Νέα

pro evolution 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Οι εκδόσεις του προ για Playstation και υπολογιστή διαφέρουν σε κάποια σημεία.. Χθες το έπαιξα στο Playstation με ένα φιλαράκι και είδα ότι κάποιους παίκτες τους έχει διαφορετικά στατιστικά.. ίδιο σύνολο, αλλά διαφορετικά κατανεμημένα.. Πχ η Μπαρτσελόνα στο Playstation είναι ασύγκριτα καλύτερη και πιο αποτελεσματική από ότι στον υπολογιστή.. Ο Μέσι έχει δύναμη σουτ 85, ενώ στην έκδοση του υπολογιστή 80, στον υπολογιστή του παίρνουν πολύ πιο εύκολα την μπάλα από ότι στο Playstation κλπ. Το ίδιο ισχύει και για Βίγια, Σάντσεζ.. Στον υπολογιστή γενικά δεν πολυαξίζει να παίρνει κανείς Μπαρτσελόνα..

Περίεργο  :think:
Μήπως τα έχει αλλάξει ο φίλος σου τα στατιστικά;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τελικά το έκανα το γαμημένο.. Θέλει πρώτα να κατεβάσεις το patch 1.02 και στη συνέχεια μία άλλη ενημέρωση μέσα από το παιχνίδι και μετά να δημιουργήσεις Konami ID, για να παίξεις online. Πρώτος αγώνας και το πουστράκι που ψώλιασα έκλεισε το ρούτερ lol. -_-
αμα κλεινουν το ρουτερ καλα ειναι,παιρνεις τους ποντους και καποια λεφτα.αλλα οι περισσοτεροι μπαγλαμαδες μολις βλεπουν οτι χανουν,ανοιγουν κανα τορεντ για να χαλανε την συνδεση,και να διακοπει ο αγωνας.και τοτε παιρνεις τα αρχιδια μου.και τα μουνια δεν το κανουν απο την αρχη,περιμενουν να ερθει το 90στο λεπτο για να το κανουν.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Περίεργο  :think:
Μήπως τα έχει αλλάξει ο φίλος σου τα στατιστικά;
Παίζαμε στο ίντερσποτ οπότε μπορεί κάποιος να τα έχει πειράξει.. Πάντως έτσι όπως είχε εκεί τον Μέσι δεν πιανόταν με τίποτα και μου έκανε εντύπωση..

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
αμα κλεινουν το ρουτερ καλα ειναι,παιρνεις τους ποντους και καποια λεφτα.αλλα οι περισσοτεροι μπαγλαμαδες μολις βλεπουν οτι χανουν,ανοιγουν κανα τορεντ για να χαλανε την συνδεση,και να διακοπει ο αγωνας.και τοτε παιρνεις τα αρχιδια μου.και τα μουνια δεν το κανουν απο την αρχη,περιμενουν να ερθει το 90στο λεπτο για να το κανουν.
όντως έχει πολλά τέτοια πουστράκια.. Με τσιτώνουν άσχημα που δεν μπορούν να δεχτούν μία ήττα.. Επίσης ενοχλητικό είναι ότι το 95% των φορών θα παίζεις με αντίπαλο Ρεάλ ή Σίτυ..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Παίζαμε στο ίντερσποτ οπότε μπορεί κάποιος να τα έχει πειράξει.. Πάντως έτσι όπως είχε εκεί τον Μέσι δεν πιανόταν με τίποτα και μου έκανε εντύπωση..

Ε ναι ρε συ, πιο λογικό μου ακούγεται.
Γενικά τα στατιστικά τα θεωρώ πάνω κάτω λογικά στο προ εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Θεωρώ ότι κάνουν καλή δουλειά σ' αυτό.
Έτσι κι αλλιώς ο Μέσι δε θεωρείται ότι έχει πολύ δυνατό σουτ (έχει τρομερή ακρίβεια) εν αντιθέσει με του Ρονάλντο που έχει ένα πόδι σαν αλόγου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ε ναι ρε συ, πιο λογικό μου ακούγεται.
Γενικά τα στατιστικά τα θεωρώ πάνω κάτω λογικά στο προ εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Θεωρώ ότι κάνουν καλή δουλειά σ' αυτό.
Έτσι κι αλλιώς ο Μέσι δε θεωρείται ότι έχει πολύ δυνατό σουτ (έχει τρομερή ακρίβεια) εν αντιθέσει με του Ρονάλντο που έχει ένα πόδι σαν αλόγου
Αηδια το εκαναν με τον ροναλντο.στο MLO τους περναει ολους σαν σταματημενους.3 παιχτες πεφτουν πανω του και τους περναει αερα.Μονο αν εχεις Puyol και Pepe και τους βαλεις διπλο μαρκαρισμα κανεις δουλεια.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Στο online παιχνίδι έχει κατάταξη ευγένειας και πέφτεις ακόμα και όταν ο αντίπαλος κάνει disconnect.. Δεν έχω κλείσει ποτέ το γαμημένο το ρούτερ ενώ είμαι σε αγώνα, αλλά κάνα 2-3 φορές έχει χαθεί η σύνδεση λόγω ΟΤΕ.. Επίσης πολλοί έχουν αποσυνδεθεί σε μεταξύ μας αγώνα και έτσι μου κατέβηκε και μένα η κατάταξη ευγένειας από Α σε Β.. Γνωρίζει κάποιος αν μετά από πολλούς αγώνες αν δεν μεσολαβήσουν πάλι αποσυνδέσεις μπορεί να επανέλθω σε κατάσταση ευγένειας Α ή είναι μόνιμο?
Δηλαδή έχεις δυνατότητα να ανεβοκατεβαίνεις ή αν κατέβεις θα είναι μόνιμο? Έψαξα σε google, αλλά δεν βρήκα τπτ σχετικό, γι αυτό ρωτάω μήπως γνωρίζει κάποιος που το παίζει πιο πολύ καιρό από ότι εγώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom