speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τι θα γινει θα οργανωσουμε εκδρομη στο 99 τελικα ?
τι θα γινει θα οργανωσουμε εκδρομη στο 99 τελικα ?
Το Thou Art Lord γαμαει! Εισαι μεγαλος
μαν δεν μενω Αθηνα...δυστηχως... :- :-τι θα γινει θα οργανωσουμε εκδρομη στο 99 τελικα ?
αυτα ειναι,ανωμαλιες στο φουλμαν δεν μενω Αθηνα...δυστηχως... :- :-
κατεβαινω ομως συχνα κατω... ;)
Σαφως. Αρκει να καταλαβαινουμε οτι και μια γυναικα δεν μπορει να γαμιεται μια ζωη με τον ιδιο αντρα
αυτα ειναι,ανωμαλιες στο φουλ
πιστευω οτι το 40% των δεσμευμενων που γαμανε και αλλου οπως εδειξε η ψηφοφορια ειναι ρεαλιστικο νουμερο και για το εκτος σαιτ δειγμα. Σε μια ερευνα του ασκητη 40% των παντρεμενων γυναικων και 60% των αντιστοιχων ανδρων ξενογαμιωνταν. Ολα οκ λοιπον.
Κοτσάνες. Εδώ μιλάμε για άντρες με Α κεφαλαίο. Τα γύναια πρέπει να είναι σπιτι να μεγαλώνουν τα παιδιά και να μην έχουν απαιτήσεις.
Οταν εχεις σχεση και σου ερχεται η αναγκη να πας σε πουτανες,εισαι αποτυχημενος σαν αντρας.Γιατι ενω δεν σε καλυπτει σεξουαλικα η σχεση σου,την συνεχιζεις.Το κρίσιμο ερώτημα νομίζω δεν ειναι αν έχουμε σχέση ή αν είμαστε μόνοι.
Ειναι, όταν έχουμε σχέση, νοιώθουμε την ανάγκη να πάμε σε πουτάνες ή οχι?
Τελικά γιατι πάμε σε πουτάνες?
Οταν εχεις σχεση και σου ερχεται η αναγκη να πας σε πουτανες,εισαι αποτυχημενος σαν αντρας.Γιατι ενω δεν σε καλυπτει σεξουαλικα η σχεση σου,την συνεχιζεις.
master ουτε στην σουπερ κατερινα να εγραφες ετσι οπως τα λες...Οταν εχεις σχεση και σου ερχεται η αναγκη να πας σε πουτανες,εισαι αποτυχημενος σαν αντρας.Γιατι ενω δεν σε καλυπτει σεξουαλικα η σχεση σου,την συνεχιζεις.
Δικε μου σε τι δεν συμφωνεις;Εσυ οταν εχεις μια σχεση που δεν σε καλυπτει την κρατας;master ουτε στην σουπερ κατερινα να εγραφες ετσι οπως τα λες...
εχει δικιο.ετσι γραφουν στο κοσμοΔικε μου σε τι δεν συμφωνεις;Εσυ οταν εχεις μια σχεση που δεν σε καλυπτει την κρατας;
Οταν εχεις σχεση και σου ερχεται η αναγκη να πας σε πουτανες,εισαι αποτυχημενος σαν αντρας.Γιατι ενω δεν σε καλυπτει σεξουαλικα η σχεση σου,την συνεχιζεις.
ρε ασε τι κανω εγω..το θεμα ειναι οτι εσυ τα λες σαν εισαι ο σεξ εντιτορ απο τη σουπερ γουπερ μαρινα...Δικε μου σε τι δεν συμφωνεις;Εσυ οταν εχεις μια σχεση που δεν σε καλυπτει την κρατας;
Αν ηξερα τι ειναι αυτο που λες,θα σου ελεγα αν ειμαι η οχι.ρε ασε τι κανω εγω..το θεμα ειναι οτι εσυ τα λες σαν εισαι ο σεξ εντιτορ απο τη σουπερ γουπερ μαρινα...
master ουτε στην σουπερ κατερινα να εγραφες ετσι οπως τα λες...
master ουτε στην σουπερ κατερινα να εγραφες ετσι οπως τα λες...
δεν σαγαπαει η γυναικα αν δεν δινει κωλοΚι αν η σχέση με καλύπτει συναισθηματικά, αλλά δεν τον παίρνει από τον κώλο;