Νέα

Πως θα εκδικούσασταν την πρώην σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stifmeister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lazzio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ΔΕΝ...υπαρχη λογος.. αλωστε γιατι;;;;;;;
η αγάπη και το μίσος είναι δυνατά αισθήματα. Πιστεύω ότιείναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στο σημείο να αποδεχτείς ότι έφαγες γκόλ και να μην σου κάτσει άσχημα, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθτο.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
δεν ξερω αν δεχομαστε ντιαμπολικς εδω στα συννεφακια... να μεταμφιεστεις... βαλε κ ενα φωτοστεφανο :grin: :P

Δεν χρειάζομαι μεταμφίεση... είμαι αρκετά κακός! το σκοτάδι καλύπτει το φως στο finale! Υπεκφυγές καλή μου! Εγώ πάλι σχεδόν ποτέ δεν κάνω πλάκα! Η πρότασή μου ισχύει!

lazzio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Δεν χρειάζομαι μεταμφίεση... είμαι αρκετά κακός! το σκοτάδι καλύπτει το φως στο finale! Υπεκφυγές καλή μου! Εγώ πάλι σχεδόν ποτέ δεν κάνω πλάκα! Η πρότασή μου ισχύει!

συγνώμη, αλλά γιατί το γαμ... το θέμα ?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

αν ισχυει η προταση σου
τοτε σοβαρα πρεπει να σου πω οτι σου πεφτω μακρυα για να μου στειλεις ;)

συγνώμη, αλλά γιατί το γαμ... το θέμα ?

κανουμε αναπαρασταση
αγορι κοριτσι... αγαπουλες λογια γλυκα... το κοριτσι υπεκφευγει... το αγορι θυμωνει.. βγαινει ο κακος του εαυτος.. εκδικειται χαχαχαχαχαχα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
αν ισχυει η προταση σου
τοτε σοβαρα πρεπει να σου πω οτι σου πεφτω μακρυα για να μου στειλεις ;)

κανουμε αναπαρασταση
αγορι κοριτσι... αγαπουλες λογια γλυκα... το κοριτσι υπεκφευγει... το αγορι θυμωνει.. βγαινει ο κακος του εαυτος.. εκδικειται χαχαχαχαχαχα

Anyway, i' m a man of my word (if i give it!)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Τώρα είδα το thread, Σιγα μην ασχοληθειτε με την κάργια. Παντως αυτο με την αδερφη ποναει τα μέγιστα. Ισως και η μεγαλυτερη εκδικηση και πολυ taboo θεμα για τις γυναικες. Ποτέ δεν πρέπει αδερφη να γαμησει πρώην γκόμενο, άσχετο αν γίνεται συχνά.  Προσωπικα δεν το κανα για εκδίκηση αλλα γιατι η αδερφη επαιρνε εξαιρετικες πιπες και μ έλεγε 'Πασά' της!!!!

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Αν η πρώην σας είχε κάνει μαλακία και μπορούσατε να κάνετε τα πάντα για να την εκδικηθειτε τι ακριβώς θα κάνατε?
Απολύτως τίποτα με εκδικητική διάθεση.
Και μόνο το γεγονός πως συνυπήρξαμε είναι λόγος να μην επιθυμούμε εκδίκηση. Ασφαλώς και πρέπει να αντιδρά ένας άνδρας, αλλά όταν πρέπει και όχι όταν το θυμάται. Αφού πρόκειται για πρώην, να κρατήσει τις καλές αναμνήσεις και το όποιο πάθημα να γίνει μάθημα. Η εκδίκηση όπως το θέτεις μόνο εσωστρέφεια και οπισδοδρόμηση φέρνει. Κοιτάμε τη ζωή μας και αφήνουμε τα "περσινά ξυνά σταφύλια" 

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Το να δειχνεις πληρη αδιαφορια σε μια γυναικα ειναι κατι που την τρελλαινει.
Οποτε τη γραφετε στα παπαρια σας και τελειωνει η υποθεση  :boobies:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Το να δειχνεις πληρη αδιαφορια σε μια γυναικα, ειναι κατι που την τρελλαίνει.

ΑΥΤΗ είναι περίφημη τεχνική καψουρέματος... γνωστή κ ως "γραμματόσημο" :2funny:

Προσοχή όμως, γιατί μπορεί με αυτό τον τρόπο να κολλήσει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ κ να σας κυνηγάει περισσότερο! :headbang:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Dura, ευχαριστω και για την ορθογραφικη διορθωση στη παραθεση του μηνυματος μου  ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Dura, ευχαριστω και για την ορθογραφικη διορθωση στη παραθεση του μηνυματος μου  ;)

Να'σαι καλά Συναγωνιστή, δεν υπάρχει πρόβλημα... κι ότι άλλη βοήθεια χρειαστείς ρώτα!

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Πρώτο ποστ αυτό βρήκες να πεις?  :tickedoff:

"Υπάρχουν τρεις πλευρές σ ένα Μεγάλο Άνδρα. Όταν τον βλέπεις από μακριά, φαίνεται σκληρός και σταθερός. Από κοντά, είναι ευχάριστος. Και όταν μιλάει, τα λόγια του είναι ξεκάθαρα."   :sunglasses:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
606
Χλεπα στα μουτρα
Ασυναγωνιστη :rockon:

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το να δειχνεις πληρη αδιαφορια σε μια γυναικα ειναι κατι που την τρελλαινει.
Οποτε τη γραφετε στα παπαρια σας και τελειωνει η υποθεση  :boobies:

φαινεται ρε φιλε οτι πρεπει να εισαι μεγαλος μπηχτης γιατι εχεις πιασει το νοημα της ζωης αυτα κανεις εσυ κ καψουρευεις τα γκομενακια???????? συγχαρητηρια.... ετσι προχωρα δικε μου κ εγω τα ιδια κανω δεν πανε να απαυτοθουνε που θα καθομαστε να τις παρακαλαμε κιωλας... μας κανουν εχει καλως οχι αντε γεια σιγα μη κατσω να σκεφτομαι κιωλας πως θα την εκδικηθω...

edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αρχηγέ... ΕΓΡΑΨΕΣ! Η αλήθεια είναι πως δεν λέει να κάθεσαι και να τρελαίνεσαι και να τσιτώνεσαι και πως η ενδεικνυόμενη μέθοδος είναι η αδιαφορία και ο γραψαρχιδισμός! Αλλά όπως και να 'χει ρε μάγκες... μια μεγάλη πηχτή (πράσινη κατά προτίμηση) ΧΛΕΠΑ στα μούτρα, είναι super αγχολυτικό για εμάς, μας διώχνει κάθε άσχημη σκέψη, ξεκολλάμε από την τσούλα αμέσως και το καλύτερο από όλα: Θα το θυμάται ΜΙΑ ΖΩΗ η κάργια!

tomahok... +1000!

ΥΓ. Διώκεται ποινικά (οπότε φροντίστε μην σας δει κανείς)... αλλά άντε να τρέχει τώρα να εξηγεί το πουτανί πως και τι!  :2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εγώ πάντως θα της έκανα άγαλμα αν γινόταν πρώην... πήρα μαθήματα από τον Παπανδρέου που χρύσωσε την Μάργκαρετ για την Μιμή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom