Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εγώ θα ήθελα πολύ να ξεκόψω από τις πουτάνες αλλά έχω κάμει τάμα πριν παντρευτώ να  :zfuck:  1000 διαφορετικές πουτανες... οπότε δεν με παίρνει. :-

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αυτό το έχει απαντήσει ήδη ο Μεσιέ Σηφαλιός Φιδέλης.

Πάντως όλοι οι HPV, μεταδίδονται εύκολα.
Δεν χρειαζεται να δεις τι λεει ο Σεβαλιε,αν ψαξεις λιγο στα ιατρικα θεματα θα το δεις,οχι μονο για κονδυλωματα αλλα και αλλες ασθενειες που υπαρχει κινδυνος να κολησεις και με προφυλακτικο,αλλα και με απλο στοματικο.Ευχομαι βεβαια να μην συμβει σε κανεναν κατι τετοιο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Θα πας να κανεις καμακι στον πληθυντικο ???? ΒΛΑΞ.

ΒΛΑΞ.

Βεβαίως.

Ξέρετε κάτι αξιότιμε κ. Βοδιμόρτη;

Συνεχίζετε να έχετε ως παράδειγμα το εαυτόν σας, και ούτως, πέφτετε στην αλυσιτέλεια του να κρίνετε τα πάντα εξ΄ιδιών.

Δεν κινούμεθα όλοι εις του ίδιους κύκλους. Όπως επίσης δεν αποτελούν στόχο για όλους μας οι ξεβράκωτες κοινές θνητές.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Βεβαίως.

Ξέρετε κάτι αξιότμε κ. Βοδιμόρτη;

Συνεχίζετε να έχετε ως παράδειγμα το εαυτόν σας, και ούτως, πέφτετε στην αλυσιτέλεια του να κρίνετε τα πάντα εξ΄ιδιών.

Δεν κινούμεθα όλοι εις του ίδιους κύκλους. Όπως επίσης δεν αποτελούν στόχο για όλους μας οι ξεβράκωτες κοινές θνητές.

ζιγκολό  ?  :tooth:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αυτο ειναι κατι που δεν εχει σχεση με τα μπουρδελα και τις πουτανες ειδικα αλλα με τη συχνη εναλλαγη ερωτικων συντροφων εν γενει. Το μικροβιο δε κοιταζει αν η αλλη ειναι πουτανα η οχι
Ελα ρε τωρα το ειδα,δεν αντιλεγω σε αυτο που λες,απλα πρεπει να παραδεχτεις οτι ειναι πιο επικινδυνο να το κολησεις απο καποια κοπελα που δουλευει σε μπουρδελο.Αλλα και παλι στα λογια μου ερχεσαι.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
παντα οταν ειχα σχεσεις πηγαινα και σε πουτανες.στ αρχιδια μου τι πιστευουν οι αλλοι,εγω κοιταω να περναω καλα  :)

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
64 άτομα θεωρούν τη χούφτα τους ζωντανό και αυτόνομο οργανισμό με τον οποίο μπορείς να συνάψεις σχέση κοινωνική/σεξουαλική κτλπ.
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
παντα οταν ειχα σχεσεις πηγαινα και σε πουτανες.στ αρχιδια μου τι πιστευουν οι αλλοι,εγω κοιταω να περναω καλα  :)

:jerking:

images

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
την σχεση γιατι την ειχες μαν;για να χεις καποιον να σου σπαει τον πουτσο; :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οχι ρε δεν καταπιεζομαι  :2funny: αμα δω οτι δεν παει με μια κοπελα της το λεω ευγενικα και την κανω,δεν υπαρχει λογος να βασανιζεται κανεις μας  :)
εσυ της το λες....αυτη ακουει; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom