ήδη έχω φορτώσει και ήδη από χθές το βράδυ της μετέφερα την ενόχλησή μου και γιαυτό σταμάτησα να παίρων τηλέφωνα και να στέλνω μνμ. Δεν κάνω τίποτα.
Δε θα παίξω όμως με τη μια μέρα διαφορά. Δηλαδή αν γυρίσει πχ στην τρίτη μέρα δε θα της πάρω το κεφάλι που δε γύρισε στη δεύτερη. Ήδη ξέρω ότι το ότι έφυγε δε μαρέσει και ήδη ξέρω ότι σε τέτοιες φάσεις οι αντιδράσεις της είναι υπερβολικές.
Εδώ υπάρχει μια διαφορά όμως. Δεν θα φωνάξει, δε θα στριγγλίσει, δε θα βρίσει δε θα σπάσει τίποτα. Ούτε μου ψήνει στην κουβέντα οτ ψάρι στα χείλη. Απλά θέλει χρόνο μέχρι να ηρεμήσει.
φιλε και εχεις αργησει να φορτωσεις
οσα νευρα και να εχει καποια αυτή η συμπεριφορα συμενει ελειψη εκτιμισεις στο προσωπο σου
η ερη καλα τα λεει αλλα δεν λαμβανει υποψιν μια μικρη λεπτωμερια
δεν σε γνωρισε χτες δεν ηταν μια συντομη σχεσηπηγενε για γαμο
ο γαμος θελει υποχωρήσεις και συζητηση
συνενοηση και διαλογο
πλεον μετα από 2 μερες απουσιας χωρις να ξερεις που είναι τι κανει
κατά την γνωμη μου παντα
αντι να σκεφτεσε αν θα γυρισει πισω σκεψου τι θα γινει αυριο με 2 παιδια
θα παρατησει τα παιδια και θα φυγει με την πρωτη μαλακια?
η θα τα παρει και δεν θα σε αφηνει να τα δεις?
εδώ μου την εχει πεσει γκομενα μπροστα στην δικια μου κ δεν εφυγε αλλα εκατσε κ ρωτησε γιατι δεν την διαολοστειλα
παρολο που ηταν ετοιμη να την ξεμαλιασει εκατσε κ συζητησε
κ καταλαβε ότι δεν μπορουσα να την στειλω να παει να γαμηθει λογο διακριτικότητας
αυτή δεν μπορει να κατσει να συζητησει μια μαλακια?
2 μερες εκτως?
αλλαξε κλειδαρια κ μολις ερθει να της εχεις μαζεμένα τα πραγματα της ανοίγεις τα παιρνει
κ τις λες ηρεμα κ πσυχραιμα
"εγω πιστευα ότι ησουν αυτό.... αυτό.... αυτό... και εδειξες το ποσο με εμπιστεύεσαι και ολα για μια μαλακια αυριο με 2 παιδια και περισοτερα προβλήματα τι θα κανεις?"
αλιως να εισαι ετοιμος ότι θα γυρισεις πισω από την δουλεια και θα βρεις τα πραγματα της να απουσιαζουν και στην καλυτερη ένα συμειωμα να σου λεει τελος και εσυ θα τρεχεις να παρακαλας
η ακομα χειροτερα θα την βρεις στο σπιτι με κλαψομουνικο υφος να προσπαθει να σε πεισει ότι φταις κ θα σου δεινει αναξιοπιστες απαντησεις θυγμενη αν την ρωτας που ητανε
κ τοτε να ξερεις την εχει κανει την μαλακια της.....
και απλα παταειστην καουρα σου
στο ξαναλεω μια μερα τρώγετε
2 μερες εψαχνε αφορμή....
αυνελθε και ανοικσε τα ματια σου κ σκεψου παλι καλα που δεν ειχες κουλουρα η δεν εχεις παιδια
πλεον ξεπερασε το οριο της υπερβολικης αντιδρασης
το θεμα το ξεφτυλισε
σου λεω πως εχω αντιδρασει εγω στο παρελθον κ πως θα αντιδρουσα παλι
κ πιστεψε με δεν μουχε βγει σε κακο