Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
.ποκιλια σου λεει κατι?
το να λες σε μενα που εχω παει με 500 γυναικες διαφορετικες για ποικιλια ειναι το λιγοτερο αστειο....

προφανως ξερω τι ειναι ποικιλια και γουσταρω αλλα αν ειμαι σε σχεση δεν αποζητω αυτο....οντας ελευθερος συμφωνω

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
το να λες σε μενα που εχω παει με 500 γυναικες διαφορετικες για ποικιλια ειναι το λιγοτερο αστειο....

προφανως ξερω τι ειναι ποικιλια και γουσταρω αλλα αν ειμαι σε σχεση δεν αποζητω αυτο....οντας ελευθερος συμφωνω
εγω  και σε σχεση που ειμαι το γουσταρω  :)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
καλα ενταξει...ευτυχως τα ξερετε ολα  :2funny: το ενδεχομενο να του αρεσει να πηγαινει και με αλλες το σκεφτηκες? προσωπικα μετα απο τις πρωτες φορες που θα παω με καποια χανω το πολυ ενδιαφερον...ποκιλια σου λεει κατι?

είσαι σαν τον Έντι Μέρφυ στο Boomerang, να την δεις την ταινία.

από την άλλη σου λέει οτι αν έχεις εξασφαλίσει κάποιο σεξ ημών το επιούσιον, γιατί την περίοδο αυτή να δίνεις 10άρικα, 20άρικα, 100άρικα και να κινδυνεύεις από κανά παράσημο.

αλλιώς χωρίζεις εφ όσον δεν υπάρχει δέσμευση.

οι πουτάνες άμα έχεις ενεργή σχέση με ένα ωραίο μουνάκι είναι πεταμένα λεφτά.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
ελα βαρεθηκα να πεταγεσαι καθε φορα και να σε ξεφτιλιζω,η βρες κατι αλλο η πες τις αποψεις σου επι του θεματος γιατι εχεις γινει κουραστικος πια  :)

Τον εαυτό σου και την κοπέλα σου ξεφτυλίζεις μωρή ευκοίλια μ' αυτά που γράφεις. Δε θέλει να τη στεναχωρήσει λέει αλλα σουλατσάρει στη φυλής κάθε μέρα αμέριμνος κι ατάραχος. Άιντε καθικάκι

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

χωρίς ίχνος χιούμορ πως σου φαίνεται ?
αν μπορούσες θα επέλες τι μια και μοναδική (που όλοι έχουν συνήθως κάποια τέτοια) η την ποικιλία των 500 αν ήταν στο χέρι σου  ?
αν θες απαντάς...πολύ προσωπική ερώτηση...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

τι του την πεφτεις του παιδιου? :birdman: εσενα γαμαει? :birdman:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αν μπορούσες θα επέλες τι μια και μοναδική (που όλοι έχουν συνήθως κάποια τέτοια) η την ποικιλία των 500 αν ήταν στο χέρι σου  ?
ναι πιστεψες και εσυ το νουμερο :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
ρε μαν η μονη λογικη εξηγηση να εχει καποιος  σχεση και να παει και με πουτανες ειναι

α)ειναι ο σαρουμαν ή ο μειλ τσουλι και η κοπελα του δεν γουσταρει αυταρχικα(κακως πρεπει να αποβαλλει τα ταμπου λοιπον)
β)ειναι ανοργασμικη,ξενερωτη,γαμιολα ελλεηνιδα που το φυλαει ως το φυλαχτο του λαλαουνη το μουνι της κλπ οποτε την χωριζει
γ)παει Φ99 γιατι γουσταρει υδραυλικες αναρτησεις
δ)εχει πλατωνικη σχεση,καληνυχτακιας,χορηγος,κλαρινογαμπρος που δεν πηδαει κλπ

ε) Να είναι ο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ και να γουστάρει να πηδάει όπου βρει. Σαν βρω γαμάω... κι όχι μόνο πουτάνες... ό,τι κάτσει ...  Με το πιπινάκι μου έχουμε μια ελεύθερη σχέση.

Πηδιέται με όποιον θέλει, πηδιέμαι με όποια θέλω... ωραία πράματα....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ιδιότητα του μέτριου & του ενδιάμεσου :

ο πιρφόρος που το παίζει πόρνος
και ο πόρνος που ζηλεύει τον πιρφόρο

κανένας δεν πιστεύει στις επιλογές του και γι'αυτό λέμε ότι θάβεται
στην μετριότητά του

καλό βράδυ  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν καταλαβα τι ρωτας ακριβως......

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τον εαυτό σου και την κοπέλα σου ξεφτυλίζεις μωρή ευκοίλια μ' αυτά που γράφεις. Δε θέλει να τη στεναχωρήσει λέει αλλα σουλατσάρει στη φυλής κάθε μέρα αμέριμνος κι ατάραχος. Άιντε καθικάκι
τι σε κοβει εσενα τι κανω ρε ?  :2funny: αιντε γεμισαμε φωστηρες...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Καλα ρε ειναι δυνατον σε ενα site που ασχολειται με πουτανες να το παιζετε χριστιανοπατερες μερικοι? Οτι και καλα ξεφτυλιζουμε την γκομενα μας αν γαμαμε ταυτοχρονα κι αλλες? Ημαρτον ρε σεις. Ειστε και σοβαρα νικ ρε γαμωτο. Δηλαδη εσυ τυπε δεν εχεις κερατωσει ποτε γκομενα σου? Ουτε εσυ gl?

ναι πιστεψες και εσυ το νουμερο :grin:

Τυπε δεν ειναι υπερβολικο το νουμερο. Εγω μεσα στα 2 τελευταια χρονια εχω παρει πανω απο 100 διαφορετικες πουτανες, σκεψου ο gl που εχει 2 δεκαετιες (αν θυμαμαι καλα) στο αθλημα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
τι σε κοβει εσενα τι κανω ρε ?  :2funny: αιντε γεμισαμε φωστηρες...

Είσαι και περιορισμένης ευθύνης  :uglystupid:
Έγραψα πριν ότι δε με νοιάζει τι κάνεις αλλά αυτά που γράφεις για να δικαιολογήσεις αυτά που κάνεις. Είσαι τελείως ανάρχιδος

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Είσαι και περιορισμένης ευθύνης  :uglystupid:
Έγραψα πριν ότι δε με νοιάζει τι κάνεις αλλά αυτά που γράφεις για να δικαιολογήσεις αυτά που κάνεις. Είσαι τελείως ανάρχιδος
:2funny: εχεις πλακα παντως,εβγαλες και συμπερασμα οτι θελω να δικαιολογησω αυτα που κανω  :jerking: ποιος σου πε ρε οτι εχω αναγκη να δικαιολογησω  κατι? αιντε...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
 Με το πιπινάκι μου έχουμε μια ελεύθερη σχέση.

golden boy, το πιπινάκι σου το συντηρείς με τα μερίσματα των Ελληνικών Πετρελαίων και του Μυτιληναίου εσύ.

μιλάμε για κανονική σχέση, ισότιμη, με γυναίκα που σε κοιτάει στα μάτια, όχι για sponsoring.

που και πάλι, αν το πιπινάκι σου σε κάνει καινούργιο κάθε φορά, γιατί να ρευστοποιείς άλλους τίτλους για πουτάνες.

θα μου πεις, golden boys είναι αυτά, ό,τι θέλουν κάνουν.  :)

Συνημμένα

• url1.jpg
    url1.jpg
    29,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Go.jpg
    Go.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom