Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σιγά μην κάτσω να σου πώ τι έλεγε πριν 27 χρόνια το βιογραφικό...Εξομολόγος μου είσαι ή θέλεις να κάνεις νομική ανάλυση του κώλου σε ένα site για πουτάνες;Το δικαστήριο το δέχτηκε πάντως...Αυτό έχει σημασία.Εγώ έχω τα λεφτά μου και την περιουσία μου.Αυτό.
Καλα, ενταξει.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Είδες που συμφωνείς...Λίγη πειθώ χρειάζεσαι...Και μετράει πολύ η γνώμη σου,γιατί στην Ελλάδα οι δικηγόροι ξέρουν απο το πως να πίνουν νερό,μέχρι και πως γίνεται μεταμόσχευση εγκεφάλου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Είδες που συμφωνείς...Λίγη πειθώ χρειάζεσαι...Και μετράει πολύ η γνώμη σου,γιατί στην Ελλάδα οι δικηγόροι ξέρουν απο το πως να πίνουν νερό,μέχρι και πως γίνεται μεταμόσχευση εγκεφάλου...
Ου ναι, συμφωνω απολυτα. Μια χαρα τα λες.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ολα αυτα ειναι μαλακιες και οσοι σας τα λενε σας πιανουν κορόιδα.
Ακου λεει "μου το ειπε ο μπαρμπας".
Σοβαρευτειτε.
Τιποτα απο αυτα δεν ισχυει.
Τύπε ολα αυτα που ειπες ειναι ενα καλο σεναριο για ταινια ή για παραμυθι στο καφενειο αλλά δεν ισχυει ΤΙΠΟΤΑ.

δεν ειπα ότι μου το ειπε ο μπαρμπας
ειπα το ξερω το εζησα
ειχε συμφωνητικο πως ότι ειχε πριν το γαμο είναι αποκλειστηκα δικο του
και δεν δικαιουτω τιποτα η γυνεκα του.
σε περιπτωση διαζυγίου

και είναι καθολα νομιμο
παλι καλα αυτος δεν ειχε παιδια ηταν 2 χρονια παντρεμένοι
ηταν αντιπρόσωπος και ταξιδευε συνεχεια
κ απλα γυρισε απροειδοποίητα
την ειδε στην κρεβατοκαμαρα δεν μιλισε εφυγε κ εβαλε ντεντεκτιβ που του ειχε δωσει μεχρι κ κλειδιά να βαλει καμερες  στο σπιτι ενώ πηρε κοντα σε ταξιδι την γυνεκα του
ηρεμος αταραχος εστησε παγιδα κ την εκανε ρεζιλι
αυτό μιλαμε το 97-98

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ειχε συμφωνητικο πως ότι ειχε πριν το γαμο είναι αποκλειστηκα δικο του
και δεν δικαιουτω τιποτα η γυνεκα του.
σε περιπτωση διαζυγίου

και είναι καθολα νομιμο
Τα εχετε κάνει αχταρμα ρε τύπε.
Φυσικα ό,τι σου ανηκει πριν το γαμο, σου ανηκει και μετα απο το γαμο αλλά και μετα το διαζυγιο.
Δεν προβλεπει κανενας νομος οτι η συζυγος γινεται "συνιδιοκτητρια" στην περιουσια που ΗΔΗ εχεις.

Απλως ο νομος προβλεπει ενα ΤΕΚΜΗΡΙΟ για το 1/3 οσων αποκτας ΕΝΤΟΣ του γαμου, οτι ανηκουν στον αλλον συζυγο επειδη συνεβαλε στην αποκτηση τους (για την ακριβεια οτι δικαιουται να αξιωσει το 1/3 της αξιας τους, ή το 1/3 της συγκυριότητας σε περπτωση διαζυγιου ή τριετους διαστασης).

Αρα φυσικα δεν χρειαζοταν κανενα συμφωνητικο, που να προβλεπει οτι οσα σου ανηκουν ΠΡΙΝ το γαμο, θα σου ανηκουν και ΜΕΤΑ το διαζυγιο.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Τα εχετε κάνει αχταρμα ρε τύπε.
Φυσικα ό,τι σου ανηκει πριν το γαμο, σου ανηκει και μετα απο το γαμο αλλά και μετα το διαζυγιο.
Δεν προβλεπει κανενας νομος οτι η συζυγος γινεται "συνιδιοκτητρια" στην περιουσια που ΗΔΗ εχεις.

Απλως ο νομος προβλεπει ενα ΤΕΚΜΗΡΙΟ για το 1/3 οσων αποκτας ΕΝΤΟΣ του γαμου, οτι ανηκουν στον αλλον συζυγο επειδη συνεβαλε στην αποκτηση τους.

Αρα φυσικα δεν χρειαζοταν κανενα συμφωνητικο, που να προβλεπει οτι οσα σου ανηκουν ΠΡΙΝ το γαμο, θα σου ανηκουν και ΜΕΤΑ το διαζυγιο.

φιλε δεν ξερω ισως να είναι ετσι ξερω ότι η τυπησα δεν πηρε τιποτα
θυμαμε ακομα ότι ολο το σοι ειχε πεσει πανω του να τον φαει γιατι η τυπισα ειπε σε ολους ότι την χτυπαγε κ ότι ξενοπηδαγε
κ ειχε πει την φραση ελατε δυκαστηριο
εγω ειχα παει γιατι του ειχα αδυναμια
ακομα θυμαμε την φατσα της όταν επαιξε κασετα να λεει "ο μαλακας φευγει αυριο οποτε θα βρεθουμε"
κ τις φοτο
αργοτερα που αρχισε να μοιραζει τα βιντεο στους συγκενεις φιλους ειχε άλλη φαση ειχε σε κάθε δωματιο βαλει 2-3 καμερες κ εβλεπες από ολες τις γωνειες ηταν η πρωτη φορα που ειδα καμερα σε μπιμπελο μεσα
χωρια ότι ο ενας γαμειας ηταν ο αντρας της κολητης της η οποια ειχε παει για μαρτυρας της δικιας του στο δυκαστηριο κ εκει που ελεγε ότι την ειχαν δασκαλεψει την ρωτησαν "αυτόν τον ξερεις? " κ κοντεψε να ξεμαλιασει την πρωιν επιτοπου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Πέραν του θέματος των προγαμιαίων συμβολαίων που απάντησε ο Άλεξ, διάβασα και για παρακολουθήσεις, κάμερες, κασέτες που παίχτηκαν στο δικαστήριο κτλ. Λοιπόν, μεταφέρω δική μου εμπειρία:

Πριν λίγα χρόνια γνώρισα μία τύπισσα ένα χρόνο μικρότερη από μένα, που ήταν ΗΔΗ στα χωρίσματα με τον άντρα της. Εις γνώσιν μου (και μαλακία μου αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ), έμπλεξα. Ο τύπος αποδείχθηκε τεράστιος μαλάκας γιατί νόμιζε ότι τα είχαμε και πριν του ζητήσει διαζύγιο, έβαλε κάμερες στο σπίτι, κοριούς στο αυτοκίνητό της και στις τσάντες της, ντετέκτιβ να παρακολουθεί εμένα, απειλητικά τηλεφωνήματα σ' εμένα και σε δικούς μου, είχε προσπαθήσει να με χτυπήσει με το αυτοκίνητο του πατέρα του κτλ. Ο τύπος είχε ταινίες που γαμιόμασταν, συνομιλίες, διαλόγους κτλ. Για το διαζύγιο δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει ΤΙΠΟΤΑ απ΄όλα αυτά, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Το διαζύγιο το ανέλαβαν οι 2 δικηγόροι τους (όπως είχαν αποφασίσει πριν μπω εγώ στο κόλπο), της ορίστηκε διατροφή (350€ ανά παιδί αν δεν κάνω λάθος), πήρε τα πράγματα του και πήγε στον διάολο.

Μπορεί όντως να ισχύουν αυτά που λέτε αλλά μην μεταφέρετε κάτι που ακούσατε γιατί λέγονται πολλά.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Πέραν του θέματος των προγαμιαίων συμβολαίων που απάντησε ο Άλεξ, διάβασα και για παρακολουθήσεις, κάμερες, κασέτες που παίχτηκαν στο δικαστήριο κτλ. Λοιπόν, μεταφέρω δική μου εμπειρία:

Πριν λίγα χρόνια γνώρισα μία τύπισσα ένα χρόνο μικρότερη από μένα, που ήταν ΗΔΗ στα χωρίσματα με τον άντρα της. Εις γνώσιν μου (και μαλακία μου αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ), έμπλεξα. Ο τύπος αποδείχθηκε τεράστιος μαλάκας γιατί νόμιζε ότι τα είχαμε και πριν του ζητήσει διαζύγιο, έβαλε κάμερες στο σπίτι, κοριούς στο αυτοκίνητό της και στις τσάντες της, ντετέκτιβ να παρακολουθεί εμένα, απειλητικά τηλεφωνήματα σ' εμένα και σε δικούς μου, είχε προσπαθήσει να με χτυπήσει με το αυτοκίνητο του πατέρα του κτλ. Ο τύπος είχε ταινίες που γαμιόμασταν, συνομιλίες, διαλόγους κτλ. Για το διαζύγιο δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει ΤΙΠΟΤΑ απ΄όλα αυτά, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Το διαζύγιο το ανέλαβαν οι 2 δικηγόροι τους (όπως είχαν αποφασίσει πριν μπω εγώ στο κόλπο), της ορίστηκε διατροφή (350€ ανά παιδί αν δεν κάνω λάθος), πήρε τα πράγματα του και πήγε στον διάολο.

Μπορεί όντως να ισχύουν αυτά που λέτε αλλά μην μεταφέρετε κάτι που ακούσατε γιατί λέγονται πολλά.

εχεισ δικιο πολλα λεγοντε απλα σε αυτή την φαση ημουν παρων κ το ξερω
δεν ειπα ότι ο αλεξ εχει αδικο
φοτο κ κασετα ηταν από αρχεια ντεντεκτιβ οποιος ηταν μαρτυρας στο δικαστηριο ισως γιαυτο κ εγιναν δεκτα
βιντεο όχι δεν παιχτηκαν
αυτά μοιραστηκαν :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εχεισ δικιο πολλα λεγοντε απλα σε αυτή την φαση ημουν παρων κ το ξερω
δεν ειπα ότι ο αλεξ εχει αδικο
φοτο κ κασετα ηταν από αρχεια ντεντεκτιβ οποιος ηταν μαρτυρας στο δικαστηριο ισως γιαυτο κ εγιναν δεκτα
βιντεο όχι δεν παιχτηκαν
αυτά μοιραστηκαν :2funny:

Στην δική μου περίπτωση δεν το παραδέχθηκε ποτέ (για ευνόητους λόγους) απλά κάποια στιγμή της είχε πει ότι έχει στοιχεία που θα τα δείξει στα παιδιά όταν μεγαλώσουν για να δουν ποια είναι η μάνα τους και γιατί χώρισαν. Και είχε κι εκείνος γκόμενα  :S

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
Γνώμη μου παιδιά (για να μην ξεφεύγουμε  :offtopic: ) να βοηθήσουμε τον Ταξίαρχο στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τώρα και μετά συζητάμε και τα υπόλοιπα νομικώς κείμενα περί διαζυγίων / διατροφών / αποδεικτικών στοιχείων / επιμέλεια παιδιών κλπ.  :-  
By the way hittman, η φωτο μου στο αβαταρ είναι από το 2007. Μπορώ να στη στείλω σήμερα και να την αποθηκεύσεις με έτος 2015! (αυτό για όσα είπαν και κάποιοι προηγουμένως  ;)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Γνώμη μου παιδιά (για να μην ξεφεύγουμε  :offtopic: ) να βοηθήσουμε τον Ταξίαρχο στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τώρα και μετά συζητάμε και τα υπόλοιπα νομικώς κείμενα περί διαζυγίων / διατροφών / αποδεικτικών στοιχείων / επιμέλεια παιδιών κλπ.  :- 

Έχεις ένα δίκιο αλλά τον Ταξιάρχο νομίζω ότι τον καλύψαμε, περιμένουμε πλέον νέα του (είναι και φιλαράκι). Οπότε προχωράμε εντός θέματος μέχρι να έχουμε νέα του.

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
Έχεις ένα δίκιο αλλά τον Ταξιάρχο νομίζω ότι τον καλύψαμε, περιμένουμε πλέον νέα του (είναι και φιλαράκι). Οπότε προχωράμε εντός θέματος μέχρι να έχουμε νέα του.

:hmm: ΟΚ, έχεις ένα point. Αναμένουμε λοιπόν για τα καλύτερα νέα/αποτελέσματα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αδελφοί εν πόρναις,στην προσφάτως λήξασα επαγγελματική μου σταδιοδρομία,αλλά και στην προσωπική μου ζωή έχω δεί πάρα πολλά πράγματα και περιστατικά απιστίας.Κάποιοι απο εσας δεν θυμούνται τις μπούκες της αστυνομίας,με φωτογράφους,δικαστικό προσωπικό και τον/της σύζυγο παραδίπλα ή μπορεί και να μην τις ξέρουν.Ήμουν ένας απο τους μπουκαδόρους,άλλωστε.Και ως ένα βαθμό μπορώ να δικαιολογήσω την απιστία.Πολλοί παντρέυονταν επειδή το ήθελαν οι δικοί τους και πολλές φορές με το ζόρι,εκείνη την εποχή κυρίως.Ίσως να είναι ένας απο τους λόγους του κέρατου.Μπορεί να είναι και η ρουτίνα ή και το σκεπτικό ότι έδεσα τον γάιδαρό μου,αφήνοντας πλήρως τον εαυτό του κάποιος.Άλλοι λένε ότι απλά μισούν και θέλουν να ξεφτιλίσουν το κερατωμένο άτομο και άλλα πολλά.Αν,όμως,θέλεις να γαμιέσαι με άλλους,κόψε την ήδη υπαρχουσα σχέση,για να μην εξευτελίζεις και τον άλλον.Μπορεί για μια γυναίκα να μην είναι και τόσο σπουδαίο να αποκαλείται κερατού,αλλά για έναν  άνδρα είναι πολύ μεγάλη ρετσινιά να είναι κερατάς.Παραπάμπει σε ανικανότητα και μαλθακότητα,άρα σε κατώτερο είδος αρσενικού.Έχουν γίνει πάρα πολλά απο πληγωμένουν κερατάδες,οι οποίοι έπραξαν εν θερμώ και κατέστρεψαν τις ζωές τους για μια καριόλα.Οπότε,αδελφοί,αν σας λάχει ποτέ κάτι τέτοιο,να είστε ψύχραιμοι,όσο γινεται.Συμβουλή,μου απο εμπειρία,είναι ότι ο κερατάς πήρε εκδίκηση μετά απο καιρό,αφότου έμαθε περί κεράτου.Απλά κάντε τον μαλάκα για λίγο περισσότερο και καταστρέψτε τη.Αν έχετε κοινούς λογαριασμούς αδειάστε τους,αν έχετε κοινή περιουσία πάρτε τη με κάθε τρόπο(η πιο συχνή δικαιολογία είναι για φορολογικούς λόγους ή και για να εισπράξετε επιδότηση) και εν γένει ότι ξέρετε ότι θα της κάνει ζημιά.Μετά γεμίστε το σπίτι κάμερες,το αυτοκίνητο επίσης αν είναι δυνατόν,κινητά και υπολογιστές με προγράμματα και απο εκεί και πέρα όλα θα δουλέψουν μόνα τους.Εγώ με την περίπτωη της πρώην γυναίκας μου,δεν είχα τεχνολογία με το μέρος μου,πέρα απο δημοσιογραφικά μαγνωτοφωνάκια της κακιάς ώρας και διαφόρους ντετέκτιβ ή και φωτογράφους.Σήμερα υπάρχουν πολλά μέσα.Εγώ βέβαια ειχα νομομάθεια...Είχε υπογράψει η βλάχα προγαμιαίο συμβόλαιο και δεν είχε πάρει χαμπάρι,ευτυχώς για μένα(πίστευε ότι επειδή εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο,έχουμε την ίδια μόρφωση και την ίδια ευφυϊα).Βρήκε γκόμενο έναν μπασκίνα της κακιάς ώρας,το έμαθα αμέσως απο πηγές και ξεκίνησε ο πόλεμος.Ευτυχώς δεν είμασταν πολλά χρόνια παντρεμένοι,μόλις είχε γεννήσει η κυρία τον γιό μας,δεν είχαμε αποκτήσει περιουσία μαζί και έστρωσα σχέδιο σατανικότατο.Είχα φωτογραφίες,ηχητικά ντοκουμέντα (για τα πεθερικά),μέχρι και βίντεο απο στημένο γαμήσι σε ξενοδοχείο.Όχι μόνο δεν μου πήρε τίποτα η ξεκωλιάρα,αλλά ο γαμιάς την έβαλε να πουλήσει ένα κωλόσπιτο που είχε για να ανοίξει επιχείρηση(παραιτήθηκε απο την αστυνομία ή μάλλον τον παραίτησαν) και όταν πήρε το μπαγιόκο μη τον είδατε τον Παναγή.Μετά παρακάλαγε να γυρίσει πίσω.Της πήρα και το παιδί.11 Ιουλίου 1988 βγήκε το διαζύγιό μου επίσημα και ησύχασα.
Μια απορια.Οπως πολυ σωστα ανεφερες η αποκτηθεισα περιουσια προυπηρχε του γαμου,αρα λογικα η κυρια δεν ειχε τιποτα να περιμενει γι αυτο αναγκαστηκε να πουλησει το ημιυπογειο της το οποιο το εφαγε και κατοπιν την αφησε στα κρυα του λουτρου ο αγαπητικος.Προς τι λοιπον η αναφορα στο προγαμιαιο συμβολαιο-ιδιωτικο συμφωνητικο που σε εσωσε αφου ετσι κι αλλιως απο το δικαστηριο δεν ειχε να περιμενει τιποτα η κυρια.Οπως σωστα ειπες και συ τη περιουσια την ειχες αποκτησει προ του κοινου βιου με τη γυναικα σου οπως οριζει ο νομος.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Γνώμη μου παιδιά (για να μην ξεφεύγουμε  :offtopic: ) να βοηθήσουμε τον Ταξίαρχο στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τώρα και μετά συζητάμε και τα υπόλοιπα νομικώς κείμενα περί διαζυγίων / διατροφών / αποδεικτικών στοιχείων / επιμέλεια παιδιών κλπ.  :-  
By the way hittman, η φωτο μου στο αβαταρ είναι από το 2007. Μπορώ να στη στείλω σήμερα και να την αποθηκεύσεις με έτος 2015! (αυτό για όσα είπαν και κάποιοι προηγουμένως  ;)

Πλακα πλακα αν μου στειλεις εμενα μια φωτο, γινεται να αλλαχτει η ημερομηνια ευκολα; Χψρις να την επεξεργαστεις;

Γιατι αν βρω πως γινεται μπορω να της το δειξω οτι η ημερομηνια δε λεει κατι

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Α ρε φιλαρακι μακαρι να πανε ολα καλα.
Δεν εχουμε μιλησει σημερα, εστειλα ενα μνμ αν θα ερθει σπιτι. Αν δεν απαντησει δεν θα εμφανιστω ξανα σημερα

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
Πλακα πλακα αν μου στειλεις εμενα μια φωτο, γινεται να αλλαχτει η ημερομηνια ευκολα; Χψρις να την επεξεργαστεις;

Γιατι αν βρω πως γινεται μπορω να της το δειξω οτι η ημερομηνια δε λεει κατι
Ρε φίλε αυτό λέμε! Η ημερομηνία που θα αναγράφεται στον υπολογιστή σου είναι αυτή που εσύ την αποθήκευσες, όχι πότε πρωτοβγήκε!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Α ρε φιλαρακι μακαρι να πανε ολα καλα.
Δεν εχουμε μιλησει σημερα, εστειλα ενα μνμ αν θα ερθει σπιτι. Αν δεν απαντησει δεν θα εμφανιστω ξανα σημερα
αστο σημερα κ αν ερθει εισαι νευριασμένος θιγμενος κ ειπαμε επιθετικες ερωτήσεις με αυτην στην θεση σου
δεν θα εχει απαντηση η θα είναι απαντησεις που δεν τις πιστευει
αν δεν ερθει σημερα αυριο μυνηματακι ελα μαζεψε τα πραγματάκια σου
είναι δεδομενο πλεον ότι απλα εψαχνε αφορμη

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
αστο σημερα κ αν ερθει εισαι νευριασμένος θιγμενος κ ειπαμε επιθετικες ερωτήσεις με αυτην στην θεση σου
δεν θα εχει απαντηση η θα είναι απαντησεις που δεν τις πιστευει
αν δεν ερθει σημερα αυριο μυνηματακι ελα μαζεψε τα πραγματάκια σου
είναι δεδομενο πλεον ότι απλα εψαχνε αφορμη

Όχι ρε φίλε, ψυχραιμία. Δεν είναι λόγος να το φτάσει ο Hitman στ' άκρα, αρκεί να βρεθούν και να μιλήσουν. Ψυχραιμία, δεν είναι λόγος χωρισμού ανθρώπων 30+ αυτός, δεν είναι στην 3η Γυμνασίου που "χωρίζεις" έτσι απλά, μένουν μαζί, βλέπουν κοινό μέλλον κτλ. 

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Όχι ρε φίλε, ψυχραιμία. Δεν είναι λόγος να το φτάσει ο Hitman στ' άκρα, αρκεί να βρεθούν και να μιλήσουν. Ψυχραιμία, δεν είναι λόγος χωρισμού ανθρώπων 30+ αυτός, δεν είναι στην 3η Γυμνασίου που "χωρίζεις" έτσι απλά, μένουν μαζί, βλέπουν κοινό μέλλον κτλ.  
φιλε δεν καταλαβες ο χιτμαν από χτες εχει χιλιοπαρακαλεσει η άλλη κοιμηθηκε εκτως σπιτιου σημερα δεν του απανταει...
εναι αυτή συμπεριφορα 30+...?
και δικιο που ειχε η άλλη το εχασε....
αυτή το παρτραβηξε.....
αντε ειπε ότι κοιμηθηκε στην μανα της.... η στην φιλη της... ισχιει?
κ αντε ένα βραδυ το εκανε... το δευτερο....?
την πιστευει με κλειστα ματια?
στεκει τετοια συμπεριφορα?
αν το εκανε ο χιτμαν αυτό κ εφευγε χωρις να ακουσει τις εξηγήσεις τις τι θα γινοταν...?
απλα ερωτήματα....
όπως και να εχει πλεον ο χιτμαν δεν παρατραβάει τιποτα αυτή το παρατραβηξε κ όπως του ειπα σε πμ σε μια πρωιν μου χρησιμοποιησα την φραση "το ξεφτυλησες"
τωρα πλεον από τη σταση της είναι από πανω ο χιτμαν στο χερι του να το χειριστεί σωστα γνωμη μου επιθετικα ερωτήματα βαζοντας αυτην στην θεση του χιτμαν να αντυμετοπιζει την συμπεριφορα της
αν την παρακαλεσει την εκατσε ο φιλος τον καβαλησε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom