Καλα το πιασα λοιπον απο τη αρχη!!!
Δεν ειμαι φαν του διευρου παντως.
Οποιος θελει ας ζητήσει το χέρι μου από τον Αλεξ
Ναι και θα σε δώκει -ΑΝ σε δώκει- 10 μήνες μετά....
Καλα το πιασα λοιπον απο τη αρχη!!!
Δεν ειμαι φαν του διευρου παντως.
Οποιος θελει ας ζητήσει το χέρι μου από τον Αλεξ
Δέκα μηνες λες να κρατησει??Ναι και θα σε δώκει -ΑΝ σε δώκει- 10 μήνες μετά....
Δέκα μηνες λες να κρατησει??
Δέκα μήνες μετά δεν σχολίασε αυτό που σου είχα γράψει;
Δέκα μηνες λες να κρατησει??
Αυτο θα το θυμασαι ε???οταν τον αγαπας ποσο σου παει η καρδια να τον βασανιζεις για μια μαλακια???
Εσενα σε λατρευω για τις αποψεις σου....
Θα με παντρευτεις??? Θελω να γινεις γυναικα μου.....
Τι τσόντες ρε φιλε, ενα βιντεο που εχει τραβηξει ο ιδιος βρηκε, που ακουγεται και η φωνη του, που εχει μαγνητοσκοπησει τα ποδια μιας ασχετης. Για τετοιο θεμα μιλαμεHitman ακόμα να έρθει????Αν δεν έρθει κάνε ότι σου είπε ο συναγωνιστής παραπάνω.Άλλαξε κλειδαριά και μάζεψά της τα πράμματα...Η γυναίκα είναι ανώριμη και δεν καταλαβαίνει τίποτα ή έχει τπτ άλλο και απλά ψάχνει αφορμές.Τσόντες είχες.Ποιός δεν έχει;Εγώ στο υπόγειό μου έχω ακόμα 5-6 κούτες με περιοδικά και βιντεοταινίες.Τι σημαίνει αυτό δηλαδή?Την κερατώνεις και παρεξηγήθηκε;Μεθαύριο αν προκύψει ένα σοβαρό θέμα,τι θα κάνει,λοιπόν;Θα μεταναστεύσει Ανταρκτική;Άντε γιατί πολύ αέρα της έδωσες.
ετσι οσο πιο πολλα προσπαθει να πει τοσο πιο πολύ εκτιθετε
εσενα τελικα σε παω αν δεν παντρευτείς τον από πανω
εδώ και εγω ελευθερος ειμαι
Ανήκει στην πορνογραφια και αυτό...Επίσης δεν είμαι φίλος σου ρε τύπε...Άντε φάε καμία μπουγάτσα με σκατά να στανιάρεις γιατί την έχεις δεί πολύ ντίβα!Τι τσόντες ρε φιλε, ενα βιντεο που εχει τραβηξει ο ιδιος βρηκε, που ακουγεται και η φωνη του, που εχει μαγνητοσκοπησει τα ποδια μιας ασχετης. Για τετοιο θεμα μιλαμε
Νομιζω οτι το εφαρμοζω ηδη!!!Αυτο θα το θυμασαι ε???
Τυπάκο,Ανήκει στην πορνογραφια και αυτό...Επίσης δεν είμαι φίλος σου ρε τύπε...Άντε φάε καμία μπουγάτσα με σκατά να στανιάρεις γιατί την έχεις δεί πολύ ντίβα!
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!