Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
ετσι οσο πιο πολλα προσπαθει να πει τοσο πιο πολύ εκτιθετε :thumbsup:

εσενα τελικα σε παω αν δεν παντρευτείς τον από πανω
εδώ και εγω ελευθερος ειμαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τουμπεκα.... εκανα προταση πρωτος...  :tickedoff:    :grin:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
παιδια, ο,τι και να πει, μου φαινεται ότι από ένα σημειο και μετα, απλα η κοπελα θελει λιγο να δωσει το ντραμα μιούζικαλ της, οποτε ισως εχετε δικιο, να μην δωθει περισσοτερη σημασια/εκταση στο θεμα!
κι εμενα παλια μου ειχε τυχει περιπτωση με ανασφαλεστατη τυπισσα, που κάθε τρεις και λιγο προσπαθουσε από το οτιδήποτε να το κανει αφορμή για να κλαφτει! βραδυ την εδιωξα με τα πραγματα της σε μπλε πλαστικες σακουλες απτο παζαρι!
αλλα εμαθα αυτό που λετε εδώ: οσο δινεις σημασια, τροφοδοτείς την παρασταση της! οσο το χεζεις, και το παιζεις χαλαρος, ΜΟΝΟ ετσι κερδίζεις! Όλα για όλα δλδ!
-Στιγμιοτυπο αξιομνημονευτο: είχαμε πλακωθεί με την λεγαμενη, και ακολουθησε μερα 'πενθους', εστελνε μηνυματα με το σταγονομετρο, απαντουσα με τα από 2 ωρες πρπ, τελειως ξερα, δεν αντεξε κ ιαυτη, και με παιρνει τηλ το βραδυ κατά την 1 και με ρωτάει κλαμμενη ΄που εισαι?΄ και της απανταω 'εχει εδώ ένα ωραιο μπαρακι που βρηκα με τα παιδια, φτιαχνει ωραια κοκτεηλακια, τα σπαει, αν θες ελα'
.....................μιλαμε για κρανιοεγκεφαλικη παρακρουση η τυπισσα...........
αγνοησα τελειως, γυρισε τρεχοντας, κα ιζητησε συγνωμη...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Τι ειναι το διευρω??  :think:
Τι θελει να πει ο ποιητης??

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Ντρεπεσαι να μου εξηγησεις??  :cheesy:
Ε θα κατσω να εξηγω βρωμιες τωρα???
Εγω ετοιμαζομαι να σου κανω προταση.... να σου εξηγησει ο αλλος,αυτος το προτεινε... εγω παστιτσιο ζητησα!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ε θα κατσω να εξηγω βρωμιες τωρα???
Εγω ετοιμαζομαι να σου κανω προταση.... να σου εξηγησει ο αλλος,αυτος το προτεινε... εγω παστιτσιο ζητησα!
κατσε ρε μπορει να πει όχι κ να εχεις και παστιτσιο και μουσακα και γεμιστα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
ωραιο αβαταρ εχεις και αν εχει κ εγκοπή να χωραει διευρο είναι σουπερ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα το πιασα λοιπον απο τη αρχη!!!  :2funny: :2funny:
Δεν ειμαι φαν του διευρου παντως.
Οποιος θελει ας ζητήσει το χέρι μου από τον Αλεξ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom