορεί να μου το προσφέρει αυτό και αναγκαστώ να πάω σε πόρνη, της το λέω ΠΑΝΤΑ αμέσως.

Λαμόγιο είσαι εσύ και όλοι οι γλοιώδεις όμοιοί σου.  :birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαλλον θα του αρεσει να βασανιζεται :grin: :grin: :grin:
%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%85.jpg

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μαν ζεις σε αλλη χωρα μου φαινεται....ο συγχρονος ελληνας αντρας ο παντρεμενος μονο φακιολι δεν εχει φορεσει ακομη και ποδια......και μερικοι κοκκινιστοι που ελεγε κι ο παπαγιωργης καμαρωνουν κιολας την αστραφτερη μπουγαδα και τα σουτζουκακια που φτιαχνουν

ελεος....τεμπελης δεν ειναι κανενας αλλα δεν θα παντρευτω την καθε μια να της κανω και την υπηρετρια ,να καθεται να καπνιζει το τσιγαρο με τις ελλεηνιδοφιλες της και να σχολιαζουν τους κοιλιακους του μαρτακη
τι ψαχνεις να βρεις και εσυ,αμα ο αλλος ειναι μλκας...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Τὰ πάθη τὰ σεπτὰ ἡ παροῦσα ἡμέρα, ὡς φῶτα σωστικά,..

:rolleyes:

Κοίτα ρε  καΐλα που είχε ο άλλος, για  να διαιωνίσει το είδος του.  :headbang:

...ἀνατέλλει τῷ κόσμῳ Χριστὸς γὰρ ἐπείγεται τοῦ παθεῖν ἀγαθότητι ὁ τὰ σύμπαντα ἐν τῇ δρακὶ περιέχων καταδέχεται ἀναρτηθῆναι ἐν ξύλῳ τοῦ σῶσαι τὸν ἄνθρωπον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom