You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πότε ευχαριστηθήκατε σεξ με τη γυναίκα σας για τελευταία φορά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TASOULHSKAL
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 237
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Τυχερός είσαι που σε παρακαλάει. Η δικιά μου βαριέται οπότε και γω ψάχνομαι αλλού.
Οχι θα κάτσω να σκάσω
Nikolas_ta_pinw
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Μονο ο καρεμπέ το λέει αυτό και το εννοείανωμαλος εισαι?
με την γυναικα σου ρε??
Επισκέπτης
Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της.
Λόρδος Βύρων,1788-1824,Βρετανός ποιητής
Συμφωνείτε οι καημένοι,εεεεε παντρεμένοι;;;
Λόρδος Βύρων,1788-1824,Βρετανός ποιητής
Συμφωνείτε οι καημένοι,εεεεε παντρεμένοι;;;
εγω χτες.
ΗΡΩΑ!!!
και ειναι και 150 κιλα παρακαλω. αλλα σεξυ
...κι όποιος αντέξει....!!! :S
Επισκέπτης
Παραπάνω από έσενα;;;και ειναι και 150 κιλα παρακαλω. αλλα σεξυ
Καταδρομέας είσαι μάγκα!!!
Επισκέπτης
Γούστα είναι αυτά!!!οχι ρε φιλε εγω ειμαι 85 μονον κιλα.
γιατι η χοντρες ειναι καλυτερες ακομα και οταν ειναι παντρεμενεσ
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
δεν μπορει σε ολους να αρεσουν οι αδυνατες. Τι θα κανανε οι χοντρες
υπάρχουν και γέφυρες με ποτάμια από κάτω
Επισκέπτης
Τα πιο δυνατά πηδήματα με τον άντρα μου τα έκανα μόλις βγήκε το διαζύγιο.Σοβαρολογώ..
Τα πιο δυνατά πηδήματα με τον άντρα μου τα έκανα μόλις βγήκε το διαζύγιο.Σοβαρολογώ..
+10000000000000000
ααααχχχ, οι παντρεμένοι με τους παντρεμένους... κι οι ζωντανοί με τους ζωντανούουουςς....
Πάντως εγώ δεν μπορώ να πω, το ευχαριστιέμαι κάθε φορά... και μάλιστα τώρα τελευταία που έχουμε αφήσει αρκετά πίσω μας εγκυμοσύνες και ψυχολογικά κλπ, και έχουμε επανέλθει πιο δυναμικά στις "αθλοπαιδείες" είναι όλα τα λεφτά... μερικές φορές βέβαια είναι πιο ξεχωριστές, όπως πρόσφατα που σε μια "συνεδρία" έπαιξε το ιερό τρίπτυχο πίπα-μ**νάκι-κ**αράκι.. Δεν έχω παράπονο... Βέβαια όπως έχω δει από την εμπειρία των συναγωνιστών εδώ μέσα, ας περιμένουμε να δούμε πως θα είναι στα 10 ή στα 20 χρόνια...
Πάντως εγώ δεν μπορώ να πω, το ευχαριστιέμαι κάθε φορά... και μάλιστα τώρα τελευταία που έχουμε αφήσει αρκετά πίσω μας εγκυμοσύνες και ψυχολογικά κλπ, και έχουμε επανέλθει πιο δυναμικά στις "αθλοπαιδείες" είναι όλα τα λεφτά... μερικές φορές βέβαια είναι πιο ξεχωριστές, όπως πρόσφατα που σε μια "συνεδρία" έπαιξε το ιερό τρίπτυχο πίπα-μ**νάκι-κ**αράκι.. Δεν έχω παράπονο... Βέβαια όπως έχω δει από την εμπειρία των συναγωνιστών εδώ μέσα, ας περιμένουμε να δούμε πως θα είναι στα 10 ή στα 20 χρόνια...
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν πιστεύω οτι όσοι υποστηρίζουν ότι η σεξουαλική τους ζωή μετά από 5-10 χρόνια γάμου συνεχίζει με το ιδιο πάθος όπως και πριν είναι ή ψευτες οι ανώμαλοι. Επίσης πιστεύω ότι και ο Καρεμπέ (πού ειπε καποιος παραπάνω) με μεγαλύτερο πάθος θα πήδαγε σήμερα μια πωλήτρια ρούχων ή σερβιτόρα που θα του την έπεφτε παρά την Σκλεναρίκοβα. I bet on that.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις