Σ' ευχαριστώ, αν και μεταξύ μας, για μούτζωμα είμαι αλλά δεν βαριέσαι!Τα σέβη μου lilly
0
:-* :-* :-*
Σ' ευχαριστώ, αν και μεταξύ μας, για μούτζωμα είμαι αλλά δεν βαριέσαι!Τα σέβη μου lilly
0
Σ' ευχαριστώ, αν και μεταξύ μας, για μούτζωμα είμαι αλλά δεν βαριέσαι!
:-* :-* :-*
In psychology, self-esteem reflects a person's overall evaluation or appraisal of her or his own worth.
Self-esteem encompasses beliefs (for example, "I am competent/incompetent") and emotions (for example, triumph/despair, pride/shame). Behavior may reflect self-esteem (for example, assertiveness/timorousness, confidence/caution).
Ψηλά το κεφάλι πάντα !
Sweetface :-* :-* :-*
λαθος κανεις! εσυ δε δεχεσαι αυτα που γραφω! κι αν δε τα δεχεσαι, τσιμουδια! δε σου πεφτει λογος!!φιλε μου εδω ενα φορουμ ειναι,αν δε δεχεσαι αποψεις τοτε να μην γραφεις!!!
grow up ,ολα αυτα ειναι κατινιες,ο freddie μια χαρα σας τα εγραψε!!! ;)
Θα την έγραφα στ'αρχίδια μου και θα συνέχιζα την ζωούλα μου περνώντας όσο πιο καλά μπορούσα και γαμώντας μουνάκια αβέρτα κουβέρτα!
Και αν πάρει πρέφα πόσο γαμάτα περνάς, μην παραξενευτείς αν ξαφνικά θελήσει να ξαναγυρίσει! Και τότε αρχίζει το τρελό γέλιο!
αγαπητε μου διαφορετικες αποψεις εχουμε ,
οχι να μοιρασουμε καμμια περιουσια!!!
αν εσυ νομιζεις οτι με αυτες σου τις πραξεις νιωθεις υπερηφανος για
αυτα που εκανες και κατα συνεπεια με τον εαυτο σου,τοτε εμενα μου περισσευει!!
This demands skills non written to the CV. Thank you for your time!αυτος εχει πολυ εκδικιση να δωσει
που να εδινε και αγαπη.......
Αυτό είναι φράση "κλειδί" γενικά!αν "μπορείς",αν είναι στα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα σου(γιατί αυτο δεν "διδάσκεται",ή είσαι έτσι ή δεν είσαι)τότε υπάρχουν πιστεύω σοβαρές πιθανότητες να έρθει σύντομα το "πάμε γι'άλλα".αλλά παίζουν πολλά ρόλο.κάθε περίπτωση είναι διαφορετική,κάθε άνθρωπος διαφορετικός,κάθε σχέση διαφορετική.πιστεύω πως σ'αυτά δεν υπάρχει...manual.Όμως πιστεύω ότι τελικά το θέμα είναι να κοιτάς την πάρτη σου, όχι τους άλλους.
Αγαπητέ φίλε kainourios,επειδη μου φερθηκε ασχημα η πουτανα, ειχα κατι γυμνεσ φωτογραφιες απο μαιλ της, τις εκτυπωσα και πηγα τις αφησα εξω απο το μαγαζι του πατερα της!
Εγώ απλώς αναφέρω τι είναι ΠΙΘΑΝΟ να συμβεί! Απλά για να μην του έρθει κατακούτελα και χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια τουPS. άσχετο.Φίλε Pathfinder.πρέπει να είσαι δικηγόρος... Μην τρομάζεις τόσο τον κόσμο.