speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τι θα γινει θα οργανωσουμε εκδρομη στο 99 τελικα ?

τι θα γινει θα οργανωσουμε εκδρομη στο 99 τελικα ?
μαν δεν μενω Αθηνα...δυστηχως... :- :-τι θα γινει θα οργανωσουμε εκδρομη στο 99 τελικα ?![]()
αυτα ειναι,ανωμαλιες στο φουλμαν δεν μενω Αθηνα...δυστηχως... :- :-
κατεβαινω ομως συχνα κατω... ;)
Σαφως. Αρκει να καταλαβαινουμε οτι και μια γυναικα δεν μπορει να γαμιεται μια ζωη με τον ιδιο αντρα![]()
πιστευω οτι το 40% των δεσμευμενων που γαμανε και αλλου οπως εδειξε η ψηφοφορια ειναι ρεαλιστικο νουμερο και για το εκτος σαιτ δειγμα. Σε μια ερευνα του ασκητη 40% των παντρεμενων γυναικων και 60% των αντιστοιχων ανδρων ξενογαμιωνταν. Ολα οκ λοιπον.
Κοτσάνες. Εδώ μιλάμε για άντρες με Α κεφαλαίο. Τα γύναια πρέπει να είναι σπιτι να μεγαλώνουν τα παιδιά και να μην έχουν απαιτήσεις.![]()
![]()
Οταν εχεις σχεση και σου ερχεται η αναγκη να πας σε πουτανες,εισαι αποτυχημενος σαν αντρας.Γιατι ενω δεν σε καλυπτει σεξουαλικα η σχεση σου,την συνεχιζεις.Το κρίσιμο ερώτημα νομίζω δεν ειναι αν έχουμε σχέση ή αν είμαστε μόνοι.
Ειναι, όταν έχουμε σχέση, νοιώθουμε την ανάγκη να πάμε σε πουτάνες ή οχι?
Τελικά γιατι πάμε σε πουτάνες?
Οταν εχεις σχεση και σου ερχεται η αναγκη να πας σε πουτανες,εισαι αποτυχημενος σαν αντρας.Γιατι ενω δεν σε καλυπτει σεξουαλικα η σχεση σου,την συνεχιζεις.
master ουτε στην σουπερ κατερινα να εγραφες ετσι οπως τα λες...Οταν εχεις σχεση και σου ερχεται η αναγκη να πας σε πουτανες,εισαι αποτυχημενος σαν αντρας.Γιατι ενω δεν σε καλυπτει σεξουαλικα η σχεση σου,την συνεχιζεις.
Δικε μου σε τι δεν συμφωνεις;Εσυ οταν εχεις μια σχεση που δεν σε καλυπτει την κρατας;master ουτε στην σουπερ κατερινα να εγραφες ετσι οπως τα λες...
εχει δικιο.ετσι γραφουν στο κοσμοΔικε μου σε τι δεν συμφωνεις;Εσυ οταν εχεις μια σχεση που δεν σε καλυπτει την κρατας;
Οταν εχεις σχεση και σου ερχεται η αναγκη να πας σε πουτανες,εισαι αποτυχημενος σαν αντρας.Γιατι ενω δεν σε καλυπτει σεξουαλικα η σχεση σου,την συνεχιζεις.
ρε ασε τι κανω εγω..το θεμα ειναι οτι εσυ τα λες σαν εισαι ο σεξ εντιτορ απο τη σουπερ γουπερ μαρινα...Δικε μου σε τι δεν συμφωνεις;Εσυ οταν εχεις μια σχεση που δεν σε καλυπτει την κρατας;
Αν ηξερα τι ειναι αυτο που λες,θα σου ελεγα αν ειμαι η οχι.ρε ασε τι κανω εγω..το θεμα ειναι οτι εσυ τα λες σαν εισαι ο σεξ εντιτορ απο τη σουπερ γουπερ μαρινα...![]()
master ουτε στην σουπερ κατερινα να εγραφες ετσι οπως τα λες...
master ουτε στην σουπερ κατερινα να εγραφες ετσι οπως τα λες...
δεν σαγαπαει η γυναικα αν δεν δινει κωλοΚι αν η σχέση με καλύπτει συναισθηματικά, αλλά δεν τον παίρνει από τον κώλο;