loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ναι ειμαι σιγουρη.δεν εθελοτυφλω.απλα ειμαι 100%σιγουρη.Δεν αντιλεγω αλλα μπορης να ξερης αν ο πατερας σου δεν πηγαινε πηγαινη με αλλες γυναικες;
ναι ειμαι σιγουρη.δεν εθελοτυφλω.απλα ειμαι 100%σιγουρη.Δεν αντιλεγω αλλα μπορης να ξερης αν ο πατερας σου δεν πηγαινε πηγαινη με αλλες γυναικες;
ναι ειμαι σιγουρη.δεν εθελοτυφλω.απλα ειμαι 100%σιγουρη.
το τυχερος ειναι σχετικο ! καθως οπως ειπα πριν απλα βαριεμαι! αλλα θα ηθελα να μην μουροχαυλιαζω οταν γυρναω σπιτι και να της πεταω τα ματια εξω οπως καναμε παλια! το θεμα ειναι ομως οτι η γαμημενη δουλεια με εχει φαει! σπανια εχω ορεξη ! και δω μεσα τι κανω ? χαζευω το κοσμο που πηδαει απο το πρωι μεχρι το βραδυ ...μπραβο σας ρε! πηδηξτε και λιγο για μενα !!!Τυχερός είσαι που σε παρακαλάει. Η δικιά μου βαριέται οπότε και γω ψάχνομαι αλλού.
Οχι θα κάτσω να σκάσω
εγο φορο μινερβα καφετι,αμα αντεχισ στα χιμικα αερια ελα να στο δανισο για κασκετοστο σωβρακο του μεσα εισαι?
100% σιγουρη μπραβο,δηλαδη βαζεις το χερι σου στο στομα του λιονταριου;ναι ειμαι σιγουρη.δεν εθελοτυφλω.απλα ειμαι 100%σιγουρη.
ινε ο αντροκλισ100% σιγουρη μπραβο,δηλαδη βαζεις το χερι σου στο στομα του λιονταριου;
το τυχερος ειναι σχετικο ! καθως οπως ειπα πριν απλα βαριεμαι! αλλα θα ηθελα να μην μουροχαυλιαζω οταν γυρναω σπιτι και να της πεταω τα ματια εξω οπως καναμε παλια! το θεμα ειναι ομως οτι η γαμημενη δουλεια με εχει φαει! σπανια εχω ορεξη ! και δω μεσα τι κανω ? χαζευω το κοσμο που πηδαει απο το πρωι μεχρι το βραδυ ...μπραβο σας ρε! πηδηξτε και λιγο για μενα !!!
παντα σοβαροσ ιμεΡε βόθρε δεν σταματάς τις μαλακίες σου να μιλήσεις καμμιά φορά στα σοβαρά?
οποιος δε γουσταρει την γυναικα του θα ηταν πιο αντρικιο ν χωρισει απο το να απαταει.
τα γινεκακια εχουνε παντα δικιο,κε φτιανουνε κε ορεα φαγιταΑμα δεν του καθεται αυτή τι να κανει ο χριστιανος;
Αμα δε θελει να χωρίσει;
Να γαμησει θελει αυτήν (διότι τη γουστάρει) και κεινη εχει πονοκέφαλο
ή ασχολείται με το διαβασμα του μικρού ή αλλες μαλακίες.
Φταίει ο άνδρας που ξενογαμεί τότε;
μη τα θελετε όλα δικά σας οι γυναίκες
γιες! ;)100% σιγουρη μπραβο,δηλαδη βαζεις το χερι σου στο στομα του λιονταριου;
θελο να με μαθισ αγλικα,αντε τουλαχιστον να φτιανο γλικαγιες! ;)
γουατ εβερ γιου γουοντ σουιτυ.θελο να με μαθισ αγλικα,αντε τουλαχιστον να φτιανο γλικα
Μπράβο που είσαι τόσο σίγουρη
η λουκρι ιεν σιγουρι γιαιτι εχι διπλα τισ εμενα το βραχο !!!!!!!!!Μπράβο που είσαι τόσο σίγουρη
βραχο βραχο τον καημο μου...η λουκρι ιεν σιγουρι γιαιτι εχι διπλα τισ εμενα το βραχο !!!!!!!!!
βραχο βραχο τον καημο μου...
πριν μια βδομαδα. one night stand.