τι να καμουμε ιμε ενασ μονοποντικοσ βραχοσ,γρανοδιοριτικοσ βεβεα λα στερουμε αουρικον εγκλισματον,οποτεσ θα σα γορασο δακτιλιδι οριχαλκινοβραχο βραχο τον καημο μου...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πότε ευχαριστηθήκατε σεξ με τη γυναίκα σας για τελευταία φορά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TASOULHSKAL
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 237
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ααμ στεκεσε μιανιχτα αφτα παθενισ
arkoudiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ειναι αληθεια παντως οτι τα καλυτερα ακροβατικα τα κανουνε οι παντρεμενες!!!ειδικα αυτες που απαξιωνονται για αρκετο καιρο απο τους αντρες τους και 8ελουν μια καλη επιβεβεωση....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Διαβασε την παρακατω παραθεση τι εγινε με την παντρεμενηειναι αληθεια παντως οτι τα καλυτερα ακροβατικα τα κανουνε οι παντρεμενες!!!ειδικα αυτες που απαξιωνονται για αρκετο καιρο απο τους αντρες τους και 8ελουν μια καλη επιβεβεωση....
Αυτες οι διακοπες για διαφημισεις ειναι που σου ριχνουν το ανηθικο,αλλα σε μενα συνεβη το αντιθετο χθες
Τι εγινε,στο ημιχρονο χτυπα το κινητο της ωπ λεει αυτο ειναι απο το σπιτι,απεναντι απο το κρεβατι ειχε την τσαντα της, με τα γονατα στο κρεβατι και τα χερια απεναντι στο τραπεζι περνη το κινητο αρχιζη να μιλα(με τον αντρα της) ελα .... σε μιση ωρα ερχομαι στα κοριτσια ειμαι πινουμε καφε οπως ηταν στημενη στα 4 παω απο πισω αρχισα να τον ακουμπω και να παιζω για λιγο και μετα ολος μεσα,κλεινη το τηλ και μου λεει αφου ξερης οτι φωναζω γιατι το εκανες, με καυλωσε λεω εσυ να μιλας με τον αντρα σου και εγω να στον βαζω και πως θα φωναζες αφου πινης καφς με της φιλες σου
polyoraios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πριν το γάμο...
κισγα σε μενα σιγουρα δε θα καταλαβοτι ειπε το ανωθεν σου κειμενο ατομο λουκρητια;κανει one night stand μετα της γυναικος του;
βαλε κανα τραγουδι καλυτερα.....μεχρι να μας εξηγησει...
Nikolas_ta_pinw
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Bασικά παντρεμένος δεν είμαι αλλά έχω σχέση 6 χρόνια. Ο ενθουσιασμός στα πηδήματα του πρώτου και δεύτερου έτους έχουν χαθεί.Φαντάζομαι οτι θα είναι κλάσεις χειρότερο στον έγγαμο βιο αν και εφόσον φτάσουμε εκεί, με παιδιά ,υποχρεώσεις και τα συναφή. Διατηρώ μια ελπίδα γιατί την θέλω παρόλο που είμαι της άποψης οτι βρήκα τη μαλακισμένη μου κι αυτή τον μαλάκα της. Θέλω να πιστεύω οτι διατηρείται άσβεστο το πάθος αν την έχεις δει έτσι
ισε αρχοντασ αποτελισ προτιπο ικογενιαρχι,εβγε!!!!!!!!!κε μι βριζισ το εαφτο σου πιεσ κε τιποταBασικά παντρεμένος δεν είμαι αλλά έχω σχέση 6 χρόνια. Ο ενθουσιασμός στα πηδήματα του πρώτου και δεύτερου έτους έχουν χαθεί.Φαντάζομαι οτι θα είναι κλάσεις χειρότερο στον έγγαμο βιο αν και εφόσον φτάσουμε εκεί, με παιδιά ,υποχρεώσεις και τα συναφή. Διατηρώ μια ελπίδα γιατί την θέλω παρόλο που είμαι της άποψης οτι βρήκα τη μαλακισμένη μου κι αυτή τον μαλάκα της. Θέλω να πιστεύω οτι διατηρείται άσβεστο το πάθος αν την έχεις δει έτσι
arkoudiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
νικολα κατι βασικο,πολυ βασικο!!!!μην σταματησεις να πινεις.......
το θεμα ινε τι πινι,ριγανι μπιρακια για Χ και Ψ,εγο τον κοβο για λατρι του σκοτσνικολα κατι βασικο,πολυ βασικο!!!!μην σταματησεις να πινεις.......
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
ποτέ διότι δεν είμαι παντρεμένος, ως ελάχιστη προσφορά μου στην ανθρωπότητα γιατί αν έκανα κάνα κοριτσάκι με την υποχρεωτικά ψηλή γυναίκα μου κι έβγαινε στην εφηβεία 1,80+ ποιος θα το προστάτευε από τον πατέρα του? :S
Συνημμένα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
link plx
or it didn't happen
Ωωωω, πάτα Barone στο Google προσαρμοσμένη αναζήτηση.
Όλα έτοιμα τα θέλετε εσείς οι νέοι
ιμε νεοσ στο γουγλεΩωωω, πάτα Barone στο Google προσαρμοσμένη αναζήτηση.
οχι απλα πασχο απο προορι γιρανσιΑλλά παλιός στη ζωή
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Να προσέχει μόνο να μην πατήσει Varone...Ωωωω, πάτα Barone στο Google προσαρμοσμένη αναζήτηση.
Συνημμένα
ποπο σα τι μαγδαλο που ιχαμε στο σταβλο στο ασπροπιργο ινεΝα προσέχει μόνο να μην πατήσει Varone...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Τι να πει? Θα το διαπιστωσεις μονος σου, οταν καποια στιγμη θα συνομιλεις με την γυναικα σου εδω μεσα, και δεν θα το ξερεις...για λέγε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις