Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
δεν καταλαβα τι ρωτας ακριβως......

απλά αν σε κάποια φάση βαριέσαι τις πουτάνες και τις ξεπέτες και σε πιάνει να θες να τη δεις κυριλέ με γυναίκα, σπίτι και σκύλο σε ρώτησα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Καλα ρε ειναι δυνατον σε ενα site που ασχολειται με πουτανες να το παιζετε χριστιανοπατερες μερικοι? Οτι και καλα ξεφτυλιζουμε την γκομενα μας αν γαμαμε ταυτοχρονα κι αλλες? Ημαρτον ρε σεις. Ειστε και σοβαρα νικ ρε γαμωτο. Δηλαδη εσυ τυπε δεν εχεις κερατωσει ποτε γκομενα σου? Ουτε εσυ gl?

Ρε δυσκοληεγγραφή, διάβασε απ' την αρχή τη συζήτηση, κουμάντο στον πούτσο του καθενός δεν κάνω. Σχολιάζω κάτι πολύ συγκεκριμένο απ' αυτά που έγραψε, όχι το κεράτωμα αυτό καθ' αυτό

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
λαιον ασχολησου με τις φωτογραφιες του μπιλι και ασε τις πουτανες και τις σχεσεις  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
απλά αν σε κάποια φάση βαριέσαι τις πουτάνες και τις ξεπέτες και σε πιάνει να θες να τη δεις κυριλέ με γυναίκα, σπίτι και σκύλο σε ρώτησα.
μαν μην απαντάς νομίζω ότι σε πλευρίζει για σχέση :idiot:
ετσι καταλαβα και γω μαν :sunglasses:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
λαιον ασχολησου με τις φωτογραφιες του μπιλι και ασε τις πουτανες και τις σχεσεις  ;)

Θέλω ρε πούστη μια μέρα εκεί που κάνεις τσάρκα να σε πετύχει ο αδερφός της κοπέλας σου και να σου βουτήξει τη μάπα στη γωνία που κατουράνε οι πακιστανοί

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Θέλω ρε πούστη μια μέρα εκεί που κάνεις τσάρκα να σε πετύχει ο αδερφός της κοπέλας σου και να σου βουτήξει τη μάπα στη γωνία που κατουράνε οι πακιστανοί
αν σου υποσχεθω οτι θα πηγαινω μονο μαζι της θα ηρεμησεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

χαχαχα κλασσικα αμα ειχανε αδερφη δεν θα λεγανε τα ιδια και για την αδερφη τους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
στο μεταξυ .... ο αδερφος πως να πετυχει τον γκομενο σε εκεινο το σημειο? θα πρεπει να κανει και αυτος τσαρκα... αρα μετα περιπλεκεται... θα μαθει η γκομενα οτι ο γκομενος την κερατωνει στα μπουρδελα και ο αδερφος της οτι ειναι μπουρδελιαρης

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
στο μεταξυ .... ο αδερφος πως να πετυχει τον γκομενο σε εκεινο το σημειο? θα πρεπει να κανει και αυτος τσαρκα... αρα μετα περιπλεκεται... θα μαθει η γκομενα οτι ο γκομενος την κερατωνει στα μπουρδελα και ο αδερφος της οτι ειναι μπουρδελιαρης
εεεεεελα  :S

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

και είναι κακό αν μάθει η αδερφή ότι ο αδερφός  :zfuck: στα μπουρδέλα ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Ποτέ μη λες ποτέ τύπε, ο βάτραχος έχει πολλά ποδάρια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μπουρδελα ειναι παει καθε καρυδιας καρυδι... εσυ λες να ειναι καλο να χεις καταληξει να πηδας στα μπουρδελα? ειναι ας πουμε καταληξη που σε τιμα? δες το λιγο μεμονωμενα... λυση αναγκης ειναι. Το καλυτερο θα ηταν να χεις 2-3 να πηδας απεξω ... καπως εμφανισημες και καπως νορμαλ και στο χαρακτηρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Διαολος μαν....
αει μαθε τα σωστα....μας κανεις κ τον καμποσο....

Λογικα δεν θα το ειπε τυχαια θα εννοει οτι ειναι Νωντιστης και αρα ο κοσνικ σε αυτη την περιπτωση (ο βατραχος) ειναι ο διαολος του. Σιγα μην δεν ηξερε την παρομοια με τον διαολο... θα χει λογο που το λεει ετσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom