speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
υπερβολες...απλα δεν απαντας στα τηλεφωνα ετσι κι αλλιως ποτε δε φερνεις κοπελα σπιτι σου,παντα πας εσυεσυ της το λες....αυτη ακουει;
υπερβολες...απλα δεν απαντας στα τηλεφωνα ετσι κι αλλιως ποτε δε φερνεις κοπελα σπιτι σου,παντα πας εσυεσυ της το λες....αυτη ακουει;
και αμα σε ζορισει πολυ της λες οτι σπιτι εχεις σκορπιους,αραχνες κλπυπερβολες...απλα δεν απαντας στα τηλεφωνα ετσι κι αλλιως ποτε δε φερνεις κοπελα σπιτι σου,παντα πας εσυ
αμα σε ζορισει πολυ την πας σε ξενοδοχειοκαι αμα σε ζορισει πολυ της λες οτι σπιτι εχεις σκορπιους,αραχνες κλπ
στο οποιο της λες οτι πας τοσο συχνα με τις σχεσεις σου που το αισθανεσαι σαν στο σπιτι σου......αμα σε ζορισει πολυ την πας σε ξενοδοχειο
αυτο δε μου εχει τυχει ποτε ρε γαμωτο πας και καλα οτι ερχεσαι πρωτη φορα και αρχιζει η κοπελα στη ρεσεψιον ''καινουργιο γκομενακι γιωργακη? ''στο οποιο της λες οτι πας τοσο συχνα με τις σχεσεις σου που το αισθανεσαι σαν στο σπιτι σου......
ΥΓ σε χαιρεταει κι ο μετρ και αποτελειωνεται η φαση
Ελα ρε τωρα το ειδα,δεν αντιλεγω σε αυτο που λες,απλα πρεπει να παραδεχτεις οτι ειναι πιο επικινδυνο να το κολησεις απο καποια κοπελα που δουλευει σε μπουρδελο.Αλλα και παλι στα λογια μου ερχεσαι.
ακριβως.στις πουτανες πας παντα με καποτα και δε τις γλωσσοφιλας ουτε τους γλυφεις την κωλοτρυπιδα.Αν γινεται οπως ναναι σιγουρα ειναι επικινδυνο. Αν υπαρχουν καποιες προφυλαξεις και προυποθεσεις, ο κινδυνος υπαρχει μεν , ας μην ειμαστε αφελεις, αλλα μειωνεται κατα πολυ, μη πω περισσοτερο απο το να πηγαινεις και με κοπελες εκτος επαγγελματος.
Ειναι θεμα περισσοτερο κατα ποσο καποιος ειναι ο ιδιος υπευθυνος και προσεχει παρα αν πηγαινει με πουτανες η μη πουτανες
μαλακιες λες.δεν ειναι απαραιτητο να γινεσαι ξεφτιλας για να γαμησεις ουτε ειναι δυσκολο να βρεις κοπελες απλα για να κανεις σεξ....επειδή η επανάληψη είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως :
το μέγιστο πρόβλημα ενός συνειδητοποιημένου, καθαρόαιμου πόρνου ( και όχι κρυφο-πιρφόρου )
είναι το κατα πόσο , οι καθημερινές & πιρφορομαθημένες γυναίκες , είναι
δεκτικές στην "ξεπέτα" και στο sex άνευ δέσμευσης & σχέσης
η άποψή μου είναι ότι δεν είναι και τόσο δεκτικές σ'αυτό
επειδή η πλειοψηφούσα μάζα των πιρφόρων αντρών "γλείφει" όλες
τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να έχει το ίδιο ψωρό-πιάτο φαί κάθε μέρα,
οπότε έχουν κάθε λόγο οι γυναίκες να γίνονται πιρφορόθρευτες και σχεσοαπαιτητικές
και συνεπώς προκύπτει η μεγάλη καταπίεση του πόρνου , ο οποίος προκειμένου να γαμήσει
θα πρέπει να κάνει σχέση πρώτα , για τον πιρφόρο αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί του φυσικά...
Tυπε μου αν το σεξ ανευ δεσμευσης και σχεσης με πολλες διαφορετικες συντροφους το θεωρεις φυσιολογικο,τοτε πως μπορεις να εξηγησεις τα τοσα πολλα ΣΜΝ;...επειδή η επανάληψη είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως :
το μέγιστο πρόβλημα ενός συνειδητοποιημένου, καθαρόαιμου πόρνου ( και όχι κρυφο-πιρφόρου )
είναι το κατα πόσο , οι καθημερινές & πιρφορομαθημένες γυναίκες , είναι
δεκτικές στην "ξεπέτα" και στο sex άνευ δέσμευσης & σχέσης
η άποψή μου είναι ότι δεν είναι και τόσο δεκτικές σ'αυτό
επειδή η πλειοψηφούσα μάζα των πιρφόρων αντρών "γλείφει" όλες
τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να έχει το ίδιο ψωρό-πιάτο φαί κάθε μέρα,
οπότε έχουν κάθε λόγο οι γυναίκες να γίνονται πιρφορόθρευτες και σχεσοαπαιτητικές
και συνεπώς προκύπτει η μεγάλη καταπίεση του πόρνου , ο οποίος προκειμένου να γαμήσει
θα πρέπει να κάνει σχέση πρώτα , για τον πιρφόρο αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί του φυσικά...
μαλακιες λες.δεν ειναι απαραιτητο να γινεσαι ξεφτιλας για να γαμησεις ουτε ειναι δυσκολο να βρεις κοπελες απλα για να κανεις σεξ.
επεοδη τα κανουν καποιοι δε σημαινει οτι τα κανουν ολοι.
να χεσω τις αναλυσεις σας ασχετοι...
τύπε οι ανδρες θελουν μονο να γαμανε οι γυναικες θελουν αγαπεςκανει ο τυπος λες και ολες οι γκομενες θελουν να ''δεσμευτουν''
το ενδεχομενο απλα να θελουν να γαμηθουν το σκεφτηκες?
ενω στα μπουρδελα πανε οι καθαροιακριβως.στις πουτανες πας παντα με καποτα και δε τις γλωσσοφιλας ουτε τους γλυφεις την κωλοτρυπιδα.
ενω οταν γνωριζεις μια κοπελα ''κανονικη'' παντα της τον δινεις ακαποτα στην πιπα οποτε εχεις πολυ περισοτερες πιθανοτηες να αρπαξεις κατι μη μιλησω και για τα ΜΜΜ που ακουμπαει ο καθε βρωμιαρης
μ αρεσεις τυπετύπε οι ανδρες θελουν μονο να γαμανε οι γυναικες θελουν αγαπες
δεν ειπα αυτο αλλα οχι να λενε οτι δε κολλας τιποτα αμα δε πας στο μπουρδελο :Sενω στα μπουρδελα πανε οι καθαροι
Κανεις λαθος,οι αντρες επιλεγουμε,να γαμανε μονο θελουν τα λιγουρακια.τύπε οι ανδρες θελουν μονο να γαμανε οι γυναικες θελουν αγαπες
Καλα και εσυ ρε δικε μου που ειδες οτι δεν κανουν γλωσσοφιλα και γλυφομουνια,δεν εχεις διαβασει καμια κριτικη;Ολοι στα συν τα βαζουν αυτα.δεν ειπα αυτο αλλα οχι να λενε οτι δε κολλας τιποτα αμα δε πας στο μπουρδελο :S
αντιπροσωπευει την πλειοψηφια κατα την γνωμη μου,σιγουρα υπαρχουν κ εξαιρεσεις!!!συμφωνω οτι τα λιγουρια θελουν μονο να γαμανε αλλα τελικα γαμανε την πενταδακτυληΚανεις λαθος,οι αντρες επιλεγουμε,να γαμανε μονο θελουν τα λιγουρακια.
σωστα!!! αλλα απο το γλωσσοφιλο τι να αρπαξεις;;;Καλα και εσυ ρε δικε μου που ειδες οτι δεν κανουν γλωσσοφιλα και γλυφομουνια,δεν εχεις διαβασει καμια κριτικη;Ολοι στα συν τα βαζουν αυτα.