Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Kανονισε σε λίγο να μας πεις οτι σε επιασε καβαλα σε μια γκομενα αλλά δεν το ήθελες,κατα λάθος έγινε!!! :2funny: :2funny:

όχι ρε μάγκες. Για να είμαι εδώ μέσα σημαίνει πως είμαι λάτρης.

Δεν είμαι και χαζός όμως.

Ακόμα και αν τα βρούμε και δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα, το πάθημα μάθημα.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ρε τύποι, γενικός κανόνας, αν θέλετε να αποθηκεύετε διάφορες μαλακίες στον υπολογιστή και δεν το κατέχετε φτιάξτε ένα νήμα εδώ και ρωτήστε. Υπάρχουμε πολλοί που ξέρουμε να σας καθοδηγήσουμε για να είσθε ασφαλείς. Μην νομίζετε ότι ξέρετε αρκετά, δεν ξέρετε και μην υποτιμάτε τις γυναίκες, όπως εμείς ψαχνόμαστε πως να τα κρύβουμε πολλές ψάχνονται πως θα τα βρούνε.

Καταρχήν βάλτε plugin στον browser που χρησιμοποιείτε που αυτοματοποιεί τη διαδικασία εκκαθάρισης cache, ιστορικού κτλ. Για chrome πχ υπάρχει το Click&clean, άψογο, σταθερό και τζάμπα. Μην επαφίεστε ότι δεν ξεχνάτε, δεν καθαρίζετε τα πάντα έτσι και αλλιώς.  Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχουν δει τα μάτια μου σε laptop ακόμα και από γυναίκες χρήστες.

Τρέχετε κανά cclean που καθαρίζει σαβούρα και προσωρινά αρχεία, καλό κάνει και στο ρημάδι που χρησιμοποιείτε.

Για ασφάλεια αρχείων, μόνο κρυπτογράφηση, κρυφό partition και τα σχετικά. Ξεχάστε οτιδήποτε άλλο.  Στα γρήγορα truecrypt που έχει δυνατότητα δημιουργίας κρυφού χώρου και στον κρυφό χώρο αν θέλετε. Τζάμπα είναι. Ρωτήστε, διαβάστε, εξοικοιωθείτε.

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Είναι και οι φώτο αδερφέ. Άστα.

να διευκρινίσω κάτι σε κάποιον πιο πάνω που έλεγε ότι ψαχούλευε τον υπολογιστή. δεν τον έψαχνε για να με πιάσει παιδιά. Να βρεί κάτι αρχεία που ψάχναμε καιρό ήθελε..

Εγώ το είπα. Τότε συγγνώμη αλλα είσαι αφελης. Αφου ψαχνατε και της έχεις δωσει το οκ να μπαινει στο pc έπρεπε να μην υπήρχαν αυτά.

Και βάζω και πρώτο τον εαυτο μου. Και γω είμαι κάποιες φορες αφελής.

Τέσπα αστα αυτά τώρα.Εχεις μικρη βελτίωση απ'οτι βλεπω. Σου είπα ότι κάπου στη μέση θα βρεθεί η λύση.

Βγες απο το σπιτι και μοιράσου το με φιλο σου σοβαρο. Να ακουσεις και αλλες γνώμες. Αν και αυτες είναι παρα πολλές και σοβαρες πιστεύω. Μα παν' απ'όλα να φυγει το βαρος.

Κοιτάς μπροστά και με προσεκτικες κινήσεις....

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Εγώ το είπα. Τότε συγγνώμη αλλα είσαι αφελης. Αφου ψαχνατε και της έχεις δωσει το οκ να μπαινει στο pc έπρεπε να μην υπήρχαν αυτά.

Και βάζω και πρώτο τον εαυτο μου. Και γω είμαι κάποιες φορες αφελής.

Τέσπα αστα αυτά τώρα.Εχεις μικρη βελτίωση απ'οτι βλεπω. Σου είπα ότι κάπου στη μέση θα βρεθεί η λύση.

Βγες απο το σπιτι και μοιράσου το με φιλο σου σοβαρο. Να ακουσεις και αλλες γνώμες. Αν και αυτες είναι παρα πολλές και σοβαρες πιστεύω. Μα παν' απ'όλα να φυγει το βαρος.

Κοιτάς μπροστά και με προσεκτικες κινήσεις....

Φίλε μου μένουμε μαζί και ε΄χουμε κοινό υπολογιστή. Δε γίνεται να μην μπαίνει. και στο κάτω κάτω όλα είναι σε hidden files.. αλλά τελικά ήταν σε hidden filder και επειδη τα files ήταν κανονικά φάνηκαν όλα στο search.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Αν επιλέξεις στον explorer να εμφανίζονται τα hidden files, εμφανίζονται μια χαρά, ως hidden
Από γραμμή εντολών τρέξε στον φάκελο ένα dir/AH, φόρα παρτίδα όλα τα hidden files
και πάει λέγοντας

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Φίλε μου μένουμε μαζί και ε΄χουμε κοινό υπολογιστή. Δε γίνεται να μην μπαίνει. και στο κάτω κάτω όλα είναι σε hidden files.. αλλά τελικά ήταν σε hidden filder και επειδη τα files ήταν κανονικά φάνηκαν όλα στο search.

Δεν ξερω πολλά απο υπολογιστες. Οπότε δεν τα πολυκαταλαβαινω αυτα που μου λες. Απλα πρόσεχε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κανενα νεο φιλε χιτμαν?
Επεστρεψε η πληγωμενη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ακόμα και αν τα βρούμε και δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα, το πάθημα μάθημα.
Εννοεις οτι απο εδω και περα θα εισαι τυπος και υπογραμμός ή οτι θα προσεχεις περισσοτερο μην σε πιασει?  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επίσης θεωρώ αυτη τη στάση την καλταλληλοτερη και δείχνεις ειλικρινης και δείχνεις αδιαφορος προς το θεμα για το οποιο σε κατηγορεί και της πετάς το μπαλακι της ευθυνης της επιλογης, χωρίς να χάνεις και το πάνω χέρι!!!!
Ακόμη και σε μένα πιάνει, το επιβεβαιώνω!!!
Το καταχωρησα αυτο. :grin:

pngmtr

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε hitman τι έγινε?
Τώρα διαβάζω το θέμα, δεν έχω να προσθέσω κάτι, τα είπαν οι προλαλήσαντες.
Αποφασιστικά, ελαφρώς πιεστικά, ειλικρινά και θα έχει πιστεύω καλή κατάληξη.

Γενικότερα όμως, επειδή δεν διάβασα όλα τα ποστ, πως είναι η σχέση σας?
οκ, μένετε μαζί αλλά... έχει ξαναγίνει καμιά μ@λ@κία σου στο παρελθόν?
για δώσε επιπλέον στοιχεία.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
πως το λενε το χωριο σας τελικα ρε....εχουν καλα ληγμενα εκει φαινεται :jerking: :jerking:

χεσε μας ρε πρωτευουσανε εχεις βαλθει να γαμησεις όλα τα νηματα
αντε παρε κανα χαπακι να σου σηκωθεί κ παρατα μας στην ησυχια μας
εσυ κ τα ψυχολογικα σου

Θεόκλητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
177
Πόντοι
280
Τύπε Ταξίαρχε, ελπίζω η κατάσταση να εκτονώνεται ...

Αν δεν, τότε η υπερασπιστική γραμμή είναι μία : εμμένεις συνεχώς στο γεγονός ότι δεν πήδηξες, δεν απάτησες ... και ούτε ήθελες να κάνεις κάτι τέτοιο ... και ούτε θα το κάνεις ποτέ, γιατί η τύπισσα είναι σημαντική για σένα ...

Φωτος, βίντεος, κλπ., (εφ΄ όσον δεν έχει μπει όντως ο κολλιός στο ξύδι), είναι μαλακίες και απλά θα ξεχασθούν ... και τα γυαλιά θα ξανακολλήσουν και όλα ... οι σοβαρές σχέσεις εξαρτώνται από άλλα, πολύ σημαντικότερα θέματα ...

ΥΓ.: Είναι αστείο, ότι το παρόν νήμα άνοιξε το πάλαι ποτέ ο παθών ...

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
Το έχω πει πολλάκις  ότι με τη βασική θεματολογία του site δεν έχω καμία σχέση, μπαίνω όμως καθημερινά τόσο για χαβαλέ όσο και για σοβαρά topics που υπάρχουν στο forum.

Ξεκίνησα να διαβάζω το νήμα από την πρώτη σελίδα για χαβαλέ αλλά στις τελευταίες σελίδες είδα ότι το νήμα σοβάρεψε κι αποφάσισα να κάνω login για να πω κι εγώ τη γνώμη μου μήπως και βοηθήσει.

Φίλε μου (αν μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ έτσι) δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο από όσα είπαν οι προηγούμενοι / νες, παρά –μάλλον- να τα συγκεντρώσω σε ένα μήνυμα.

Είσαστε μαζί χρόνια, μένετε μαζί, περνάτε καλά μαζί, κάνετε σχέδια για γάμο, ακόμη και για οικογένεια και ξαφνικά σκάνε οι παραπάνω μαλακίες με τα αποτελέσματα που μας περιγράφεις.

Ο χρόνος στην προκειμένη περίπτωση είναι λίγο ΄΄δίκοπο μαχαίρι΄΄. Πολύ νωρίς δεν πρέπει γιατί ακόμη είναι  υπ΄ατμόν, πολύ αργά δεν κάνει γιατί μπορεί να αρχίσει να δημιουργεί μια σειρά σεναρίων / ερωτημάτων περισσότερο διογκωμένων από το κανονικό.

Όπως λοιπόν ήδη έχει ειπωθεί, παραδέχεσαι τη μαλακία με το βίντεο (όπως έχεις ήδη κάνει, αν κατάλαβα καλά) κι όσο για τις φωτογραφίες (αφού ΟΝΤΩΣ δε θυμάσαι) επιμένεις σε αυτό: ΄΄Δε θυμάμαι! Μπορεί να περαστήκανε από την εκκαθάριση του δίσκου με την ημερομηνία που αυτή έγινε, μπορεί να μου τις έστειλε ο Μήτσος για να μου δείξει τι κώλο πηδάει, μπορεί να τις κατέβασα από το internet για τι μου αρέσανε, μπορεί…… ο,τιδήποτε! Εγώ όμως πάντα ήμουν σωστός, σταθερός, χωρίς να ενδώσω ποτέ σε οποιονδήποτε πειρασμό, γιατί είχα εσένα δίπλα μου και τα κοινά σχέδια για το μέλλον μας. Αν αυτές οι φώτο θεωρείς ότι μπορούν να αποτελέσουν αιτία (κι όχι αφορμή, γιατί από ό,τι γράφεις, δε νομίζω να έψαχνε για κάποια) να γκρεμίσουμε ό,τι καλό έχουμε φτιάξει, τότε σέβομαι την απόφασή σου και αποχωρώ. Αλλοιώς το αφήνουμε πίσω, το προσπερνάμε και συνεχίζουμε στην υλοποίηση των σχεδίων μας’’

Αυτά και ‘’αναπαύω την κάσα μου!’’

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Φίλε Hitman, ελπίζω το θέμα να λύθηκε, τώρα διάβασα τι έγινε. Θα σου πω τι θα έκανα εγώ:

1) Για το βίντεο πες της την αλήθεια. Ότι το έκανες από μαλακία σου χωρίς να το σκεφτείς και χωρίς να υπάρχει λόγος. Πες την αλήθεια και παραδέξου ότι έκανες μαλακία και της ζητάς συγγνώμη, αποδεχόμενος το λάθος σου.

2) Για τις φώτο, πες της ότι στις έστειλα εγώ στο Skype, πες της και τ' όνομά μου. Πες της ότι είμαι μαλάκας και επιδειξιομανής και σου έστελνα τέτοιες φώτο για τις γκόμενες που και καλά έχω. Επίσης, κάν'το ακόμα χειρότερο: Πες της ότι σου έχω στείλει κι άλλες τις οποίες όμως έσβηνες αλλά αυτές για κάποιο περίεργο λόγο ξέμειναν. Ρίξτα σε 'μένα ή σε άλλον φίλο σου (καλύτερα να μην τον πολυξέρει για να μην έχει ιδία άποψη) που θα το παραδεχθεί.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Αδελφοί εν πόρναις,στην προσφάτως λήξασα επαγγελματική μου σταδιοδρομία,αλλά και στην προσωπική μου ζωή έχω δεί πάρα πολλά πράγματα και περιστατικά απιστίας.Κάποιοι απο εσας δεν θυμούνται τις μπούκες της αστυνομίας,με φωτογράφους,δικαστικό προσωπικό και τον/της σύζυγο παραδίπλα ή μπορεί και να μην τις ξέρουν.Ήμουν ένας απο τους μπουκαδόρους,άλλωστε.Και ως ένα βαθμό μπορώ να δικαιολογήσω την απιστία.Πολλοί παντρέυονταν επειδή το ήθελαν οι δικοί τους και πολλές φορές με το ζόρι,εκείνη την εποχή κυρίως.Ίσως να είναι ένας απο τους λόγους του κέρατου.Μπορεί να είναι και η ρουτίνα ή και το σκεπτικό ότι έδεσα τον γάιδαρό μου,αφήνοντας πλήρως τον εαυτό του κάποιος.Άλλοι λένε ότι απλά μισούν και θέλουν να ξεφτιλίσουν το κερατωμένο άτομο και άλλα πολλά.Αν,όμως,θέλεις να γαμιέσαι με άλλους,κόψε την ήδη υπαρχουσα σχέση,για να μην εξευτελίζεις και τον άλλον.Μπορεί για μια γυναίκα να μην είναι και τόσο σπουδαίο να αποκαλείται κερατού,αλλά για έναν  άνδρα είναι πολύ μεγάλη ρετσινιά να είναι κερατάς.Παραπάμπει σε ανικανότητα και μαλθακότητα,άρα σε κατώτερο είδος αρσενικού.Έχουν γίνει πάρα πολλά απο πληγωμένουν κερατάδες,οι οποίοι έπραξαν εν θερμώ και κατέστρεψαν τις ζωές τους για μια καριόλα.Οπότε,αδελφοί,αν σας λάχει ποτέ κάτι τέτοιο,να είστε ψύχραιμοι,όσο γινεται.Συμβουλή,μου απο εμπειρία,είναι ότι ο κερατάς πήρε εκδίκηση μετά απο καιρό,αφότου έμαθε περί κεράτου.Απλά κάντε τον μαλάκα για λίγο περισσότερο και καταστρέψτε τη.Αν έχετε κοινούς λογαριασμούς αδειάστε τους,αν έχετε κοινή περιουσία πάρτε τη με κάθε τρόπο(η πιο συχνή δικαιολογία είναι για φορολογικούς λόγους ή και για να εισπράξετε επιδότηση) και εν γένει ότι ξέρετε ότι θα της κάνει ζημιά.Μετά γεμίστε το σπίτι κάμερες,το αυτοκίνητο επίσης αν είναι δυνατόν,κινητά και υπολογιστές με προγράμματα και απο εκεί και πέρα όλα θα δουλέψουν μόνα τους.Εγώ με την περίπτωη της πρώην γυναίκας μου,δεν είχα τεχνολογία με το μέρος μου,πέρα απο δημοσιογραφικά μαγνωτοφωνάκια της κακιάς ώρας και διαφόρους ντετέκτιβ ή και φωτογράφους.Σήμερα υπάρχουν πολλά μέσα.Εγώ βέβαια ειχα νομομάθεια...Είχε υπογράψει η βλάχα προγαμιαίο συμβόλαιο και δεν είχε πάρει χαμπάρι,ευτυχώς για μένα(πίστευε ότι επειδή εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο,έχουμε την ίδια μόρφωση και την ίδια ευφυϊα).Βρήκε γκόμενο έναν μπασκίνα της κακιάς ώρας,το έμαθα αμέσως απο πηγές και ξεκίνησε ο πόλεμος.Ευτυχώς δεν είμασταν πολλά χρόνια παντρεμένοι,μόλις είχε γεννήσει η κυρία τον γιό μας,δεν είχαμε αποκτήσει περιουσία μαζί και έστρωσα σχέδιο σατανικότατο.Είχα φωτογραφίες,ηχητικά ντοκουμέντα (για τα πεθερικά),μέχρι και βίντεο απο στημένο γαμήσι σε ξενοδοχείο.Όχι μόνο δεν μου πήρε τίποτα η ξεκωλιάρα,αλλά ο γαμιάς την έβαλε να πουλήσει ένα κωλόσπιτο που είχε για να ανοίξει επιχείρηση(παραιτήθηκε απο την αστυνομία ή μάλλον τον παραίτησαν) και όταν πήρε το μπαγιόκο μη τον είδατε τον Παναγή.Μετά παρακάλαγε να γυρίσει πίσω.Της πήρα και το παιδί.11 Ιουλίου 1988 βγήκε το διαζύγιό μου επίσημα και ησύχασα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom