σκηνικο 1.
τα φτιαχνω με γκομενα μοντελε οντως μουναρα αλλα με πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της απο "λαικη" γειτονια της αθηνας που βγαζει τα καλυτερα μουνια μακραν. εγω τοτε με χρημα πιτσιρικας, αυτη αφραγκιες επισης μικρη αλλα πιο μεγαλη απο μενα 3-4 χρονια και πολυ πιο περπατημενη - παντως τσιμπαει, λιγο το χρημα λιγο οτι ημουνα απο αλλη φαση τσιμπισε.
βγαιναμε κανα τριμηνο, ολα καλα, γαμησια καλα ολα μια χαρα. εγω τοτε ειχα 2-3 γκομενιτσας καβατζα και επαιζα παντου. πολλα βραδυα λοιπον της ελεγα ειμαι δουλεια κλπ και την γειωνα. δεν γκρινιαζε καθολου και μαλιστα επειδη ειχα 1-2 ψιλο-υστερικες απο τις αλλες, μου ειχε κανει και καλη εντυπωση που ηταν τοσο ενταξει (
ναι τοσο μαλακας εγω)
ενα βραδυ γυρναμε σπιτι της απο σινεμα, οπως στριβω στο στενο μου λεει η τυπισσα : κανε ενα κυκλο σε παρακαλω. λεω μεσα μου τι επαθε αυτη. κανω το κυκλο, ξαναστριβω στο στενο, παει να μου πει κατι, της λεω τι επαθες ρε? και σταματαω στη πορτα της. ξαφνικα μου τη πεφτει στο παραθυρο του αμαξιου ενα τυπακι φατσα μαγκακι με ασπρο φανελακι και τζιν και αρχιζει να μου λεει θα σε γαμησω θα σε σκοτωσω και τετοια.
βγαινω απο το αμαξι, του εριχνα 1 κεφαλι και καμμια 20αρια κιλα. του λεω τι επαθες ρε φιλαρακι ηρεμησε σε ξερω? σου χω κανει κατι? - εγω πραγματικα στο κοσμο μου
. και αρχιζει και μου λεει ο τυπος οτι τα εχει με τη γκομενα εδω και 2 χρονια
, και ποιος ειμαι εγω και τετοια....η δε ατακα που μου εχει μεινει απο τοτε στο μυαλο ειναι που μου ελεγε συνεχεια "προφυλακτικο βανεις ρε μιναρα? δε θα κολλησω τιποτα εγω απο σενα!"
ηταν και πατρινος ο τυπος
η τυπισσα ουρλιαζε στο παιδι σταματα τι κανεις εισαι τρελος τι ειναι αυτα που λες και τετοια. εγω κυριος, της λεω περιμενω να μπεις σπιτι σου, αυτη βαζει ουρα στα σκελια και μπαινει μεσα. ο τυπος ειχε ηρεμησει, του λεω φιλε μην μου αγχωνεσαι καθολου, δεν ηξερα τιποτα, την αγαπας πολυ αποτι βλεπω, εγω βγαινω απο τη μεση ειναι κριμα
και λεω μεσα μου σωθηκα απο την καραπουτανα νωρις
μετα απο 2 χρονια εμαθα απο μια φιλεναδα της οτι τα ξαναβρηκανε με το τυπακι μετα απο 1-2 μερες, και του ελεγε οτι δεν τον απατησε ουσιαστικα γιατι δεν πηδηχτηκαμε ποτε γιατι δεν μου σηκωνοτανε και ειχα προβλημα και επαιρνα χαπια για ανικανοτητα