BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
οκ, πες μου να σου στείλω...
δεν ξερω αν δεχομαστε ντιαμπολικς εδω στα συννεφακια... να μεταμφιεστεις... βαλε κ ενα φωτοστεφανο
οκ, πες μου να σου στείλω...
η αγάπη και το μίσος είναι δυνατά αισθήματα. Πιστεύω ότιείναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στο σημείο να αποδεχτείς ότι έφαγες γκόλ και να μην σου κάτσει άσχημα, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθτο.ΔΕΝ...υπαρχη λογος.. αλωστε γιατι;;;;;;;
δεν ξερω αν δεχομαστε ντιαμπολικς εδω στα συννεφακια... να μεταμφιεστεις... βαλε κ ενα φωτοστεφανο
Δεν χρειάζομαι μεταμφίεση... είμαι αρκετά κακός! το σκοτάδι καλύπτει το φως στο finale! Υπεκφυγές καλή μου! Εγώ πάλι σχεδόν ποτέ δεν κάνω πλάκα! Η πρότασή μου ισχύει!
Δεν χρειάζομαι μεταμφίεση... είμαι αρκετά κακός! το σκοτάδι καλύπτει το φως στο finale! Υπεκφυγές καλή μου! Εγώ πάλι σχεδόν ποτέ δεν κάνω πλάκα! Η πρότασή μου ισχύει!
συγνώμη, αλλά γιατί το γαμ... το θέμα ?
συγνώμη, αλλά γιατί το γαμ... το θέμα ?
αν ισχυει η προταση σου
τοτε σοβαρα πρεπει να σου πω οτι σου πεφτω μακρυα για να μου στειλεις ;)
κανουμε αναπαρασταση
αγορι κοριτσι... αγαπουλες λογια γλυκα... το κοριτσι υπεκφευγει... το αγορι θυμωνει.. βγαινει ο κακος του εαυτος.. εκδικειται χαχαχαχαχαχα
Απολύτως τίποτα με εκδικητική διάθεση.Αν η πρώην σας είχε κάνει μαλακία και μπορούσατε να κάνετε τα πάντα για να την εκδικηθειτε τι ακριβώς θα κάνατε?
Το να δειχνεις πληρη αδιαφορια σε μια γυναικα, ειναι κατι που την τρελλαίνει.
Dura, ευχαριστω και για την ορθογραφικη διορθωση στη παραθεση του μηνυματος μου ;)
Πρώτο ποστ αυτό βρήκες να πεις?
Το να δειχνεις πληρη αδιαφορια σε μια γυναικα ειναι κατι που την τρελλαινει.
Οποτε τη γραφετε στα παπαρια σας και τελειωνει η υποθεση
Αρχηγέ... ΕΓΡΑΨΕΣ! Η αλήθεια είναι πως δεν λέει να κάθεσαι και να τρελαίνεσαι και να τσιτώνεσαι και πως η ενδεικνυόμενη μέθοδος είναι η αδιαφορία και ο γραψαρχιδισμός! Αλλά όπως και να 'χει ρε μάγκες... μια μεγάλη πηχτή (πράσινη κατά προτίμηση) ΧΛΕΠΑ στα μούτρα, είναι super αγχολυτικό για εμάς, μας διώχνει κάθε άσχημη σκέψη, ξεκολλάμε από την τσούλα αμέσως και το καλύτερο από όλα: Θα το θυμάται ΜΙΑ ΖΩΗ η κάργια!Χλεπα στα μουτρα
Χλεπα στα μουτρα
Ασυναγωνιστη