Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
- που υπηρετουσες μαν;

- σε τι σταση σας πετυχε ο Βελουχιωτης;
Ας μην καρφωθώ με την πόλη, γιατί είναι μικρή.
Υπηρετούσα σε soft υπηρεσία, σε γραφείο ως δόκιμος.
Μας πέτυχε σε ιεραποστολικό, εγώ με πλάτη γυρισμένη στην πόρτα, γι' αυτό αιφνιδιάστηκα άσχημα. Ήμουν βέβαιος ότι αποκλείεται να μπει κάποιος μέσα και γκάζωνα άγρια! :zfuck:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Φίλε ναι τη θυμάμαι την ιστορία σου. Μου είχε μείνει πραγματικά.

Καλά όντως όταν βλέπεις τον άλλον με καραμπίνα τι να κάνεις? Μα καλά και ο άλλος τι άνοιξε την πόρτα? Ενήλικη δεν ήταν η κόρη του? Είναι ανάγκη να το δεί το θέαμα?
Το δωμάτιο της μικρής (22 χρονών) δεν είχε καν πόρτα. Την εξώπορτα του διαμερίσματος άνοιξε ο μπαμπάς και μας είδε φάτσα κάρτα, αφού το κρεβάτι ήταν απέναντι από την εξώπορτα και γω με πλάτη γυρισμένη. Γάμησέ τα σκηνή φίλε. Απλά κάνεις την προσευχή σου και περιμένεις να δεις αντίδραση.
Τα τελευταία χρόνια κάνω μαλακίες με παντρεμένες, αλλά κυρίως στο γραφείο και όχι σε ξενοδοχείο ή σε σπίτι. Το ίδιο σκηνικό δεν το ξαναζώ με τίποτα.  :huh: 

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Το δωμάτιο της μικρής (22 χρονών) δεν είχε καν πόρτα. Την εξώπορτα του διαμερίσματος άνοιξε ο μπαμπάς και μας είδε φάτσα κάρτα, αφού το κρεβάτι ήταν απέναντι από την εξώπορτα και γω με πλάτη γυρισμένη. Γάμησέ τα σκηνή φίλε. Απλά κάνεις την προσευχή σου και περιμένεις να δεις αντίδραση.
Τα τελευταία χρόνια κάνω μαλακίες με παντρεμένες, αλλά κυρίως στο γραφείο και όχι σε ξενοδοχείο ή σε σπίτι. Το ίδιο σκηνικό δεν το ξαναζώ με τίποτα.  :huh: 

αν έχεις δικιά σου δουλειά και μπορείς είναι καλά στο γραφείο. Αν και αν υπάρχουν υπάλληλοι θα γίνεις λίγο σόου. Εκτός αν κάνεις υπερωρίες και το κρατάς αργά.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τα μαστάρια είναι το πάθος μου. Προχθές παρτουζάραμε με φίλο μια παντρεμένη νοσοκόμα, με σουτιέν εξάρι! :tits2: :tits2: :tits2: :rockon:

Τα μαστάρια είναι το δικό μου πάθος επίσης !!! Όσο πιο μεγάλα τόσο πιο καλά. Δεν υπάρχει όριο για μένα ! μπορεί να είναι τέρατα ??? ε τέρατα θέλω.

Τώρα νοσοκόμα με 6άρι βυζί είναι ο απόλυτος συνδιασμός ! Γιατί έχω και τρέλα με τα νοσοκομειακά στύλ. Λογικά επειδή είπες 6άρι θα πρέπει να είναι και λίγο νταρντάνικο το μωρό.

Αν και επειδή έχω πηδήξει γιατρίνα το πόρισμά μου είναι το εξής.

Όσο και φαντασίωση να έχω με αυτά τα επαγγέλματα το θέμα είναι να γίνει η δουλειά εν ώρα εργασίας της. Εκεί το ζείς. Με τη στολή και τη φάση της ιστορίας.

Εγώ την γιατρίνα την είχα πηδήξει στο αμάξι μετά από ποτό έξω από το σπίτι της. Οι γείτονες μπορεί να πήραν και μάτι.. εγώ όμως τι γάμαγα γιατρίνα τι γάμαγα καθηγήτρια φλάουτου το ίδιο και το αυτό. Δε μου είπε... "Για να σε εξετάσω....Πονάς εδώ χιτμαν?" να καυλώσω !

pesite

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Τσακωτό δεν με έκανε αλλά δύο φορές, μία φορά μιά κολλητή της και την δεύτερη η αδελφή της αφού καλά καλά βγάλαμε τα μάτια μας και έφυγα να γυρίσω σπίτι την πήρανε τηλέφωνο και με δώσανε κανονικότατα. Με ξέχεσε αλλά το ξεπέρασε και ακόμα μαζί είμαστε. Η πλάκα είναι ότι ναι μεν η φιλενάδα της εξαφανίστηκε αλλά η αδελφούλα της κανένα πρόβλημα, βρισκόμαστε  και κοιταζόμαστε αγρίως αλλά δεν τολμάω να ξανακουμπήσω. Για τρίτη φορά δεν το ρισκάρω με γνωστές της.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τσακωτό δεν με έκανε αλλά δύο φορές, μία φορά μιά κολλητή της και την δεύτερη η αδελφή της αφού καλά καλά βγάλαμε τα μάτια μας και έφυγα να γυρίσω σπίτι την πήρανε τηλέφωνο και με δώσανε κανονικότατα. Με ξέχεσε αλλά το ξεπέρασε και ακόμα μαζί είμαστε. Η πλάκα είναι ότι ναι μεν η φιλενάδα της εξαφανίστηκε αλλά η αδελφούλα της κανένα πρόβλημα, βρισκόμαστε  και κοιταζόμαστε αγρίως αλλά δεν τολμάω να ξανακουμπήσω. Για τρίτη φορά δεν το ρισκάρω με γνωστές της.

Ώπα παίζει θέμα εδώ. Δηλαδή με την κοπέλα που είστε τώρα, της γάμησες την κολλητή και αμέσως η κολλητή της το είπε και όλα οκ.

Μετά της γάμησες την αδερφή και καπάκια η αδερφή πήγε και της το είπες και όλα οκ?

Ρε μεγάλε πραγματικά θα πρέπει να είσαι υπερβολικά εμφανίσιμος για να μην αντέξει ούτε κολλητή ούτε αδερφή. Μου έχουν τύχει παρόμοια σκηνικά, αλλά όχι 2 περιστατικά σε μία μόνο.

Πως παίχτηκε με την αδερφή?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ώπα παίζει θέμα εδώ. Δηλαδή με την κοπέλα που είστε τώρα, της γάμησες την κολλητή και αμέσως η κολλητή της το είπε και όλα οκ.

Μετά της γάμησες την αδερφή και καπάκια η αδερφή πήγε και της το είπες και όλα οκ?

Ρε μεγάλε πραγματικά θα πρέπει να είσαι υπερβολικά εμφανίσιμος για να μην αντέξει ούτε κολλητή ούτε αδερφή. Μου έχουν τύχει παρόμοια σκηνικά, αλλά όχι 2 περιστατικά σε μία μόνο.

Πως παίχτηκε με την αδερφή?

Μήπως τους είπε και ευχαριστώ που την πρόειδοποίησαν
Και έτσι απέφυγε τα χειρότερα?  Ρε φίλε θέλω και εγώ η γυναικα μου να δείξει κατανόηση σε καμία βλακεια φλέρταρα...κλπ .. αλλά και κέρατο και υπό αυτές τις συνθήκες έχεις σπάσει όλα τα ρεκορ

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

για την αδερφή μούφα μου φαίνεται...

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
Ρε φίλε είσαι σίγουρος οτι δε σε κρατάει, απλά για να σε κερατώνει από εκδίκηση.
Το κέρατο ούτε ξεχνιέται ούτε συγχωρείται, απλά καταπίνεται

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
αν έχεις δικιά σου δουλειά και μπορείς είναι καλά στο γραφείο. Αν και αν υπάρχουν υπάλληλοι θα γίνεις λίγο σόου. Εκτός αν κάνεις υπερωρίες και το κρατάς αργά.
Έχω δική μου δουλειά. Όλα γίνονται ώρες που δεν υπάρχουν συνεργάτες, ούτε καν γείτονες σε άλλα γραφεία. Αλλιώς θα γίνουμε ρόμπα ξεκούμπωτη. :grin: 

pesite

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Θα σας φανεί αισχρό, αλλά με παιδί από προηγούμενο γάμο της και με τον πρώην της εξαφανισμένο, τι να κάνει που να πάει??? Βρήκε έναν και βολεύτηκε.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Και γιατί να το πει μετά στην αδερφή της;

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Θα σας φανεί αισχρό, αλλά με παιδί από προηγούμενο γάμο της και με τον πρώην της εξαφανισμένο, τι να κάνει που να πάει??? Βρήκε έναν και βολεύτηκε.

έτσι όπως πας αν το παιδί είναι κορίτσι, το βλέπω να σπρώχνεις και την κόρη της και η κόρη να πάει να τα πεί όλα

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

Να σου πω τι κάνεις... κάθεσαι με το πουλί στο χέρι, έχεις ανοικτό το μπουρδέλα, σε άλλο παράθυρο βλέπεις πορνοταινία με το σενάριο που περιέγραψες, φαντασιώνεσαι και για να εκτονωθείς το γράφεις εδώ μέσα.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να σου πω τι κάνεις... κάθεσαι με το πουλί στο χέρι, έχεις ανοικτό το μπουρδέλα, σε άλλο παράθυρο βλέπεις πορνοταινία με το σενάριο που περιέγραψες, φαντασιώνεσαι και για να εκτονωθείς το γράφεις εδώ μέσα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
σκηνικο 1.

τα φτιαχνω με γκομενα μοντελε οντως μουναρα αλλα με πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της απο "λαικη" γειτονια της αθηνας που βγαζει τα καλυτερα μουνια μακραν. εγω τοτε με χρημα πιτσιρικας, αυτη αφραγκιες επισης μικρη αλλα πιο μεγαλη απο μενα 3-4 χρονια και πολυ πιο περπατημενη - παντως τσιμπαει, λιγο το χρημα λιγο οτι ημουνα απο αλλη φαση τσιμπισε.

βγαιναμε κανα τριμηνο, ολα καλα, γαμησια καλα ολα μια χαρα. εγω τοτε ειχα 2-3 γκομενιτσας καβατζα και επαιζα παντου. πολλα βραδυα λοιπον της ελεγα ειμαι δουλεια κλπ και την γειωνα. δεν γκρινιαζε καθολου και μαλιστα επειδη ειχα 1-2 ψιλο-υστερικες απο τις αλλες, μου ειχε κανει και καλη εντυπωση που ηταν τοσο ενταξει ( :grin: ναι τοσο μαλακας εγω)

ενα βραδυ γυρναμε σπιτι της απο σινεμα, οπως στριβω στο στενο μου λεει η τυπισσα : κανε ενα κυκλο σε παρακαλω. λεω μεσα μου τι επαθε αυτη. κανω το κυκλο, ξαναστριβω στο στενο, παει να μου πει κατι, της λεω τι επαθες ρε? και σταματαω στη πορτα της. ξαφνικα μου τη πεφτει στο παραθυρο του αμαξιου ενα τυπακι φατσα μαγκακι με ασπρο φανελακι και τζιν και αρχιζει να μου λεει θα σε γαμησω θα σε σκοτωσω και τετοια.

βγαινω απο το αμαξι, του εριχνα 1 κεφαλι και καμμια 20αρια κιλα. του λεω τι επαθες ρε φιλαρακι ηρεμησε σε ξερω? σου χω κανει κατι? - εγω πραγματικα στο κοσμο μου  :rolleyes:. και αρχιζει και μου λεει ο τυπος οτι τα εχει με τη γκομενα εδω και 2 χρονια  :rockon:, και ποιος ειμαι εγω και τετοια....η δε ατακα που μου εχει μεινει απο τοτε στο μυαλο ειναι που μου ελεγε συνεχεια "προφυλακτικο βανεις ρε μιναρα? δε θα κολλησω τιποτα εγω απο σενα!"  :grin: :grin: :grin: ηταν και πατρινος ο τυπος  :grin:

η τυπισσα ουρλιαζε στο παιδι σταματα τι κανεις εισαι τρελος τι ειναι αυτα που λες και τετοια. εγω κυριος, της λεω περιμενω να μπεις σπιτι σου, αυτη βαζει ουρα στα σκελια και μπαινει μεσα. ο τυπος ειχε ηρεμησει, του λεω φιλε μην μου αγχωνεσαι καθολου, δεν ηξερα τιποτα, την αγαπας πολυ αποτι βλεπω, εγω βγαινω απο τη μεση ειναι κριμα  :grin: :grin:

και λεω μεσα μου σωθηκα απο την καραπουτανα νωρις  :grin:

μετα απο 2 χρονια εμαθα απο μια φιλεναδα της οτι τα ξαναβρηκανε με το τυπακι μετα απο 1-2 μερες, και του ελεγε οτι δεν τον απατησε ουσιαστικα γιατι δεν πηδηχτηκαμε ποτε γιατι δεν μου σηκωνοτανε και ειχα προβλημα και επαιρνα χαπια για ανικανοτητα  :grin: :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φαντάζομαι τι ΕΝΦΙΑ θα πλήρωσες με τοσα λεφτα!!!!

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
σκηνικο 1.

τα φτιαχνω με γκομενα μοντελε οντως μουναρα αλλα με πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της απο "λαικη" γειτονια της αθηνας που βγαζει τα καλυτερα μουνια μακραν. εγω τοτε με χρημα πιτσιρικας, αυτη αφραγκιες επισης μικρη αλλα πιο μεγαλη απο μενα 3-4 χρονια και πολυ πιο περπατημενη - παντως τσιμπαει, λιγο το χρημα λιγο οτι ημουνα απο αλλη φαση τσιμπισε.

βγαιναμε κανα τριμηνο, ολα καλα, γαμησια καλα ολα μια χαρα. εγω τοτε ειχα 2-3 γκομενιτσας καβατζα και επαιζα παντου. πολλα βραδυα λοιπον της ελεγα ειμαι δουλεια κλπ και την γειωνα. δεν γκρινιαζε καθολου και μαλιστα επειδη ειχα 1-2 ψιλο-υστερικες απο τις αλλες, μου ειχε κανει και καλη εντυπωση που ηταν τοσο ενταξει ( :grin: ναι τοσο μαλακας εγω)

ενα βραδυ γυρναμε σπιτι της απο σινεμα, οπως στριβω στο στενο μου λεει η τυπισσα : κανε ενα κυκλο σε παρακαλω. λεω μεσα μου τι επαθε αυτη. κανω το κυκλο, ξαναστριβω στο στενο, παει να μου πει κατι, της λεω τι επαθες ρε? και σταματαω στη πορτα της. ξαφνικα μου τη πεφτει στο παραθυρο του αμαξιου ενα τυπακι φατσα μαγκακι με ασπρο φανελακι και τζιν και αρχιζει να μου λεει θα σε γαμησω θα σε σκοτωσω και τετοια.

βγαινω απο το αμαξι, του εριχνα 1 κεφαλι και καμμια 20αρια κιλα. του λεω τι επαθες ρε φιλαρακι ηρεμησε σε ξερω? σου χω κανει κατι? - εγω πραγματικα στο κοσμο μου  :rolleyes:. και αρχιζει και μου λεει ο τυπος οτι τα εχει με τη γκομενα εδω και 2 χρονια  :rockon:, και ποιος ειμαι εγω και τετοια....η δε ατακα που μου εχει μεινει απο τοτε στο μυαλο ειναι που μου ελεγε συνεχεια "προφυλακτικο βανεις ρε μιναρα? δε θα κολλησω τιποτα εγω απο σενα!"  :grin: :grin: :grin: ηταν και πατρινος ο τυπος  :grin:

η τυπισσα ουρλιαζε στο παιδι σταματα τι κανεις εισαι τρελος τι ειναι αυτα που λες και τετοια. εγω κυριος, της λεω περιμενω να μπεις σπιτι σου, αυτη βαζει ουρα στα σκελια και μπαινει μεσα. ο τυπος ειχε ηρεμησει, του λεω φιλε μην μου αγχωνεσαι καθολου, δεν ηξερα τιποτα, την αγαπας πολυ αποτι βλεπω, εγω βγαινω απο τη μεση ειναι κριμα  :grin: :grin:

και λεω μεσα μου σωθηκα απο την καραπουτανα νωρις  :grin:

μετα απο 2 χρονια εμαθα απο μια φιλεναδα της οτι τα ξαναβρηκανε με το τυπακι μετα απο 1-2 μερες, και του ελεγε οτι δεν τον απατησε ουσιαστικα γιατι δεν πηδηχτηκαμε ποτε γιατι δεν μου σηκωνοτανε και ειχα προβλημα και επαιρνα χαπια για ανικανοτητα  :grin: :grin:

ε ο βλάκας με το φανελάκι φταίει που την πίστεψε. Δηλαδή ένα χάπι δεν τον έκανε κερατά χαχαχα. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom