Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Σιγά το πράγμα ρε μαλάκα. Που ζείτε μερικοί? Και ύστερα λέτε τους άλλους κομπλεξικούς.  :idiot:  Εδώ και στη μάνα μου πολλές φορές μιλάω με λεπτομέρειες για τα γαμήσια που κάνω στα μπουρδέλα. Και άλλους μπουρδελιάρηδες που ξέρω, το γνωρίζουν οι οικογένειές τους ότι γαμάνε πουτάνες. Που ζεις βρε μαλάκα? Σιγά το πράγμα. Είσαι μόνος και γαμάς πουτάνες: πολύ τίμιο και αντρίκιο! Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ είναι το να έχεις σχέση και να να γαμάς πουτάνες στα κρυφά.
εγω κανω το δευτερο που ειπες.και λεω οτι πουστης και μαλακας εισαι εσυ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Σιγά το πράγμα ρε μαλάκα. Που ζείτε μερικοί? Και ύστερα λέτε τους άλλους κομπλεξικούς.  :idiot:  Εδώ και στη μάνα μου πολλές φορές μιλάω με λεπτομέρειες για τα γαμήσια που κάνω στα μπουρδέλα. Και άλλους μπουρδελιάρηδες που ξέρω, το γνωρίζουν οι οικογένειές τους ότι γαμάνε πουτάνες. Που ζεις βρε μαλάκα? Σιγά το πράγμα. Είσαι μόνος και γαμάς πουτάνες: πολύ τίμιο και αντρίκιο! Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ είναι το να έχεις σχέση και να να γαμάς πουτάνες στα κρυφά.
Στην μανα σου μιλας για το πως γαμας τις πουτανες; :S
Μπας και γαμας και πεπονια ρε και τα δινεις μετα και τα τρωνε,οπως εκανε ο δημητρακης;

Επισκέπτης
εγω κανω το δευτερο που ειπες.και λεω οτι πουστης και μαλακας εισαι εσυ.

Εγώ λέω ότι γαμιέσαι πατόκορφα και ότι θα βρω τη γκόμενά σου και θα της ΞΕΣΚΙΣΩ την κωλοτρυπίδα αφού της πω ότι γαμάς κι εσύ τις γκόμενές μου.   :sunglasses:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ λέω ότι γαμιέσαι πατόκορφα και ότι θα βρω τη γκόμενά σου και θα της ΞΕΣΚΙΣΩ την κωλοτρυπίδα αφού της πω ότι γαμάς κι εσύ τις γκόμενές μου.   :sunglasses:
:2funny: ποσο καιρο εισαι με τη μαρια τη χουφταλιδου?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
:huh: λεει και στη μανα του πως γαμαει τις πουτανες?  :jerking: καλα ρε ολα τα αμεα εδω μαζευτηκανε?

Επισκέπτης
Στην μανα σου μιλας για το πως γαμας τις πουτανες; :S

Γιατί ρε τύπε? Πού το βλέπεις το περίεργο? Η μάνα μου δεν έχει γαμηθεί στη ζωή της? Μου αρέσει γενικά να μοιράζομαι τις σεξουαλικές μου εμπειρίες.  :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γιατί ρε τύπε? Πού το βλέπεις το περίεργο? Η μάνα μου δεν έχει γαμηθεί στη ζωή της? Μου αρέσει γενικά να μοιράζομαι τις σεξουαλικές μου εμπειρίες.  :sunglasses:
Τι εμπειριες ρε παιχτη να εχεις απο ενα μπουρδελο;Ενταξει δεν σου λεω να μην τα μοιραζεσαι,αλλα με την μανα σου;Λιγος σεβασμος ρε φιλε.

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Το υπόλοιπο 20% , είναι άνθρωποι που θεωρούν φυσιολογικό να έχουν πάει
σε όλη τους τη ζωή , με ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Και θεωρούν επίσης φυσιολογικό , η μόνη σεξουαλική του εκτόνωση
να είναι η ΜΑΛΑΚΙΑ , μέχρι να τους προκύψει
η μοναδική ολοκληρωμένη σχέση , που θα καταλήξει σε γάμο.
Οι τύποι αυτοί  , δεν έχουν κανενα πρόβλημα
να ξεφτυλίζονται με κάθε τρόπο , κυνηγώντας μια γυναίκα,
συχνά επί δεκαετίες και να ξοδεύουν τα πάντα για αυτήν.
Αν τους κάτσει μετά από 10-15 χρόνια, αισθάνονται δικαιωμένοι.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ , ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ >>>1 ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ..........

Άκου φίλτατε..

Αργά ή γρήγορα αν δεν έχεις δεσμό με κάποια κοπέλα εκει θα καταλήξεις.
Μετά απο κάποια ηλικία δεν σε καλύπτει πλέον ο αυνανισμός.

Το να είσαι όμως συστηματικός πελάτης τέτοιων καταστάσεων μπουρδέλων/studio/call-girls etc. Ε.. όπως και να το κάνουμε έχεις αποτύχει κατά κάποιο τρόπο στα προσωπικά σου.

Για μένα δηλαδή δεν είναι και τόσο normal.

Επισκέπτης
11 στις 96 ιεροδουλες με AIDS.

Προ λιγου το ελεγε σε ενα καναλι...

Ό,τι θυμούνται χαίρονται. Αυτό είναι το περυσινό ρεπορτάζ με τις ναρκομανείς του πεζοδρομίου. Ψάξ'το λίγο, 11 από τις 96 που είχαν προσαγάγει είχαν HIV. Aναμασούν περυσινές ειδήσεις και τις παρουσιάζουν σαν καινούριες, το έχουν ξανακάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom