Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
με απολυτήριο λυκείου στο 14,5,
υγ: μην το παίρνεις προσωπικά , έχω γενικότερο θέμα με το "μέτριο" σε όλες τις εκφάνσεις του , με εκνευρίζει πολύ...

τι απολυτήριο είχες γιατρέ? Β΄ Δέσμη?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
εγω που τα κανω και τα 2 ταυτοχρονα (σχεση-πουτανες) σας λεω οτι δε τρεχει τιποτα αρκει να μη το μαθει η κοπελα μου.ειναι μια χαρα και δεν υπαρχει λογο να στεναχωρηθει  :)

Nαι, θα στεναχωρηθεί για το κελεπούρι που 'χασε. Τι σαχλαμάρας είσαι 'συ ρε. Δικαίωμα σου να κάνεις ό,τι θες αλλά μη γράφεις αηδίες. Σακαφλιά

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
προφανώς και είναι η γνώμη μου , ποιανού θα ήταν του γείτονα ?
γι'αυτό είσαι & θα παραμείνεις στο "μέτριο" , με απολυτήριο λυκείου στο 14,5,

δεν έχει το θάρρος όυτε να χωρίσει και να γίνει πόρνος
ουτε να υποστηρίξει την επιλογή του να είναι αμιγώς σε μια γυναίκα

υγ: μην το παίρνεις προσωπικά , έχω γενικότερο θέμα με το "μέτριο" σε όλες τις εκφάνσεις του , με εκνευρίζει πολύ...
εμενα παλι με εκνευριζουν οι βλακειες που γραφετε .δε παιρνω τιποτα προσωπικα,ενα σαιτ ειναι να περναει η ωρα.αλλα καποιοι λενε χοντρες μαλακιες  :)

θαρρος να χωρισω και να γινω πορνος? τι γραφεις ρε φιλε πας καλα?  :2funny: ακου πορνος  :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Nαι, θα στεναχωρηθεί για το κελεπούρι που 'χασε. Τι σαχλαμάρας είσαι 'συ ρε. Δικαίωμα σου να κάνεις ό,τι θες αλλά μη γράφεις αηδίες. Σακαφλιά
στην εστειλε ο μπιλι τη γυμνη φωτογραφια που του ζητουσες?  :2funny: :2funny: :2funny: αντε μωρη χορευτρια αχαχαχαχχα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τι απολυτήριο είχες γιατρέ? Β΄ Δέσμη?
πανελλήνιες: 19,5, ήταν άκρως ψυχοφθόρο
αλλά μπορώ να πώ και άκρως άχρηστο, επειδή
στην ιατρική μπαίνει πλέον όλη η σάρα και μάρα
έχει καταντήσει μπουρδέλο τελειώς...

εμενα παλι με εκνευριζουν οι βλακειες που γραφετε .δε παιρνω τιποτα προσωπικα,ενα σαιτ ειναι να περναει η ωρα.αλλα καποιοι λενε χοντρες μαλακιες  :)

θαρρος να χωρισω και να γινω πορνος? τι γραφεις ρε φιλε πας καλα?  :2funny: ακου πορνος  :2funny:

μέτριος και στο περίπου , ούτε το ένα ούτε το άλλο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
στην εστειλε ο μπιλι τη γυμνη φωτογραφια που του ζητουσες?  :2funny: :2funny: :2funny: αντε μωρη χορευτρια αχαχαχαχχα

Δεν την αδικώ την κοπέλα βέβαια, που θα ξαναβρεί τέτοιον χιουμορατζή

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν την αδικώ την κοπέλα βέβαια, που θα ξαναβρεί τέτοιον χιουμορατζή
ελα βαρεθηκα να πεταγεσαι καθε φορα και να σε ξεφτιλιζω,η βρες κατι αλλο η πες τις αποψεις σου επι του θεματος γιατι εχεις γινει κουραστικος πια  :)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
πανελλήνιες: 19,5, ήταν άκρως ψυχοφθόρο
αλλά μπορώ να πώ και άκρως άχρηστο, επειδή
στην ιατρική μπαίνει πλέον όλη η σάρα και μάρα
έχει καταντήσει μπουρδέλο τελειώς...

μέτριος και στο περίπου , ούτε το ένα ούτε το άλλο
Rigomorti, αυτα που λες τοσο καιρο εδω μεσα, ειναι ακρως ανατρεπτικα και πειραζουν και μαλιστα τζουζουν το "κοινο αισθημα"..
Δεν μπορουν να καταλαβουν οι περισσοτεροι οτι ειναι συμβιβασμενοι οχι με τη μετριοτητα, αλλα την ανυπαρξια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω που τα κανω και τα 2 ταυτοχρονα (σχεση-πουτανες) σας λεω οτι δε τρεχει τιποτα αρκει να μη το μαθει η κοπελα μου.ειναι μια χαρα και δεν υπαρχει λογο να στεναχωρηθει  :)

κατα τα αλλα ολα τα υπολοιπα που γραφετε ειναι ολιγον μπαρμπουτσαλα  ;)
ρε μαν η μονη λογικη εξηγηση να εχει καποιος  σχεση και να παει και με πουτανες ειναι

α)ειναι ο σαρουμαν ή ο μειλ τσουλι και η κοπελα του δεν γουσταρει αυταρχικα(κακως πρεπει να αποβαλλει τα ταμπου λοιπον)
β)ειναι ανοργασμικη,ξενερωτη,γαμιολα ελλεηνιδα που το φυλαει ως το φυλαχτο του λαλαουνη το μουνι της κλπ οποτε την χωριζει
γ)παει Φ99 γιατι γουσταρει υδραυλικες αναρτησεις
δ)εχει πλατωνικη σχεση,καληνυχτακιας,χορηγος,κλαρινογαμπρος που δεν πηδαει κλπ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Rigomorti, αυτα που λες τοσο καιρο εδω μεσα, ειναι ακρως ανατρεπτικα και πειραζουν και μαλιστα τζουζουν το "κοινο αισθημα"..
Δεν μπορουν να καταλαβουν οι περισσοτεροι οτι ειναι συμβιβασμενοι οχι με τη μετριοτητα, αλλα την ανυπαρξια...
με χαροποιεί δεόντως αυτό το "τσούξιμο" που προκαλώ  :rolleyes:  ;)

thnx φίλε  ;)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ρε μαν η μονη λογικη εξηγηση να εχει καποιος  σχεση και να παει και με πουτανες ειναι

α)ειναι ο σαρουμαν ή ο μειλ τσουλι και η κοπελα του δεν γουσταρει αυταρχικα(κακως πρεπει να αποβαλλει τα ταμπου λοιπον)
β)ειναι ανοργασμικη,ξενερωτη,γαμιολα ελλεηνιδα που το φυλαει ως το φυλαχτο του λαλαουνη το μουνι της κλπ οποτε την χωριζει
γ)παει Φ99 γιατι γουσταρει υδραυλικες αναρτησεις
δ)εχει πλατωνικη σχεση,καληνυχτακιας,χορηγος,κλαρινογαμπρος που δεν πηδαει κλπ
καλα ενταξει...ευτυχως τα ξερετε ολα  :2funny: το ενδεχομενο να του αρεσει να πηγαινει και με αλλες το σκεφτηκες? προσωπικα μετα απο τις πρωτες φορες που θα παω με καποια χανω το πολυ ενδιαφερον...ποκιλια σου λεει κατι?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

rigormortis,

Heil Caesar!

Οι Ανύπαρκτοι σε χαιρετούν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom