Νέα

Πως θα εκδικούσασταν την πρώην σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stifmeister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Σ' ευχαριστώ, αν και μεταξύ μας, για μούτζωμα είμαι αλλά δεν βαριέσαι!  :2funny: :2funny: :2funny:
:-* :-* :-*

In psychology, self-esteem reflects a person's overall evaluation or appraisal of her or his own worth.

Self-esteem encompasses beliefs (for example, "I am competent/incompetent") and emotions (for example, triumph/despair, pride/shame). Behavior may reflect self-esteem (for example, assertiveness/timorousness, confidence/caution).

Ψηλά το κεφάλι πάντα !
Sweetface  :-* :-* :-*
:smitten: :smitten:

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
In psychology, self-esteem reflects a person's overall evaluation or appraisal of her or his own worth.

Self-esteem encompasses beliefs (for example, "I am competent/incompetent") and emotions (for example, triumph/despair, pride/shame). Behavior may reflect self-esteem (for example, assertiveness/timorousness, confidence/caution).

Ψηλά το κεφάλι πάντα !
Sweetface  :-* :-* :-*
:smitten: :smitten:

thank you boy! i will!  :) :-* :-* :-* :-*

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου εδω ενα φορουμ ειναι,αν δε δεχεσαι αποψεις τοτε να μην γραφεις!!!
grow up ,ολα αυτα ειναι κατινιες,ο freddie μια χαρα σας τα εγραψε!!! ;)
λαθος κανεις! εσυ δε δεχεσαι αυτα που γραφω! κι αν δε τα δεχεσαι, τσιμουδια! δε σου πεφτει λογος!!

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Θα την έγραφα στ'αρχίδια μου και θα συνέχιζα την ζωούλα μου περνώντας όσο πιο καλά μπορούσα και γαμώντας μουνάκια αβέρτα κουβέρτα!

Και αν πάρει πρέφα πόσο γαμάτα περνάς, μην παραξενευτείς αν ξαφνικά θελήσει να ξαναγυρίσει! Και τότε αρχίζει το τρελό γέλιο!  :rockon: :sunglasses:

Αυτο ακριβώς. μολις μυριστουν οτι περνας καλα και εχεις γκομενες και πεζεις και σε γουσταρουν τρελένεται και τοτε τη βαζεις στο τηγάνι και τη τσουρουφλίζεις. Λιγο πριν καεί τη γυρνας στον αερα σαν ομελέτα απο την αλλη μερια.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
[quote author=kainourios  link=topic=48832.msg889721#msg889721 date=1231802177]
λαθος κανεις! εσυ δε δεχεσαι αυτα που γραφω! κι αν δε τα δεχεσαι, τσιμουδια! δε σου πεφτει λογος!!
[/quote] αγαπητε μου διαφορετικες αποψεις εχουμε ,
οχι να μοιρασουμε καμμια περιουσια!!!
αν εσυ νομιζεις οτι με αυτες σου τις πραξεις νιωθεις υπερηφανος για
αυτα που εκανες και κατα συνεπεια με τον εαυτο σου,τοτε εμενα μου περισσευει!!

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αγαπητε μου διαφορετικες αποψεις εχουμε ,
οχι να μοιρασουμε καμμια περιουσια!!!
αν εσυ νομιζεις οτι με αυτες σου τις πραξεις νιωθεις υπερηφανος για
αυτα που εκανες και κατα συνεπεια με τον εαυτο σου,τοτε εμενα μου περισσευει!!

αυτος εχει πολυ εκδικιση να δωσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που να εδινε και αγαπη.......

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Δεν το κάνεις για να νιώσει υπερηφάνεια.Ο λόγος που λέει να εκδικιθείς την πρώην σου είναι για να δεί λίγο τι μακακία έκανε και ίσως,λέω ίσως να το ξανασκεφτεί στον επόμενο πριν την κάνει.Δείτε το σαν επένδυση έναντι του όλου σύνολου των αντρών που που φαίρονται πούστικα...

Πρωσωπικά έχω περάσει και την φάση ανωτερώτητας και την φάση θα σε μετακομίσω στην Αρτική σκύλλα για να κρυφτείς από την ντροπή σου.Mπορώ εκ των υστέρων να πω πως η φάση ανωτερότητα δεν μου πρόσφερε τίποτα,και πλήγωνε την υστεροφημία μου.Όσες φορές όμως ήμουν κάφρος,και καλά χώρισα,και πιο πολύ με εκτιμούσαν και οι άντρες και οι κοπέλες που άκουσαν τα στόρυ από την πρώην,και ούκ ολίγες φορές πήδηξα φίλη της που της κλαιγόταν η δικιά μου για την μαλακία και αυτή γούσταρε....Τι να πω άβυσσος το μυαλό τους...

Όσο για το θέμα του thread.Το τι θα κάνεις διαφοροποιείται από άτομο σε άτομο και πρέπει να στοχεύει στο ίδιο σημείο της καθεμίας.Αυτό είναι ο εγωισμός της.Το πως θα το κάνεις αυτό διαφέρει από κοπελιά σε κοπελιά αλλά γενικός κανόνας είνναι όταν δεις την μαλακία ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΕΙΣ,παιξτο τούρκος και στήσε παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα μπορείς

1)Να πηδήξεις γνωστή της ενώ τα έχετε.Αν είναι και συγγενής χειροτερεύει η κατάσταση,αν είναι και εν γνώση της γνωστής της ότι τα έχετε έχει ακόμα πιο ενδιαφέρον.
2)Να την χωρίσεις με τον κλασσικό πλέον τρόπο γαμίση και 20aeuro στο κομοδίνο ενώ κοιμάται.
3)Να της πεις ψέματα πως έχεις HIV η κάτι παρόμοιο.Προσοχή μην σου βγάλει το όνομα...
4)Να "κερδίσεις το λαχείο" και αφού τρελλαθεί στην χαρά να της πείς,μάζεψε τα πράγματα σου μωρή χαμούρα να βρώ καμία αξιόλογη.Το έιχα κάνει μια πρωταπριλιά και έπρεπε να δείτε το βλέμμα της.
5)Να την ψήσεις να κάνετε παρτούζα και μετά να την χώρισεις γιατί είναι πουτάνα.Το έκανε γνωστός και είχε πολύ γέλιο..
6)Να σε πιάσει στα πράσσα με άλλη και να κάνεις σαν να μην συνέβη τίποτα.Α ναι ξέχασα να στο πω ότι θέλω να χωρίσουμε.Αφού δεν υπάρχει έλξη και συμφωνούμε αντίο..

Αν σε χωρίσει αυτή τότε οι επιλογές σου μειώνονται δραματικά και πραγματικά δεν έπρεπε να το προσπαθήσεις να το σώσεις τόσο.

Και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην κάνετε εξυπνάδες με κάμερες κτλ.Η ζημιά που μπορείτε να πάθετε ειναι 20πλάσια με αυτήν που θα τις κάνετε.Και δεν μειώνει τον εγωισμό της τόσο.Όσο και αν δεν το παραδέχονται οι γυναίκες γουστάρουν να τις βλέπουν οι άντρες και να ερεθίζοτναι....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν ξέρω ρε γαμώτο, εγώ όποτε πήρα εκδίκηση, είτε με αδιαφορία είτε με άλλο τρόπο τελικά δεν οδήγησε σε καλό γιατί (τώρα το βλέπω αυτό) σήμαινε ότι με έκαιγε ακόμα και ενώ ήταν ωραίο να με παρακαλάνε για ένα διάστημα τελικά δεν έκοβα γιατί γούσταρα τα παρακάλια (και για να μην παρεξηγηθώ, ικανοποιούταν ο εγωισμός μου με το συγκεκριμένο άτομο, όχι ότι γενικά γουστάρω παρακάλια) και τραβούσε το πράγμα. Τελικά ουσιαστικά χαλούσα ενέργεια για κάτι που δεν άξιζε.
Τώρα που μεγάλωσα διαλέγω τα άτομα που θέλω δίπλα μου και συμφωνώ απόλυτα με τη lilly, αν κάτι δε μου αρέσει εξαφανίζομαι, ούτε γιατί, ούτε εξηγήσεις, ούτε ασχολούμαι παραπάνω με το θέμα.
Δεν ξέρω τι σου έκανε η γκόμενα, ούτε πόσο χρονών είσαι, που παίζει ρόλο. Ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας και μαθαίνει από ό,τι κάνει. Όμως πιστεύω ότι τελικά το θέμα είναι να κοιτάς την πάρτη σου, όχι τους άλλους.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Όμως πιστεύω ότι τελικά το θέμα είναι να κοιτάς την πάρτη σου, όχι τους άλλους.
Αυτό είναι φράση "κλειδί" γενικά!αν "μπορείς",αν είναι στα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα σου(γιατί αυτο δεν "διδάσκεται",ή είσαι έτσι ή δεν είσαι)τότε υπάρχουν πιστεύω σοβαρές πιθανότητες να έρθει σύντομα το "πάμε γι'άλλα".αλλά παίζουν πολλά ρόλο.κάθε περίπτωση είναι διαφορετική,κάθε άνθρωπος διαφορετικός,κάθε σχέση διαφορετική.πιστεύω πως σ'αυτά δεν υπάρχει...manual.
πάντως συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ  με τους διαφωνούντες του σκηνικού με τις φωτογραφίες στο μαγαζί του "πεθερού".σκέψου το ακόμα,φίλε,και για τον ΔΙΚΟ  σου εγωισμό.είναι από τα πιο "κατινίστικα" και "ύπουλα" πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν ως "απάντηση"/εκδίκηση και αφήνει κάκιστη εντύπωση για αυτόν που το έκανε,ακόμα και αν είχε...χίλια δίκια σχετικά με την σχέση που χάλασε και τους λόγους που έγινε αυτό.γνώμη μου βέβαια.το "θόλωμα" σε κάποιες περιπτώσεις οδηγεί σε πράξεις που δεν φανταζόταν πως θα μπορούσε να κάνει κάποιος.

lordos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Like
1
Πόντοι
0
θα γαμουσα τιν αδερφη της

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Απο ένα σημείο και μετά, όταν έχεις αρκετές εμπειρίες απο συμπεριφορές και πράξεις ανθρώπων, δεν χρειάζεται να εκδικηθείς κανέναν και για τίποτα !
Πόσοι άραγε είναι αυτοί που ζητούν εκδίκηση (?) και για ποιό πράγμα ?
Ο καθένας έχει δικαίωμα στη μαλακία και η καθεμιά μπορεί να διαθέτει το κόλο της και το νιμού της όπως και όπου γουστάρει !
Αυτό που τελικά μετράει και μένει, είναι η γεύση που αφήνει στο τέλος της η κάθε σχέση !
Και αυτό που πάντα μου άρεσε περισσότερο στις διάφορες σχέσεις μου, ήταν που απ την αρχή ήξερα πως αργά η γρήγορα θα έρθει κορεσμός και ένα τέλος. Ετσι όταν κάποια μαλακία που γινόταν μου έδινε την ευκαιρία να κάνω παρελθόν την όποια σχέση, δεν έχανα την ευκαιρία!
Σου κάνει μια μαλακία ? --> την κάνεις παρελθόν !
Γιά σκέψου δηλαδή μια φάση να μη μπορείς να τη ξεκολήσεις απο πάνω σου !
Αρα όταν κάτι ενοχλητικό συμβαίνει αυτό σημαίνει πως ήρθε το τέλος ! Κι εγώ χαίρομαι να γίνονται μαλακίες κάποια στιγμή μια και έτσι σου δίνεται η ευκαιρία χωρίς κλάψες και μύξες να πάς γρήγορα για τα επόμενα !
Κάθεσαι σ ένα ωραίο μπαράκι και καθώς χαζεύεις γύρω γύρω τις νεότερες προτάσεις του μουνόκοσμου, νοιώθεις στα χείλη σου τη γεύση του ποτού σου και της προηγούμενης σχέσης σου ! Και καθώς περνάνε απο μπροστά σου οι πειρασμοί και σε ανάβουν, το μυαλό σου χάνεται στα βυζιά της Λώρας, το κόλο της Ελενας, τα χείλη της Νάνσυ και σε όλα τα καλά που άφησαν η κάθε μιά στο πέρασμά της !
Εκδίκηση ? χαμένος χρόνος για όσους σκέφτονται κτητικά !
Κανένας δεν ανήκει σε κανέναν !

Επισκέπτης
respect απλα....μια απο τις ωραιοτερες αποψεις που θα μπορουσαν να εκφραστουν σε αυτο το θεμα...εχουμε μια ζωη και η εκδικηση δεν αξιζει...ζεις τη ζωη σου αλλαζοντας σελιδα ...ψαχνεις αλλου...δεν αξιζει να δινεις σημασια σε ατομα που σε πικραινουν...

MOUNARAAA

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
***** Tsiboukios *****

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM !!!!!

Ο Πιο Σωστος Συλογισμος Ever !!! Tsiboukios Knows how to Live a Great Life !!!

Επισκέπτης
δε μπορεις να πεις με απολυτο τροπο οτι ειναι η καλυτερη ...πολλα ωραια εχουν γραφτει...αλλα πραγματικα ειναι ενας τρομερος συλλογισμος που θεωρητικα ειναι το τελειο να εφαρμοστει στη ζωη...πρακτικα το εφαρμοζεις ?ειλικρινα ...μηπως εισαι ψυχολογος η κατι τετοιο?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
επειδη μου φερθηκε ασχημα η πουτανα, ειχα κατι γυμνεσ φωτογραφιες απο μαιλ της, τις εκτυπωσα και πηγα τις αφησα εξω απο το μαγαζι του πατερα της!
Αγαπητέ φίλε kainourios,

Εγώ, δεν θα σου πω οτι είσαι μαλάκας & μικρόψυχος (που μπορεί να μην είσαι έτσι, αλλά στη φάση αυτή φέρθηκες ως GRANDE ΜΑΛΑΚΑΣ!) όπως είπαν οι άλλοι! Απλά θα σου δώσω μια συμβουλή και κάρφωσέ την πολύ καλά στο μυαλό σου!

[size=25pt]ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΣΕ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ!!![/size]

ΕΑΝ η γκόμενα (ή οι γονείς της) αποφασίσουν να σε κυνηγήσουν δικαστικά κακομοίρη μου για αυτό που έκανες, θα τρέχεις πανικόβλητος μέχρι να πατήσεις μαύρο χιόνι και θα μετανιώσεις σε όλη σου τη ζωή για κάθε στιγμή που σκέφτηκες να κάνεις κάτι τέτοιο! Δεν φαντάζεσαι σε πόσο επικίνδυνο δρόμο βρίσκεσαι! Αυτό σου λέω μόνο και να ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ την καλή σου τύχη να μην κινηθούν δικαστικά εναντίον σου, διότι η ζωή σου θα μετατραπεί σε κόλαση!

Διότι όχι μόνο έκανες την μαλακία να εκτυπώσεις τις γυμνές φωτο που σου έστειλε η ίδια από το email της στο email σου (προφανώς την εποχή που ζούσατε τις "καλές στιγμές" σας) και μετά πήγες σαν ανόητος και τις άφησες έξω από το κατάστημα του πατέρα της, αλλά επειδή βρε μπουνταλά βγήκες και το έγραψες και σε δημόσιο φορουμ! Μα τόσο μαλάκας πια? Τόοοοοσο μαλάκας?

Μάθε λοιπόν αγαπητέ φίλε kainourios, οτι ΕΑΝ η γκόμενα αποφασίσει να καταγγείλει το γεγονός στις αρχές και να ζητήσει την ποινική σου δίωξη περί προσωπικών δεδομένων, περί συκοφαντικής δυσφήμισης, περί απειλής κλπ, κλπ, κλπ, να θεωρείς ΒΕΒΑΙΟ οτι όχι μόνο θα γίνει άρση απορρήτου του email / τηλεφώνου σου (μετά από αίτηση του δικηγόρου της και σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα που δεν έχει κανένα πρόβλημα να το διατάξει ΚΑΙ για πλημέλλημα κι όχι μόνο για κακουργήματα που γίνεται αυτομάτως) και θα ελεγχθεί τι έχεις παραλάβει & αποστείλει (κι άντε μετά να αποδείξεις οτι δεν τις είχες τις φωτο), όχι μόνο θα σου γίνει η ζωή πατίνι, όχι μόνο θα γίνεις ρόμπα σε όλους τους οικείους σου (εννοείται πως η κατ' οίκον έρευνα από την Αστυνομία είναι 200% σίγουρη και θα πρέπει να περιμένεις τα παιδιά με τα μπλε να μπουκάρουν με την παρουσία διακστικού!), όχι μόνο οτι θα δώσεις σε δικηγόρους ένα κάρο λεφτά, αλλά ακόμη κι αν κάποια στιγμή σε λυπηθεί και αποφασίσει να αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον σου, ΔΕΝ θα είναι δυνατό διότι από τη στιγμή που η περίπτωση γίνει γνωστή στον εισαγγελέα που θα χειριστεί την υπόθεση, δεν θα έχει γυρισμό καθώς η επέμβαση της εισαγγελείας για το συγκεκριμένο αδίκημα (περί προσωπικών δεδομένων) είναι ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΗ και ΔΕΝ απαιτεί την συγκατάθεση του παθόντα (ή της παθούσας). Θέλεις να μάθεις ΤΙ θα συμβεί εάν ή όταν τελικά μετά από μια μακροχρόνια διαδικασία πας στο Δικαστήριο και καταδικαστείς? Θα σου καρφώσουν μια ξεγυρισμένη ποινή στον κώλο, που θα δώσει ΟΛΟ το δικαίωμα στην γκόμενα να κινηθεί ΚΑΙ αστικά εναντίον σου και να απαιτήσει (και 99% θα δικαιωθεί) χρηματική αποζημίωση από εσένα που μπορεί να ξεκινάει απο 40-50 χιλιάρικα και να πάει μέχρι όσο φαντάζεσαι! Κι αν δεν έχεις να πληρώσεις (που θα αναγκαστείς από το δικαστήριο να πληρώσεις), θα αρχίσουν να εκποιούν τα περιουσιακά σου στοιχεία βρε ανόητε.

...και πριν βιαστείς και το παίξεις άνετος και cool και τάχα, δήθεν κλπ, δες την επικαιρότητα! Εάν για πολύ μικρότερη "μαλακία" το δικαστήριο υποχρέωσε τον Λαλιώτη να πληρώσει ένα κάρο λεφτά στον Μητσοτάκουλα και να κινδυνεύει ο Λαλιώτης να χάσει το σπίτι του, πιστεύεις πως εσύ θα είσαι πιο μάγκας? Ή μήπως πιστεύεις πως είσαι το "έξυπνο πουλί" που δεν θα πιαστεί στην φάκα? Κανόνισε φίλε να καταλήξεις (σε 3-4 χρόνια από τώρα και μετά από ένα μακρύ δικαστικό αγώνα) να πληρώνεις στην γκόμενα γαμησιάτικα λεφτά 30, 40, 100 χιλιάρικα (λέμε τώρα) αστική αποζημίωση και να καταστρέφεις την ζωή σου για πάντα! Κανόνισε φίλε να χάσεις τα πάντα για μια μαλακία! Κανόνισε...!

Μεγάλε... εγώ προτείνω, αφού έκανες ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ, να πας και να ζητήσεις συγνώμη και μάλιστα γονατιστός να μην σε καταγγείλει! Και σαν άνθρωπος προς άνθρωπο (που είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έκανες) και σαν προνοητικός, διότι ΕΑΝ (όπως σου είπα) αποφασίσει να το καταγγείλει, πρέπει όχι απλά να αλλάξεις χώρα, αλλά πλανήτη!

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Φίλε ξεχνάς ,δεν εκδικήσε. Και εγώ το έχω κάνει(εκδίκηση).μετα αισθάνθηκα άσχημα. Τι μαλακίες λέω κάνω.. αυτά είναι δανεικά
και κάποια στιγμή γυρνούν σε μας.Αυή κατάλαβε τα χοντρολάθη της,
όντως την έκανα να πληγωθεί και τότε κατάλαβα ότι δεν έιχε νόημα.
Το γιατί που σε τρώει μέσα σου δεν αποκαθήστατε με μια εκδίκηση.
σήμερα,έχουν περάσει χρόνια απο τότε ,έχω ήδη ξεχάσει πως χώρισα!!
PS. άσχετο.Φίλε Pathfinder.πρέπει να είσαι δικηγόρος... Μην τρομάζεις τόσο τον κόσμο..

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
PS. άσχετο.Φίλε Pathfinder.πρέπει να είσαι δικηγόρος... Μην τρομάζεις τόσο τον κόσμο.
Εγώ απλώς αναφέρω τι είναι ΠΙΘΑΝΟ να συμβεί! Απλά για να μην του έρθει κατακούτελα και χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του

Επισκέπτης
πρωτον PATHFINDER...υπαρχει η περιπτωση να μη λεει αληθεια το ατομο...δευτερον...δεν ειναι αναγκη να το πανικοβαλλεις τοσο,εστω και αν γνωριζεις τι ισχυει νομικα...και τριτον ...ας διαβασεις kainourie τα ποστς των 'freddie-krueger' και 'tsiboukios' και εφαρμοσε τα σε καθε αναλογη περιπτωση στη ζωη σου.... αν γλιτωσεις φυσικα ολα αυτα που ανελυσε ο PATHFINDER...an αν δε τα γλιτωσεις και συμβουν αυτα που μας ανεφερε...τοτε εφαρμοσε τα μετα .... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom