Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Καλα το πιασα λοιπον απο τη αρχη!!!  :2funny: :2funny:
Δεν ειμαι φαν του διευρου παντως.
Οποιος θελει ας ζητήσει το χέρι μου από τον Αλεξ  :grin:

Ναι και θα σε δώκει -ΑΝ σε δώκει- 10 μήνες μετά....

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εχει δοκιμάσει κανείς λογισμικό κινητού που αναχαιτίζει κλήσεις και μηνύματα?

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Hitman ακόμα να έρθει????Αν δεν έρθει κάνε ότι σου είπε ο συναγωνιστής παραπάνω.Άλλαξε κλειδαριά και μάζεψά της τα πράμματα...Η γυναίκα είναι ανώριμη και δεν καταλαβαίνει τίποτα ή έχει τπτ άλλο και απλά ψάχνει αφορμές.Τσόντες είχες.Ποιός δεν έχει;Εγώ στο υπόγειό μου έχω ακόμα 5-6 κούτες με περιοδικά και βιντεοταινίες.Τι σημαίνει αυτό δηλαδή?Την κερατώνεις και παρεξηγήθηκε;Μεθαύριο αν προκύψει ένα σοβαρό θέμα,τι θα κάνει,λοιπόν;Θα μεταναστεύσει Ανταρκτική;Άντε γιατί πολύ αέρα της έδωσες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Hitman ακόμα να έρθει????Αν δεν έρθει κάνε ότι σου είπε ο συναγωνιστής παραπάνω.Άλλαξε κλειδαριά και μάζεψά της τα πράμματα...Η γυναίκα είναι ανώριμη και δεν καταλαβαίνει τίποτα ή έχει τπτ άλλο και απλά ψάχνει αφορμές.Τσόντες είχες.Ποιός δεν έχει;Εγώ στο υπόγειό μου έχω ακόμα 5-6 κούτες με περιοδικά και βιντεοταινίες.Τι σημαίνει αυτό δηλαδή?Την κερατώνεις και παρεξηγήθηκε;Μεθαύριο αν προκύψει ένα σοβαρό θέμα,τι θα κάνει,λοιπόν;Θα μεταναστεύσει Ανταρκτική;Άντε γιατί πολύ αέρα της έδωσες.
Τι τσόντες ρε φιλε, ενα βιντεο που εχει τραβηξει ο ιδιος βρηκε, που ακουγεται και η φωνη του, που εχει μαγνητοσκοπησει τα ποδια μιας ασχετης. Για τετοιο θεμα μιλαμε  :headbang:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Τι τσόντες ρε φιλε, ενα βιντεο που εχει τραβηξει ο ιδιος βρηκε, που ακουγεται και η φωνη του, που εχει μαγνητοσκοπησει τα ποδια μιας ασχετης. Για τετοιο θεμα μιλαμε  :headbang:
Ανήκει στην πορνογραφια και αυτό...Επίσης δεν είμαι φίλος σου ρε τύπε...Άντε φάε καμία μπουγάτσα με σκατά να στανιάρεις γιατί την έχεις δεί πολύ ντίβα!

Συνημμένα

• 11707599_916930661701928_668183733811463800_n.jpg
    11707599_916930661701928_668183733811463800_n.jpg
    8,2 KB · Εμφανίσεις: 15

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ανήκει στην πορνογραφια και αυτό...Επίσης δεν είμαι φίλος σου ρε τύπε...Άντε φάε καμία μπουγάτσα με σκατά να στανιάρεις γιατί την έχεις δεί πολύ ντίβα!
Τυπάκο,
το απογευμα σου την χαρισα που ελεγες κατι δηθεν νομικα για προγαμιαια συμβολαια, που δεν υφιστανται, και μετα ελεγες οτι δεν θυμασαι.
Μην το τραβας γιατι ειμαι στις καλες μου σημερα.

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
Ρε φίλε συγνώμη (προσπαθώ να σου στείλω φωτο αλλά δε το πολυκατέχω εδώ στο Βου!)
Πας στη φωτο οπιουδήποτε μέλους και κάνεις ''save as'' όπου εσύ θέλεις  να σώσεις τη φωτο. Η ημερομηνία στα properties θα είναι η σημερινή, ενώ η φώτο θα είναι δεκαετίας! Κάτω δεξιά (στην ώρα και ημερομηνία) πατάς και θέτεις ημερομηνία πχ. Αυγουστο 2011 στο PC, save as την ίδια φωτο και βγάζει ημερομηνία στα properties 2011!! (Αυτά περί αλλαγής ημερομηνίας που ζητούσες)
Από την άλλη, πέρασε στα ψιλά απορία / ερώτημα προηγουμένου σχολιαστή περί ηλικιακού σας καθεστώτος.
Αν εσύ είσαι γύρω στα 30 κι αυτή γύρω στα 24 (κι εσύ σκέφτεσαι πώς θα αλλάξεις ημερομηνία στις φωτογραφίες κι αυτή είδε κώλους και τα πήρε), τότε συγγνώμη, αλλά 20 σελίδες να ασχολούμαστε με το πρόβλημά σου το θεωρώ -σχεδόν άκαιρο - όσα δίκια κι αν έχεις εσύ ή αυτή.
Αν όμως είσαι στα 40 κι αυτή στα μέσα των 30, ε, απαντήσεις πήρες πολλές, γνώμες επίσης, απλώς πρέπει να της απαντήσεις εσύ στην ερώτηση: ''ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ??'' (κι ο νοών νοειτω!  ;) )

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
με αφορμή τον τιτλο, ηθελα να ρωτησω το εξης:
υπαρχουν φιλοι από εδώ, που να την εχουν 'στησει' ποτε σε γκομενα τους, με 'δολωμα' καποιον δικο τους, ώστε να σιγουρευτουν ότι δεν τρωνε κερατο?
ειχα μια προσφατη κουβεντα μ ένα φιλαρακι προβληματισμενο, και σκεφτοταν να κανει κατι τετοιο-το οποιο προσωπικα το θεωρω ηλιθιο, καθως εάν δε ννιωθεις ανετα με την άλλη, γιατι να στε μαζι δλδ?-
θυμαμαι και μια εκπομπή παλια, το cheaters, αλλα απλα παρακολουθουσε-δεν εστηνε καταστασεις!
Αντιστοιχες εμπειριες παντως, θα ειχαν μεγαλο ενδιαφερον, αν μη τι άλλο...

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
ναι καλα να την κανουμε πασα εμεις οι ιδιοι;εδω ειναι που λενε εβαλα τα χερακια μου και εβγαλατα ματακια μου.....σιγα μη σου πει ο φιλος οτι σου εφαγε τη γκομενα

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
σιγα ρε συ που ζεις μωρε? 'πασα η γκομενα' λες και είναι κανας θυσαυρος και ολοι θελουν να μας τον φανε που λεει ο λογος!
κατ αρχας δεν βαζεις και φιλο δικο σου, προφανως, αλλα καποιον γνωστο σου η κατι! Και το παει μεχρι εκει που παιρνει-δλδ αν την γαμησει, χαλαλι του! εσυ από αυτό το σημειο και μετα, δεν εχεις καμμια δουλεια με δαυτη, οποτε και το πεδιο ελευθερο-το τι θα την κανει ο άλλος ποσως σε ενδιαφερει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom