TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ποσες φορες το μηνα κανουμε sex με τις γυναικες μας και ποσες με πουτανες,γκομενες, cg....
το μηνα??Πολυ γαματε εσεις οι παντρεμενοι κατουρατε και λιγο!Εγω ειμαι 20 και με 3-4 φορες ειμαι ενταξει
Ναι αδερφε δεν εχω γκομενα αυτη την περιοδο και 3-4 φορες το μηνα με πουτανες μου αρκειγιατι αν καταλαβες καλα για το μηνα λεμε......
4-6 φορες....και μου πρηζει τον τον πουτσο οτι είναι λιγές!!Αληθεια λέει...Αλλα ελα που εγω είμαι 33 και θέλω να ξεκώλιασω 20χρονη...Ζηταω πολλα?Η δικια μου πίπα με το ζόρι.Με τι ορεξή να την γαμήσείς!!Γι αυτό το λέω σε ολους..Οποιος παντρεύεται ας έχει και μία καβάτζα...
επεισης προτεινω να βαλουμε και αυτους με ασταθης σχεσεις για να μεγαλοσουμε το υποσυνολο μεσα στο συνολο,μπας και παει το θεμα στις 3 σελιδες.ρε μηπως να σταμητησω να κανω αλλα post να μεινω στο 69 η να συνεχισω μεχρι τα 3 αστερια :- ;Πρέπει να επεκτείνεις το θέμα σε όσους έχουν μια σταθερή σχέση γιατί οι παντρεμένοι εδω μέσα πρέπει να είναι λίγοι.
Τέσπα, με τη γκόμενα μου, που είμαι πολύ ερωτευμένος μέχρι στιγμή πιάνω 15 με 20(max) το μήνα. Αλλά με έχουν πιάσει τρελές κ@υλες τελευταία ρε γμτ. Θα φταίει η έκλειψη της σελήνης