Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μαλακιες λες.δεν ειναι απαραιτητο να γινεσαι ξεφτιλας για να γαμησεις ουτε ειναι δυσκολο να βρεις κοπελες απλα για να κανεις σεξ.

επεοδη τα κανουν καποιοι δε σημαινει οτι τα κανουν ολοι.

να χεσω τις αναλυσεις σας ασχετοι...
κανει ο τυπος λες και ολες οι γκομενες θελουν να ''δεσμευτουν''  :jerking:  

το ενδεχομενο απλα να θελουν να γαμηθουν το σκεφτηκες?

το ενδεχόμενο , ότι εσύ , ένας κλασσικός αρχιπιρφόρος παντοφλάκης με το να μιλάς για sex χωρίς δέσμευση
γελοιοποιείσαι , το σκέφτηκες ?

φόρα τα παντοφλάκια σου " για να μην στενοχωρηθεί η δικιά σου " , όπως είπες , και ασχολήσου με την πιρφορία σου

Tυπε μου αν το σεξ ανευ δεσμευσης και σχεσης με πολλες διαφορετικες συντροφους το θεωρεις φυσιολογικο,τοτε πως μπορεις να εξηγησεις τα τοσα πολλα ΣΜΝ;

πρώτα απ'όλα το "φυσιολογικό" , το "πλειοψηφικό" και το "κανονικό" , δεν το θεωρώ και τόσο κολακευτικό
για να πώ την αλήθεια με εκνευρίζει ιδιαιτέρως, και με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο όταν κάποιοι θέλουν
να το επιβάλλουν με το πρόσχημα , ότι το "διαφορετικό & μειοψηφικό" οδηγεί στα ΣΜΝ κτλ κτλ

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Καλα και εσυ ρε δικε μου που ειδες οτι δεν κανουν γλωσσοφιλα και γλυφομουνια,δεν εχεις διαβασει καμια κριτικη;Ολοι στα συν τα βαζουν αυτα.
επειδη αυτοι ειναι μαλακες δε σημαινει οτι τα κανω κι εγω ομως.ειπα πιο πανω οτι παντα παω με προφυλαξη και δε κανω τετοιες μαλακιες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
επειδη αυτοι ειναι μαλακες δε σημαινει οτι τα κανω κι εγω ομως.ειπα πιο πανω οτι παντα παω με προφυλαξη και δε κανω τετοιες μαλακιες
τύπε αλλη αισθηση ακα

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
rigormortis εισαι ηλιθιος αγορι μου.εγω εχω τη σχεση μου ,περναμε ομορφα και αμα μου ερθει ορεξη παω και σε μια καβλιαρα πουτανα να περασω καλα και τελος.

εσυ καθεσαι γραφεις παπαριες και αμπελοφιλοσοφιες και θεωριες  :idiot:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
rigormortis εισαι ηλιθιος αγορι μου.εγω εχω τη σχεση μου ,περναμε ομορφα και αμα μου ερθει ορεξη παω και σε μια καβλιαρα πουτανα να περασω καλα και τελος.

:2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

και ο rigomortis εχει κοπελα τύπε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το ενδεχόμενο , ότι εσύ , ένας κλασσικός αρχιπιρφόρος παντοφλάκης με το να μιλάς για sex χωρίς δέσμευση
γελοιοποιείσαι , το σκέφτηκες ?

φόρα τα παντοφλάκια σου " για να μην στενοχωρηθεί η δικιά σου " , όπως είπες , και ασχολήσου με την πιρφορία σου

πρώτα απ'όλα το "φυσιολογικό" , το "πλειοψηφικό" και το "κανονικό" , δεν το θεωρώ και τόσο κολακευτικό
για να πώ την αλήθεια με εκνευρίζει ιδιαιτέρως, και με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο όταν κάποιοι θέλουν
να το επιβάλλουν με το πρόσχημα , ότι το "διαφορετικό & μειοψηφικό" οδηγεί στα ΣΜΝ κτλ κτλ
Δηλαδη ποιοι θελουν να το επιβαλουν;Οι γιατροι η οι ασθενεις που αργοπεθαινουν απο ειτζ,απο υπατιτηδα;Πραγματικα εχεις αγνοια κινδυνου.Απο την αλλη ΕΥΤΥΧΩΣ που εισαι κατα των σχεσεων και δεν κινδυνευει καποια να την παρεις στο λαιμο σου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

στους τέστεις μας
μια ζωή πιρφόρος θα σαι

Δηλαδη ποιοι θελουν να το επιβαλουν;Οι γιατροι η οι ασθενεις που αργοπεθαινουν απο ειτζ,απο υπατιτηδα;Πραγματικα εχεις αγνοια κινδυνου.Απο την αλλη ΕΥΤΥΧΩΣ που εισαι κατα των σχεσεων και δεν κινδυνευει καποια να την παρεις στο λαιμο σου.

έλα ρε masterάκο , με τις ηθικολογικές φεμινιστοπιρφορικές μαλακίες σου
γιατρός είμαι, λές να μην ξέρω απο σμν ?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
στους τέστεις μας
μια ζωή πιρφόρος θα σαι

έλα ρε masterάκο , με τις ηθικολογικές φεμινιστοπιρφορικές μαλακίες σου
γιατρός είμαι, λές να μην ξέρω απο σμν ?
μπορεις να μου πεις τι να προσεχω οταν παω με πουτανα;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
  Γλύφεις, γλύφεις;

Γιατί εγώ τις ταράζω στο γλείψιμο τις πατουσίτσες.... Αμα είναι καθαρές κατασκηνώνω!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γαλλικο τα νυχια ποδια χερια τύπε ξεροχυνω,ξενερωνω με τις ψευτικες νυχαρες που βαζουν μερικες να φανταστεις αμα μια πουτανα τα εχει ετσι δεν την προτιμαω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom