speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Διαολος μαν....
αει μαθε τα σωστα....μας κανεις κ τον καμποσο....
Διαολος μαν....
ποιος τον χεζει τον Νωντα....Σωστα τα λεει τυπε:
Διαβολος ---> Βατραχος
Θεος -------> ΝΩΝΤΑΣ
Διαολος μαν....
Καλά, κοιμήσου, δε φτάσαμε ακόμα
μπουρδελα ειναι παει καθε καρυδιας καρυδι... εσυ λες να ειναι καλο να χεις καταληξει να πηδας στα μπουρδελα? ειναι ας πουμε καταληξη που σε τιμα? δες το λιγο μεμονωμενα... λυση αναγκης ειναι. Το καλυτερο θα ηταν να χεις 2-3 να πηδας απεξω ... καπως εμφανισημες και καπως νορμαλ και στο χαρακτηρα.
ναι καλα όλα τα παραπάνω αλλά αν πάρεις κανένα καλό call girl και σε αρπάξει με το στόμα της από τις μπάλες και σε ξεζουμίσει (σε στάση 69 ) τι σε χαλάει ?
Εχεις να δωσεις αυτη την εποχη 200 ευρω για 1 ωρα γαμησιού ??? εγω προσωπικα δεν εχω ουτε 20.
μπουρδελα ειναι παει καθε καρυδιας καρυδι... εσυ λες να ειναι καλο να χεις καταληξει να πηδας στα μπουρδελα? ειναι ας πουμε καταληξη που σε τιμα? δες το λιγο μεμονωμενα... λυση αναγκης ειναι. Το καλυτερο θα ηταν να χεις 2-3 να πηδας απεξω ... καπως εμφανισημες και καπως νορμαλ και στο χαρακτηρα.
Δεν ξερω δεν εχω πλεον λεφτα.Όταν έχεις γκόμενα τα πιο ασφαλή ξενοπηδήματα με πουτάνα είναι τα μασάζ, μετά έρχονται τα κολ γκερλ
αν το θέμα είναι το χρήμα πάσο.
Κυριως αυτο ειναι. Αλλα και εκτος απο αυτο ... μεχρι ποτε θα πηδας πουτανες ?
Θα περασουν τα χρονια και επειδη ησουν μαλακας δεν εκμεταλευτηκες να βρεις μια κοπελιτσα οταν μπορουσες...
προσπάθησα να κάνω γκάλοπ επί του θέματος πριν από λίγο αν πρόσεξες....
βασικά δεν ξέρω κιόλας...εγώ είμαι μόλις 28 για να έχω άποψη.
προσπάθησα να κάνω γκάλοπ επί του θέματος πριν από λίγο αν πρόσεξες....
βασικά δεν ξέρω κιόλας...εγώ είμαι μόλις 28 για να έχω άποψη.
Που να κανεις γκαλοπ εδω μεσα? εχουμε ξανακανει. Θα ακουσεις ακραιες αποψεις.
Μοναχικοι ειναι οι περισσοτεροι. Αυτη ειναι η αληθεια.
δεν ξέρω..
Αποκλειεται. Στα θρεντ που τα γραφουν εχεις σχολιασει και εσυ.
χωρις τα καλοκαιρια ;)