Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αν την ήξερε δεν θα ρωτούσε εμάς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η κοπέλα είναι σοβαρή. Είδε ότι αυτός που θεωρούσε άνθρωπο της τσιλθμποτρδιζει. Δεν ξέρει το βαθμό.. Μένει να αποφασίσει αν θα το ανεχτει. Αν το ανεχτει θα κάνει τα ίδια αργά ή γρήγορα. Δεν είναι αν ειδε μπούτια είναι ότι τον υποψιάζεται ότι ξενοπηδαει. Αλεξ επειδή εσύ έχεις ένα αποτυχημένο γάμο δεν σημαίνει ότι όλοι επιδιώκουν κάτι τέτοιο
Ου, σοβαροτατη.
Ειδε ενα βιντεακι με τα ποδια μιας αγνωστης και εφυγε απο το σπιτι παραμονές του γάμου.
Μιλαμε για κολοσσό σοβαροτητας.

Αλλά αυτές ειστε.
Βρηκε το καλο παιδι και τον ψηνει.
Αν ηταν κανενας καφρος και πηγαινε να την αρπαξει απο το μαλλι, θα ηταν σαν γατούλα μετα.
Ασε μας ρε Ερη.
Βρισκετε και κανετε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ναι όντως τώρα που το σκέφτομαι κανονικά έπρεπε να του κλείσει και μια πουτανα να γαμήσει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Περα απο τις κλισεδιάρικες ελεεινίδικες μαλακιες της Ερης, ας μιλησουμε λιγο σοβαρα.

Τύπε χιτμαν.
Καλη η πλακα αλλά το πραγμα αρχισε καπου να χοντραινει.
Εγω μια ερωτηση θα κανω.
Σε ποιο σημειο θεωρεις οτι δικαιουσαι να τα παρεις πλεον ΕΣΥ στο κρανιο?
Ειπαμε ενταξει, εφυγε μια ωρα, δυο, μια μερα, δυο, αρκετα δεν κρατησε η μαλακία?
Στην πρωτη δυσκολια θα σηκωνεται να φευγει η κυρια?

Μηπως πρεπει να αρχισεις ΕΣΥ να αναρωτιεσαι, αν αυτος ο χαρακτηρας ειναι αυτο που ζητας για να ανοιξεις σπιτι?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Προτείνω να χρησιμοποιήσει το παρόν νήμα σε υπεράσπισή του, δείχνοντάς το στην κυρία.

Ως εγγραφή μαρτυρίας, ότι ο πούτσος του δεν εγκλημάτησε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να το θεσω αλλιως.
Υπαρχει κανενας αντρας που θα εκανε τετοια σκηνη, αν εβρισκε ενα βιντεο στον υπολογιστη της γυναικας του π.χ. με εναν αντρα φέτες στην παραλία?

Οχι βεβαια.
Κι αυτο γιατι οι γυναικες σε αυτα τα θεματα εχουν ανασφαλεια, οι αντρες οχι.
Γι αυτο ειναι χαζο να προσπαθουμε να ερμηνευσουμε τις γυναικες σε αυτο το ζητημα με τη δικη μας λογικη.
Οι γυναικες σε αυτα τα θεματα ΔΕΝ το εχουν. Ο εγκεφαλος τους ειναι ελλιπης για την αντιμετωπιση τετοιων θεματων. Οπως το παρκαρισμα ας πουμε. Δεν το εχουν.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει αντρας που θα εκανε ποτέ σκηνη στην γυναικα του, αν αυτη κοιταγε εναν ωραιο αντρα στο δρομο.
Αντιθετως η γυναικα θα κανει σκηνη, αν ο αντρας κοιταξει ενα ξεκωλο στο δρομο ενω την συνοδευει.
Ειναι ελαττωμα του εγκεφαλου της. Το δεχομαστε αλλά δεν το αποδεχομαστε και παντα.
Μεχρι ενος οριου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αλεξ μπορώ να πάρω τηλ αύριο σπίτι σου να πω στην κυρά ποιος είσαι εδώ τι λες και ποια είναι η ροζυ ?φαντάζομαι είσαι κουλ έτσι ?

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Προτείνω να χρησιμοποιήσει το παρόν νήμα σε υπεράσπισή του, δείχνοντάς το στην κυρία.

Τότε είναι που θα φύγει τελείως. Τι θέλεις σε αυτό το σάιτ, θα του πει. Άσε που θα διαβάσει για όλα που έχει πει από τότε που γράφτηκε....

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
erinal=καμενη απο άντρα...μην ακους hitman!Mαλακίες λέει...εχει καρβουνιάσει η μαυρη!Ελεος που θα τον κερατώσει για ενα βιντεο!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αλεξ μπορώ να πάρω τηλ αύριο σπίτι σου να πω στην κυρά ποιος είσαι εδώ τι λες και ποια είναι η ροζυ ?φαντάζομαι είσαι κουλ έτσι ?
Αν μπορεσεις να μου εξηγησεις τι σχεση εχει αυτο, με αυτο που λεω εγω, κανε το.
Εγω δεν βλεπω καμια συγκριση.
Εμενα φυσικα θα δικαιουτο να με παρατησει αν μαθαινε. Σοβαρολογεις τωρα?

Η συγκεκριμενη κοπελα τι λογο εχει?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τότε είναι που θα φύγει τελείως. Τι θέλεις σε αυτό το σάιτ, θα του πει. Άσε που θα διαβάσει για όλα που έχει πει από τότε που γράφτηκε....
ελα ρε σιγά.. Είναι σοβαρή η σχέση δεν θα σταθεί η κοπέλα σε μικροπραγματα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αν μπορεσεις να μου εξηγησεις τι σχεση εχει αυτο, με αυτο που λεω εγω, κανε το.
Εγω δεν βλεπω καμια συγκριση.
Εμενα φυσικα θα δικαιουτο να με παρατησει αν μαθαινε. Σοβαρολογεις τωρα?

Η συγκεκριμενη κοπελα τι λογο εχει?
δεν σοβαρολογω. Αλλά δεν είναι παράλογο περίεργο και ακραίο αυτό που έκανε η κοπέλα. Πληγώθηκε. Είδε τον άνθρωπο της με μια εικόνα που λογικά δεν έχει ξαναδεί. Αν ήθελε καψώνια θα του έκανε γενικώς. Όμως δεν περιγράφει κάτι τέτοιο. Ο τύπος μας έκανε μλκια. Οι συνέπειές είναι συγκεξριμεβες αν τον κατάλαβε θα φύγει. Αν τον συγχωρήσει κάποια στιγμή θ του κάνει μλκια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν σοβαρολογω. Αλλά δεν είναι παράλογο περίεργο και ακραίο αυτό που έκανε η κοπέλα. Πληγώθηκε. Είδε τον άνθρωπο της με μια εικόνα που λογικά δεν έχει ξαναδεί. Αν ήθελε καψώνια θα του έκανε γενικώς. Όμως δεν περιγράφει κάτι τέτοιο. Ο τύπος μας έκανε μλκια. Οι συνέπειές είναι συγκεξριμεβες αν τον κατάλαβε θα φύγει. Αν τον συγχωρήσει κάποια στιγμή θ του κάνει μλκια.
Θεωρεις οτι παιζει ρολο οτι δεν εχουν παντρευτει ακομη?
Αν ηταν παντρεμενοι θα ηταν αλλιως?

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Αν χαθεί η εμπιστοσύνη χάθηκε το παιχνίδι. Και να χαψει για πρακτικούς λόγους αποκατάσταση το θέμα πρώτον στο πρώτο καυγά θα στο χτυπήσει δεύτερο θα είναι καχυποπτη και τέλος στη πρώτη ευκαιρία θα βρει παρηγοριά στα χέρια έμπειρου συναγωνιστή. Η ώρα η καλή

To ίδιο που είπε ο Άλεξ θα έλεγα. Τι να συγχωρήσει? το βίντεο που τράβηξα για πλακα? Γιατί για πλάκα έγινε? Η φωτό κατεβασμένες από το ίντερνετ πχ? Το θεωρώ υπερβολή για να είναι αιώνια καχύποπτη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
To ίδιο που είπε ο Άλεξ θα έλεγα. Τι να συγχωρήσει? το βίντεο που τράβηξα για πλακα? Γιατί για πλάκα έγινε? Η φωτό κατεβασμένες από το ίντερνετ πχ? Το θεωρώ υπερβολή για να είναι αιώνια καχύποπτη.
Τυπε επαναλαμβανω αυτο που ειπα και πριν.
Χωρις πλακα.
Εχεις σκεφθει ποιο ειναι το χρονικο σημειο στο οποιο θα επιτρεψεις στον εαυτο σου να τα παρει στο κρανιο πραγματικα?

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Αν την ήξερε δεν θα ρωτούσε εμάς.

Το ότι την ξέρω δε σημαίνει ότι δε θα ήθελα μια γνώμη ψυχραιμότερων. Άλλωστε από τα 100 που γράφονται εγώ τα 10 κάνω πράξη. Και αυτό γιατί ξέρω τι κουμπώνει στον χαρακτήρα της.

ΑΛλά τονίζω ξανά ότι στον πανικό σίγουρα είναι χρησιμή η συμβουλή κάποιου χυχραιμότερου. Ακόμα και άγνωστου αν μιλάει με ανιδιοτέλεια

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Περα απο τις κλισεδιάρικες ελεεινίδικες μαλακιες της Ερης, ας μιλησουμε λιγο σοβαρα.

Τύπε χιτμαν.
Καλη η πλακα αλλά το πραγμα αρχισε καπου να χοντραινει.
Εγω μια ερωτηση θα κανω.
Σε ποιο σημειο θεωρεις οτι δικαιουσαι να τα παρεις πλεον ΕΣΥ στο κρανιο?
Ειπαμε ενταξει, εφυγε μια ωρα, δυο, μια μερα, δυο, αρκετα δεν κρατησε η μαλακία?
Στην πρωτη δυσκολια θα σηκωνεται να φευγει η κυρια?

Μηπως πρεπει να αρχισεις ΕΣΥ να αναρωτιεσαι, αν αυτος ο χαρακτηρας ειναι αυτο που ζητας για να ανοιξεις σπιτι?

ήδη έχω φορτώσει και ήδη από χθές το βράδυ της μετέφερα την ενόχλησή μου και γιαυτό σταμάτησα να παίρων τηλέφωνα και να στέλνω μνμ. Δεν κάνω τίποτα.

Δε θα παίξω όμως με τη μια μέρα διαφορά. Δηλαδή αν γυρίσει πχ στην τρίτη μέρα δε θα της πάρω το κεφάλι που δε γύρισε στη δεύτερη. Ήδη ξέρω ότι το ότι έφυγε δε μαρέσει και ήδη ξέρω ότι σε τέτοιες φάσεις οι αντιδράσεις της είναι υπερβολικές.

Εδώ υπάρχει μια διαφορά όμως. Δεν θα φωνάξει, δε θα στριγγλίσει, δε θα βρίσει δε θα σπάσει τίποτα. Ούτε μου ψήνει στην κουβέντα οτ ψάρι στα χείλη. Απλά θέλει χρόνο μέχρι να ηρεμήσει.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

σωστός, αλλά μετά τα προβλήματα θα αλλάξουν τίτλο.  :grin:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
ήδη έχω φορτώσει και ήδη από χθές το βράδυ της μετέφερα την ενόχλησή μου και γιαυτό σταμάτησα να παίρων τηλέφωνα και να στέλνω μνμ. Δεν κάνω τίποτα.

Δε θα παίξω όμως με τη μια μέρα διαφορά. Δηλαδή αν γυρίσει πχ στην τρίτη μέρα δε θα της πάρω το κεφάλι που δε γύρισε στη δεύτερη. Ήδη ξέρω ότι το ότι έφυγε δε μαρέσει και ήδη ξέρω ότι σε τέτοιες φάσεις οι αντιδράσεις της είναι υπερβολικές.

Εδώ υπάρχει μια διαφορά όμως. Δεν θα φωνάξει, δε θα στριγγλίσει, δε θα βρίσει δε θα σπάσει τίποτα. Ούτε μου ψήνει στην κουβέντα οτ ψάρι στα χείλη. Απλά θέλει χρόνο μέχρι να ηρεμήσει.

Πόσο χρόνο είσαι διατεθημένος να δώσεις περίπου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom