Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ναι και δεν έβγαλα άκρη... :2funny:

Ε δεν βγαζεις ακρη γιατι οπως ειπα ειναι ακραιες αποψεις... αλλα συμμετειχες αυτο σου λεω
αρα τα ειδες... ξερεις τι περιμενεις αν ανοιξεις τετοιο θεμα εδω μεσα... ξέρεις ποια θα ειναι η αντιμετωπιση των αλλων.

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ιδιότητα του μέτριου & του ενδιάμεσου :

ο πιρφόρος που το παίζει πόρνος
και ο πόρνος που ζηλεύει τον πιρφόρο

κανένας δεν πιστεύει στις επιλογές του και γι'αυτό λέμε ότι θάβεται
στην μετριότητά του

καλό βράδυ  ;)

Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Χωρίς να αμφισβητήσω την ύπαρξη εξαιρέσεων αν και πιστεύω αποτελουν μειοψηφία.

Το σύνολο των μπουρδελιάρηδων είναι είτε μοναχικά άτομα, είτε έχουν κάποια δυσκολία στην ανάπτυξη συναισθηματικής σχέσης (ας πουμε μονιμου χαρακτήρα) είτε αν βρίσκονται σε μια τέτοια σχέση δεν αντλουν ευχαρίστηση ή πελαγοδρομουν αναμεσα σε τέτοιες σχέσεις.

Συμφωνώ ότι τουλάχιστον το 80% των περιπτώσεων (ίσως και παραπάνω!) ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία!

[size=8pt]{Άσχετα αν δεν το παραδέχονται!}[/size]

Ίσως υπάρχει και μία κατηγορία ανθρώπων που έχουν κάποιο "βίτσιο" να πηδάνε πουτάνες επι πληρωμή.

Φυσικά, για να προλάβω οποιουσδήποτε υποστηρικτές ενός τέτοιου τρόπου ζωής, ουτε τον κατακρίνω ουτε τον θεωρώ σωστό ή λάθος.

Φυσικα ή διατήρηση μιας μονογαμικης σχεσης βοηθά στην σωστή ανάπτυξη της οικογένειας ως πλαισίου για την αρμονική διαμόρφωση παιδιου-ισορροπημένης μελλοντικής προσωπικότητας.
Πιστεύω...

:thumbsup:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ε δεν βγαζεις ακρη γιατι οπως ειπα ειναι ακραιες αποψεις...

εντάξει σε γενικές (εκτός από τρανταχτές περιπτώσεις :2funny: ) είναι αδύνατο να κρίνεις κάποιον μέσω "τσατ" στο νετ....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
θα σε κάνω εγώ να βγάλεις το κεφάλι σου από την άμμο ευθυνόφοβε ;)

προς το παρόν κοίτα μην σου την παίσουν τίποτα Γεωργιανοί με τη μασατζού  που έμπασες για σόδομα και γόμορα, και αυτή έκανε  copy paste τα κλειδάκια σου...  :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
11 στις 96 ιεροδουλες με AIDS.

Προ λιγου το ελεγε σε ενα καναλι...

Επισκέπτης
Συμφωνώ ότι τουλάχιστον το 80% των περιπτώσεων (ίσως και παραπάνω!) ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία!

[size=8pt]{Άσχετα αν δεν το παραδέχονται!}[/size]

Ίσως υπάρχει και μία κατηγορία ανθρώπων που έχουν κάποιο "βίτσιο" να πηδάνε πουτάνες επι πληρωμή.

Το υπόλοιπο 20% , είναι άνθρωποι που θεωρούν φυσιολογικό να έχουν πάει
σε όλη τους τη ζωή , με ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Και θεωρούν επίσης φυσιολογικό , η μόνη σεξουαλική του εκτόνωση
να είναι η ΜΑΛΑΚΙΑ , μέχρι να τους προκύψει
η μοναδική ολοκληρωμένη σχέση , που θα καταλήξει σε γάμο.
Οι τύποι αυτοί  , δεν έχουν κανενα πρόβλημα
να ξεφτυλίζονται με κάθε τρόπο , κυνηγώντας μια γυναίκα,
συχνά επί δεκαετίες και να ξοδεύουν τα πάντα για αυτήν.
Αν τους κάτσει μετά από 10-15 χρόνια, αισθάνονται δικαιωμένοι.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ , ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ >>>1 ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ..........

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Το υπόλοιπο 20% , είναι άνθρωποι που θεωρούν φυσιολογικό να έχουν πάει
σε όλη τους τη ζωή , με ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Και θεωρούν επίσης φυσιολογικό , η μόνη σεξουαλική του εκτόνωση
να είναι η ΜΑΛΑΚΙΑ , μέχρι να τους προκύψει
η μοναδική ολοκληρωμένη σχέση , που θα καταλήξει σε γάμο.
Οι τύποι αυτοί  , δεν έχουν κανενα πρόβλημα
να ξεφτυλίζονται με κάθε τρόπο , κυνηγώντας μια γυναίκα,
συχνά επί δεκαετίες και να ξοδεύουν τα πάντα για αυτήν.
Αν τους κάτσει μετά από 10-15 χρόνια, αισθάνονται δικαιωμένοι.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ , ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ >>>1 ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ..........
Καλα βριζεις την κατηγορια που ανηκεις και εσυ;Αφου την πρωτη που σου κατσε την παντρευτηκες. :think:

Επισκέπτης
Καλα βριζεις την κατηγορια που ανηκεις και εσυ;Αφου την πρωτη που σου κατσε την παντρευτηκες.

Η γνώμη ενός μούτσου σαν εσένα,
που μπαίνει σε φόρουμ αφιερωμένο σε ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
(αφού δεν γαμάς πουτάνες , δική σου δήλωση)
θεωρείς ότι πρέπει να με ενδιαφέρει ;;;;;;;;;;

Γράφε ό,τι θέλεις για μένα,
αξίζει(ς) όσο μια κουράδα σκύλου .......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Η γνώμη ενός μούτσου σαν εσένα,
που μπαίνει σε φόρουμ αφιερωμένο σε ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
(αφού δεν γαμάς πουτάνες , δική σου δήλωση)
θεωρείς ότι πρέπει να με ενδιαφέρει ;;;;;;;;;;

Γράφε ό,τι θέλεις για μένα,
αξίζει(ς) όσο μια κουράδα σκύλου .......
Δικε μου εδω ειναι το απολυτο σεξ πορταλ δεν ειναι μονο για πουτανες.
Δεν γραφω οτι θελω για εσενα,γεγονος ειναι παιχτη μου,οσο και να σε ενοχλει.
Αλλιως δεν θα ειχες λογο να παντρευτεις.Η συντριπτικη πλειοψηφια οσως παντρευονται πριν τα 40 ειναι επειδη επιτελους καποια τους εκατσε.

Επισκέπτης
Καλα ρε ειναι δυνατον σε ενα site που ασχολειται με πουτανες να το παιζετε χριστιανοπατερες μερικοι? Οτι και καλα ξεφτυλιζουμε την γκομενα μας αν γαμαμε ταυτοχρονα κι αλλες? Ημαρτον ρε σεις. Ειστε και σοβαρα νικ ρε γαμωτο. Δηλαδη εσυ τυπε δεν εχεις κερατωσει ποτε γκομενα σου? Ουτε εσυ gl?

Kαλά, εσύ αγόρι μου είσαι πολύ βλάκας τελικά.  :idiot:

Ναι ρε, το 63% των μπουρδελιάρηδων που είμαστε μπακούρια δεν γουστάρουμε το υπόλοιπο 37% που γαμάνε τις πουτάνες μας ενώ έχουν και γκόμενες. Μας τη δίνουν αυτοί οι γλοιώδεις τύποι. Αφού μοιραζόμαστε τις πουτάνες μαζί τους, ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ. Χωρίς πλάκα, εγώ αν είχα φίλο που είχε γκόμενα και μάθαινα ότι πάει και με πουτάνες, το άτομο αυτό θα είχε αυτομάτως διαγραφεί από φίλος μου και μπορεί για σπάσιμο να την έπεφτα και στη γκόμενά του. ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΝΗΘΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΗΘΙΚΑ.

Επισκέπτης
Kαλά, εσύ αγόρι μου είσαι πολύ βλάκας τελικά.  :idiot:

Ναι ρε, το 63% των μπουρδελιάρηδων που είμαστε μπακούρια δεν γουστάρουμε το υπόλοιπο 37% που γαμάνε τις πουτάνες μας ενώ έχουν και γκόμενες. Μας τη δίνουν αυτοί οι γλοιώδεις τύποι. Αφού μοιραζόμαστε τις πουτάνες μαζί τους, ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ. Χωρίς πλάκα, εγώ αν είχα φίλο που είχε γκόμενα και μάθαινα ότι πάει και με πουτάνες, το άτομο αυτό θα είχε αυτομάτως διαγραφεί από φίλος μου και μπορεί για σπάσιμο να την έπεφτα και στη γκόμενά του. ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΝΗΘΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΗΘΙΚΑ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω μαζι σου τυπε πικερ

Επισκέπτης
στο μεταξυ .... ο αδερφος πως να πετυχει τον γκομενο σε εκεινο το σημειο? θα πρεπει να κανει και αυτος τσαρκα... αρα μετα περιπλεκεται... θα μαθει η γκομενα οτι ο γκομενος την κερατωνει στα μπουρδελα και ο αδερφος της οτι ειναι μπουρδελιαρης

Σιγά το πράγμα ρε μαλάκα. Που ζείτε μερικοί? Και ύστερα λέτε τους άλλους κομπλεξικούς.  :idiot:  Εδώ και στη μάνα μου πολλές φορές μιλάω με λεπτομέρειες για τα γαμήσια που κάνω στα μπουρδέλα. Και άλλους μπουρδελιάρηδες που ξέρω, το γνωρίζουν οι οικογένειές τους ότι γαμάνε πουτάνες. Που ζεις βρε μαλάκα? Σιγά το πράγμα. Είσαι μόνος και γαμάς πουτάνες: πολύ τίμιο και αντρίκιο! Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ είναι το να έχεις σχέση και να να γαμάς πουτάνες στα κρυφά.

Επισκέπτης
Σιγά το πράγμα το ρε μαλάκα. Που ζείτε μερικοί? Και ύστερα λέτε τους άλλους κομπλεξικούς.  :idiot:  Εδώ και στη μάνα μου πολλές φορές μιλάω με λεπτομέρειες για τα γαμήσια που κάνω στα μπουρδέλα. Και άλλους μπουρδελιάρηδες που ξέρω, το γνωρίζουν οι οικογένειές τους ότι γαμάνε πουτάνες. Που ζεις βρε μαλάκα? Σιγά το πράγμα. Είσαι μόνος και γαμάς πουτάνες: πολύ τίμιο και αντρίκιο! Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ είναι το να έχεις σχέση και να να γαμάς πουτάνες.

οι πιρφοροι-αγαπουληδες δεν προκειτε να το καταλαβουν αυτο ποτε φιλε εχουν πεσει τοσο βαθια στο βουρκο της πουστιας τους που τους εχει γινει τροπος ζωης και μαλιστα το θεωρουνε και φυσιολογικο

Επισκέπτης
οι πιρφοροι-αγαπουληδες δεν προκειτε να το καταλαβουν αυτο ποτε φιλε εχουν πεσει τοσο βαθια στο βουρκο της πουστιας τους που τους εχει γινει τροπος ζωης και μαλιστα το θεωρουνε και φυσιολογικο

Γλοιώδεις τύποι φίλε! Εγώ το λέω από καιρό ότι αυτούς πρέπει να τους αποδοκιμάζουμε και να τους αποβάλουμε από την κοινότητά μας. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης είναι μοναχικός και ΤΙΜΙΟΣ. Τι σχέση έχω εγώ  - που είμαι μόνος και γαμάω πουτάνες επειδή είμαι ειλικρινής και σιχαίνομαι τους υποκριτικούς τρόπους της κοινωνίας - με το ΛΑΜΟΓΙΟ που έχει γκόμενα και γαμάει πουτάνες μόνο για ποικιλία? Οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες πρέπει να αποδοκιμάζουμε αυτή τη μειοψηφία!   :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom