Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Να το θεσω αλλιως.
Υπαρχει κανενας αντρας που θα εκανε τετοια σκηνη, αν εβρισκε ενα βιντεο στον υπολογιστη της γυναικας του π.χ. με εναν αντρα φέτες στην παραλία?

Οχι βεβαια.
Κι αυτο γιατι οι γυναικες σε αυτα τα θεματα εχουν ανασφαλεια, οι αντρες οχι.
Γι αυτο ειναι χαζο να προσπαθουμε να ερμηνευσουμε τις γυναικες σε αυτο το ζητημα με τη δικη μας λογικη.
Οι γυναικες σε αυτα τα θεματα ΔΕΝ το εχουν. Ο εγκεφαλος τους ειναι ελλιπης για την αντιμετωπιση τετοιων θεματων. Οπως το παρκαρισμα ας πουμε. Δεν το εχουν.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει αντρας που θα εκανε ποτέ σκηνη στην γυναικα του, αν αυτη κοιταγε εναν ωραιο αντρα στο δρομο.
Αντιθετως η γυναικα θα κανει σκηνη, αν ο αντρας κοιταξει ενα ξεκωλο στο δρομο ενω την συνοδευει.
Ειναι ελαττωμα του εγκεφαλου της. Το δεχομαστε αλλά δεν το αποδεχομαστε και παντα.
Μεχρι ενος οριου.

Για να λέμε και την αλήθεια, αν έβλεπα και εγώ μια φωτό ενός πχ πορνοστάρ δε θα με ενοχλούσε καθόλου. Αλλά κάποιου που της την έστειλε και τον ξέρει και μιλάνε, εκεί εννοείται πως θα με ενοχλούσε. Και αυτό πιστεύει και εκείνη. Γιατί οι φωτός ήταν ερασιτεχνικές...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Πω ρε τυποι 2 σελιδες διαβασα απο το θεμα και βαρεθηκα.

Στο forum του cosmopolitan καντε εγγραφη επειγόντως.  :S

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Με φωτό πορνοστάρ ίσως όχι, αλλά αν ήταν φωτό του Σπαλ, θα άλλαζες τα κόζια...

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Η κοπέλα είναι σοβαρή. Είδε ότι αυτός που θεωρούσε άνθρωπο της τσιλθμποτρδιζει. Δεν ξέρει το βαθμό.. Μένει να αποφασίσει αν θα το ανεχτει. Αν το ανεχτει θα κάνει τα ίδια αργά ή γρήγορα. Δεν είναι αν ειδε μπούτια είναι ότι τον υποψιάζεται ότι ξενοπηδαει. Αλεξ επειδή εσύ έχεις ένα αποτυχημένο γάμο δεν σημαίνει ότι όλοι επιδιώκουν κάτι τέτοιο

Το ότι της μπήκε στο μυαλό ότι τσιλιμπουρδίζω ίσως ισχύει. Αυτό είναι το θέμα μας άλλωστε. Αλλά πραγματικά τόσα χρόνια είμαι απίστευτα κύριος χωρίς να έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα !!! Γιαυτό δε μπορώ να σταθώ στο ότι από αυτό ξαφνικά άρχισε να σκέφτεται ότι ξενοπηδάω κι όλας, οπότε αν με δεχτεί αργά ή γρήγορα θα κάνει τα ίδια. Δε νομίζω ότι αυτό ισούται και με κέρατο. Ισούται με μαλακία της στιγμής αλλά όχι με κέρατο.

δεν σοβαρολογω. Αλλά δεν είναι παράλογο περίεργο και ακραίο αυτό που έκανε η κοπέλα. Πληγώθηκε. Είδε τον άνθρωπο της με μια εικόνα που λογικά δεν έχει ξαναδεί. Αν ήθελε καψώνια θα του έκανε γενικώς. Όμως δεν περιγράφει κάτι τέτοιο. Ο τύπος μας έκανε μλκια. Οι συνέπειές είναι συγκεξριμεβες αν τον κατάλαβε θα φύγει. Αν τον συγχωρήσει κάποια στιγμή θ του κάνει μλκια.

Γενικά θεωρώ πως είσαι σωστή στο σκεπτικό σου. Απλά δε νομίζω πως αυτό που έγινε σημαίνει πως κεράτωσα. Μην τα τραγικοποιούμαι. Το ότι έκανα μαλακία δε σημαίνει ότι ξενοπηδάω. Αν εκείνη κερατώσει επειδή ΜΠΟΡΕΙ να ξενοπηδάω πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν κερατώνουμαι πρώτα από εκδίκηση αλλά από πάθος και ανάγκη.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
και ξαναλέω ένα ευχαριστώ σε όσους λένε τη γνώμη τους. Είναι πάντα σεβαστή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αλλά πραγματικά τόσα χρόνια είμαι απίστευτα κύριος χωρίς να έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα !!!
Οταν λες βεβαια οτι εισαι κύριος, εννοεις προφανως σε οσα ΔΕΝ εχει μαθει, ετσι?

Γιατι εγω βλεπω μεχρι και κριτική σου γραμμενη τον Ιούνιο.

Μηπως αυτο σε τσιτωνει?
Οτι τελικα βρεθηκες απολογουμενος για μια σαχλαμαρα, ενω ξενογαμας αβερτα?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.687
Πόντοι
9.931
Παντως ρε φιλε δεν καταλαβαινω, βρηκε ενα βίντεο που δείχνει γυναικεία πόδια και σηκώθηκε και έφυγε απο το σπίτι, δηλαδή αν έδειχνε τιποτα αλλο παίζει να έφευγε και από την χώρα;;
Καλα ποσο χρονων ειναι 20;; Γιατί μόνο ενα ανώριμο 20χρονο θα αντιδρούσε ετσι....

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.859
Πόντοι
606

Μηπως αυτο σε τσιτωνει?
δατς αραιτ :thumbsup:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Παντως ρε φιλε δεν καταλαβαινω, βρηκε ενα βίντεο που δείχνει γυναικεία πόδια και σηκώθηκε και έφυγε απο το σπίτι, δηλαδή αν έδειχνε τιποτα αλλο παίζει να έφευγε και από την χώρα;;
Καλα ποσο χρονων ειναι 20;; Γιατί μόνο ενα ανώριμο 20χρονο θα αντιδρούσε ετσι....

Τυπε υπαρχει εξηγηση και ειναι απλη...  :S

Συνημμένα

• ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ-ΦΙΔΙ.jpg
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ-ΦΙΔΙ.jpg
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 16

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.859
Πόντοι
606
μποξερ ελλας αε φιδας :orchestra:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Μηπως αυτο σε τσιτωνει?

To κύριος πηγαίνει στη συνολική εικόνα ρε παιδιά. Δηλαδή κάποιος που θα κάνει μια μαλακία μια στο τόσο τι σημαίνει ότι και η συμπεριφορά του αρχίζει και χαλάει στη γυναίκα του????

Μαζί μιλάμε.

Όσον αφορά τα φίδια που λένε κάποιοι, απλά δεν έχει νόημα..

Ξαναλέω, δεν είναι ότι βρήκε ένα βίντεο και έφυγε.
Είναι βίντεο που τράβηξα. συν φωτό ερασιτεχνικές από γκόμενες και άλλα βίντεο που νόμιζε πως είναι γνωστές μου. (είναι κατεβασμένα από το νετ, αλλά επειδή είναι ερασιτεχνική φαντάστηκε από τις ονομασίες τους ότι τις έχω βάλει εγώ σαν αρχειοθέτηση και ότι τις ξέρω.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
εγώ είμαι 30+και εκείνη 30παρά..

Τώρα έχω ακολουθήσει ήδη μια γραμμή πλεύσης. Δεν πρόκειται να αλλάξω αυτό που ξεκίνησα. Απλά μεταφέρω αυτά που γίνονται μήπως τυχόν και κάποιος προτείνει κάτι..

Όσον αφορά τις ημερομηνίες που λες ξέρω ότι αλλάζουν όταν μου τις στέλνει κάποιος. Αλλά αυτό είναι και το πρόβλημα και το έχω ξαναγράψει. Το να φαίνεται η ημερομηνία την ημέρα που ΕΛΑΒΑ την φωτό πάλι με καίει γιατί ήμασταν ζευγάρι τότε.

Εγώ θα ήθελα να φαίνεται σα να υπήρχε αυτή η φωτό πχ σε ένα σκληρό μου πολλά χρόνια, αλλά με κάποιο copy paste πχ ή εκκαθάριση άλλξε σε πιο σύντομη ημερομηνία. Ε δοκίμασα να κάνω μια απλή μεταφορά και ημερομηνίες δεν αλλάξανε. Αν άλλαζαν εύκολα θα πάταγα στο ότι την έχω πολλά χρόνια στον σκληρό και καταλάθος προφανώς θα την μετέφερα και άλλαξε η ημερομηνία. Αλλά δεν αλλάζει έτσι η ριμάδα !

ΘΑ πρέπει να μπώ να την αλλ΄ξω εγώ, οπότε δε δικαιολογείται

Θα πας και θα αλλάξεις την ημερομηνία του υπολογιστή σου... μπορείς να την βάλεις για παράδειγμα 6/2/2009, μετά θα πας θα ανοίξεις τις φωτογραφίες με το πιο απλό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων π.χ. την ζωγραφική των windows, θα κάνεις "αποθήκευση ως" όλες τις φωτογραφίες.... Θα επαναφέρεις μετά την ημερομηνία την σημερινή αλλά στις ιδιότητες οι φωτογραφιες θα έχουν την ημερομηνία που είχες επιλέξει.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Θα πας και θα αλλάξεις την ημερομηνία του υπολογιστή σου... μπορείς να την βάλεις για παράδειγμα 6/2/2009, μετά θα πας θα ανοίξεις τις φωτογραφίες με το πιο απλό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων π.χ. την ζωγραφική των windows, θα κάνεις "αποθήκευση ως" όλες τις φωτογραφίες.... Θα επαναφέρεις μετά την ημερομηνία την σημερινή αλλά στις ιδιότητες οι φωτογραφιες θα έχουν την ημερομηνία που είχες επιλέξει.

Ευχαριστώ ρε παίκτη, αλλά αν θέλει τέτοια διαδικασία τότε μάλλον δε μπορώ να ισχυριστώ ότι η ημερομηνία είναι πρόσφατη από ένα απλό copy ή μια εκκαθάριση..

Εγώ θα ήθελα να της δείξω ότι οι φώτος αλλάζουν με μια απλή χρήση ημερομηνία. όχι αν κάνω ολόκληρη ιστορία.

Το λεώ αυτό γιατί μπορεί να θέλει να της το δείξω πχ.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ευχαριστώ ρε παίκτη, αλλά αν θέλει τέτοια διαδικασία τότε μάλλον δε μπορώ να ισχυριστώ ότι η ημερομηνία είναι πρόσφατη από ένα απλό copy ή μια εκκαθάριση..

Εγώ θα ήθελα να της δείξω ότι οι φώτος αλλάζουν με μια απλή χρήση ημερομηνία. όχι αν κάνω ολόκληρη ιστορία.

Το λεώ αυτό γιατί μπορεί να θέλει να της το δείξω πχ.

Τι να της δείξεις δεν κατάλαβα... μπορείς να της πεις ορίστε οι φωτογραφίες είναι παλιές από το τάδε έτος.... το γράφει και στις ιδιότητες.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τι να της δείξεις δεν κατάλαβα... μπορείς να της πεις ορίστε οι φωτογραφίες είναι παλιές από το τάδε έτος.... το γράφει και στις ιδιότητες.

Όλα σβήστηκαν εκείνη την ώρα. Μέσα στην ένταση της στιγμής, τα έσβησα όλα !

Οπότε θα ήθελα να της δείξω το ότι μπορεί ένα πολύ παλιό αρχείο στον εξωτερικό σκληρό μου, αν μετακινηθεί στον υπολογιστή μπορεί να αλλάξει ημερομηνία χωρίς δυσκολίες.

Αυτό ψάχνω ! ώστε να ισχυριστώ ότι την φωτό την έχω εδώ και 10 χρόνια πχ..

Καλημέρα πέρα από αυτά... και τη σημερινή τη βλέπω δύσκολη.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ήδη έχω φορτώσει και ήδη από χθές το βράδυ της μετέφερα την ενόχλησή μου και γιαυτό σταμάτησα να παίρων τηλέφωνα και να στέλνω μνμ. Δεν κάνω τίποτα.

Δε θα παίξω όμως με τη μια μέρα διαφορά. Δηλαδή αν γυρίσει πχ στην τρίτη μέρα δε θα της πάρω το κεφάλι που δε γύρισε στη δεύτερη. Ήδη ξέρω ότι το ότι έφυγε δε μαρέσει και ήδη ξέρω ότι σε τέτοιες φάσεις οι αντιδράσεις της είναι υπερβολικές.

Εδώ υπάρχει μια διαφορά όμως. Δεν θα φωνάξει, δε θα στριγγλίσει, δε θα βρίσει δε θα σπάσει τίποτα. Ούτε μου ψήνει στην κουβέντα οτ ψάρι στα χείλη. Απλά θέλει χρόνο μέχρι να ηρεμήσει.
φιλε και εχεις αργησει να φορτωσεις
οσα νευρα και να εχει καποια αυτή η συμπεριφορα συμενει ελειψη εκτιμισεις στο προσωπο σου
η ερη καλα τα λεει αλλα δεν λαμβανει υποψιν μια μικρη λεπτωμερια
δεν σε γνωρισε χτες δεν ηταν μια συντομη σχεσηπηγενε για γαμο
ο γαμος θελει υποχωρήσεις και συζητηση
συνενοηση και διαλογο
πλεον μετα από 2 μερες απουσιας χωρις να ξερεις που είναι τι κανει
κατά την γνωμη μου παντα
αντι να σκεφτεσε αν θα γυρισει πισω σκεψου τι θα γινει αυριο με 2 παιδια
θα παρατησει τα παιδια και θα φυγει με την πρωτη μαλακια?
η θα τα παρει και δεν θα σε αφηνει να τα δεις?

εδώ μου την εχει πεσει γκομενα μπροστα στην δικια μου κ δεν εφυγε αλλα εκατσε κ ρωτησε γιατι δεν την διαολοστειλα
παρολο που ηταν ετοιμη να την ξεμαλιασει εκατσε κ συζητησε
κ καταλαβε ότι δεν μπορουσα να την στειλω να παει να γαμηθει λογο διακριτικότητας

αυτή δεν μπορει να κατσει να συζητησει μια μαλακια?

2 μερες εκτως?

αλλαξε κλειδαρια κ μολις ερθει να της εχεις μαζεμένα τα πραγματα της ανοίγεις τα παιρνει
κ τις λες ηρεμα κ πσυχραιμα
"εγω πιστευα ότι ησουν αυτό.... αυτό.... αυτό... και εδειξες το ποσο με εμπιστεύεσαι και ολα για μια μαλακια αυριο με 2 παιδια και περισοτερα προβλήματα τι θα κανεις?"

αλιως να εισαι ετοιμος ότι θα γυρισεις πισω από την δουλεια και θα βρεις τα πραγματα της να απουσιαζουν και στην καλυτερη ένα συμειωμα να σου λεει τελος και εσυ θα τρεχεις να παρακαλας

η ακομα χειροτερα θα την βρεις στο σπιτι με κλαψομουνικο υφος να προσπαθει να σε πεισει ότι φταις κ θα σου δεινει αναξιοπιστες απαντησεις θυγμενη αν την ρωτας που ητανε
κ τοτε να ξερεις την εχει κανει την μαλακια της.....

και απλα παταειστην καουρα σου

στο ξαναλεω μια μερα τρώγετε
2 μερες εψαχνε αφορμή....

αυνελθε και ανοικσε τα ματια σου κ σκεψου παλι καλα που δεν ειχες κουλουρα η δεν εχεις παιδια
πλεον ξεπερασε το οριο της υπερβολικης αντιδρασης
το θεμα το ξεφτυλισε

σου λεω πως εχω αντιδρασει εγω στο παρελθον κ πως θα αντιδρουσα παλι
κ πιστεψε με δεν μουχε βγει σε κακο

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλημέρα φίλε μου,

κοίτα προσωπικά δε θεωρώ από τη στιγμή που όλο αυτό ξεκίνησε από δικό μου λάθος, το να αλλάξω κλειδαριές και να μαζέψω τα πράγματά της, επειδή δε γύρισε στο διάστημα που εγώ πάλι διάλεξα πχ τις 2 μέρες που λες.

Άλλωστε δεν υπάρχει μπάρα μέτρησης ότι στη μια μέρα το ξεπερνάει, στις 2 ψαχνότανε, στις 4 πχ έχει άλλον και πάει λέγοντας. Ο κάθε άνθρωπος έχει τους χρόνους του. Σίγουρα στα πλάισια της λογικής. Ποιος ορίζει την λογική? Γιαυτό είμαστε ζευγάρι και λέμε αν ταιριάζουμε ή όχι.

Θελω να πω πως δεν είμαι εγωιστής. Έκανα μαλακία και το ξέρω. Ήμασταν μια χαρά και ξαφνικά τα γάμησα. Πολύ ή λίγο αλλά από μένα έγινε. Το θεωρώ υπερβολή όλο αυτό, αλλά δε σημαίνει πως θα πλένουμε το παλιό αμάξι σα να είχαμε καινούργιο για να φανεί ο χαρακτήρας μας. Το αν είχαμε παιδιά τι θα έκανε είναι σχετικό.

Δεν υποστηρίζω τη στάση της. Αλλά πάντα προσπαθώ να δέχομαι και το πως νιώθει ο άλλος.

Εγώ από χθες έστειλα ένα μνμ που ρώτησα αν θα γυρίσει. Απάντησε ότι την τρώει και αν το καταλαβαίνω. Έγραψα μετά ένα κατεβατό ότι νιώθω λίγο παρατημένος με την στάση της και τέλος.

Αφού δεν ήρθε σήμερα σκέφτομαι να μην επικοινωνήσω καν.  Κάποιοι άλλοι λέγανε μην της δώσεις μέρες και κυνήγα την. Άλλοι πάλι λέγανε δώστης χρόνο.

Σκέφτομαι να κάνω αυτό που είπα.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Καλημέρα φίλε μου,

κοίτα προσωπικά δε θεωρώ από τη στιγμή που όλο αυτό ξεκίνησε από δικό μου λάθος, το να αλλάξω κλειδαριές και να μαζέψω τα πράγματά της, επειδή δε γύρισε στο διάστημα που εγώ πάλι διάλεξα πχ τις 2 μέρες που λες.

Άλλωστε δεν υπάρχει μπάρα μέτρησης ότι στη μια μέρα το ξεπερνάει, στις 2 ψαχνότανε, στις 4 πχ έχει άλλον και πάει λέγοντας. Ο κάθε άνθρωπος έχει τους χρόνους του. Σίγουρα στα πλάισια της λογικής. Ποιος ορίζει την λογική? Γιαυτό είμαστε ζευγάρι και λέμε αν ταιριάζουμε ή όχι.

Θελω να πω πως δεν είμαι εγωιστής. Έκανα μαλακία και το ξέρω. Ήμασταν μια χαρά και ξαφνικά τα γάμησα. Πολύ ή λίγο αλλά από μένα έγινε. Το θεωρώ υπερβολή όλο αυτό, αλλά δε σημαίνει πως θα πλένουμε το παλιό αμάξι σα να είχαμε καινούργιο για να φανεί ο χαρακτήρας μας. Το αν είχαμε παιδιά τι θα έκανε είναι σχετικό.

Δεν υποστηρίζω τη στάση της. Αλλά πάντα προσπαθώ να δέχομαι και το πως νιώθει ο άλλος.

Εγώ από χθες έστειλα ένα μνμ που ρώτησα αν θα γυρίσει. Απάντησε ότι την τρώει και αν το καταλαβαίνω. Έγραψα μετά ένα κατεβατό ότι νιώθω λίγο παρατημένος με την στάση της και τέλος.

Αφού δεν ήρθε σήμερα σκέφτομαι να μην επικοινωνήσω καν.  Κάποιοι άλλοι λέγανε μην της δώσεις μέρες και κυνήγα την. Άλλοι πάλι λέγανε δώστης χρόνο.

Σκέφτομαι να κάνω αυτό που είπα.
δηλαδη εσυ τις ειπες εχεις 2 μερες?
μπαρα μετρησης υπαρχει παντα κ ειναι αναλογη του λογου της καταστασης και της ανοχης σου
και συναυδει με την λογικη της αντιδρασης που οριζετε με το θελω σου κ το χαρακτηρα σου
εγωιστης δεν εισαι το εχεις αποδειξει αλλα πλεον πρεπει να γινεις η μαλακια που εκανες ειναι η ιδια που θα βρεις στον υπολογιστη καθε αντρα ειτε μπαινει στο μπου ειτε οχι

αυτα τα με τρωει..... τα φοβαμαι.... γιατι δεν ειναι εκει να εξηγησει τι την τρωει κ να σακουσει?

τον χρονο τον ειχε κ το παρατραβηξε....
εγωισμο δεν εχεις.....?

προσεχε γιατι εγω βλεπω ιστορια σαν αυτες που εγραφες εδω....

κανε αυτο που σου ειπα να καταλαβει οτι δεν εισαι το σκυλακι της
προσεχε δεν ειπα να την χωρισεις
αλλα θα παρει πρεφα οτι τετοια σκηνικα ειναι κομενα μαχαιρι αν θελει να ειναι μαζι σου......

Υ.γ η φικια μου θα επρεπε να με εχει στειλει προ πολου
εχω ενα σωρο φωτο με πρωιν μου στον σκληρο δισκο
οτι φοτο μπορεις να φανταστεις
κ τον ειχα στην τηλεοραση γιατι βλεπαμε ταινια δεν ηξερε να τον αποσυνδεσει κ μπηκε στον φακελο με αυτες
τετοια αντιδραση δεν ειχε

προσεχε θα την πατησεις.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom