astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.016
- Πόντοι
- 2.836
Για μένα μετράνε.Μετράνε και τα τάμπλετ;
Στο δικό μου έχω βάλει και πληκτρολόγιο και mouse.
Για μένα μετράνε.Μετράνε και τα τάμπλετ;
Ωραια εισαι εκει ρε τυπε, που ειναι αυτο αν επιτρέπεται; Μακάρι να μπορούσα να φυγω απο την κωλο-Αθηνα.Είσαι ψεύτης, αφού μένεις στα παγκάκια και σιτίζεσαι από τα συσίτια των άλλων ανθρώπων (σαν κι εκείνον το συριζαίο μάγειρα που τα έτρωγε στα μουνέτα & τα φρουτάκια) πώς λες ότι έχεις υπολογιστή;
Όταν έβαλα την ψηφοφορία (για το μηδέν) πίστευα ότι σίγουρα θα την επιλέξεις.
Εδώ με τον Turbo-X μόνο που η μπατταρία του έχει κλατάρει, τέσπα τον βάζω για να φορτίσει το κινητό στην ανάγκη αν υπάρξουν προβλήματα του Toshiba κρατάει 70 λεπτά (πεσμένη κι αυτή) αλλά των Lenovo & Hewlett Packard μαζί ξεπερνούν τις 7 ώρες!
Ελπίζω να χτυπήσω ένα - έστω μεταχειρισμένο με 200-300Ε - τις γιορτές ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δυστυχώς το χειμώνα στην επαρχία έχουμε αρκετά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση (κι όχι μόνο).
Λίγο παραπάνω από τα Αρφαρά/Μελιγαλά με τους γυφταρέουςΩραια εισαι εκει ρε τυπε, που ειναι αυτο αν επιτρέπεται;
Ρίχνε κανένα δελτίο από αυτά που ανεβάζω απέναντι => κογιότs Στοίχημα => σελίδα 5382Μακάρι να μπορούσα να φυγω απο την κωλο-Αθηνα.
Ελα ρε τυπε!! Εμενα ο πατέρας μου ειναι απο την Σκάλα και η μανα μου απο τα Τσουκαλαιικα!Λίγο παραπάνω από τα Αρφαρά/Μελιγαλά με τους γυφταρέους
τρέχω ειδική έκδοση αλβανικά ubuntuΑλβανος με Λινουξ ;; μωρέ μπραβο ... και εγω νομιζα οτι θα εχεις τιποτα windows 3.1
σιγουρα θα εχουν για σημα κανα της Μερσεντες , με κλεμμένες πινακιδεςτρέχω ειδική έκδοση αλβανικά ubuntu
H Αφροδίτη όμως της1xbet δεν μας έφερε καλή τύχη Άσσο έριξα το γαμίδι, 0-1 στο 78ο τώρα αν κάτσει ως 2-3 συνολικά τέρματα είναι η δευτερεύουσα επιλογήΕλα ρε τυπε!!
Βλέπω έχεις το πληκτρολόγιό μου...εναν εχω τυποι αλλα ειναι πολυ καλος
έχουν σήμα κλεμμένο σήμα μερσεντές κολλημένο σε παλιό μιτσουμπίσι με ξεφτισμένα καθίσματασιγουρα θα εχουν για σημα κανα της Μερσεντες , με κλεμμένες πινακιδες
Σκάλα Λακωνίας που η νεολαία "έβγαινε" (καλοκαίρι-μέσα δεκαετίας '90) σε ένα μαγαζί με φοίνικες,συντριβάνι και κάτω ψιλό χαλίκι με μπόλικα τραπέζια φερ-φορζέ!Ελα ρε τυπε!! Εμενα ο πατέρας μου ειναι απο την Σκάλα και η μανα μου απο τα Τσουκαλαιικα!